Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminecim benimde en büyük hayalim 7 lerde gitmek bu sene ama bakalım olacak mı? Hemde öyle tatilde bozmaya falanda hiç niyetim yok.Zaten alkolde tüketmiyorum.İnşallah bozmadan gelmeyi başarırım.Bu yaz benim için harika olacak.
canım normalde alıyoorum ama bu hafta hem bilgisayarım yoktu hemde taşınma olayıyla kaynadı haftaya tam gaz devam :) haftaya olabilirsin kraliçe
piliç büyük olmuyo mu canım? afiyet olsun canım
bravooooo hilalcim süpersinnnnnn
aynen söylediklerine katılıyorum canım :) geçen yıl ben kilolarımdan dolayı tatile çıkmadım bu sene acısını çıkartıp 3 kere gidicem
ayyy ellerine sağlık tatlım :)
yakında bende başlıcam bu kepeğe![]()
***13. TAKIM 308. ETAP ***
burcugncy (66.9/66.7/0,2/%0,30)
limonlubrokoli(63,9/62,4/1,5/%2,35)
lypsa(86,5/85,2/1,3/%1,53) 9.Takımdan transfer oldu.)
mid_night_sun (74.7/72,3/2,4/%3,21
mutedeyyin(80.4/80,2/0,2/%0,25)
ssercecik (73.1/72,5/0.6/%0,82)
UcukMavi (69/68,9/0,1/%0,14)
venuskadini (73/72,5/0,5/0,68)
ysfmir (61.6/61.6/0/%0) Kilosu Sabit.İzinli.
13. TAKIM ORTALAMASI: %1,03
listemiz bu kızlar bi kontrol eder misiniz? hilalcim sen kendi kilonu ve yüzdeni yanlış yazmışsın onu düzelttim
Bebişim ben günde 2 kaşık tüketiyorum.Zaten tadını sevmediğim için yetiyorda..KEPEK İYİ CANIM asma tek merak ettiğim günlük ne kadar yemeliyim onuda hilale soruourum şu an hilal duy beni![]()
Ay isveç diyeti mübarek
Ay süpper canım benimmm! Ne kadar sürede verdin?
Eminecim benimde en büyük hayalim 7 lerde gitmek bu sene ama bakalım olacak mı? Hemde öyle tatilde bozmaya falanda hiç niyetim yok.Zaten alkolde tüketmiyorum.İnşallah bozmadan gelmeyi başarırım.Bu yaz benim için harika olacak.
Gerçi ben önceki yıllarda da bu kiloyla gitmiştim tatile hep moralim bozuluyordu
Ben varya kendimi hep 60 zannediyorum delimiyim neyim
Eminecim sen çok koşturuyorsun yardımım olsun diye hazırladım ben listeleri umarım yanlış anlamıyorsundur beni..
Bebişim ben günde 2 kaşık tüketiyorum.Zaten tadını sevmediğim için yetiyorda..
Ocak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.
Evet bebeğim! Ben Pazartesi'den Pazar'a her gün yüzeceğim gelecek hafta! Salı hariç..haftaya daha iyi olcaz venüsümmmmgçen haftaya gör grupça daha iyiyz ama
Seni de tebrik ederim canımlistede gördüm yazilmis cok sevindim.
iyiki dün yazmak aklima gelmis
net gitmeden gecmise bakayim ben
Ay ben de haftaya bu halde olacağııımmm!Eki Görüntüle 713996
kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum![]()
Ay süppermiş! Benim de 2.5 ay oldu, çok güzel kilo veriyorsun çok beğendim vallahiOcak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.
Eki Görüntüle 713996
kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum![]()
Gerçi ben önceki yıllarda da bu kiloyla gitmiştim tatile hep moralim bozuluyordu
Ben varya kendimi hep 60 zannediyorum delimiyim neyim
Eminecim sen çok koşturuyorsun yardımım olsun diye hazırladım ben listeleri umarım yanlış anlamıyorsundur beni..
Bebişim ben günde 2 kaşık tüketiyorum.Zaten tadını sevmediğim için yetiyorda..
Ocak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.
Artık bende tıkınmaya gideyim.Ödül olarak bir alışveriş merkezinde başkasının pişirdiği şeylerden yemek istiyorum.Bıktım yemek hazırlamaktan
Bugün hem cuma hem benimki şehir dışına çıktı..Haftasonu sınavı var sonrada biraz ziyaret fln.Üstelik benim hiç planım yok
Bende kızımla eve tıkılıp kalmak istemiyorum bakalım naparız düşünmelerdeyim hala.
Günaydııııınnn,
kilo bildirimi yapıyorum :
başlangıç: 78,6
geçen hafta: 74,7
bu hafta: 72,3
fark: 2,4 kg
%lik: 3,21
Zeliş'im okuldan bıkılır mı yaa, en güzel zamanlar benden söylemesi... kıymetini bil, iyi değerlendir cnm
tatlım mecbur çıktım, işi vardı eşimin, ben de laptopu ofiste bıraktım, akşamları onunkini kullanıyorum diye, kocişş de işim var diyince,elimde patladı benim plan..
suyun çok az cnm, bir de daha düzenli menüler bekliyoruz senden ama 4,5tan 5le geçer
ayy inşallah bu sabah çıkmışsındır Burcuu, etkiliyor çünkü... ben de özledim tatlım ama yukarda da anlattım , ben laptopu ofiste bırakmıştım, akşamları onunkini kullanıyorum diye, kocişş de işim var diyince,elimde patladı benim plan..
öğlen-akşam çorba belki fazla olabilir ama bilemedim :26: sen nasılsa dengeliyorsun hepsini
yazdım yazım yazdııımmmsaol cnm
walla fark 2,4kilo, yanlış hesaplamadıysam yüzdelik 3,21yani ben hep 300cü 500cü olduğumdan felaket mutluyum
daha iyi , dengeli bir menü cnm öncekilere göre ama sabah hem menemen hem omlet mi yedin?
evet suyun az bir de
brawoo
![]()
canım su az ve nye hem menemen hem omlet
wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ceren bi harikasın
yok ceren ya hala çıkamadım az daha beklicem çıkamazssam kısmet arrtık napım![]()
Afiyet olsun canımcım, 50 dakikayı bitirseydin ya bebişim
Söz tabikiResmen aksiyon, korku, gerilim tadında bir şeydi ama olsun.
Hee pardon ben okumayacaksın artık zannettim.
Suyun az olmuş ve menün biraz düzensiz olmuş canım ama olsun kaçamak yok sayılır. Afiyet olsun
Ben yolladımmm
Ay darısı başımaaa
Öğle akşam arasına bir ara öğün koyabilirsin canım. Afiyet olsun gayet güzel bir menü.
Bol yumurtalı bir kahvaltı olmuş. :) Ara öğün yapsaymışsın ve suyun az olmasaymış süper menüymüş.:13:
Ay isveç diyeti mübarek
Ohaaa!!!!Süppersin bu kaçıncı haftan diyetteee
Kızlar biz üçlü az verdik sanırım bu hafta ama olsun yine de gidiyor ya...:13:
Ay süpper!
Bebişkom biz az verenler, duraklayanlar olarak bu hafta daha kararlıyız. Haftaya eksilerde olacağııız!:13:
Ay süpper canım benimmm! Ne kadar sürede verdin?
Ayşem de bizden
Ay geç yazdım kusura bakmayın, yoğunum ondan...
Buradan uzak olmanın zararları aynen böyle canım...
kızlar günaydın :) 1 saate gelicem arkadaşıma gidiyorum bizim internet sıkıntılı bakım varmış gidip geliyo listeleri hazırlaycam merak etmeyin beni emi :) bu arada kilom 62,4 bugün fark 1,5 bu taşınma beni zayıflattı stresten![]()
Günaydın kızlar bildirimimi yapıp kaçıcam :)
başlangıç 102.2
geçen hafta 96.5
bu hafta 96.3
fark 200 grbaşladığımdan beri en kötü sonuç buydu kızlar bu hafta daha iyi olucam ya bir haftam çöpe gitti
![]()
İki öğün mü yedin sadece:26:
Tebrik ediyorum seni Nur.2 Saat yürüyüşlerini hergün kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim.Umarım tempolu tempoludur.
Al işte aynı benimki
Sorma bugün en baştan başladık.Yinede korkuyoruz tekrar değişme ihtimali varmı diye
Patlıcan yememek miBayılırım.
Bende peynir yemem hemde hiçbir çeşidini.böööğğğğğ
burcugncy dan tahmin etmiştim zaten..Bende sana hep burcugencay diyordum ama soyadın olabileceği de aklıma gelmedi değil
Bende artık hamişlik öncesi gömleklerden giyiyorum sanırım.Bugün eski gömleklerden birine daha sığdımÜstelik altımda yatla giyebildim.
![]()
Benimde iki gündür sular az gibi
üfffffffffffff beeeeeeeeee budur işte![]()
geçen hafta:66.9
bu hafta:66.7
fark:200
yüzdelik: %0.3![]()
Başlangıç :103,1
Geçen Hafta : 86,5
Bu hafta :85,2
Fark :1,3 %1,50
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::124::124::124::124::124:![]()
Bugün yeniden zayıflayamış olanların öncesi sonrası fotolarına baktım.Harika ya insanların bir gün canına takk diyor demekki özgür olamamak.İsteğini giyememek sevdiklerinle fotoğraflarda gülememek vs vs.
