• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba hilalim, hoş geldiin :16: ben de tebrik ederim kilo verenlerinizi ve çaba gösterenlerinizi tabi :34: fadimeye ulaşıp kilosunu öğrenemiyorsanız, banlandı, bildirimde bulunamadı. şeklinde yaz bence :31:ama fadimeye ulaşabilirseniz kilo bildirimini aynen yaz. başka da detay verme. haftaya fadime yeni nickiyle aranızda devam eder, yanına fadime02 nickini fadimetos675 şeklinde değiştirdi şeklinde not düşülür sorun çözülür :9:

hemen 2. yi kapıp geleyim o vakit :10:

:7:

ben 2. yi yarıladım bile bayıldım bu çaykura :16:

Haklısın canım ama sanırım bir anda fazla fazla verdim diye yada sağolsun diyetisyenim 1 aydır aynı menüyü verdiği için olabilir. Napalım artık bir hafta kaybettik olsun:31:

Yok bebişim başka kaçamak yok. Ama sanırsam duraklamaya girdim bana öyle geliyor. Ne kadar sürer sence bu? :44:
Ay sen hiç konuşma kolum kadar kalmışsın bir de alınganlık yapıyon diyon:23:

:nazar:Vay yavrım beniiiiiiiiimmmm:52::52::52::52:

evet dimi kol kadar kaldım olleeeyy :52: duraklamaysa 1 aya kadar sürebiliyor, yenmek için benim diyetimde her gün 1 saat yürüyüş ve en az 3 fincan yeşil çay öneriliyor. ama korkma senin durumun duraklama değil bence bu listenin oyunu :34:

bencede tatlandırıcıyı kesmen iyi olmuş.
bu hafta bende istiyorum yapmak ama haftaya kayınpederim gelebilirmiş bize o zaman yapamam çünkü evde inasan varken zor bide kimse diyette sansın beni istemiyorum gelmezlerse yapıcam inş. faydası olucana inanıyorum.

canım bilemedim takım kaptanımız gelince bakar yardımcı olur sana

ebruuuuuu :52: erteleyip durmaaa 1 gün dahi olsa yap şunuu, öteki hafta da 1 gün yaparsın olur biteer :21: çok faydasını görceksin duacım olacaksın bak :23:

Bende akşam yediğim çakma tavuk döner yüzünden 700 gr da kaldım.Her hafta en az 1 kg veriyordum ne güzel.Zaten bu dönerlerinde yağsızını bulmak bir mesele.Belki tuvalette :9: neden olmuş olabilir.
Ben etlerin yanında ara ara et meksika sos,barbekü sos fln kullandım.Yağ oranı %0,02..Pek doğru yapmadım gibi bir his var içimde ama kilo vermeme engel olmadı diye kullanmaya devam ediyorum protein günlerinde.:37:
Bırakmam mı lazım yoksa buse:18:

hilaaal kız o sosların arkasına bi bak hele ŞEKER olması lazım onlarda :53: kilo vermeni durdurur valla hiç olmaz. onları kesinlikle kulllanmaaa, yasaaak :18:

evet dimi kol kadar kaldım olleeeyy :52: duraklamaysa 1 aya kadar sürebiliyor, yenmek için benim diyetimde her gün 1 saat yürüyüş ve en az 3 fincan yeşil çay öneriliyor. ama korkma senin durumun duraklama değil bence bu listenin oyunu :34:
Yeşil çay içiyorum aslında bebeğim ya. Bilmiyorum bakalım bir yolunu bulacağım.:12:

Busem otomatik olandi canim.ama yinede cevap icin sagol.
Ebrum 4 nisan da kararliymis kizimiz hayirli olur insallah.Bu arada seni bekliyom zayiflarken seninle iddalasayimda 65 lere geleyim diye.
Gulcinim kardesler yok mu onlar cok iyi anliyorum.Bu arada gecmis olsun.
Venusum brokolim takipteyim sizi bundan sonra iyi kilolar bekliyom artik.
Tugba niye az kilo veriyorki o kiloya gore cok vermeli.insallah duraklama yasamiyordur.
Ecem kus yemi gibi yemeye devam ediyordur eminim.

Ebrum 4 nisan da kararliymis kizimiz hayirli olur insallah.Bu arada seni bekliyom zayiflarken seninle iddalasayimda 65 lere geleyim diye.
Tugba niye az kilo veriyorki o kiloya gore cok vermeli.insallah duraklama yasamiyordur.
Ay Beril Ablacım umarım duraksama dönemine girmemişimdir yaaa
:50:

geçen hafta: 52.8
bu hafta: 51.6
fark: 1.2
%2,27
:53:

busecim tebrik ederim süpersin

:21::32::21:

:68: Kilo Bildirimi:68:
Başlangıç: 87.6 kg
3. Cuma: 81.2 kg
Bugün: 81.2 kg
(Diyetisyenime Pazartesi gideceğim.)
Skor: 0
Hedef: 55 kg

haftaya verirsin inş. canım arada böyle duraklamalar olabilir.

***13. TAKIM 302. ETAP ***

buseb (52.8///%)
burcugncy (72 / 72 /0/%0) Kilosu Sabit
dontpanic (103.7/103.2/0.5/%0.48)
limonlubrokoli (69/67.8/1.2/%1.74)
mavera87 (70.5 /70.5/0/ %0) Kilosu Sabit
mid_night_sun (77/76 / 1 /%1.30)
prensesss016 (56///%)
venuskadini ( 81.2///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Ayşe'cim senden bildirimini yapınca canım listenin genel sıralamasına bakacağım. Dün akşamda söylemiştim eğer çok sorun olmuyorsa senin listeye girmen bu hafta listedesin canım. Bütün bildirimler bitsin o hesabıda ekleyeceğim.
ebrucum bekliyorum merakla inş. merakla bekliyorum.

başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00:43:
inş. hafataya güzel sonuç alırsın canım.

Kızlar, kilomu bildiriyorum...

ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)
tebrik ederim canım

Kilo bildirimi

Baslangic : 72

Gecen hafta : 70,5

Bu hafta : 70,5

Fark : 0:(

Geri almadim ya ona da sukur:)
inş.hafta daha iyi olur canım

Kilo Bildirimim:
Geçen hafta:
69

Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74
tebrik ederim canım.

kg veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.kg sabit olanlar inş. haftaya güzel sonuç alırlar.cuma günleri bizim karne günümüz tüm hafta boyunca ne yaptıysak karşılığını tartıda alıyoruz kızlar bazen ufak ve masum görünen kaçamaklar bir gün dahi yapılmış olsa kg muza etki edebiliyor.hepinize kaçamaksız diyetler ve bol sporlu günler diliyorum:16:

Son düzenleme:

Ay Beril Ablacım umarım duraksama dönemine girmemişimdir yaaa
:50:

Duraklama donemi diye birsey yok kizlar bunu unutmayin.Vucut yedinizden odem tutar, spordan kaslar agirlasir, regl etki eder.Ama beyniniz sizi kandirir cunku duraklama diye birsey beyne kodlarsanir oda vucuda etki eder. DURAKLAMA YOKKKKKKKKKK

ben 2. yi yarıladım bile bayıldım bu çaykura :16:

ben deee :8: afiyetler olsun emoşuum :54:

Evet şeker var.Mısır nişastası da:6:
Yimeyeyeyim bari :9:

böyle dukan mı olur deliye bak yaa bir de gülüyor :27:

Yeşil çay içiyorum aslında bebeğim ya. Bilmiyorum bakalım bir yolunu bulacağım.:12:

canım sadece yeşil çay değil, spor?

ecem kuş kadar yiyordu en son ama pek uğrayamıyor bu sıra çok yoğun :31:
tuba da normalde izinli aslında ama listede var, özel durumundan dolayı kaptan böyle karar aldı. annesi umreden döndüğü için gelen giden vs yoğunluktan gelemiyor. az kilo vermesi normal, eskisi gibi dikkat edememiştir bu hafta ama yine de vermiş helal olsun bu açıdan :31:

cabik bana walk at home u anlatttttttt.

aa sen nasıl bilmezsin beriil :53: bi kadın var leslie diye o evde yürüyüş yaptırıyor tv de yayınlanmış bir şey. google a yaz, youtube videoları çıkar. 15 dk ile 1 saat arasında videolar var, istediğini yapabilirsin :32:

Bebeğim ya vize haftam geldi nasıl yapıcam bilmiyorum:26:

venüs hep bir bahane buluyorsun bence sen, o koca totonu kaldırırsan sevinirim artık :20: walk at home 15 dk süreni var, bari onunla başla. burda geçireceğin zamanın bir kısmını sporunaa ayırırsan bile yeter :19: aaa kızdırmayın beniiii :9:

ebrucum bekliyorum merakla inş. merakla bekliyorum.

inş. hafataya güzel sonuç alırsın canım.

tebrik ederim canım

inş.hafta daha iyi olur canım

tebrik ederim canım.

kg veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.kg sabit olanlar inş. haftaya güzel sonuç alırlar.cuma günleri bizim karne günümüz tüm hafta boyunca ne yaptıysak karşılığını tartıda alıyoruz kızlar bazen ufak ve masum görünen kaçamaklar bir gün dahi yapılmış olsa kg muza etki edebiliyor.hepinize kaçamaksız diyetler ve bol sporlu günler diliyorum:16:

sağ ol tatlım, çok haklısın önerilerinde :31:

Duraklama donemi diye birsey yok kizlar bunu unutmayin.Vucut yedinizden odem tutar, spordan kaslar agirlasir, regl etki eder.Ama beyniniz sizi kandirir cunku duraklama diye birsey beyne kodlarsanir oda vucuda etki eder. DURAKLAMA YOKKKKKKKKKK

tamam berilişkoooooooooo yoktur yoktur yoktuuurr :32:

Umuyorum Ayşeciğim...
:31:
Evet tamam, DURAKLAMA YOK YOK YOOOK!
:47:

canım zaten ben bu hafta daha çok vermiş olmayı umuyodum ama tartımı yanımda götürmek aklıma gelmedi :26::26:
Eve döneyim kendi tartımdada mutlaka tartılıp heber vericem. Bende artık çok sıkıldım bi an önce diyet modundan çıkmak istiyorum. Hatta kendimi şöyle 2 hafta biyere kapatıp sadece diyet ve spor yapmak istiyorum sonra buraya gelip 52 kilo oldum ben yupiiiiiiiiiiiiii demek istiyorum :52::52::52::52::52:
Ama tabi mümkün değil kendimi kapatmam. Amaaaaaa sanki kapatmışım gibi yapabilirim o zaman haftaya süper bi rakamla geleyim ben buraya :9::9::9::9::9::9:
Bencede kapatmışın gibi yap çünkü diyet ne kadar uzun sürerse motivasyon o kadar azalıyor çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor bunalıyor. Buda kilo vermeyi zorlaştırıyor. Spor ekle biraz daha şöyle bir düşün neler yapabilirsin Ayrıca iş yerine evinden götür bişeyler. Kahvaltına dikkat et. Suyunu biraz daha artır. Haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden.

diyetisyenler konusunda çok haklısın ebrucum o yüzden pek gidesim gelmiyo :) yürüyüşümü bırakmıyorum canım bu ara hava soğuk uzun süre kalamıyorum dışarda ilk zmanlarda1 saat kadar yürüyodum şimdi yarım saate düştü bi de bacaklarım inceldi karın bölgem aynı duruyo mekik ve pilatese ağırlık verdim bu hafta. bu hafta güzelleşiyomuş havalar her gün 1 saat çıkarım yürüyüşe artık :)
Tamam o zaman anlaştık yürüyüş konusunda. O bölgelerede kafayı takma çünkü zamanla onlarda gidecek. Dikkat et bak kilo alırkenden ilk verdiğin yerden alırsın. Vücut verirkende o sırayı izliyor. Sırayla yani takılma bölge bölge gidecek mutlaka.

:68: Kilo Bildirimi:68:
Başlangıç: 87.6 kg
3. Cuma: 81.2 kg
Bugün: 81.2 kg
(Diyetisyenime Pazartesi gideceğim.)
Skor: 0
Hedef: 55 kg
Venüs'cüm menülerinde çok sorun yoktu ama bu moral bozukluğu etkiledi bence senin diyetini. Düşünce gücünü unutma. Bu hafta ben senin listelere daha dikkatli bakacağım. Bu arada veremedim diye üzülmen lazım, üzülüp iyice hırs yapman lazım. Üzülünce illaki diyeti bırakman gerekmiyor. Üzülüp, haftaya daha hırslı olman lazım. Anlatabildim mi? Bu günlerde şu psikolog işinede ağırlık ver çünkü vizeler, iş, stres diyet seni hırpalıyor. Buse de demiş yaaa alınganlaştın diye, sanırım bunlar neden oluyor. Unutma takımda herkes seni çok seviyor ve iyiliğini istiyor. Şuan takımda hiç kimsenin kimseyle sorunu yok. O nedenle söylenenleri sakın yanlış anlama olur mu tatlım? Haftaya senden de iyi bir kilo bekliyorum. Dikkat ettiysen Tuba ve Burcu ya kızdığım gibi sana kızmadım çünkü sen oldukça dikkatlisin ama son zamanlarda azminin azaldığını hissediyorum. Hadi bakalım hırslan tekrrar. Kaybetme motivasyonunu. :34:
keyfi bir durum değil ebru haber veremedim kardeşim yoğun bakımda yattı çok zor günlerdi ve artık tekrarlıyacağını söylüyor doktor çok daha zor günler bekliyor Alllah bu gününüde elinden almasın başka bişey istemiyorum ebruboynunun arkasında omuriliğe baskı yapan zamanla uzayan bir kemik varmış sebibi o dedi doktor belden aşağısı hiç tutmadı zaten yürüyemiyor bedeni küçük olduğu için organlarıda zorlanıyormuş bilmiyorum günde 1 saat konuşuyorum uzak olmakta zor annem hele o daha da kötü durumda veririm kiloyu artık o kadar dert etmiyorum önemli olan sağlık gerisi hikaye buraya sadece sizden kopmamak yazıp moral bulmak başka şeylerle uğraşmak için giriyorum kilomuda halledersem çok daha iyi olur tabi
Oyy kuzum keyfi bir durum olmadığını biliyorum sadece senin için dedim. Biliyorsun diyet ne kadar uzarsa o kadar çok yıpratıyor insanı. Kardeşin içinde allah yardımcınız olsun canım. Diyecek başka bişey bulamıyorum. :26::14:İnşallah biraz daha düzelir.

bundan sonra çok dikkat etcem gerçekten çok üzüldüm yani

kaptan kızmakta çok haklısınnnnn :43: haftaya çok güzel olcak söz veriyorum en az 1.5 kilo sözzzzz :17:
Tamam o zaman anlaştık. Haftaya çok iyi bir rakam istiyorum senden. Yemek yerken ben geleyim aklına şeytancıklarla.:47: Özellikle menülerini kontrol edeceğim ona göre. :34:

geçen hafta: 52.8
bu hafta: 51.6
fark: 1.2
%2,27
:53:

:21::32::21:
:30::53::52::nazar::46: Umarım bütün düşüncelerimi anlatmıştır bu smiley lar. Dehşet bir sonuç. Bak ne kadar işe yaradı şu tadlandırıcılar. Az kaldı hedefe :27: Ha gayret :16:

Merhaba kızlar yine ben geldim.Keyifleriniz bu hafta da harika maşallah allah bozmasın:32:İşte bizde de bu hafta durum böyle.
Bir konu da fikrinize ihtiyacım var.fadime02 bu hafta banlandı sayfası kapalı görünüyor.Nedenini bilemiyorum orası ayrı mesele....Ben isminin yanına bu şekilde yazmakla doğru yapıyorum.Farklı önerisi olan var mı?

*** 9. Takım 302. Etap ***

marti (62,3/62,1/0,2/%0,32)
btlbetul (66,4/66,3/0,1/%0,15)

bsrmhmmt(65,5/66,2/-0,7/%-1,07)

ozdemi (63,4/63,9/-0,5/%-0,79)
fadime02 (99,2/?/?/%?)
Banlandı.
trulyscrumptions (76,6/76,6/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.
lypsa (89,6/88,9/0,7/%0,78)
hoppidicik (88,5/88,1/0,4/%0,45)
noraaa (68,1/67,5/0,6/%0,88)

mababy(57,7/57,5/0,2/%0,35)İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen(70,5/70,5/0/%0)
Tatlım takımınızın işine karışmak gibi olmasın ama genelde her hafta ben sizin listeyi görüyorum. Fadime isimli arkadaş bir hafta var bir hafta yok. Mutlaka listede bir şekilde sorunlu görünüyor. Bence bu arkadaş hakkında farklı bir işlem yapın. Tabiiki yine sizin kararınız. Ama banlandı değilde bildirim yapmadı şeklinde yazabilirsin. Çünkü bildirim yapmadı. Ayrıca geçen hafta mababy listede yoktu. Onu eklerken listeye nasıl bir yol izledin diyecektim. Doğru yapmışın ama keşke geçen haftaki sonuç listelerini düzeltip ekleseydin mababy nin kilosunu. Listenizi kontrol ettim bu arada. ortalama yazmamışsın bu duruma göre ortalamanızı 0.10 olarak buldum ben. :34:

canım sadece yeşil çay değil, spor?

venüs hep bir bahane buluyorsun bence sen, o koca totonu kaldırırsan sevinirim artık :20: walk at home 15 dk süreni var, bari onunla başla. burda geçireceğin zamanın bir kısmını sporunaa ayırırsan bile yeter :19: aaa kızdırmayın beniiii :9:
Sakin ol Rockyyy! :9::9::9: Tamam bebeğim valla çok haklısın Walk at Home yapmaya başlayacağım bugün!:15:

Bencede kapatmışın gibi yap çünkü diyet ne kadar uzun sürerse motivasyon o kadar azalıyor çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor bunalıyor. Buda kilo vermeyi zorlaştırıyor. Spor ekle biraz daha şöyle bir düşün neler yapabilirsin Ayrıca iş yerine evinden götür bişeyler. Kahvaltına dikkat et. Suyunu biraz daha artır. Haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden.

Tamam o zaman anlaştık yürüyüş konusunda. O bölgelerede kafayı takma çünkü zamanla onlarda gidecek. Dikkat et bak kilo alırkenden ilk verdiğin yerden alırsın. Vücut verirkende o sırayı izliyor. Sırayla yani takılma bölge bölge gidecek mutlaka.

Venüs'cüm menülerinde çok sorun yoktu ama bu moral bozukluğu etkiledi bence senin diyetini. Düşünce gücünü unutma. Bu hafta ben senin listelere daha dikkatli bakacağım. Bu arada veremedim diye üzülmen lazım, üzülüp iyice hırs yapman lazım. Üzülünce illaki diyeti bırakman gerekmiyor. Üzülüp, haftaya daha hırslı olman lazım. Anlatabildim mi? Bu günlerde şu psikolog işinede ağırlık ver çünkü vizeler, iş, stres diyet seni hırpalıyor. Buse de demiş yaaa alınganlaştın diye, sanırım bunlar neden oluyor. Unutma takımda herkes seni çok seviyor ve iyiliğini istiyor. Şuan takımda hiç kimsenin kimseyle sorunu yok. O nedenle söylenenleri sakın yanlış anlama olur mu tatlım? Haftaya senden de iyi bir kilo bekliyorum. Dikkat ettiysen Tuba ve Burcu ya kızdığım gibi sana kızmadım çünkü sen oldukça dikkatlisin ama son zamanlarda azminin azaldığını hissediyorum. Hadi bakalım hırslan tekrrar. Kaybetme motivasyonunu. :34:
Oyy kuzum keyfi bir durum olmadığını biliyorum sadece senin için dedim. Biliyorsun diyet ne kadar uzarsa o kadar çok yıpratıyor insanı. Kardeşin içinde allah yardımcınız olsun canım. Diyecek başka bişey bulamıyorum. :26::14:İnşallah biraz daha düzelir.

