Afiyet olsun canım. Menün güzel olmuş ama form çayını tavsiye etmiyorum. Sonra barsaklarında ciddi sorunlar yaşatabilir. Genelde barsak tembelliği yapıyor. Onun yerine yeşil çay içmeni tavsiye ederim. Menü yazma şeklini çok sevdim. Tecrübeli olman gerçekten güzel. Biz ayrıca günlük menülerin arkalarına içtiğimiz su miktarını ve eğer spor yaptıysak onuda yazıyoruz. Bide mümkün olduğunca kalorisi düşük bile olsa işlenmiş hazır gıdalardan uzak duruyoruz. Mısır patlağı gibi. Onun yerine meyve yesen bence senin için daha sağlıklı bir ara olurdu.
CANIM FORM ÇAYA YENİ BAŞLADIM. SİYAH ÇAYI ŞEKERSİZ TÜKETEMİYORUM BİTANEDE OLSA ATIYORUM AMA FORM ÇAYA ATMADAN İÇEBİLİYORUM. EVET BAĞIRSAKLARIMDA Bİ SORUN YARATTI GÜNDE 3 POTA TUVALETE ÇIKIYORUM İYİ BİŞEYMİ BU BİLMİYORUM TABİ. MISIR PATLAĞINA GELİRSEK BEN İŞ YERİNDE MEYVE YİYEMİYORUM ÇÜNKÜ HERKESİN İÇİNDE OLMUYO EEE HERKESE İKRAM EDERSEM BANA BİŞEY KALMAZ AMA FORM BİSKÜVİLERİME HERKES BURUN KIVIRIYO

Canım yaaaa harbiden senin kısmetin bizim takımaymış. Bak sen gelmişin. Ben geçmişi bile okudaman çağırdım seni takıma. Nasip işte. Tekrardan hoşgeldin

EVET CANIM AYNEN ÖYLEEEEEEEEEEEE

İyi geceler canım. Sanırım bugün başka gelmeyeceksin. Bu arada günlük olarak mesajlarımızı sayıp o gün listeyi hangi arkadaş yapacaksa ona yolluyoruz. Bugün mesajlar bana atılıyor.
Hikayen gerçekten güzel. Çok azimli görünüyorsun inşallah sen bu azimle burda hedefine en kısa zamanda

CANIM BEN AKŞAMLARI PEK KATILAMIYORUM EVDE NET YOK O YÜZDEN. BU MESAJLARI SAYIP ATMA İŞİNİ ANLAMADIM BEN CANIM YAAA ÖZELDENMİ ATIYORUZ??? :26::44:
Kızlar yaaaa bugün takıma yeni bir arkadaş geldi takıma ama dikkatimi çekti kimse hoşgeldin dememiş. Banamı öyle geldi?
OLSUN CANIM YAAA ÖNEMLİ DEĞİL KAYNAŞIRIZ ZAMANLA NEDE OLSA

Ebru hosgeldiinnn
Ben Betul. 26 yasindayim nisanliyimm
Okul oncesi ogretmeniyim, istanbulda yasiyorum.
Guzel menuu afiyet olsunn
SAĞOL CANIM HOŞBULDUK TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM