Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

PUHAHAHAH haklısın valla yapar mı yapar ,akşam da yedim alıştım biraz midem kaynamazsa yarın da içeyim ziyan olmasın bari....

ayyyy ne güzel demişsin bu tabakta bişi var gerçekten:31:

içinde hamur olduğundan olabilir belki bilemedim valla...

canım son zamanlar haklısın dinlenmene bak sen biz buralardayız...

çok sevindim senin adına hayırlısı hangisi ise o olsun...

dengeli ve güzel olmuş,afiyet olsun...

börekle birlikte karbonhidrat sayısı artmış ama yarın telafi edersin...

Makarna bile sandigimiz kadar kalorili degil;)

sende bayagi yogunsun ecemcim.bir yanda diyet,bir yandan sinavlar,bir yandan dügün hazirligi....

sehriye makarnayi cagristirdigi icinmi acaba? menülerin güzel gidiyor.

100 gr haslanmis yagsiz makarnada 85 kalori varr makarna o kadar kalorili bisey degil sadece karbonhidrat oldugu icin boyle on yargi var :)

darisi bize ecemcim.

en iyi anlayanlardan biri de benim.

bence hosaf saglikli.iyi secim olur.ögle vaktine daha iyi sanki.

kötü komsu ev sahibi derler ya.ona benzemis.

bende kiz istedim,iki oglan oldu.saglikli olsunlar da gerisi önemli degil.

Hadi insalllaaah darisi basinizaaa olsunnn :) ben cok mutluyumm iyi ki baslamisim hatta bu zamana kadar neden beklemisim ki :)

bence alttaki.herkisin zevki farkli tabii.

Alttakine aglatiyo dediler :))))

Kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam. Hastamıyım yorgunmuyum anlayamadım. Boynum tutulmuş başım ağrıyor. Bide felaket halsiz hissediyorum kendimi. Sanırım öğlen yediklerimden sonra kan şekerim düştü. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şimdi mecburen akşam yemeğini hazırlayacağım. Arkasından baş ağrım geçmezse eğer yatmayı düşünüyorum. Düzelirsem gelirim inşallah. :5:

Sen dinlenmene bak iki canlisin biz burdayzz ;)

Boyle kilomuzu yazarken gecen haftayi da yazalim ki aradaki fark daha iyi anlasilsin ben gecen haftaki kilonu bilmedigim icin anlayamamistimm yorumlardan okudum 1.8 mis
Umarim yaglardan gitmistir ve kalici oluur.

Afiyet olsunn
Yani yasak degildir de, herhalde sehriyeleri kalorili diyedir.

Bu arada Tugba (dontpanic) yorumunda demissin ya tatli ve pogaca olmasaydi diye tatli yemedim kii??
Kabak salatasini kabak tatlisi sanmis olabilir misin?

100 gr makarnada 85 gr kalori varsa yagsiz tabi sehriyede ne kadarcik olucak cok rahatsiz edrse ekmek yenilmeyebilir mesela dengeler o zaman :)

menümüde yazıyım regl oldum halsizim o yüzden tarcın çubuklu su içiyoru m iyi geldi cumaya kilomu etkilemez umarım

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir
3 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğle

tavuk sote
yoğurt ekmeği unutmuşum akşam 1 dilim yedim

akşam
1 kase sebzeli çprba
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

bolca su saymadım
4 bardak yesil çay
25 dak dışarda yürüdüm

yok beril ben gitmem hiç biryere regl oldum bugün ondan zaten atlatacagım inşallah kaçamak yok yani 59 u görünce kendime izin vereceğim

:3:

suyu çok severim ben tuğba kalkar kalkmaz 1lt içerim hemen regl oldum bugün ondanmış atlatacam inşallah

kolay gelsin tugba

afiyet olsun patates püresi olmamış patatesden mümkün olduğunca uzak durmalıyız hele akşam :ssz:

masallah gene iyi vermişsin bu kadar sabrettiğine şükür nermin
emegine sağlık ecem

