Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

venüscüm karatay diyeti hakkında gecen seneden beri bilgi ve ilgim vardı aslında ama uygulama geçmedi bir türlü.şimdi kitabını aldım okudum iyice içime sindi.bugün 4.günüm sabah dayanayıp tartıldım ama söylemeyeyi ama sonuç çok iyiydi 4 günde bile :32:
bu cuma 72 ile listeye girersem hafta rekor gelebilir o kadar söyliyeyim:23:
Vaaaaay maşallah canım o halde çok sevindim senin adına. Diyetini merak ile izleyeceğim.
saol cnm bnm :D dengeledm ama pişmanım :26:

Olsun U dönüşü yaptığın sürece geçmişe takılmak çok zararlı :)

26.3.13

Sabah (09:00 - 09:30)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
4 yemek kaşığı k-flex

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
3 fındık
1 kutu süt (%0,1 yağlı)

Öğle (13:00 - 13:30)
80 gr ton balığı (light)
1 kase hazır domates çorbası
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
3 fındık

Akşam (20:00 - 20:30)
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
1 porsiyon yeşil fasulye yemeği
1 dilim kepekli etimek

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Hmmm ben de bunu yapmak istiyorum ya:)
Bi bakayim

Ya ben bunu bilmiyordum aksine meyveler de sebzeler gibi yayrarli diye dusunuyordum, tuh yaa

Bence cok guzel, bende boyle yapmak istiyorumm

Pilavi artik bitirme karari aliyorum ozaman, ama bulgur pilavi olabilir diki? Karatayda oyle yazitordu

bulguru 2-3 kaşık civar yiyebilirsin canım kg verme döneminde.yapalım cnm birlikte :16:

Vaaaaay maşallah canım o halde çok sevindim senin adına. Diyetini merak ile izleyeceğim.

izleme katıl canım:16:

26.3.13

Sabah (09:00 - 09:30)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
4 yemek kaşığı k-flex

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
3 fındık
1 kutu süt (%0,1 yağlı)

Öğle (13:00 - 13:30)
80 gr ton balığı (light)
1 kase hazır domates çorbası

Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
3 fındık

Akşam (20:00 - 20:30)
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
1 porsiyon yeşil fasulye yemeği
1 dilim kepekli etimek

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

afiyet olsun canım güzel olmuş

Ebruuu,gelince bana faceden ulasırmısın?
yada özelden msj atarmısın? bişi konusacaktım seninle...:36:

kizlaar bugun magazada tezgahtar bana siz biraz kilo alin bunlar size buyuk. gelir dedii cook mutlu oldum yaaa

ben kısayım ya :S 160 :43:

ya ne kısa olması Burcu, uzun değilsin o kadar :) ama kısa da değilsin... böyle bakacaksın olaya ..
ben de 166yım , ne var yani , benim kuzenler hep 178 falan, onlara göre karşılaştırma yapmıyorum, başka arkadaşlar var, heeehhhh bunlardan uzunum diyorum kendime, sonra gülüyorum, kuzenler geliyor aklıma, kovalıyorum o düşünceleri hemen :))

Hmmm ben de bunu yapmak istiyorum ya:)
Bi bakayim

Ya ben bunu bilmiyordum aksine meyveler de sebzeler gibi yayrarli diye dusunuyordum, tuh yaa

Bence cok guzel, bende boyle yapmak istiyorumm

Pilavi artik bitirme karari aliyorum ozaman, ama bulgur pilavi olabilir diki? Karatayda oyle yazitordu

ekmek yerine bulgur pilavi yiyebilirsin ama çok yağlı olmasın dikkat et cnm, bir de fazla abartma tabii ne boyutta ne sıklıkta :))

Venüs burun ısırmasını hakettim bencede :D fırında tavuk patates yemeğindeki patateslerden biraz aşırdim okula yürüyerek gidip gelmeye başladım ya o yüzden sporum hep böyle 1:30 saat :)

bugünkü menüm:

Sabah(08:00)
2dilim çaydar ekmeği + labne peyniri

Ara(11:00)
2 ceviz

Öğle(12:00)
4 köfte+1 top kepekli ekmek (2 dilim eder heralde) + yoğurt
1/2 kase tavuk suyuna çorba

Ara(15:00)
1 light sütlü neskafe

Ara(16:30)
1 elma + 1 ceviz

Akşam(19:45)
ızgara et + yoğurt

1lt su , spor yok malesef.. (su az biliyoruuum, yatmadan 1 lt daha içmeye çalışıyorum)

kızlaaarrr, ayran detoksu için hazırlık yapıyorum, yrn sabah başlayacağım, son durumu bildiririm... kaçıyorum ben... son olarak mesaj sayımı yazıcam.. öpücükler herkeseeeeee... byeeezzzzz..

bugünkü menüm:

Sabah(08:00)
2dilim çaydar ekmeği + labne peyniri

Ara(11:00)
2 ceviz

Öğle(12:00)
4 köfte+1 top kepekli ekmek (2 dilim eder heralde) + yoğurt
1/2 kase tavuk suyuna çorba

Ara(15:00)
1 light sütlü neskafe

Ara(16:30)
1 elma + 1 ceviz

Akşam(19:45)
ızgara et + yoğurt

1lt su , spor yok malesef.. (su az biliyoruuum, yatmadan 1 lt daha içmeye çalışıyorum)[/QUOT]

afiyet olsun :):)

kızlaaarrr, ayran detoksu için hazırlık yapıyorum, yrn sabah başlayacağım, son durumu bildiririm... kaçıyorum ben... son olarak mesaj sayımı yazıcam.. öpücükler herkeseeeeee... byeeezzzzz..

iyi geceler bende 2 litreye tamamladım suyumu şimdi türkiye maçını izliyorum herkese iyi geceler :)

Back
X