Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Telefondan girdigim icin benimle ilgili olmayan alintilari silemedim ama evet haklisin bir kere beyaz lahanayi bende salatanin icerisinde yemistim gayet lezizdi tesekkurler bu tavsiyen icin :)
Ben salatada dahi olsa hic sevmiyorumm
Girdigi her seyin lezzeyini bozuyorr bence:))
Etli lahana sarmasi haricc:)) onu cok severimm

evet canım. metabolizmayı hızlandırıyor aynı zamanda iştah etkisi de var. benim de iştahımı açıyorlar. ondan tercih etmiyorum. sizin açmıyorsa ne güzel, sadece hızlandırsın. mis.....
Hic o acidan dusunmemistimm:)
Ama en azindan lezzetli tadi yogun bir sey yedigim icin daha fazla doyuyormusum gibii geliyor bna
Daha tatmin edici. Beyin oyle algiliyor bence.

kızlar misfir geldi menümü yazıp çıkayım

sabah:klasik kahvaltım

öğlen :balık salata ekmek 1 dilim

akşam:öğlen ile aynı

40 dk spor 2 lt su

Guzel olmus afiyet olsunn

arkadaşlar, 5,5 dilim ekmeğim fazla demişsiniz. sizin menüleri gördükten sonra bana da çok fazla geldi :) günde kaç dilim ile sınırlayalım?(o gün makarna pilav yememişsek)

ekmek yemeden doyamıyorum. şu an midem çok feci, açım ama yemeyeceğim.

bugün menüm:
sabah 7 de çıktığım için kahvaltı edemedim. zorunlu olarak 1 poğaça :35: (aç kalmaktan iyidir dedim)
öğlen : 1 kepçe çorba- 2 kaşık pilav üstüne 2 kaşık nohut(suyu yok)- kereviz salatası(sadece yoğurtla-tuzsuz)
ara: 1 armut
akşam: 1 yemek kaşığı hamsi buğulama- 1dilim ekmek

poğaçayı dengeleyebilmişimdir umarım.

kahvaltı için şöyle bir açıklama yapayım. bundan sonra daha dikkatli olacağım. bazen üşengeçlik, bazen zorunluluk ile kahvaltıyı es geçtim bu günlerde..
Bence 3 dilim ekmek iyidir
Her ogunde bir dilim esmer ekmek.
Ama bir kepce corba da 2 kasik pilav da 1er dilim ekmege es.
Ben cook uzun zamandir borekcilerden alinan poga yemiyorum.
Dayim bir ara o isi yapmayi arastirmisti. Pogacalar gece sabaha karsi pisirilip tekrar tekrar isindiginda taze olsun diye icine coook fazla yag katiyorlarmis.
Bence acelen oldugu gunler 1 bardak sut yaninda da 1 muz yiyebilirsin ama gun iinde baska meyve yeme

[TABLE="class: table_hesap"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Mercimek Yemeği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]260[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]ülker çubuk kraker[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 paket[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]158[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütlü Kahve (light)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 FİNCAN[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mercimek Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 KASE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]135[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Izgara Köfte[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]154.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Aşure[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karışık Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]123[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Simit[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]275[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Pınar Üçgen Peynir Light[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 12.5 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]20.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1309.8 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar aşağı yukarı benim menünün kalori değeri bu. Ben bunu toplamda sapmalarla birlikte 2000 kalori olarak kabul ediyorum. Bugün gayet iyi geçmiş o zaman. Bazılarının tam karşılığını bulmak zor. Tam diyet yapmadığım içinde sapmaların bana çok bir etkisi yok. Bundan sonra saymaya devam edeceğim.

Ben ücretsiz üye oldum Betül'cüm. Bi bak bakalım sende istersen. İşe yarar mı bilmiyorum ama bundan sonra bişey yemeden direkt kalorisine bakacağım kesin. Senin düğününe kadar allah izin verirse benim bebişim 3 aylık olacak. İnşallah sen istediğin kiloda giyersin gelinliğini. Sonra yarışırız zaten seninle :9:

Menün harika ötesi olmuş Betül, söyleyecek hiç bişey bulamıyorum. Gözlerim yaşardı :43:

Kalori hesabı normal diyetlerde ne kadar işe yarıyor yani zayıflama aşamasında bilmiyorum ama bence sen sağlıklı beslenmeye bak. Kalori sayma. Mezuniyet işinide aynen öyle yaparız. :34:

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. :nazar::46: Yeşil çayı bol bol iç bu hafta ki ödemin olmasın. Spor içinde ayrıca tebrikler.

