PUHAHAHAH haklısın valla yapar mı yapar ,akşam da yedim alıştım biraz midem kaynamazsa yarın da içeyim ziyan olmasın bari....
ayyyy ne güzel demişsin bu tabakta bişi var gerçekten
içinde hamur olduğundan olabilir belki bilemedim valla...
canım son zamanlar haklısın dinlenmene bak sen biz buralardayız...
çok sevindim senin adına hayırlısı hangisi ise o olsun...
dengeli ve güzel olmuş,afiyet olsun...
börekle birlikte karbonhidrat sayısı artmış ama yarın telafi edersin...
Makarna bile sandigimiz kadar kalorili degil

sende bayagi yogunsun ecemcim.bir yanda diyet,bir yandan sinavlar,bir yandan dügün hazirligi....
sehriye makarnayi cagristirdigi icinmi acaba? menülerin güzel gidiyor.
100 gr haslanmis yagsiz makarnada 85 kalori varr makarna o kadar kalorili bisey degil sadece karbonhidrat oldugu icin boyle on yargi var :)
darisi bize ecemcim.
en iyi anlayanlardan biri de benim.
bence hosaf saglikli.iyi secim olur.ögle vaktine daha iyi sanki.
kötü komsu ev sahibi derler ya.ona benzemis.
bende kiz istedim,iki oglan oldu.saglikli olsunlar da gerisi önemli degil.
Hadi insalllaaah darisi basinizaaa olsunnn :) ben cok mutluyumm iyi ki baslamisim hatta bu zamana kadar neden beklemisim ki :)
bence alttaki.herkisin zevki farkli tabii.
Alttakine aglatiyo dediler :))))
Kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam. Hastamıyım yorgunmuyum anlayamadım. Boynum tutulmuş başım ağrıyor. Bide felaket halsiz hissediyorum kendimi. Sanırım öğlen yediklerimden sonra kan şekerim düştü. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şimdi mecburen akşam yemeğini hazırlayacağım. Arkasından baş ağrım geçmezse eğer yatmayı düşünüyorum. Düzelirsem gelirim inşallah.![]()
Sen dinlenmene bak iki canlisin biz burdayzz

Boyle kilomuzu yazarken gecen haftayi da yazalim ki aradaki fark daha iyi anlasilsin ben gecen haftaki kilonu bilmedigim icin anlayamamistimm yorumlardan okudum 1.8 mis
Umarim yaglardan gitmistir ve kalici oluur.
Afiyet olsunn
Yani yasak degildir de, herhalde sehriyeleri kalorili diyedir.
Bu arada Tugba (dontpanic) yorumunda demissin ya tatli ve pogaca olmasaydi diye tatli yemedim kii??
Kabak salatasini kabak tatlisi sanmis olabilir misin?
100 gr makarnada 85 gr kalori varsa yagsiz tabi sehriyede ne kadarcik olucak cok rahatsiz edrse ekmek yenilmeyebilir mesela dengeler o zaman :)