Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yediklerin sana afiyet bal şeker yağ olmuş ayşeee :9:

ben de karatay ın hakkında hiç iyi konuşmadığı dukan diyetini yapıyorum 2,5 aydır, iyi gidiyor :8: bizde de ara öğün olayı yok. 4-5 saat diye bir şey de yok bizde. acıktığında yemek var :31:
öyle oldu ve abartarak yedim.dukanı ben de denemiştim geçen sene.ama karatay gerçekten bir yaşam biçimi

Menüm
sabah
1 simit

öğlen
1 dilim ekmek
kahvaltılık sos
salatalık
maden suyu

akşam
kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
salata

su : yarım litre arttırıcam şimdi

ben begenmedim menümu ama 1.30 saatlik yürüyüşüm var

ben de beğenmedim canım karbonhidrat fazla olmuş kurufasulyenin yanında ekmeğe hiç gerek yok.

canlarım napıyosunuz nasılsınız :) bugün direk alıntılarla konuya daldım eve gelir gelmez :9: bugün okulda giremedim çok fazla çok yoğunduk hocanın da gözler fıldır fıldırdı :) kim napıyo kontrol etmeye çalışıyodu :15: öğle yemeğim çok kötüydü resmen aç kalıyodum bugün koşa koşa eve geldim hemen yemeğe giriştim kendime geldim ya. zaten gözüm açılınca da ilk gördüğüm topik oldu :9:

öyle oldu ve abartarak yedim.dukanı ben de denemiştim geçen sene.ama karatay gerçekten bir yaşam biçimi

ben de beğenmedim canım karbonhidrat fazla olmuş kurufasulyenin yanında ekmeğe hiç gerek yok.

evet ekmek bozuyor zaten menülerimi sizce günde kaç dilim yiyebilirim ona göre ayarlıyim

canlarım napıyosunuz nasılsınız :) bugün direk alıntılarla konuya daldım eve gelir gelmez :9: bugün okulda giremedim çok fazla çok yoğunduk hocanın da gözler fıldır fıldırdı :) kim napıyo kontrol etmeye çalışıyodu :15: öğle yemeğim çok kötüydü resmen aç kalıyodum bugün koşa koşa eve geldim hemen yemeğe giriştim kendime geldim ya. zaten gözüm açılınca da ilk gördüğüm topik oldu :9:

hoşgeldiin :16:

Canımlaaar şimdi diyetisyenden çıktım, kilom aynı kaçamağıma rağmen. Kilom aynı fakat vücudumdaki YAĞDAN 1.1 GRAM GİTMİŞ. Doktor vücudun su topladığı için 900 gram vermiş görünüyorsun dedi. Ödem olmasa 1.5-2 kilo vermiş olurmuşum. Çok sevindim bunaaa!!!

canımmmmmmmmmm bende çok sevindim :35:

ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:

hayırrrrrrrr busiiii 47 yi görmeden valla bırakmam :33:

Sabah(08:00)

yarım kepekli hamburger ekmeğine kıvırcık domates peynir maydanoz 3 tane zeytin

ara(10:00)

bir kivi

öğle(12:00)

1 kase ezogelin

2 parça haşlanmış tavuk

yoğurt

ara(16:00)

2 tane kepekli galeta

akşam(19:00)

1 tane haşlanmış yumurta

bolca roka tere kuzu kulağından salata

yarım kibrit kutusu peynir (az yağlı)

3 zeytin

2 litre su

5 bardak şekersiz çay

30 dk tempolu yürüyüş :42:

venüzzzzzzzzzzzzzz yapma bak emeklerine bak geçmişine bakma lütfen geleceğin daha güzel olcak ona odaklan :14:
Kendime geldim canım, çok haklısın . Bir daha duygularıma yenik düşmeyeceğim
Sabah(10:00)

2 dilim tam bugday arasına yarım yağlı peynir domatesle tost

3 zeytin

tere roka maydanoz

4 bardak şekersiz çay 5 te olabilir :d

ara(12:30)

1 portakal

öğle(14:30)

bi kase yayla çorba salata

ara(16:30)

1 tane kepekli galeta

akşam(19:30)

fırında balık buğulama 1.5 balık

salata

2.5 litre su

45 dk ev temizliği.
30 dk walk at home
:42::42::42::42::42::42::42::42:
Afiyet olsun canım. Menün ve sporun süper
Suyu
Dünkü menüm

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
yoğurt

öğle 13.45
tavuk
yoğurt

akşam 18.30
tavuk
yoğurt

ara 21.00
2 yk yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim hindi füme