Hadi bakalım inşallah bugünki gibi güzel geçer sınavın. Allah yardımcın olsun. :16:

Korkmaz bence daha güzel. Güle güle kullan canım. :16:

Cuma sabahları tartılıyoruz canım.

Bana niye nazar boncugu yokk..
Kustum :((

Ayy bu kalori sayma isi bana gore degil
Ben her gun onlari sayamamm :)
bir de kac kalori oldugu tabiki onemli ama besin turu ve cesitliligi de onemli. Ona dikkat etmek daha kolayy

menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim tam bugdayli ekmek,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi
ara:1 elma
aksam:kabak corbasi,yogurt
3lt su,sarmisakli cay,yesilcay ve kahve
leslie ile 3 mil. yoruldum.simdi yatacam.iyi geceler kizlar.
Afiyet olsunn

Yarın ayran corbası detoksundan feyiz alarak yogurt detoksu uygulicam bunu ben uydurdum sabah kahvaltı yapıcam iki saatte bir pul biberli naneli yogurt yicem 5ten sonra yemek yok su ve yesil cay tüketicem bol bol cumaya kadar birde salatalık yerim 1 tane canım cok istiyorda bazen..
O detoksu ayda 2 kereden fazla yapmayin diyorlardi. Sen de ona gore dikkat et bu ay icinde baska yapma Ecemcim proteini sindirmekte zorluk yasayanlar fln olmus diye yazmisti buraya birisi
Zaten simdi de diyorsun sindirimde sikinti var diye

Su an cok büyük pismanlık icerisindeyim önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha kacamak falan yok...
Bir sey mi yedin Ecem tekrar
Potiborler yuzunden mi boyle diyorsun??

sabah
1,5 kase mercimek corbasi
ara 1kepce corba
ogle
1 kase corba
ara
elma rendesi+tarcin
aksam
2 kase corba
1 dilim ekmek
22 de cok aciktim sut ictim
2,5lt su
45 dak yuruyus

lady 11 ocak ve 12 ocak yazacaktim 18 olmus yanlislikla

kizlar cok agrim var mesajimi sabah sayarim ozelden yollarim
hepinize iyi geceler
cibik krakerler

Butun corbalar mercimek corbasi mi.
Kalorili corbalardan. Butun gun karbonhidarttan baska besin kaynagin olmamis hem. Neden boyle tercih ettin??
O degil de canim bool limonlu mercimek corbasi cektii :d
Sabah sabah sicacik ne iyi giderrr

Ama en azindan lezzetli tadi yogun bir sey yedigim icin daha fazla doyuyormusum gibii geliyor bna

Dayim bir ara o isi yapmayi arastirmisti. Pogacalar gece sabaha karsi pisirilip tekrar tekrar isindiginda taze olsun diye icine coook fazla yag katiyorlarmis.
Bence acelen oldugu gunler 1 bardak sut yaninda da 1 muz yiyebilirsin ama gun iinde baska meyve yeme

bir de kac kalori oldugu tabiki onemli ama besin turu ve cesitliligi de onemli. Ona dikkat etmek daha kolayy

Afiyet olsunn

O detoksu ayda 2 kereden fazla yapmayin diyorlardi. Sen de ona gore dikkat et bu ay icinde baska yapma Ecemcim proteini sindirmekte zorluk yasayanlar fln olmus diye yazmisti buraya birisi

Kalorili corbalardan. Butun gun karbonhidarttan baska besin kaynagin olmamis hem. Neden boyle tercih ettin??

Offf etli lahana sarmasinaa hayir denilemez hakaret olurr :)) bu hafta cok kacamak yaptim onu dengeleyebilmek icin ancak detoks yapmaliyim birde regl donemine giriyorum su zamanlarda istahim cok aciliyor ve sisiyorum aksam ekstra bisey yemedim sadece yesil cay ictim
Aslinda sadece potiborler icin demiyorum haftasonu yediklerimide baz alirsak hic diyette olan birisinin menuleri degildi
Evet sindirim problemi yasiyorum karnim inanilmaz sisti ve sertlesti su an icin bir cozum bulamiyorum acaba sadece yogurt yemem bunu dahada mi tetikleer

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki. Ecem
Belki de detokstan sonra yumusak bir gecis yerine fazla yedigin icin olmusturr.

