Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar özür dilerim netin yine azizligine ugradim.
dün belirttigim gibi :50:

dün netim olmazsa 72.5 diye yazarsiniz demistim önceki gün sabahki kilomdu o.

suan asiri siskinlik ve 3-4gündür afedersiniz wc sorunum var.
bu sabah 72.6 ciktim :50:

$971451_538266009548264_2043686492_n.webp

kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum :52::52:

canım normalde alıyoorum ama bu hafta hem bilgisayarım yoktu hemde taşınma olayıyla kaynadı haftaya tam gaz devam :) haftaya olabilirsin kraliçe :16:

piliç büyük olmuyo mu canım? afiyet olsun canım

bravooooo hilalcim süpersinnnnnn :52:

aynen söylediklerine katılıyorum canım :) geçen yıl ben kilolarımdan dolayı tatile çıkmadım bu sene acısını çıkartıp 3 kere gidicem :52:

ayyy ellerine sağlık tatlım :)

yakında bende başlıcam bu kepeğe :9:
Eminecim benimde en büyük hayalim 7 lerde gitmek bu sene ama bakalım olacak mı? Hemde öyle tatilde bozmaya falanda hiç niyetim yok.Zaten alkolde tüketmiyorum.İnşallah bozmadan gelmeyi başarırım.Bu yaz benim için harika olacak.
Gerçi ben önceki yıllarda da bu kiloyla gitmiştim tatile hep moralim bozuluyordu:14:

***13. TAKIM 308. ETAP ***

burcugncy (66.9/66.7/0,2/%0,30)
limonlubrokoli(63,9/62,4/1,5/%2,35)
lypsa(86,5/85,2/1,3/%1,53) 9.Takımdan transfer oldu.)
mid_night_sun (74.7/72,3/2,4/%3,21
mutedeyyin(80.4/80,2/0,2/%0,25)
ssercecik (73.1/72,5/0.6/%0,82)
UcukMavi (69/68,9/0,1/%0,14)
venuskadini (73/72,5/0,5/0,68)
ysfmir (61.6/61.6/0/%0) Kilosu Sabit.İzinli.

13. TAKIM ORTALAMASI: %1,03

listemiz bu kızlar bi kontrol eder misiniz? hilalcim sen kendi kilonu ve yüzdeni yanlış yazmışsın onu düzelttim

Ben varya kendimi hep 60 zannediyorum delimiyim neyim:27::27::27::27::27:
Eminecim sen çok koşturuyorsun yardımım olsun diye hazırladım ben listeleri umarım yanlış anlamıyorsundur beni..

KEPEK İYİ CANIM asma tek merak ettiğim günlük ne kadar yemeliyim onuda hilale soruourum şu an hilal duy beni :52::52:
Bebişim ben günde 2 kaşık tüketiyorum.Zaten tadını sevmediğim için yetiyorda..

Ay isveç diyeti mübarek:27:

Ay süpper canım benimmm! Ne kadar sürede verdin?

Ocak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.

Artık bende tıkınmaya gideyim.Ödül olarak bir alışveriş merkezinde başkasının pişirdiği şeylerden yemek istiyorum.Bıktım yemek hazırlamaktan:9::9::9::9:
Bugün hem cuma hem benimki şehir dışına çıktı..Haftasonu sınavı var sonrada biraz ziyaret fln.Üstelik benim hiç planım yok:50:
Bende kızımla eve tıkılıp kalmak istemiyorum bakalım naparız düşünmelerdeyim hala.

Eminecim benimde en büyük hayalim 7 lerde gitmek bu sene ama bakalım olacak mı? Hemde öyle tatilde bozmaya falanda hiç niyetim yok.Zaten alkolde tüketmiyorum.İnşallah bozmadan gelmeyi başarırım.Bu yaz benim için harika olacak.
Gerçi ben önceki yıllarda da bu kiloyla gitmiştim tatile hep moralim bozuluyordu:14:

Eminecim sen çok koşturuyorsun yardımım olsun diye hazırladım ben listeleri umarım yanlış anlamıyorsundur beni..