öğle 13.30
tavuk
yoğurt
2 yaprak marul

akşam 18.30
tavuk
yoğurt
2 yaprak marul

ara 21.15
1 yumurtadan yağsız omlet

3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

dipnot: akşamki ara biraz geç oldu ama acıkmıştım, en hafif o şekilde atlattım.
bu arada sebze günümdü ama evde sebze yoktu. olanları annem yemeklere kullanmış. o yüzden sebzem maruldu bu kez :31:
Afiyet olsun canımmmm
bu aradaaaaaaaaaaa :52:

müjdemi isterim kızlaaar :27: sabah ki kilom 51.8 :51:
Oyhhh maşallaaah 
tatlım sıkma canını. herşey geçiyo bu günler de geçicek inşallah sen hiç moralini bozma canım biz yanındayız anlatmak istersen seve seve dinleriz :)
Canım hiç sorma ya. Aşk sorun aşk. Ama yoksaymaya karar verdim boşver
Dünkü Menüm

sabah:(08:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara:(11:00)

2 kuru kayısı

öğle:(14:00)

4 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt

ara:(15:45)

1 elma

akşam:(17:30)

2 kepçe tarhana çorbası
2 yk nohut yemeği(suyu süzülmüş)
1 kase salata

ara:(21:00-21:30)

1 çay bardağı ayran

3 lt su, 4 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe
30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz​
Süper menün bebeğim. Afiyet olsun. Sporunda çok iyi.
Bugünkü Menüm
sabah:(09:00)

1 Activia kahvaltı zamanı

ara:(birazı 11:00de, birazı12:30da)
1 avuç üzüm
öğle:(14:00)

yağsız melemen
1 dilim kepek ekmeği
1 kk yarım yağlı peynir
5 zeytin

ara:(16:00)

yarım elma

akşam:(18:30)
200 gr mangalda kuzu kaburga
1 kase salata
1 bardak ayran

ara:(21:30)
1 çay bardağı ayran

3 lt su, 3 fincan yeşil çay,1 fincan sade nescafe, 1 sade türk kahvesi
45 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz​
Ay özeniyorum sana, resmen benim yapmam gereken menüler aslında
bende öyleyim ya zaten hep üzüntüden aldım okul menümde çevremde herkes hazır yiyor ya biraz zor oldu ve kahvaltı yapmak zorunda olduğum için simit yedim başka uygun bi şey yoktu :(
Simit 4 -5 dilim ekmek ediyormuş galiba canım. Şu brokolimin activia kahvaltı zamanlarını deneyebilirsin ben de sıkışınca yapacağım 
:24:

ayrılış kg mu hatırlamıyorum geçmişe bakmam lazım bi.ama kg aldım baya:5: aslında listeye girsek sadece 1 hafta takım sıralamada düşecek ama gelecek olan diğer hafta da birincilik ihtimali çok yüksek olacakçünkü verceğimiz kg fazla olacak şahsen ben 2.5 kg garanti ediyorum:kkk:.ben 13.takıma gelmeden önce 8. takımın kaptanlığını yapıyorum bu şekilde yapıyorduk.listede olmak motivasyonu artırıyor çünkü.

adım ayşe canım.ayın 30 da 28 yaşına giriyorum:32: edirnedeyim.evliyim 3.5 yaşında bir kızım var.
kg 72
boyum 170

260.etapta 62,6 ile ayrılmışım:14:
Maşallah çok güzel vermişsin canım. Zaten tecrübelisin tekrar hedeflediğin kiloya düşersin. Ben de 21 yaşındayım, 1.70 boyundayım. Daha önceden nickini hatırlıyorum. Okuyordum takımlardan 
moralinin düzelmesine çok sevindim venüscüğüm :) listede değişiklik oldu mu peki?
Sadece haftada üç gün kahvaltıda k-flex verdi canım yaa
bugünkü menüm
karatayla sağlık yaşamı uyguluyorum harika gidiyor
2 öğün yiyorum
öğleye doğru
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
peynir
1 çaybardağı ceviz
5 zeytin

akşam
fırında patlıcan oturtma
salata
yoğurt

45 dk sauna eşofmanıyla tempolu bisiklet
3lt su
Afiyet olsun Ayşeciğim süper görünüyor 
sağol canım yaaa benim pes etmeye niyetim yok gram gram gitsede bende senin menülerine hayranım :16::16:
Hihihi teşekkür ederim, sana da nazar değmesin 
Menüm
sabah
1 simit

öğlen
1 dilim ekmek
kahvaltılık sos
salatalık
maden suyu

akşam
kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
salata

Afiyet olsun bebişkom sana olmayan yerleri söylemişler zaten sporun süper
:
Tişikkürleeer hihiih 

bir kivi

1 kase ezogelin

2 parça haşlanmış tavuk

yoğurt

2 tane kepekli galeta

1 tane haşlanmış yumurta

3 zeytin

2 litre su

5 bardak şekersiz çay

Afiyet olsun canımcuuum

Menüm
sabah
1 simit

öğlen
1 dilim ekmek
kahvaltılık sos
salatalık
maden suyu

akşam
kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
salata

dediğin gibi suyu arttır, onun harici şuan kilona göre normal bir menü, aç kalma ama tam doyma. akşamki kuru fasulyeyi bence de ekmeksiz yiyebilirsin. ya da yarım dilim ekmekle olabilir. umarım ekmek beyaz ekmek değildir :9: eğer kahvaltı yapamazsan da simit yiyeceksen bence susamlarını ayıkla da ye :27: susam çok kalorili :31:

buseeee inemeyeceğim ne ya çok ayııııp ben ilk hedefimi 60 koymuştum ama şimdi onu 54 olarak alıcam 54 e kadar mezun olmak yok bana :)

emooş geçmişi dikkatli okumadın mıı :19: inemeyeceğim değiiil, inmeyeceğiiim :52: bak altta ecemle olan konuşmamı kopyaladım senin için, orada nedeni yazıyoor :31:

valla ecemcim ben de seninle bunu konuşmak istiyordum. benim de sendeki gibi göbüküm var. beni görenler de artık yeter bu ne 0 beden olcaksın hiç yakışmayacak memiş falan kalmamış diyorlar :26: kadınsı formumu kaybetmek istemiyorum, popom falan gitsin istemiyorum ben :50: benim tek sorunum biraz üst bacak ve kas yapan kollarım :5:göbüşümü dert etmiyorum çünkü annem bile bana aynada göbeğime bakarken "umarım o göbek yüzünden daha fazla zayıflamaya çalışmıyorsun, o sporla gider sadece" dedi :27: ve bacak ve kollarımı da düşündüm, egzersizlerle inceltebilirim. iç bacağımı dümdüz yapabilirim. aynada etimi sıkıyorum mesela iç bacağım yokmuş gibi, harika duruyor. ben sporla vücudumu şekillendircem 50 den sonra, sen de öyle yap bence. yüzüme baktım cidden yeter yani, koca kafam olmuş küçücük :26:

hiç bilgim yok şu karatay diyeti hakkında bir araştırayım ben dee :31:

iyiyim emooş, yorgunum tüm gün evi temizledik canım çıktı :27:

evet ekmek bozuyor zaten menülerimi sizce günde kaç dilim yiyebilirim ona göre ayarlıyim

canım her öğün 1,5 dilim ekmek yiyebilirsin bence sen. yeter ki ekmek yerine geçen başka bir şey yeme o öğünde. mesela unla hazırlanmış çorba, ya da bakliyat. yani sebze yemeklerinin yanında ekmek olabilir. ya da ızgara etlerin :34: patetes, bezelye ve mısırdan uzak dur bu arada diyet boyunca. onların nişasta oranı çok yüksek ve glisemik indeksi yüksek. kana çabucak şeker olarak karışıyor ve açlık hissi veriyor insana. fazla kalorileri de cabası :27:

hayırrrrrrrr busiiii 47 yi görmeden valla bırakmam :33:

lütfen siz de yukarıdaki alıntımı okuyunuz sayın burcu hanım :27:

ya sabah kahvaltı yapamadım ogün atlamak istemedim o yüzden simit yedim ama vicdan azabıyla :D

kahvaltı çok önemli. mutlaka yumurta ye sabahları, tok tutsun istersen haşlanmış ye. ben haşlanmış sevmediğim için yağsız omlet olarak yiyorum. ama tok tutmuyor o şekilde orası ayrı :27: dukan yaptığım için yulaf kepeği kullanıyorum o yeterince tok tutuyor, sorun olmuyor o yüzden. ama bugün ben de haşlanmış yedim. annem yapmış yiyeyim bari dedim :32:

bir kivi

1 kase ezogelin

2 parça haşlanmış tavuk

yoğurt

2 tane kepekli galeta

1 tane haşlanmış yumurta

3 zeytin

2 litre su

5 bardak şekersiz çay

vaay vaay vaaaayy burcu ya baaak :23:

afiyet olsun tatlım :9:

bir kivi

1 kase ezogelin

2 parça haşlanmış tavuk

yoğurt

2 tane kepekli galeta

1 tane haşlanmış yumurta

3 zeytin

2 litre su

5 bardak şekersiz çay

afiyet olsun canım güzel olmuş.

