Tebrikler ve alkislar sana geliyor o zamaaannnn :))
Teşekkür ederim meslektaşım :) sen neler yaptın bugün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler ve alkislar sana geliyor o zamaaannnn :))
kofteyi yagdami yaptin yoksa cisssssssssssssssssssKızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?
menüm
sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)
öğlen:2 kayısı,3,4 ceviz,1 hurma
akşam: 1porsiyon köfte,salata,yoğurt
adaçayı,2 lt su...
bu azimle sen bu isi cok uzatmayacan canim inan banaKızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok
![]()
İnnnşallah
iyi yolculuklar canım
Kolay gelsin demek için baya geç kaldım ama umarım işlerini halledebildiğin güzel bi gün geçirmişsindir ecem'cim
Ben de bayadır arkadaşlarımla çıkmıyordum bugün çıktım çok iyi geldi. Sevindim eğlenmene
Spor 1 hafta içerisinde bile etkisini gösteriyor tatlım. Git tabi, çok daha iyi olursun.
Senin insanların tadını kaçırmak gibi bişeyin olamaz merak etme
Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla ağrısız sızısız sağlığına kavuşursun inşallah. Dua edeceğim senin için..
Biz onların yaşındayken kim bilir nasıldık? Çocukları da anlamak lazım. Çünkü onların bizi anlaması çok zor.. İnşallah sınavı çok güzel geçer de ikiniz de mutlu olursunuz :))
Diyet listeleri, beslenme şekilleri ve besin türleri ile ilgili çok bilgili değilim ama, kahvaltımızda yumurta peynir zeytin olsa çok daha iyi olmaz mı? Çünkü sabah kahvaltısını ben çok önemsiyorum. He bazen fırsatımız olmayabilir atıştırmak zornda kalmış olabiliriz, dışarda olabiliriz. Ama evde olduğumuz sürece kahvaltılıklardan yiyelim derim ben.. Bu benim kanaatim. Onun dışında günün güzel geçmiş afiyet olsun :)
Kızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?
menüm
sabah:3.4 badem, yarım dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin(kahvaltıyı geç yaptım)
adaçayı,2 lt su...
Kahvaltıyı geç yapınca benm de dengem altüst oluyor böyle. Umarım her zaman yaşamazsın canım bunu. Bence yoğurdu hem öğlen hem akşam olmak üzere günlük 2 kaseye çıkar. Zayıflamaya yardımcı çok önemli bir besin. Seviyor musun yemesini bilmiyorum da.. Mesela ban de kahvaltıyı geç yapmıştım bi kere. Ceviz hurma gibi şeyler değil de öğlen bi kase yoğurtla birlikte 2 tane küçük kepekli kraker yemiştim. Ayrıca tok da tutan bi besin.. Çok mu konuştum yineafiyet olsun :)
yoooooooo istedin kadar konus bebisim yaaaaaaaaaa
hele hafta sonu mumkunse susma
bu azimle sen bu isi cok uzatmayacan canim inan bana
Teşekkür ederiiiiiiiim :) takım arkadaşlarımdan da tebrik almak benm için ayrı bi mutlulukBu arada da yoğurdu mutlaka dene canım evet. Sizde de olur mu bilmiyorum ama acısından mı baharatından mı bilemedim beni acayip tok tutuyor bi sonraki öğüne kadar.
kofteyi yagdami yaptin yoksa cisssssssssssssssssss
yok izgaraysa
ızgara berilcim :)
bu azimle sen bu isi cok uzatmayacan canim inan bana
İnnnşallah
iyi yolculuklar canım
Kolay gelsin demek için baya geç kaldım ama umarım işlerini halledebildiğin güzel bi gün geçirmişsindir ecem'cim
Ben de bayadır arkadaşlarımla çıkmıyordum bugün çıktım çok iyi geldi. Sevindim eğlenmene
Spor 1 hafta içerisinde bile etkisini gösteriyor tatlım. Git tabi, çok daha iyi olursun.
Senin insanların tadını kaçırmak gibi bişeyin olamaz merak etme
Allah yardımcın olsun canım, hayırlısıyla ağrısız sızısız sağlığına kavuşursun inşallah. Dua edeceğim senin için..