1 kğ olu o bu hafta beril

ne güzel 2 saat yürümek süper

ne guzel bir duygu daralttırmak iyi en azından kullanabilir oluyorlar yine:46:

kış gününe temizliği öyle cam falan zor olur kolay gelsin
maşallah ya 5 ayda nerdeyse 20 kilo ne deyim ecem tebrikler:nazar:

çok şirin köpekler süt aldığım kadının köpekleri çok tatlı doğum yaptı 10 tane yavrusu oldu bi sevimlilerdi sattılar yavruları annesi hiç havlamıyo şimdi çok üzülüyorum köpeğin haline erkek olanın ismi gofret eşininki ise helen sizin köpeğin ismi ne

en iyi kararı vermişsin
çok güzel yermiş doğum günleri için kızlarında çok tatlı elifcik daha da tatlı küçük minnak Allah bağışlasın

çok gayretlisin masallah beril

ben 2.ciyi beğendim karar senin

ne kadar biber attın öyle:26:

ben söylemiştim ama yasak demedim tugba yemişti ekmek yemiyerek dengelemişsin yazdım zaten şehriye hamur olduğu için ekmekle yememeli yazdım ecem yoksa yasak değil tabiki menünde çok güzel afiyet olsun en son 59.8 i görmüştün şimdi kaç kilosun nasıl gidiyor

geçmiş olsun ebrucum yat dinlen kendine iyi bak seni seviyoruz

sanada gewçmiş olsun tuğba dinlen de iyleş biran önce

kararlı olman güzel bende aynı senin gibi düşünüyorum tugba
güzel atlatmışsın betül nişanlın ve ailenle iyi akşamlar

afiyet olsun menün gayet güzel

Canim kusura bakma lutfen tam hatirlayamadigim icin kimin yazdigini biri demek zorunda kaldim yediklerimin kalorisinide hesapliyorumda o yuzden arastiriyorum neyin kac kalori oldugunu evet haklisin ekmek yenilmeyince dengeliyor ama dedigim gibi yagsiz 100 gr makarnada bile 85 kalori var karbonhidrat oldugu icin haklisin
Su anda kac kiloyum hic bilmiyorum tartilmadim 3 gun kacamak yaptim yaa o metabolizmami cok etkiledi sindirim sorunu yasadim cok kilo verebildigimi dusunmuyorum kacamaklari ancak dengeleyebiliyorum cuma gunu verdiysem supriz olacaktir
Evet 20 kiloya yakin verdim tek skintim spor haftasonuda salona yaziliyorum o zaman vucudum sikilasacak dahada belli olucak zayfladigim :))
Hic bir hafta duraksamadi kilo vermem ama bu haftaki mecburi hatalarimdan dolayi yerimde bile sayabilirim umarim olmazzz

Makarna bile sandigimiz kadar kalorili degil;)

100 gr haslanmis yagsiz makarnada 85 kalori varr makarna o kadar kalorili bisey degil sadece karbonhidrat oldugu icin boyle on yargi var :)

Hadi insalllaaah darisi basinizaaa olsunnn :) ben cok mutluyumm iyi ki baslamisim hatta bu zamana kadar neden beklemisim ki :)

Alttakine aglatiyo dediler :))))

Sen dinlenmene bak iki canlisin biz burdayzz ;)

100 gr makarnada 85 gr kalori varsa yagsiz tabi sehriyede ne kadarcik olucak cok rahatsiz edrse ekmek yenilmeyebilir mesela dengeler o zaman :)
bende zaten tugbaya kendi yapmadığı okulda çıkan yemek dediği için yağlıdır ekemk de yememişsin dengelemişsin yazmıştım ecem yasak yazmadım zaten sinir yapmayın bünyenizi siz daha iyi biliyorsunuz karbonhidratın glisemik endeksi yüksek yedikçe yediriyo yani bazı insan kendini tutabiliyo bazısıda benim gibi dibine iniyor patatesde aynı zaten yoksa niye zararlı olsun 1 orta boy patates haşlanmış 80 cal cal değil yeme isteğini artırması kötü o yüzden söylüyorlar umarım anlatabilmişimdir yada ben bilmiyorum
ben tabaklardan 2. yi beğendim bu tabakalr porselen mi ecem melamine benziyor sanki ne için alıp kullanacaksın