Tamam o zaman anlaştık. Haftaya çok iyi bir rakam istiyorum senden. Yemek yerken ben geleyim aklına şeytancıklarla.:47: Özellikle menülerini kontrol edeceğim ona göre. :34:

:30::53::52::nazar::46: Umarım bütün düşüncelerimi anlatmıştır bu smiley lar. Dehşet bir sonuç. Bak ne kadar işe yaradı şu tadlandırıcılar. Az kaldı hedefe :27: Ha gayret :16:

Tatlım takımınızın işine karışmak gibi olmasın ama genelde her hafta ben sizin listeyi görüyorum. Fadime isimli arkadaş bir hafta var bir hafta yok. Mutlaka listede bir şekilde sorunlu görünüyor. Bence bu arkadaş hakkında farklı bir işlem yapın. Tabiiki yine sizin kararınız. Ama banlandı değilde bildirim yapmadı şeklinde yazabilirsin. Çünkü bildirim yapmadı. Ayrıca geçen hafta mababy listede yoktu. Onu eklerken listeye nasıl bir yol izledin diyecektim. Doğru yapmışın ama keşke geçen haftaki sonuç listelerini düzeltip ekleseydin mababy nin kilosunu. Listenizi kontrol ettim bu arada. ortalama yazmamışsın bu duruma göre ortalamanızı 0.10 olarak buldum ben. :34:

smile lar yetti kaptaaan :52: çok mutluyum çok çok çoook :32: az kaldı evet 2 haftaya 50 olurum diye düşünüyorum, taş çatlasın 3 :23:

Ayşeeeeeee bildirim yap seni bekliyorum canım. Kilonu hesaplayacağım.

Sakin ol Rockyyy! :9::9::9: Tamam bebeğim valla çok haklısın Walk at Home yapmaya başlayacağım bugün!:15:

işte böyle bebeğim yaaa, başlayacağım, yapacağım de artık :32: bak ne güzel sonuç alacaksın spora başlayınca, hem vücudun sıkılaşacak, incelmiş olacaksın. bu kilo kaybından çok daha önemli bir şey :8: senin ve burcunun listelerine bu hafta ben de çok dikkat edeceğim kaptanımız gibi. sakın bırakma sporu başladığında. günde 15 dk bile yürüsen kardır. çok hoşuna gidecek walk at home çünkü çook zevklli inan :16:

çıtır bir hatun olacaksın, bu yolda emeklememeli koşmalısın, şu senin abayı yaktığın çocuğu ve onun karşısına çıkacağın anı düşün ve hırslan bebeğim :kkk:

Son düzenleme:

Çok haklısın kaptancığım, dediklerini harfi harfine dikkate alacağım.:26:

işte böyle bebeğim yaaa, başlayacağım, yapacağım de artık :32: bak ne güzel sonuç alacaksın spora başlayınca, hem vücudun sıkılaşacak, incelmiş olacaksın. bu kilo kaybından çok daha önemli bir şey :8: senin ve burcunun listelerine bu hafta ben de çok dikkat edeceğim kaptanımız gibi. sakın bırakma sporu başladığında. günde 15 dk bile yürüsen kardır. çok hoşuna gidecek walk at home çünkü çook zevklli inan :16:

çıtır bir hatun olacaksın, bu yolda emeklememeli koşmalısın, şu senin abayı yaktığın çocuğu ve onun karşısına çıkacağın anı düşün ve hırslan bebeğim :kkk:
Ay çok haklısınız. İYİKİ VARSINIZ CANIM ARKADAŞLARIM BENİM. Siz olmasanız ben kendimi nasıl kontrol ederim, bu işi nasıl en doğru şekilde yaparım bilmiyorum. ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ!!!

Back
X