Biz onların yaşındayken kim bilir nasıldık? Çocukları da anlamak lazım. Çünkü onların bizi anlaması çok zor.. İnşallah sınavı çok güzel geçer de ikiniz de mutlu olursunuz :))
Diyet listeleri, beslenme şekilleri ve besin türleri ile ilgili çok bilgili değilim ama, kahvaltımızda yumurta peynir zeytin olsa çok daha iyi olmaz mı? Çünkü sabah kahvaltısını ben çok önemsiyorum. He bazen fırsatımız olmayabilir atıştırmak zornda kalmış olabiliriz, dışarda olabiliriz. Ama evde olduğumuz sürece kahvaltılıklardan yiyelim derim ben.. Bu benim kanaatim. Onun dışında günün güzel geçmiş afiyet olsun :)
berilcim ben de klasik kahvaltı çok seviyorum...
tebrik ederim canım bravoKızlar daha yeni dışardan geldim, akşam yemeği saatinde arkadaşmla harika bi kafedeydim. Biz hep oraya giderdik onunla ama önceden hep pizza ve patates kızartması alırdık yanına da kola. Ama ben bugün elbette ki yapmam gerektiği gibii bi kase mercimek çorbası ve bi kase yoğurt yedim :) evden çıkmadan önce ufak bi buzdolabı poşetine pul biber, nane, kekik, karabiberi karıştırıp koymuştum onu da yoğurduma karıştırdım orda hihi18.30'da yemeğim bitti. Yani dışarda bi akşam geçirmeme rağmen bi gıdım şaşmadım. Çok mutluyum çok
![]()
çok abarmamak lazım gül arada bir ye ne de olsa kuruyemiş yağlı meyvede şekerli menün güzel olmuş afiyet olsunKızlar menüme badem,ceviz ,kuru kayısı falan da katayım dedim birinizin menüsünde vardı umarım çok kalori almam sizce ne zaman ne kadar yemeliyim?
menüm
adaçayı,2 lt su...
süpersin canım ismini hatırlayamadım yazarsan sevinirim kusura bakmaBugün neler yedim yazayım hemen;
Kahvaltı öncesi (yaklaşık yarım saat önce): Elma sirkesi-bal karışımı, 1 bardak nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kaşık kadar domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------
Öğle : 2-3 kaşık kadar az yağda kavrulmuş kuşbaşı tavuk
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek
Ara yok ---------------------------------------------------------------------------------------
Akşam : 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (3.sü yatmadan önce)
Bittiiiii :)
Ay Ecemm darisi basimaa darisi basimaa :))
Eski turk filmleri geldi aklimaa
Semsiyeli bir ilm vardi ya semsiyenin ustunden bebekle atlayip darisi basima diye soyleniyorlardi
Getir tartini ben de seninkinin ustunden atliyayimmp
Benim anladigim su, genelde Ecemle ayni tarzda dusunuyoruzz
Bence onlarin uslubu yanlis
Biz de ay catlasinlar patlasinlar diye dusunmemeliyiz
Yani takimlar arasi dillendirilmesi gereken hirsa donusen seyler degil tyli bir rekabet olmasi grrekir.
Tabiki senin bireysel bir gecmisin olabilir ama onlar da biz de bunu takimsal bi catismaya mahal verecek sekilde yansitmamaliyiz
Bu sadece seninle ilgili bir mesele degil yani, takim kapanma asamasina geldiginde kaptan degistiginde eskiler yeniler muhabbeti oldugunda da ben ayni seyleri soyledim. Bazi seyler olmus olabilir hakli veya haksiz taraflar da olmus olabilir ama gecmis gitmis dillendirmeden onumuze bakmaliyiz diye)
Sen yazdigin gibi bi esseklik yapip takimin keyfini bozmus degilsinn ama sen de takmayacaksin baskalari bizim hoslanmadigimiz uslupta bir seyler yazsa bile.
Biz zayiflamamiza bakacagiz, herkes oyle yapmali.