İnce olmak hayatı kolaylaştırıyor vallahi.Umarım bende ,sizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşabiliriz.![]()
Kızlar kilom 80.2 :-( 200 gram anca gitmiş.Ama benim suçum,bu hafta çok yoğundum giremedim.Burdan uzakta olunca dikkat edemedim.Haftaya insaallah daha iyi bir sonuç olacak
Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.0 (10.5.13)
Bugün: 72.5 (17.5.13)
Skor: -500 gr
Hedef: 50 kg
canım normalde alıyoorum ama bu hafta hem bilgisayarım yoktu hemde taşınma olayıyla kaynadı haftaya tam gaz devam :) haftaya olabilirsin kraliçe
tühh kaçırdım fotoları neyse bi dahakine artık :) toparlamana sevindim canım :)
evet canım makine farklı ayna farklı olunca garip oldu taytı da bacaklarım daha net belli olsun diye giydim :)
ütülenecek bi dünya eşya varhala başına geçemedim yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo taşınırken haliyle tozlanıyo kirleniyo bugün bitiricem hepsini inşallah :) çok saol canım :)
bende istanbula gelmek istiyorum ama ne zmana bilmiyorum esad yarın gidiyo bi 3 hafta kalacak orda ordayken gidebilirsem gelicem ama kalacak yerim sıkıntı işte ama gelirsem istanbula sizinle mutlaka görüşüp tanışmak istiyorum
resimleri kaldırmıyorum tatlım :) istediğin zaman bakabilirsin
tatlım ben gönderirdim ama kullanmıyorum bu ara
38leeerrr 36 laaaarrrrr olacakkkkk giricez giyicez gezicezzzz
gayet güzel tatlım :) spor da olsaymış mükemmel
piliç büyük olmuyo mu canım? afiyet olsun canım
sabrın sonu selamet diye buna denir işte süpeeerrr mükemmeeeeelllll
zelişciğim olacak böyle zamanlar paylaşımlarının artığını farkettim :) haftaya listeye alabiliriz seni :)
üzülme burcum sen gayet güzel kilo veriyosun zaten. tuvalet sıkıntım var demişsin düzelir mutlaka
bravooooo hilalcim süpersinnnnnn
izine ayrılmasan da olurdu canım ama öyle istiyosan öyle olsun tatlım :)
gram gram da gitse giden gidiyo canım :)
aynen söylediklerine katılıyorum canım :) geçen yıl ben kilolarımdan dolayı tatile çıkmadım bu sene acısını çıkartıp 3 kere gidicem
kızlar sıkmayın canınızı kilo veremedim diyince veremiyosunuz haftaya daha çok vericem diyin süper olacak :)
ayyy ellerine sağlık tatlım :)
yakında bende başlıcam bu kepeğe![]()
kızlar nur bildirim yaptı mı ben kaçırdım mı yoksa :26:
canım netinde sıkıntı varmış giremeyebilrim demiş gece 72.5 yazın gelemezsem demiş
Eki Görüntüle 713996
Evet bebeğim! Ben Pazartesi'den Pazar'a her gün yüzeceğim gelecek hafta! Salı hariç..
Bu hafta çok güzel kilo veren kişiler var. Onları çok tebrik ediyorum, onlar sayesinde yırttık.
Seni de tebrik ederim canım
Ay ben de haftaya bu halde olacağııımmm!
Ay süppermiş! Benim de 2.5 ay oldu, çok güzel kilo veriyorsun çok beğendim vallahi
***13. TAKIM 308. ETAP ***
burcugncy (66.9/66.7/0,2/%0,30)
limonlubrokoli(63,9/62,4/1,5/%2,35)
lypsa(86,5/85,2/1,3/%1,53) 9.Takımdan transfer oldu.)
mid_night_sun (74.7/72,3/2,4/%3,21
mutedeyyin(80.4/80,2/0,2/%0,25)
ssercecik (73.1/72,5/0.6/%0,82)
UcukMavi (69/68,9/0,1/%0,14)
venuskadini (73/72,5/0,5/0,68)
ysfmir (61.6/61.6/0/%0) Kilosu Sabit.İzinli.
13. TAKIM ORTALAMASI: %1,03
listeyi paylaştım gazamız mübarek olsun![]()
Bakınca çok geldi benim de gözüme hihi ama hep böyle yiyormuşsunkizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim![]()
canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine
tebrikler canim.
Aman dikkat et canım partyler çok tehlikelieveeeet yavas yavas 60li sayilara yaklasiyorummm.
insallah izine girmeden önce düserim 60larada havuzu ben tasirmam
kizlar bugün party var bol yemekli tatlili
ama ben kendimi tutacagim az yagli olan diyetime uygun seyler yemeye calisacagim.
aksama veya en gec yarin görüsürüz insallah netim gitmez
yetistirebilirsem yine 2 saat veya 1 saat yürüyüs yapacagim kizlar, insallah yetsitiririm yürümek cok iyi geliyor
birde deemyi unuttum dün buradan ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm camiye yetismeme gerekiyordu, camiye yürüyerek gidip döndüm ve o arada yolu uzatarak yürüyüsümü 2 saate cikardim.
geldikten sonra karin icin egzersiz yaptim
smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim
masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar
kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim![]()
tebrikler canim
canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.
hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz
tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc
bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum
insallah bizde ulasacagiz canim
olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah
canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine
tebrikler canim.
insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi
tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten
notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah
Eki Görüntüle 714010