Maşallah çok güzel vermişsin canım. Zaten tecrübelisin tekrar hedeflediğin kiloya düşersin. Ben de 21 yaşındayım, 1.70 boyundayım. Daha önceden nickini hatırlıyorum. Okuyordum takımlardan 

inş. canım hep birlikte vereceğiz,teşekkür ederim canım

buseb araştır canım bence de.dukanı ben tam anlamıyla uygulayınca sağlıklı bulmuyordum bu yüzden kendime göre uyarlamıştım yağı ve tuzu uygun olacak ölçülerde kullanıyordum vs.yine de çok güzel kg verdim.şimdi ise aradığımı buldum içim rahat karnım tok ve kaçamaklar aklımın ucuna bile gelmiyor var mı ötesi:32:

bir kivi

1 kase ezogelin

2 parça haşlanmış tavuk

yoğurt

2 tane kepekli galeta

1 tane haşlanmış yumurta

3 zeytin

2 litre su

5 bardak şekersiz çay

çok güzel tam örnek menü afiyet olsun burcu :16:

Buse önerilerini dikkate alıcam yumurta erken uyanırsam haşliyorum tok tutuyor suyu sevmiyorum ya onuda zamanla arttırıcam :)

dediğin gibi suyu arttır, onun harici şuan kilona göre normal bir menü, aç kalma ama tam doyma. akşamki kuru fasulyeyi bence de ekmeksiz yiyebilirsin. ya da yarım dilim ekmekle olabilir. umarım ekmek beyaz ekmek değildir :9: eğer kahvaltı yapamazsan da simit yiyeceksen bence susamlarını ayıkla da ye :27: susam çok kalorili :31:

emooş geçmişi dikkatli okumadın mıı :19: inemeyeceğim değiiil, inmeyeceğiiim :52: bak altta ecemle olan konuşmamı kopyaladım senin için, orada nedeni yazıyoor :31:

hiç bilgim yok şu karatay diyeti hakkında bir araştırayım ben dee :31:

iyiyim emooş, yorgunum tüm gün evi temizledik canım çıktı :27:

canım her öğün 1,5 dilim ekmek yiyebilirsin bence sen. yeter ki ekmek yerine geçen başka bir şey yeme o öğünde. mesela unla hazırlanmış çorba, ya da bakliyat. yani sebze yemeklerinin yanında ekmek olabilir. ya da ızgara etlerin :34: patetes, bezelye ve mısırdan uzak dur bu arada diyet boyunca. onların nişasta oranı çok yüksek ve glisemik indeksi yüksek. kana çabucak şeker olarak karışıyor ve açlık hissi veriyor insana. fazla kalorileri de cabası :27:

lütfen siz de yukarıdaki alıntımı okuyunuz sayın burcu hanım :27:

kahvaltı çok önemli. mutlaka yumurta ye sabahları, tok tutsun istersen haşlanmış ye. ben haşlanmış sevmediğim için yağsız omlet olarak yiyorum. ama tok tutmuyor o şekilde orası ayrı :27: dukan yaptığım için yulaf kepeği kullanıyorum o yeterince tok tutuyor, sorun olmuyor o yüzden. ama bugün ben de haşlanmış yedim. annem yapmış yiyeyim bari dedim :32:

vaay vaay vaaaayy burcu ya baaak :23:

afiyet olsun tatlım :9:

ne sandın busiiiii menüler düzeliyor :33:

Canlarım şuan vizelere çalışıyorum. Menülerimi yarın yazacağım, hepinizi çok öpüyorum :)

bende vize çaışıyorum ya bayılcam artık kamburum çıktı :43:

Kendime geldim canım, çok haklısın . Bir daha duygularıma yenik düşmeyeceğim

Afiyet olsun canım. Menün ve sporun süper

Suyu

Afiyet olsun canımmmm

Oyhhh maşallaaah 

Canım hiç sorma ya. Aşk sorun aşk. Ama yoksaymaya karar verdim boşver

Süper menün bebeğim. Afiyet olsun. Sporunda çok iyi.

Ay özeniyorum sana, resmen benim yapmam gereken menüler aslında

Simit 4 -5 dilim ekmek ediyormuş galiba canım. Şu brokolimin activia kahvaltı zamanlarını deneyebilirsin ben de sıkışınca yapacağım 

Hihihi teşekkür ederim, sana da nazar değmesin 

Afiyet olsun bebişkom sana olmayan yerleri söylemişler zaten sporun süper

Tişikkürleeer hihiih 

Afiyet olsun canımcuuum

sağol canım bnm :52:

çok güzel tam örnek menü afiyet olsun burcu :16:

sağol canım :9:

Gençler burcu kaçar daha çalışmam gereken 250 sayfa var okucam sabaha kadar inat ettm öptüm hepiniziiii :51:

Back
X