• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

deryacım eve karataya devam.menüz az görünüyor ama ben çok doyuyorum:26:

bir de ben gecen seneki deneyimimi de dayanarak kendimle ilgili şu sonuca vardım.ben hangi tür diyet olursa olsun birebir kaçamaksız uygulayınca yavaş kg veriyoru metobolizmam yavaşlıyor ama arada kaçamak yaparsan hafta bir kere falan metobolizmam geçirdiği afallama sonucu hızlı çalışıyor ve daha iyi kg veriyorum.herkeste böyle değildir mutlaka,ama ben de bu etkiyi veriyor bu sene daha emin oldum

Son düzenleme:
Ceren jillianı busi dambılsız yapabilirsin demişti ama yinede ebru şallı videolarna bakacaktim bizim evdeki interneti kestik o yüzden jilliana mecbur kaldım çünkü önceden indirmiştim videosunu

tamam tatlım, anladım, ok ozaman yapabilirsin, izin verdim :33::33::33::33:

:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah(10:00)

1 h. yumurta
1 dilim salam
1 küçük parça peynir
3 çeri domates
1 salatalık(bahçe minklerden)
1 dilim tam buğday

öğle(12:30)

1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurt
bol yeşillik (tere roka maydanoz marul )

ara(15:00)

2 yeni dünya
5 çilek

akşam(17:00)

1 porsiyon salçalı köfte
(5 köfte vardı çok büyük olunca 3ünü yedim, suyu ve patatesini bıraktım)
1 porsiyon cacık
salata

:7:
3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay

:8:
normalde bu hafta spor yok ama 4 km lik yol yürüdük :)
yavrucuğum benden kalan yemekleri de yedi çok geldi eritmiş olduk az da olsa :16:

süper cnm, afiyet olsun...

Günaydın kızlaaar! Bugün tatil bitti malesef yine iş yolu gözüktü. Hazırlanıp çıkayım, ofisten yazarım. Hepinizi seviyorum.:16:

venüüsss, biz ne yapalım tatlım yaa, her gün gidiyoruzzz :52::52::52:

emoş su kraliçesiyim demek sevdim bunu:9:
wuhuuu, tacı devredicen mi sen de hollanda kraliçesi gibi bi gün :52::52::52::52:

kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
kategoriler de şöyle olabilir mesela:
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre ;))

Slm kızlar ben geldim. Bugün biraz geç oldu gelmem ama dün geceyi uykusuz geçirdim. Prenseside şimdi ancak uyutabildim. Dün gece felaket bir gaz sancımız vardı. Bağırdı durdu yavrum. Çok sinir bozucu bir durum bu gaz olayı. Bugünde saat 13:00 de büyük prensesin veli toplantısı vardı oraya gittim. Hiç boş vaktim olmuyor bu günlerde. Şimdi kahve yaptım kendime sizlere bir bakayım dedim. Kimsecikler yok şuan. Hazır kimse yokken bende geçmişe bir göz atayım.

Hani demiştim ya bebiş sevmeye gittik diye, çok tatlı çok şirin bişey maşallah.. Bu arkadaşım oldukça kilolu hamile kalmıştı, hep kiloloydu ama evlendikten sonra biraz daha almıştı.. Tam net bilmiyorum ama boyu 1,55 falan, kilosu 90a yakındır... Neyse, ben en son 4 aylıkken görmüştüm, 4-5 kilo almıştı, oturup kalkarken bile zorlanıyordu.. Ay nasıl olacak bu iş, sağlıkla geçse 9 ay dedim içimden.. Sonra da başka şehirde olduğundan görüşemedik.. Doğum yapalı 10 gün oldu, bir gördüm, ilk halinden bile zayıf... 5.aydan sonra hamilelik şekeri çıkmış, sıkı bir diyete sokmuşlar veee, hazır olun, o aldığı kiloları vermiş, hamileliği 1 kiloyla tamamlamış.. Bugün hamile kaldığından 8 kilo daha zayıfmış, bebek de 3 küsür.. :)) ikisi de çok sağlıklı görünüyorlar... Çok ilginç geldi, paylaşayım dedim ;))
Sanırım bi sen şaşırmışsın bu duruma Ceren'cim. Kilolu hamile kalanların büyük bir çoğunluğunda hamilelik şekeri çıkabiliyor ve bebiş için çok tehlikeli bir durum. Arkadaşın adına çok sevindim. Bebişin kilosuda gayet güzel.

:56:Bugünkü Menüm:56:

sabah(10:00)

1 h. yumurta
1 dilim salam
1 küçük parça peynir
3 çeri domates
1 salatalık(bahçe minklerden)
1 dilim tam buğday

öğle(12:30)

1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurt
bol yeşillik (tere roka maydanoz marul )

ara(15:00)

2 yeni dünya
5 çilek

akşam(17:00)

1 porsiyon salçalı köfte
(5 köfte vardı çok büyük olunca 3ünü yedim, suyu ve patatesini bıraktım)
1 porsiyon cacık
salata

:7:
3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay
:8:
normalde bu hafta spor yok ama 4 km lik yol yürüdük :)
yavrucuğum benden kalan yemekleri de yedi çok geldi eritmiş olduk az da olsa :16:
Afiyet olsun canım süper bir menü. :46:

Eneeem sabahları bizim topic ne boş oluyor yahu:9:
Evet yaaaaaaaaaaa ne bu hal. Kimse uğramamış bugün. :47:

kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre ;))
Emine'cim süpersin canım. Çok güzel bir fikir. Hemen başlayalım bu uygulamaya :16:

Allah yardımcın olsun ebrucum
Amin Ayşe'cim çok teşekkürler. :16::16:

Slm kızlar ben geldim. Bugün biraz geç oldu gelmem ama dün geceyi uykusuz geçirdim. Prenseside şimdi ancak uyutabildim. Dün gece felaket bir gaz sancımız vardı. Bağırdı durdu yavrum. Çok sinir bozucu bir durum bu gaz olayı. Bugünde saat 13:00 de büyük prensesin veli toplantısı vardı oraya gittim. Hiç boş vaktim olmuyor bu günlerde. Şimdi kahve yaptım kendime sizlere bir bakayım dedim. Kimsecikler yok şuan. Hazır kimse yokken bende geçmişe bir göz atayım.

hoşgeldin kaptancım :16: inşallah prensesimiz daha iyi olur :)

Emine'cim bildirimleri bu hafta sana yapalım. Pazartesiden itibaren liste hazırlayacağım. Listeye göre her gün bir üye yayınlayacak mesaj listesini. Eski sistem böyleydi. Sonra üyeler hep yeni olunca anlatması uygulaması zorlaştı. Hamilelik döneminde de ben evde olduğum için üzerime aldım liste işini ama artık pazartesiden itibaren eski sisteme döneceğiz. O yüzden Derya sorup duruyor bugün mesajları kime atıyoruz diye. Ben listeyi hazırlar yayınlarım burdan. :34:

Sanırım bi sen şaşırmışsın bu duruma Ceren'cim. Kilolu hamile kalanların büyük bir çoğunluğunda hamilelik şekeri çıkabiliyor ve bebiş için çok tehlikeli bir durum. Arkadaşın adına çok sevindim. Bebişin kilosuda gayet güzel.

Afiyet olsun canım süper bir menü. :46:

Evet yaaaaaaaaaaa ne bu hal. Kimse uğramamış bugün. :47:

Emine'cim süpersin canım. Çok güzel bir fikir. Hemen başlayalım bu uygulamaya :16:

Amin Ayşe'cim çok teşekkürler. :16::16:

kaptancım o zaman ben bugünden itibaren hepsini not almaya başlıyorum :16:

Emine'cim ben birazcık daha kaçıyorum canım hazır bebiş uyuyorken markete gitmem gerek. Sonra yine gelirim. Ama şu paylaşım olayını biraz artırmamız lazım. Böyle olmuyor. Kimse uğramamış bugün. :47:

Emine'cim bildirimleri bu hafta sana yapalım. Pazartesiden itibaren liste hazırlayacağım. Listeye göre her gün bir üye yayınlayacak mesaj listesini. Eski sistem böyleydi. Sonra üyeler hep yeni olunca anlatması uygulaması zorlaştı. Hamilelik döneminde de ben evde olduğum için üzerime aldım liste işini ama artık pazartesiden itibaren eski sisteme döneceğiz. O yüzden Derya sorup duruyor bugün mesajları kime atıyoruz diye. Ben listeyi hazırlar yayınlarım burdan. :34:

tamam canım :) ben de her seferinde söylüyorum sürekli soruyo niye diye düşünüyodum :9:

Emine'cim ben birazcık daha kaçıyorum canım hazır bebiş uyuyorken markete gitmem gerek. Sonra yine gelirim. Ama şu paylaşım olayını biraz artırmamız lazım. Böyle olmuyor. Kimse uğramamış bugün. :47:

tamam kaptancım kolay gelsin :16: paylaşımların azlığı benim de canımı sıkıyo düzelmesi lazım sabahtan beri 1 sayfa dolmadı :19:

aslında bence bu sistem daha iyi ebrucum tek elden çıkması,karışıklık durumu olmuyor.bugün kime atılıyor vs gibi.daha düzenli bu şekilde

sanırım herkeste bahar yorgunluğu var.ben de biraz ders çalışayım,bi de kave içeyim ağırlık çöktü :7:

-su
-spor

walla olur emoşş, eğlenceli olur :52:

kaptancım kolay gelsin sana, zor walla 2 çocukla, koşturuyorsun tabi...

aslında bence bu sistem daha iyi ebrucum tek elden çıkması,karışıklık durumu olmuyor.bugün kime atılıyor vs gibi.daha düzenli bu şekilde

aslında böyle de bir kişiye yük oluyor gibi.. ben ikisine de ok derim..

kaptanım hamilelik şekerinin mutlaka kiloyla ilgisi vardır ama benim bir arkadaşım da o kadar zayıf ki, 170 boyunca 50 kilo yok 48-49 hep.. hayatı boyunca da spor yapmış birisi... ama hamilelikte şekeri çıktı, o da dikkat etti.. yani olacağı varsa da oluyor demek ki... di mi... sağlıklı olmak en güzeli tabi.. napalım 10-12 kilo alcaz artıkk.. aman o kadarda kalsın da :52::52::52:

Back
X