Canim kusura bakma lutfen tam hatirlayamadigim icin kimin yazdigini biri demek zorunda kaldim yediklerimin kalorisinide hesapliyorumda o yuzden arastiriyorum neyin kac kalori oldugunu evet haklisin ekmek yenilmeyince dengeliyor ama dedigim gibi yagsiz 100 gr makarnada bile 85 kalori var karbonhidrat oldugu icin haklisin
Su anda kac kiloyum hic bilmiyorum tartilmadim 3 gun kacamak yaptim yaa o metabolizmami cok etkiledi sindirim sorunu yasadim cok kilo verebildigimi dusunmuyorum kacamaklari ancak dengeleyebiliyorum cuma gunu verdiysem supriz olacaktir
Evet 20 kiloya yakin verdim tek skintim spor haftasonuda salona yaziliyorum o zaman vucudum sikilasacak dahada belli olucak zayfladigim :))
Hic bir hafta duraksamadi kilo vermem ama bu haftaki mecburi hatalarimdan dolayi yerimde bile sayabilirim umarim olmazzz
anladım canımben de bugün üye oldum kalori cetveline memnun kaldım valla 1 hazirana kadar 1100 cal alırsam günlük hedefime ulaşacağım bugün 980 cal almışım bunada sevindim
sindirim sorunu bende de oluyo geçmiş olsun ecem
spor seni sıkılaştırır süper bir gelin olursun tam fit bir gelin maşallah sana
ecem nişanlın ne diyo bu zayıflama işine

$yeni 050.webp $yeni 051.webp $yeni 050.webp $yeni 051.webp

ecem insallah olmustur

menümüde yazıyım regl oldum halsizim o yüzden tarcın çubuklu su içiyoru m iyi geldi cumaya kilomu etkilemez umarım

sabah
peynir
3 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğle

tavuk sote

akşam
1 kase sebzeli çprba
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

bolca su saymadım
4 bardak yesil çay
25 dak dışarda yürüdüm

afiyet olsun canım güzel,tarçınlı su sekeri dengeliyor ondan bişi olmaz...

Evet baslıyo ama bütlerede giricemm ortalamayı yükseltmem gerek :( özel ya benim ortalamam yüksek olmazsa burs miktarı kadarını ödemek zorunlulugu var ;)
Evet umarım geri almam :(

Almazsın tatlım spor salonuna da yazılıyormuşsun zaten, ne güzel gün geçtikçe daha sağlıklı bi insan oluyorsun :nazar:

Menüm
Sabah
1 çay k krem peynir
2 zeytin
Yarım d ekmek
Sekersiz cay

Ögle
Pulbiberli naneli 1 kase yogurt

Aksam
Yarım kase sehriye corbası
3 yk mantar sote
1 d ekmek

Yine çok güzel bi menü tebrik ederm canım.

Kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam. Hastamıyım yorgunmuyum anlayamadım. Boynum tutulmuş başım ağrıyor. Bide felaket halsiz hissediyorum kendimi. Sanırım öğlen yediklerimden sonra kan şekerim düştü. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şimdi mecburen akşam yemeğini hazırlayacağım. Arkasından baş ağrım geçmezse eğer yatmayı düşünüyorum. Düzelirsem gelirim inşallah. :5:

Geçmiş olsun ya kıyamam :(

Bu arada Tugba (dontpanic) yorumunda demissin ya tatli ve pogaca olmasaydi diye tatli yemedim kii??
Kabak salatasini kabak tatlisi sanmis olabilir misin?