Simdi nasil olur bilemedim.

Hepinize günaydınlaar, hayırlı sabahlar güzeller :16: yarım saat içinde falan evden çıkıyorum, yoğun bi gün olcak benim için, akşam saatlerinde görüşürüz inşallah. Allah'a emanet olun, kaçamaksız bi gün olsunn :9:

Hepinize günaydınlaar, hayırlı sabahlar güzeller :16: yarım saat içinde falan evden çıkıyorum, yoğun bi gün olcak benim için, akşam saatlerinde görüşürüz inşallah. Allah'a emanet olun, kaçamaksız bi gün olsunn :9:

Gunaydiinnn
Ben de tramvaydayim simdii
Benimki normal bir gun :)))
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
Tugbacim sana da sinavinda basarilarr

Yarın ayran corbası detoksundan feyiz alarak yogurt detoksu uygulicam bunu ben uydurdum sabah kahvaltı yapıcam iki saatte bir pul biberli naneli yogurt yicem 5ten sonra yemek yok su ve yesil cay tüketicem bol bol cumaya kadar birde salatalık yerim 1 tane canım cok istiyorda bazen..
bence seninki ayran detoksundan daha iyi detoks olur.ben 2 kez yaptim ayran detoksunu ve ikisinde de kilo aldim.

Su an cok büyük pismanlık icerisindeyim önce kendime sonra size söz veriyorum bir daha kacamak falan yok...
takimi düsün canim,senin verdigin fazladan her gram takimin ortalamasini artiracak.ona göre...

Immmhh elma rendesi tarcınn muhtesem ikisinide severim denicem bendee
Gecmis olsun canımmm iyi gecelerrr
bende cok severim.
günaydin canim.kolay gelsin sana.havadisleri aksam aliriz

kimse yok galiba.bende cikayim.kahvaltiya arkadasa davetliyim ama birsey yemeyecegim diye söyledim önceden.sonra kirilmasin bana.

Immmhh elma rendesi tarcınn muhtesem ikisinide severim denicem bendee
Gecmis olsun canımmm iyi gecelerrr
cok lezzetli oluyor
hatta bunu biraz tavada pisir uzerine findik yada ceviz ekle
diyette cok baba bir tatli oluyor

Afiyet olsunn

canim benim dislerimin kaplamasina basladik
dislerim inceltildi ve cok agriyor
yumusak birseyler yiyebiliyorum
bugun muhallebi felan mi yapsam
bebek mamasimi yesem bilmiyorum
gunaydin tatlim
Gunaydiinnn
Aksam sinemaya gidicez arkadaslarla muhtemelenn. Gittigim arkadas ta iddianin icinde misir vs yemeyiz o yuzden:))
gunaydinnn
aksama misir cola cips olacak mi
siz iddiaya bile tatli yiyerek giriyorsunuz ya
aman dikkat
günaydin herkese.gecmisi okuyup geliyorum hemen.

gunaydin

Günaydın kızlar netbook umu evde unutmuşum cepten yaziyorum bugün gelemeyeceğim sanirim haber vereyim dedim cepte yazması zormus yaaa öopuyorum hepinizi

Bilmiyorum ki. Ecem
Belki de detokstan sonra yumusak bir gecis yerine fazla yedigin icin olmusturr.

Simdi nasil olur bilemedim.

Muhtemelen o yüzden oldu bugün düzeltiyorumm

bence seninki ayran detoksundan daha iyi detoks olur.ben 2 kez yaptim ayran detoksunu ve ikisinde de kilo aldim.

takimi düsün canim,senin verdigin fazladan her gram takimin ortalamasini artiracak.ona göre...

bende cok severim.

