- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
meyvesularina dikkat edelim.gercekten 3 portakali yiyemeyiz ama ona esdeger 1 bardak portakal suyunu icebiliriz.allahtan meyvesuyunu hic sevmiyorum.masallah yerimmm takımın maskotu...
kolay gelsin hem derslerin hem de ev işi insallah....
yasında canım kızın benimkiler de çok uykusuz du 4 yıldan sonra düzene giriryor...
su kaynın beni çok sinirlendirdi koca kazık alamıyor mu istediğini esin iyi yapmış bir an önce kurtulmanı diliyorum canım...
evet 2,3 gündür durgun...
Ebru'nun geçmişe gidip bir geçmiş olmadığını anladığı andan önceki dakikalar:26:
...ve olay anı ,Ebru sokta tabihaklı. ne dese yeri ben gercekten haftasonu evde olmuyorum ama liste yapıcam diye her gün baktım mesaj gelir mi diye gerçi listemi kopyala yapıstır yapmıstım kızların birinden bir daha daha çok dikkat ederim ama hala toplanamadı mesaj sayıları...
Ebrucum haklısım ama bu hafta görücem 76 ları insallah...portakal suyu çok masum gelmişti ben yemeğin yanında dısarda illaki attlı bişi istiyorum zero içmemek için doğal diye bunu içtim sekerini düşünememişim...
derya ablamiz baska takima transfer olmak istemisti,eger baskasiyla karistirmadiysam.Ortim süpersin. Sporu hiç ihmal etmemeye çalışalım.
Sanki haftasonu biraz dağıtmışızAmannnnnn dikkat ikimiz birinci olalım bu hafta mutlaka
hatta sonraki hafta da, hatta bi sonraki de, hatta ...
Ben onu yerimm oyyş diyetim bozulur mu ki şeker oranı çok yüksektir bunuuuun
Kolay gelsin betülcüm.
Bazen hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabiliyor.. Eşinle kaynının tartışmaları hiç güzel bişey gibi durmuyor ama bak sizi birbirinize yakınlaştırmış. Özellikle herşeyin çok güzel olacağını ve senden anlayış beklediğini söyledikten sonra sarılması ne kadar güzel olmuş. Ben senin adına çok ama çok sevindim canım..
Hmm ben bunu bilmiyordumBurda sizlerden biçok şey öğrendim ya mutluyum ve minnettarım. Gerçekten menüleri paylaşmanın yararı çok büyük.
Tamamdır, anlaşıldı. Şu andan itibaren kırmızı alarma geçtim kaptanım
Haklısın bu haftasonu gerçekten baya durgundu, ben de özledim kalabalığımızı muhabbetleri önerileri eleştirileri.. Ama artık öyle olmaz inşallah. Ya bizim öğretmen derya ablamıza ne oldu? :\
Canım çok geçmiş olsun dinlen tabi..
Kızlaaarr geldimm ama sanki basımın icinde davul calıyolar migrenim tuttu hic bi ısıga sese tahammülüm yok giripte haber vereyim dedim sekerlerr
ecem senin menünü okuyorum,sanki aksama kadar senin yerine ben ac kalmisim gibi oluyor.Menüm
Sabah + ögle
1 tk tahin pekmez
Sekersiz cay
Azıcık ekmek
Ara
1 fındık
1 badem
1 ceviz
Aksam
Tavuk döner ama sadece döner
1 d ekmek
Yogurt
1 lt su
2 bardak yesilcay
Orticiiimmmm arada girip okudum yazılanlarııı bu yazdgnı göörsem cevap verirdimm oh masallah diilat ediyoruz yediklerimize beim kilo vermem yavasladı ne yazık kibu 5 li rakamlar 6 7 lerden daha zor gidiyor
ecemsen bu azimle amacina ulasirsin merak etme.simdi zorlanman normal.cünkü eriyecek yag kalmamis:)