Hm evet ya ben onu kabak tatlısı diye okumuşum yanlışlıkla :9:

Menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Biraz kasar peyniri
Domates
Salatalik

Oglen
2 yk bulgur pilavi
1 kepce susuz kiymali bezelye
Ayran, salata

Ara
Yarim bardak sut

Aksam
1 kase yogurtlu cevizli kabak salatasi

Suyu cok az ictim bugun icemedim kosturmaktan daha dogrusu
1.5 litreye tamamlamaya caliscam daha fazla icenem sanirim

Yoğun bi gün geçirmene rağmen bence gayet iyi :nazar:

menum

kahvaltı 2 tam bugday ekmegı 1 yumurta peynır domates

ara kıvı elma

oglen 2 kase yogurt ekmek tam bugday

ara yok

aksam 1 tane patateslı borek yogurt .. borek gereksız oldu degılmı....

Börek dışında güzel canım evet. Öyle ufak bi kaçamak yapılcaksa bile sabah ya da öğlen yapılsa olumsuz etkisi daha a olur diye düşünüyorum. Geçenlerde ben de börek yemiştim :9: sabah 7 falandı.

Menümü yazayım:

sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay,bal

ara:3 badem,1 keciboynuzu

öğlen:1 yumurta,tarçınlı yoğurt

ara:1 tabak acı lahana çorbası

akşam:2 tabak acı lahana çorbası(yana yana yedimmmmmm offf)

nermincim 2 yesil biber koydum sadece feci acıymış...

Acı gerçekten de metabolizmayı hızlandıran bşy istemeden olmuş ama iyi olmuş :)

sabah
peynir
3 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğle

tavuk sote

akşam
1 kase sebzeli çprba
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

bolca su saymadım
4 bardak yesil çay
25 dak dışarda yürüdüm

Çok güzel bi gün geçirmişsin canım bence. Spor, su, yeşil çay, menü hepsi gayet iyi.

Kizlar acayip yogun bir gundu.
Belediye baskani, il ve ilce milli egitim mudurleri geldi okula.
Mesaiden erken gittik zaten, karsilama fln. Sonra cocuklarlaydim. Oglen sergiye gittik cocuklarla cook muthis otesi oldu, cok gurur duydum ogrencilerimmlee
Ama cok yoruldum sonra okula donunce 5:30 a kadar da kulube kaliyorum malum
Simdi yeni eve geldim hatta kapidayim ama annem kapiyi acmiyorr:)))
Aksama da Muhammatler gelecek, nisanlim yani, ailecek gelecekler.
Cok giremiycem yine
Bir kac gundur boylee kusura bakmayin ama gecmisi okuyorum hep takipteyim sizii
kolay gelsin canim.
Menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Biraz kasar peyniri
Domates
Salatalik

Oglen
2 yk bulgur pilavi
1 kepce susuz kiymali bezelye
Ayran, salata

Ara
Yarim bardak sut

Aksam
1 kase yogurtlu cevizli kabak salatasi

Suyu cok az ictim bugun icemedim kosturmaktan daha dogrusu
1.5 litreye tamamlamaya caliscam daha fazla icenem sanirim
güzel gidiyoruz.
ilk kez mi diyet yaptin 4 ay önce ecemcim? sürekli diyet yapmadiysan duraklama ondan olmamistir.
bugün mesajlar kimeydi bilen var mı arkadaşlar
ben şimd,ilik çıkıyorum uğramaya çalışırım yatmadan
tugba.yani tugkay a.
güzel olmus.yapilabilir.

menüm
sabah:1 dilim tam bugday ekmegi,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi ,1 dilim ekmek
ara:1 elma,biraz patlamis misir yagsiz ve tuzsuz
aksam:kabak corbasi,yogurt
2lt su,3 bardak yesilcay
yaklasik 2,5saat yürüyüs
gercekten yoruldum.