günaydin canim.kolay gelsin sana.havadisleri aksam aliriz

Ben korkudan tartılmıyorum kesin 60 a dönüs yaptım 60.2 gbi hissedyorum hemen kontrol altına almalıyım

cok lezzetli oluyor
hatta bunu biraz tavada pisir uzerine findik yada ceviz ekle
diyette cok baba bir tatli oluyor

canim benim dislerimin kaplamasina basladik
dislerim inceltildi ve cok agriyor
yumusak birseyler yiyebiliyorum
bugun muhallebi felan mi yapsam
bebek mamasimi yesem bilmiyorum

gunaydin tatlim

gunaydinnn
aksama misir cola cips olacak mi
siz iddiaya bile tatli yiyerek giriyorsunuz ya
aman dikkat

gunaydin

Cevizzlee muhtesem olur ama henüz bunu denemeye cesaretim yok o kadar yedklerimden sonra :)

Güüünaydınnn :) benim sınavım 4 te allahtan evdeyim su an :)

Gunaydiinnn

İyi seyiiirlerr :)

Gunaydınnn

Günaydın kızlar netbook umu evde unutmuşum cepten yaziyorum bugün gelemeyeceğim sanirim haber vereyim dedim cepte yazması zormus yaaa öopuyorum hepinizi

Gunayydınnn tamamdırrrr kolay gelsiin

Bence işe yarar ecem dene bakalım...

güle güle canım hayırlı bir gün olsun...

Gunaydiinnn

sinema keyfi bayılırım,iyi seyirler...

Günaydııınnnn....

Günaydın canım dikkat et kendine....

Telefondan girdigim icin benimle ilgili olmayan alintilari silemedim ama evet haklisin bir kere beyaz lahanayi bende salatanin icerisinde yemistim gayet lezizdi tesekkurler bu tavsiyen icin :)
bende yenilerde deniyorum hoşuma gidiyor ecem lahalana zayıflamaya yardımcıymış biliyorsun
masallah basarılı bir kızın var demek benim kızım da çizime çok meraklı stilist olacakmış:))esine de çok geçmiş olsun...

Allah en kısa zamanda seni kömür tasımaktan kurtarsın zor iş canım ya,gerçi kalori kaybettirir:))

benim belli yarım saat 40 dk en fazla eskiden ben de lesli yapıyordum bulabilirsem bir bakayım yine...

ben de memnun oldum canım antep güzel yer der babam hep askerliğini orda yapmış...

tarifi nasıl canım...insallah işe yarar...

tartıdan tartıya fark var körolmayasıca 1 kg eksik tartsaydı ya...

menüde spor da güzel...

ben de anca giirdim canım neyse hayırlısı olsun...

bende de kalıyor sen prosun beril bir soruver yöneticilere:))

olsun arasıra olur böyle seyler...

haklısın canım ama tatlı bişi arıyor insan tutamıyorum kendimi ne güzel zayıfmışsın genelde ben hep balık etiydim....

az ve öz olmuş....

çok geçmiş olsun dikkat et canım....

gercekten dengeli menü olmuş bravo...

canım akşam yemeklerini kaldırdın mı bugün mü böyle oldu?
ewet canım 1.5 yaşından beri resim yapıyor bu sene öğretmeni sergiş açacak ona
bakliyat yemekleri yanında pilav yemek gerekiyormuş. bulgur veya pirinç fark etmez. nohuttan daha çok vitamin mineral alıyormuş vücut o zaman. diyetisyen söylemişti.

Laydline, süt, yoğurt hiç yok menüde. nescafe ile olunca sütün değerini azaltıyorsunuz. bebek için süt süt süüüüttttt :30:

şiirini çok sevdim, unutmadan söyleyeyim :))

aysecig, geçmiş olsun.

kızın kaç yaşında? resmi seviyormuş, ne güzel.
resim defteri ve farklı boyalar alabilirsin. parmak boyaları var. evde yoksa ondan alın,beraber de yapabilirsiniz el baskısı-parmak baskısı. kalanları kalemle tamamlar, çok güzel oluyor. renkli resim kağıtlarından da alabilirsin. açık sarı-açık pembe gibi. sadece desen yapar üstüne, boşluk boyamaz. yaşı daha büyükse puzzle alabilirsin.
kitap okuması çok güzel. iş bankasının klasiklerden alabilirsin.
kızım 1. sınıfa gidiyor canım resmi çok seviyor

beril, hoşgeldin :52:

aysecig
, parmak boyası yazmıştım ya, onu biraz kalın fırçalar ile kullanabilir. sulu boyadan daha zevkli bence.
ya da kuru boya ile resmi yapsın, boşlukları suluboya ile boyar. aynı resimde karışık boya kullandırabilirsin.
buda hoşuma gitti söyleyimde denesin kızım