Ocak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.

ben sevdim ya yani o kadar kötü değil bkalım işe yarıcak mı? ayhhh bnde bi 60 ı göreyim bayram etcem halay çekcem ya :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: ahaha aynen böle

haftaya daha iyi olcaz venüsümmmm :kkk::kkk::kkk: gçen haftaya gör grupça daha iyiyz ama
Evet bebeğim! Ben Pazartesi'den Pazar'a her gün yüzeceğim gelecek hafta! Salı hariç..:15:
Bu hafta çok güzel kilo veren kişiler var. Onları çok tebrik ediyorum, onlar sayesinde yırttık.:8:
listede gördüm yazilmis cok sevindim.
iyiki dün yazmak aklima gelmis :32:

net gitmeden gecmise bakayim ben
Seni de tebrik ederim canım:16:
Eki Görüntüle 713996

kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum :52::52:
Ay ben de haftaya bu halde olacağııımmm!
Ay süppermiş! Benim de 2.5 ay oldu, çok güzel kilo veriyorsun çok beğendim vallahi:32:

Eki Görüntüle 713996

ayy bende haftaya böyle olucam :)

bende bozmıcam tatilde ya :) aynen deevam :) tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum kilo vermekle :)

canım benim yanlış anlamıyorum hatta hoşuma gitti hazırlaman :) çok teşekkür ederim tekrar :):)

bende hep kaç kilosun dediklerinde 57 diyesim geliyo :D:D olmak istediğim kilo olduğunda :) oluyo bazen :9:

Artık bende tıkınmaya gideyim.Ödül olarak bir alışveriş merkezinde başkasının pişirdiği şeylerden yemek istiyorum.Bıktım yemek hazırlamaktan:9::9::9::9:
Bugün hem cuma hem benimki şehir dışına çıktı..Haftasonu sınavı var sonrada biraz ziyaret fln.Üstelik benim hiç planım yok:50:
Bende kızımla eve tıkılıp kalmak istemiyorum bakalım naparız düşünmelerdeyim hala.

hayırdır canım ne sınavı sen çalışıyodun?

smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim

Günaydııııınnn,

kilo bildirimi yapıyorum :

başlangıç: 78,6
geçen hafta: 74,7
bu hafta: 72,3
fark: 2,4 kg
%lik: 3,21

masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar :29:

Zeliş'im okuldan bıkılır mı yaa, en güzel zamanlar benden söylemesi... kıymetini bil, iyi değerlendir cnm :34::34:
tatlım mecbur çıktım, işi vardı eşimin, ben de laptopu ofiste bıraktım, akşamları onunkini kullanıyorum diye, kocişş de işim var diyince,elimde patladı benim plan.. :52::52:

suyun çok az cnm, bir de daha düzenli menüler bekliyoruz senden ama 4,5tan 5le geçer :52::52:

ayy inşallah bu sabah çıkmışsındır Burcuu, etkiliyor çünkü... ben de özledim tatlım ama yukarda da anlattım , ben laptopu ofiste bırakmıştım, akşamları onunkini kullanıyorum diye, kocişş de işim var diyince,elimde patladı benim plan.. :52::52:

öğlen-akşam çorba belki fazla olabilir ama bilemedim :26: sen nasılsa dengeliyorsun hepsini :34:

yazdım yazım yazdııımmm :52:saol cnm

walla fark 2,4kilo, yanlış hesaplamadıysam yüzdelik 3,21yani ben hep 300cü 500cü olduğumdan felaket mutluyum

daha iyi , dengeli bir menü cnm öncekilere göre ama sabah hem menemen hem omlet mi yedin? :52:
evet suyun az bir de :54:

:46::46::46: brawoo :46::46::46:

canım su az ve nye hem menemen hem omlet :52:

:46::46::46::46::46::46::46:

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ceren bi harikasın :52:

yok ceren ya hala çıkamadım az daha beklicem çıkamazssam kısmet arrtık napım :43:

Afiyet olsun canımcım, 50 dakikayı bitirseydin ya bebişim:52:

Söz tabiki:23: Resmen aksiyon, korku, gerilim tadında bir şeydi ama olsun.:9:

Hee pardon ben okumayacaksın artık zannettim.