Keyif kacmasi yookk herkes tam motive devamm sen merak etmee![]()
kıskanç bir eş demek. ben eskiden zayıftım, 25ten sonra çok kilo aldım. hala eski halime özlem duyuyorum. kıyafetlerin duruşunu özledim.
sporu ihmal etmeyin. vücut deforme olunca zayıf olmak keyif vermez. ben bundan korktuğum için öyle şok diyetlere hiç girmedim. yavaş vereyim,güzel vereyim.
sakin olun. ne güzel, anlamadığını soruyor. siz bir daha anlatın. bölmeyi öğrenmede zorluk yaşıyorlar. siz sık sık hatırlatın ona. dersten soğumasın. matematik önyargısı oluşmasın. çoğu anne çocuk dersten kaçıyor diye şikayet eder. anneler peşinde kovalar çalışsın diye... tatil de geliyor, rahat edersiniz.
1 mesaj ama ne alıntı yavvvvvvvvvv
bünyeden bünyeye değişir bencede betül
ecem yazarken gülücük falan koymuşsun şaka sandım kusura bakma kıvanç çok yakışıklı benimde kıvanç dan daha yakışıklı sarışın bir oğlum var ama gerçekten çok güzel görünüyor resimde çoooooook fazla şanslısın sizin gibi hayatta herşeyi dolu dolu yaşamış birilerini görünce imrenmiyor değilim masallah 2. üniversteyide bitiriyorsun düğününde gönlünce süper olur inşallah herşey gönlüne göre olsun kaynananında dili tutulsun sana ses etmesin inşallah
ayyyyy deme anne baba deyince benim ciğerim sızlıyo sen yinede şanslısın heran yanına gidebilirsin yalnız bırakmassın anneni oda gelir yanına alışırsınız
kolay gelsin ecem
ecemcim tutunada bayıldım bu arada çok cici duruyor
İnnnşallah
Ecem cilginsinn sen ya
Tutun guzelmiss:) pembesi de tatli olur ama geline beyaz yakisir tabiki:))
Guzell afiyet olsunBugün neler yedim yazayım hemen;
Kahvaltı öncesi (yaklaşık yarım saat önce): Elma sirkesi-bal karışımı, 1 bardak nane limonlu yeşil çay
Kahvaltı : 1 dilim tam buğday ekmek
1 kaşık kadar domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
Öğle : 2-3 kaşık kadar az yağda kavrulmuş kuşbaşı tavuk
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam : 1 kase bol limonlu mercimek çorbası
+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (3.sü yatmadan önce)
Bittiiiii :)
Ben bir ara disari ciktim aksama dogru geldm eveTeşekkür ederim meslektaşım :) sen neler yaptın bugün?
Kızlar berilin üyeligi su an pasif muhtemelen bir problem oldu mesaj sayılarına 3 önerim var
Buraya yazın 2 günüde
Pazartesi salı mesaj sayıları bana gelecek bana atın ben çarşamba toplu paylasayım
Yada Betül kabul ederde yine Betül e atalım karar sizin..
Hahahaa cılgın oldugum dogru bazen kerem bile hayretle bakıyooo bana :)) amaaaann bi daha mı evlenicezzzz abartıcamm herseyi tabiki dozunnda :))
Pasif mi?
Su an online degil anlaminda olmasin o?
Ama bana atilabilir mesajlar eger bor sorun varsa
Cuma ve ctesiyi birlikte atin kizlar lutfen ben de yarin paylasirim
Ptesi ecemden devam ederiz
Ben bugün menümü söyle acıklamak istiyorum :):18::18::18:
15.30
1 tane kıymalı cısssssssssss :))
1 koskocaman bardak ayran
20.35
Franbuazlı cıssssssssssssssss :))
1.5 lt su
Yok canım belli ki bir ceza durumu falan var dikkat et rumuzu gri renkli tıkladıgındada bu hesap gecici olarak pasiftir! Uyarısı var tamam sana atalım mesaj sayılarını
Burcun ney senin bakiyimmm:))
Ben severim cilginliklari arada iyidir)
Sen ne yaptin buguun?
Alisveris derken? Kiyafet mi aldin Ecem yoksa:)) oyleyse cok zevkli olmustur:)
Allah Allah cok ilginc
Ceza diye bir sey de mi var bu forumda??
Bn cepten girdigim icin farketmedim hic isimdeki farkliligi vs