Bencede kapatmışın gibi yap çünkü diyet ne kadar uzun sürerse motivasyon o kadar azalıyor çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor bunalıyor. Buda kilo vermeyi zorlaştırıyor. Spor ekle biraz daha şöyle bir düşün neler yapabilirsin Ayrıca iş yerine evinden götür bişeyler. Kahvaltına dikkat et. Suyunu biraz daha artır. Haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden.
Tamam o zaman anlaştık yürüyüş konusunda. O bölgelerede kafayı takma çünkü zamanla onlarda gidecek. Dikkat et bak kilo alırkenden ilk verdiğin yerden alırsın. Vücut verirkende o sırayı izliyor. Sırayla yani takılma bölge bölge gidecek mutlaka.
Venüs'cüm menülerinde çok sorun yoktu ama bu moral bozukluğu etkiledi bence senin diyetini. Düşünce gücünü unutma. Bu hafta ben senin listelere daha dikkatli bakacağım. Bu arada veremedim diye üzülmen lazım, üzülüp iyice hırs yapman lazım. Üzülünce illaki diyeti bırakman gerekmiyor. Üzülüp, haftaya daha hırslı olman lazım. Anlatabildim mi? Bu günlerde şu psikolog işinede ağırlık ver çünkü vizeler, iş, stres diyet seni hırpalıyor. Buse de demiş yaaa alınganlaştın diye, sanırım bunlar neden oluyor. Unutma takımda herkes seni çok seviyor ve iyiliğini istiyor. Şuan takımda hiç kimsenin kimseyle sorunu yok. O nedenle söylenenleri sakın yanlış anlama olur mu tatlım? Haftaya senden de iyi bir kilo bekliyorum. Dikkat ettiysen Tuba ve Burcu ya kızdığım gibi sana kızmadım çünkü sen oldukça dikkatlisin ama son zamanlarda azminin azaldığını hissediyorum. Hadi bakalım hırslan tekrrar. Kaybetme motivasyonunu.

Oyy kuzum keyfi bir durum olmadığını biliyorum sadece senin için dedim. Biliyorsun diyet ne kadar uzarsa o kadar çok yıpratıyor insanı. Kardeşin içinde allah yardımcınız olsun canım. Diyecek başka bişey bulamıyorum. :26:

İnşallah biraz daha düzelir.
Tamam o zaman anlaştık. Haftaya çok iyi bir rakam istiyorum senden. Yemek yerken ben geleyim aklına şeytancıklarla.

Özellikle menülerini kontrol edeceğim ona göre.

Umarım bütün düşüncelerimi anlatmıştır bu smiley lar. Dehşet bir sonuç. Bak ne kadar işe yaradı şu tadlandırıcılar. Az kaldı hedefe

Ha gayret
Tatlım takımınızın işine karışmak gibi olmasın ama genelde her hafta ben sizin listeyi görüyorum. Fadime isimli arkadaş bir hafta var bir hafta yok. Mutlaka listede bir şekilde sorunlu görünüyor. Bence bu arkadaş hakkında farklı bir işlem yapın. Tabiiki yine sizin kararınız. Ama banlandı değilde bildirim yapmadı şeklinde yazabilirsin. Çünkü bildirim yapmadı. Ayrıca geçen hafta mababy listede yoktu. Onu eklerken listeye nasıl bir yol izledin diyecektim. Doğru yapmışın ama keşke geçen haftaki sonuç listelerini düzeltip ekleseydin mababy nin kilosunu. Listenizi kontrol ettim bu arada. ortalama yazmamışsın bu duruma göre ortalamanızı 0.10 olarak buldum ben.