evet canım. metabolizmayı hızlandırıyor aynı zamanda iştah etkisi de var. benim de iştahımı açıyorlar. ondan tercih etmiyorum. sizin açmıyorsa ne güzel, sadece hızlandırsın. mis.....
her vucut farklı gerçekten
kızlar misfir geldi menümü yazıp çıkayım

sabah:klasik kahvaltım

öğlen :balık salata ekmek 1 dilim

akşam:öğlen ile aynı

40 dk spor 2 lt su
çok güzel afiyet olsun

arkadaşlar, 5,5 dilim ekmeğim fazla demişsiniz. sizin menüleri gördükten sonra bana da çok fazla geldi :) günde kaç dilim ile sınırlayalım?(o gün makarna pilav yememişsek)

ekmek yemeden doyamıyorum. şu an midem çok feci, açım ama yemeyeceğim.

bugün menüm:
sabah 7 de çıktığım için kahvaltı edemedim. zorunlu olarak 1 poğaça :35: (aç kalmaktan iyidir dedim)
öğlen : 1 kepçe çorba- 2 kaşık pilav üstüne 2 kaşık nohut(suyu yok)- kereviz salatası(sadece yoğurtla-tuzsuz)
ara: 1 armut
akşam: 1 yemek kaşığı hamsi buğulama- 1dilim ekmek

poğaçayı dengeleyebilmişimdir umarım.

kahvaltı için şöyle bir açıklama yapayım. bundan sonra daha dikkatli olacağım. bazen üşengeçlik, bazen zorunluluk ile kahvaltıyı es geçtim bu günlerde..
kahvaltıyı es geçme cenım eğer yapamıyorsan 1 kutu süt al iç poğaçadan daha iyidir

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Mercimek Yemeği[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 porsiyon[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]260[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]ülker çubuk kraker[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 paket[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]158[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütlü Kahve (light)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 FİNCAN[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mercimek Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 KASE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]135[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Izgara Köfte[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]154.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Aşure[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]165[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karışık Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]123[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Simit[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]275[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Pınar Üçgen Peynir Light[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 12.5 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]20.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1309.8 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar aşağı yukarı benim menünün kalori değeri bu. Ben bunu toplamda sapmalarla birlikte 2000 kalori olarak kabul ediyorum. Bugün gayet iyi geçmiş o zaman. Bazılarının tam karşılığını bulmak zor. Tam diyet yapmadığım içinde sapmaların bana çok bir etkisi yok. Bundan sonra saymaya devam edeceğim.

Ben ücretsiz üye oldum Betül'cüm. Bi bak bakalım sende istersen. İşe yarar mı bilmiyorum ama bundan sonra bişey yemeden direkt kalorisine bakacağım kesin. Senin düğününe kadar allah izin verirse benim bebişim 3 aylık olacak. İnşallah sen istediğin kiloda giyersin gelinliğini. Sonra yarışırız zaten seninle :9:

Menün harika ötesi olmuş Betül, söyleyecek hiç bişey bulamıyorum. Gözlerim yaşardı :43:

Kalori hesabı normal diyetlerde ne kadar işe yarıyor yani zayıflama aşamasında bilmiyorum ama bence sen sağlıklı beslenmeye bak. Kalori sayma. Mezuniyet işinide aynen öyle yaparız. :34:

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. :nazar::46: Yeşil çayı bol bol iç bu hafta ki ödemin olmasın. Spor içinde ayrıca tebrikler.

Hadi bakalım inşallah bugünki gibi güzel geçer sınavın. Allah yardımcın olsun. :16:

Korkmaz bence daha güzel. Güle güle kullan canım. :16:

