dediğin gibi suyu arttır, onun harici şuan kilona göre normal bir menü, aç kalma ama tam doyma. akşamki kuru fasulyeyi bence de ekmeksiz yiyebilirsin. ya da yarım dilim ekmekle olabilir. umarım ekmek beyaz ekmek değildir

eğer kahvaltı yapamazsan da simit yiyeceksen bence susamlarını ayıkla da ye

susam çok kalorili
emooş geçmişi dikkatli okumadın mıı

inemeyeceğim değiiil, inmeyeceğiiim

bak altta ecemle olan konuşmamı kopyaladım senin için, orada nedeni yazıyoor
hiç bilgim yok şu karatay diyeti hakkında bir araştırayım ben dee
iyiyim emooş, yorgunum tüm gün evi temizledik canım çıktı
canım her öğün 1,5 dilim ekmek yiyebilirsin bence sen. yeter ki ekmek yerine geçen başka bir şey yeme o öğünde. mesela unla hazırlanmış çorba, ya da bakliyat. yani sebze yemeklerinin yanında ekmek olabilir. ya da ızgara etlerin

patetes, bezelye ve mısırdan uzak dur bu arada diyet boyunca. onların nişasta oranı çok yüksek ve glisemik indeksi yüksek. kana çabucak şeker olarak karışıyor ve açlık hissi veriyor insana. fazla kalorileri de cabası
lütfen siz de yukarıdaki alıntımı okuyunuz sayın burcu hanım
kahvaltı çok önemli. mutlaka yumurta ye sabahları, tok tutsun istersen haşlanmış ye. ben haşlanmış sevmediğim için yağsız omlet olarak yiyorum. ama tok tutmuyor o şekilde orası ayrı

dukan yaptığım için yulaf kepeği kullanıyorum o yeterince tok tutuyor, sorun olmuyor o yüzden. ama bugün ben de haşlanmış yedim. annem yapmış yiyeyim bari dedim
vaay vaay vaaaayy burcu ya baaak
afiyet olsun tatlım