****BUGÜNKÜ MENÜM****

Kahvaltı Öncesi: Ilık suda elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 kib. kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç

--------------------------------------------------------------

Ara : 1 elma
3 kepekli küçük kraker

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
5 kaşık pırasa
1 kase pul biberli yoğurt
2 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk

Ara yok***

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
Yarım havuç

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (yatana kadar 3)
+ 1 saat yürüyüş + aerobik

menüm
2lt su,3 bardak yesilcay
yaklasik 2,5saat yürüyüs
gercekten yoruldum.

2,5 saat yürümek? Gerçekten tebrik ediyorum ya maşallah. Menü de güzel.

Şimdilik çıkıyorum, kimsecikler yok çünkü :) ilerleyen saatlerde görüşürüz yine şekerler :16:

çok güzel beril ama çok emek ister

Almazsın tatlım spor salonuna da yazılıyormuşsun zaten, ne güzel gün geçtikçe daha sağlıklı bi insan oluyorsun :nazar:

Yine çok güzel bi menü tebrik ederm canım.

Geçmiş olsun ya kıyamam :(

Hm evet ya ben onu kabak tatlısı diye okumuşum yanlışlıkla :9:

Yoğun bi gün geçirmene rağmen bence gayet iyi :nazar:

Börek dışında güzel canım evet. Öyle ufak bi kaçamak yapılcaksa bile sabah ya da öğlen yapılsa olumsuz etkisi daha a olur diye düşünüyorum. Geçenlerde ben de börek yemiştim :9: sabah 7 falandı.

Acı gerçekten de metabolizmayı hızlandıran bşy istemeden olmuş ama iyi olmuş :)

Çok güzel bi gün geçirmişsin canım bence. Spor, su, yeşil çay, menü hepsi gayet iyi.
saol canım

menüm
2lt su,3 bardak yesilcay
yaklasik 2,5saat yürüyüs
gercekten yoruldum.
masallah bu hafta herkes çok güzel gidiyor cuma yine birinciyiz galiba

****BUGÜNKÜ MENÜM****

Kahvaltı Öncesi: Ilık suda elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 kib. kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç

Ara : 1 elma
3 kepekli küçük kraker

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
5 kaşık pırasa
1 kase pul biberli yoğurt
2 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk

Ara yok***

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
Yarım havuç

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (yatana kadar 3)
+ 1 saat yürüyüş + aerobik
idiyorsun m
çok dengeli bir menü olmuş sporda harika tuğba bu hafta bireyselde derece bekliyorum çok güzel gidiyorsun masallah diyelim fit hallarin yakındir:46::46::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ınanırmısınız borek cok ıcıme verdı keske yemeseydım suyu buara da bugun 2 lt ıctım.....
3 bardakda yesıl cay.....
akşam akşam gercekten olmamış cumayada yaklaşmışken vaktin varsa yatmadan 35 dak spor yap yarında protein ağırlıklı beslen(yoğurt et ,tavuk,peynir,süt,yumurta )gibi cuma gününkü farkı sen bile inanamıyacaksın:34:

Sinirim cokk bozuldu ipadde alintiladigim herseye cevap yazmis paylasiyorken kut sarji bitti kapandi hepsi silindi :(
Cok uzundu simdide tlfdan girdim :(

Gulcincim sinirlenmedim ki nerden cikardin? :) ben bana yazilanlara cevap attim tabaklar porselen canim
Keremi sormustun sanirim o zayiflamami istemiyo senin idealin 65 diyo o zayiflardan pek hoslanmiyo balik etli sever benden anlasildigi uzere hahaha :)

Baska ne vardi unuttum
Kadriyecim sanirim sende bisey yazmistin unuttum dur bi daha bakiyim

Son düzenleme:
Kadriyecim yok ilk defa yapmadim gecmisime bakarsak 4 diyetisyen 2 akupunktur uzmani eskittim hahaha :) ama bu kararlilik sabir ve sure olarak ilk defa boylesini yaptim

Berilcim cok begendim bundan bembeyaz yaptirip misafir odasina serdigimde pespembe oda da guzel olur :)

Back
X