Cuma sabahları tartılıyoruz canım.
çok güzel olmuş aslında hepimizin hesaplaması lazım kaloriyi gerçekten
menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim tam bugdayli ekmek,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi
ara:1 elma
aksam:kabak corbasi,yogurt
3lt su,sarmisakli cay,yesilcay ve kahve
leslie ile 3 mil. yoruldum.simdi yatacam.iyi geceler kizlar.
afiyet olsun kadriye güzel olmuş

iyi olur aslında ecem ama hastalanma tek tip gibi bişey olur

kaçamak mı yaptın betüle alışmıştık ama sende kaçamaklara başladın galiba:27:

sabah
1,5 kase mercimek corbasi
ara 1kepce corba
ogle
1 kase corba
ara
elma rendesi+tarcin
aksam
2 kase corba
1 dilim ekmek
22 de cok aciktim sut ictim
2,5lt su
45 dak yuruyus

lady 11 ocak ve 12 ocak yazacaktim 18 olmus yanlislikla

kizlar cok agrim var mesajimi sabah sayarim ozelden yollarim
hepinize iyi geceler
cibik krakerler
diş ağrısında n hep çorbayla geçmiş geçmiş olsun tekrar beril

günaydın tuğbacım

Gunaydiinnn
günaydın betül iyi gezmeler

günaydın kadriye

kolay gelsin ebru

günaydın kızlar tekrardan eşim bugün istirahatte çok gi,remeyeceğim kusura bakmayın ecem akşam mesaj sayımı yolluyacağım öğlen yine uğramaya çalışırım

selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
bu arada lahana diyeti bugünde devam:)
öptüm hepinizi.

Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım

Havuc;
İçerdiği yüksek lif oranıyla bağırsakları çalıştırarak sindirime yardımcı olur.
Kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye yardımcıdır.
Kronik baş ağrısına karşı etkilidir.
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olarak kanı temizler.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.

selam kızlar.birazdan dişçiye gideceğim.bugün eşimde evde rahatsız biraz. fırsat bulursam tekrar girerim.
öptüm hepinizi.

Gecmis olsun canımmm ikinizede..
Hadi bakalım bu hafta senden iyi sonuclar gelecek sanıyorum :)
:54:

Bugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem

beni anliyormusun artik canim
cepten yazmak takip gercekten zorrrrrrr
bende yenilerde deniyorum hoşuma gidiyor ecem lahalana zayıflamaya yardımcıymış biliyorsun

ewet canım 1.5 yaşından beri resim yapıyor bu sene öğretmeni sergiş açacak ona
kızım 1. sınıfa gidiyor canım resmi çok seviyor

buda hoşuma gitti söyleyimde denesin kızım

her vucut farklı gerçekten
çok güzel afiyet olsun

kahvaltıyı es geçme cenım eğer yapamıyorsan 1 kutu süt al iç poğaçadan daha iyidir

çok güzel olmuş aslında hepimizin hesaplaması lazım kaloriyi gerçekten
afiyet olsun kadriye güzel olmuş

iyi olur aslında ecem ama hastalanma tek tip gibi bişey olur

kaçamak mı yaptın betüle alışmıştık ama sende kaçamaklara başladın galiba:27:

diş ağrısında n hep çorbayla geçmiş geçmiş olsun tekrar beril

günaydın tuğbacım

günaydın betül iyi gezmeler

günaydın kadriye

kolay gelsin ebru
bu kadar agri yapacani hic dusunmemistim ya
öptüm hepinizi.
bana disci demeyinnnnnnn
gecmis olsun
Kızlar havuc konusunu konusmustuk bugün nette gazetelerde dolasırken sunlarla karsılastım

Havuc;
İçerdiği yüksek lif oranıyla bağırsakları çalıştırarak sindirime yardımcı olur.
Kandaki kolestrol düzeyini düşürmeye yardımcıdır.
Kronik baş ağrısına karşı etkilidir.
Düzenli olarak tüketildiğinde sigara içenler de dahil olmak üzere aksiğer kanserine yakalanma riskini azaltır.
Vücuttaki zararlı maddeleri uzaklaştırmaya yardımcı olarak kanı temizler.
Havuç ve havuç suyu az kalori içermesine rağmen besleyicidir. Zayıflamada ve kilo korumada etkilidir. Ara öğünlerde 1-2 küçük havuç yenilmesi tokluk hissi sağlar.
İdrar ve gaz söktürücüdür.
Safra kesesi ve karaciğer enzimlerini düzenlenmesi üzerinde çok etkilidir. Yağlanmayı azaltır.
yararli bir bilgi
paylasim icin sagol
Bugünden itibaren yesil cay tüketimini arttırıyorum hatta termos bardakla okulada götürcem

3 bardagi gecme
fazlasi zarar diyorlar

Back
X