Suyun az olmuş ve menün biraz düzensiz olmuş canım ama olsun kaçamak yok sayılır. Afiyet olsun:8:

Ben yolladımmm

Ay darısı başımaaa:nazar::16:

Öğle akşam arasına bir ara öğün koyabilirsin canım. Afiyet olsun gayet güzel bir menü.:56:

Bol yumurtalı bir kahvaltı olmuş. :) Ara öğün yapsaymışsın ve suyun az olmasaymış süper menüymüş.:13:

Ay isveç diyeti mübarek:27:

Ohaaa!!!!:52::52: Süppersin bu kaçıncı haftan diyetteee:52:

Kızlar biz üçlü az verdik sanırım bu hafta ama olsun yine de gidiyor ya...:16::13:

Ay süpper!:52:

Bebişkom biz az verenler, duraklayanlar olarak bu hafta daha kararlıyız. Haftaya eksilerde olacağııız!:13::12:

Ay süpper canım benimmm! Ne kadar sürede verdin?

Ayşem de bizden:10:

Ay geç yazdım kusura bakmayın, yoğunum ondan...

Buradan uzak olmanın zararları aynen böyle canım...

kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim :9::9::9:

kızlar günaydın :) 1 saate gelicem arkadaşıma gidiyorum bizim internet sıkıntılı bakım varmış gidip geliyo listeleri hazırlaycam merak etmeyin beni emi :) bu arada kilom 62,4 bugün fark 1,5 bu taşınma beni zayıflattı stresten :D

tebrikler canim

Günaydın kızlar bildirimimi yapıp kaçıcam :)

başlangıç 102.2
geçen hafta 96.5
bu hafta 96.3
fark 200 gr :5: başladığımdan beri en kötü sonuç buydu kızlar bu hafta daha iyi olucam ya bir haftam çöpe gitti :5:

canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.
:29::29::29:

İki öğün mü yedin sadece:26:

Tebrik ediyorum seni Nur.2 Saat yürüyüşlerini hergün kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim.Umarım tempolu tempoludur.

Al işte aynı benimki :9::9::9::9:

Sorma bugün en baştan başladık.Yinede korkuyoruz tekrar değişme ihtimali varmı diye:53::53:

Patlıcan yememek mi:53::53: Bayılırım.
Bende peynir yemem hemde hiçbir çeşidini.böööğğğğğ:33::33::33:

burcugncy dan tahmin etmiştim zaten..Bende sana hep burcugencay diyordum ama soyadın olabileceği de aklıma gelmedi değil:9:

Bende artık hamişlik öncesi gömleklerden giyiyorum sanırım.Bugün eski gömleklerden birine daha sığdım:32::32::32::32:Üstelik altımda yatla giyebildim.

:46::46::46::46::46::46:

Benimde iki gündür sular az gibi:15:

üfffffffffffff beeeeeeeeee budur işte:24::24::24::24:

geçen hafta:66.9

bu hafta:66.7

fark:200

yüzdelik: %0.3 :43::43:

hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz :16:

Başlangıç :103,1
Geçen Hafta : 86,5
Bu hafta :85,2
Fark :1,3 %1,50

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::124::124::124::124::124::66::66::66::66::66::66::66::66:

tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc :29::29:

Bugün yeniden zayıflayamış olanların öncesi sonrası fotolarına baktım.Harika ya insanların bir gün canına takk diyor demekki özgür olamamak.İsteğini giyememek sevdiklerinle fotoğraflarda gülememek vs vs.
İnce olmak hayatı kolaylaştırıyor vallahi.Umarım bende ,sizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşabiliriz.:40:

bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum :9::9::9:

insallah bizde ulasacagiz canim

Kızlar kilom 80.2 :-( 200 gram anca gitmiş.Ama benim suçum,bu hafta çok yoğundum giremedim.Burdan uzakta olunca dikkat edemedim.Haftaya insaallah daha iyi bir sonuç olacak

olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah :29:

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.0 (10.5.13)
Bugün: 72.5 (17.5.13)
Skor: -500 gr
Hedef: 50 kg​

canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine :9::9:
tebrikler canim.

canım normalde alıyoorum ama bu hafta hem bilgisayarım yoktu hemde taşınma olayıyla kaynadı haftaya tam gaz devam :) haftaya olabilirsin kraliçe :16:

tühh kaçırdım fotoları neyse bi dahakine artık :) toparlamana sevindim canım :)

evet canım makine farklı ayna farklı olunca garip oldu taytı da bacaklarım daha net belli olsun diye giydim :)
ütülenecek bi dünya eşya var :52: hala başına geçemedim yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo taşınırken haliyle tozlanıyo kirleniyo bugün bitiricem hepsini inşallah :) çok saol canım :)

bende istanbula gelmek istiyorum ama ne zmana bilmiyorum esad yarın gidiyo bi 3 hafta kalacak orda ordayken gidebilirsem gelicem ama kalacak yerim sıkıntı işte ama gelirsem istanbula sizinle mutlaka görüşüp tanışmak istiyorum :16:
resimleri kaldırmıyorum tatlım :) istediğin zaman bakabilirsin :34:

tatlım ben gönderirdim ama kullanmıyorum bu ara :31:

38leeerrr 36 laaaarrrrr olacakkkkk giricez giyicez gezicezzzz :52:

gayet güzel tatlım :) spor da olsaymış mükemmel :D

piliç büyük olmuyo mu canım? afiyet olsun canım

sabrın sonu selamet diye buna denir işte süpeeerrr mükemmeeeeelllll :46::46::46::46:

zelişciğim olacak böyle zamanlar paylaşımlarının artığını farkettim :) haftaya listeye alabiliriz seni :)

üzülme burcum sen gayet güzel kilo veriyosun zaten. tuvalet sıkıntım var demişsin düzelir mutlaka :34:

bravooooo hilalcim süpersinnnnnn :52:

izine ayrılmasan da olurdu canım ama öyle istiyosan öyle olsun tatlım :)

gram gram da gitse giden gidiyo canım :)

aynen söylediklerine katılıyorum canım :) geçen yıl ben kilolarımdan dolayı tatile çıkmadım bu sene acısını çıkartıp 3 kere gidicem :52:

kızlar sıkmayın canınızı kilo veremedim diyince veremiyosunuz haftaya daha çok vericem diyin süper olacak :)

ayyy ellerine sağlık tatlım :)

yakında bende başlıcam bu kepeğe :9:

insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi :9::9:

kızlar nur bildirim yaptı mı ben kaçırdım mı yoksa :26:

canım netinde sıkıntı varmış giremeyebilrim demiş gece 72.5 yazın gelemezsem demiş

tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten :54:

Eki Görüntüle 713996

notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah

$hurrem-sultan_1339037306.webp

Evet bebeğim! Ben Pazartesi'den Pazar'a her gün yüzeceğim gelecek hafta! Salı hariç..:15:
Bu hafta çok güzel kilo veren kişiler var. Onları çok tebrik ediyorum, onlar sayesinde yırttık.:8:

Seni de tebrik ederim canım:16:

Ay ben de haftaya bu halde olacağııımmm!

Ay süppermiş! Benim de 2.5 ay oldu, çok güzel kilo veriyorsun çok beğendim vallahi:32:

tesekkür ederim canim :29:

kizlar hemen tickerimi degistirip geliyorummm:32::32:

bu arada sonunda karnimda gurultular duyuyorum bu iyiye isarettir insallah.
sistim yav :27:

***13. TAKIM 308. ETAP ***

burcugncy (66.9/66.7/0,2/%0,30)
limonlubrokoli(63,9/62,4/1,5/%2,35)
lypsa(86,5/85,2/1,3/%1,53) 9.Takımdan transfer oldu.)
mid_night_sun (74.7/72,3/2,4/%3,21
mutedeyyin(80.4/80,2/0,2/%0,25)
ssercecik (73.1/72,5/0.6/%0,82)
UcukMavi (69/68,9/0,1/%0,14)
venuskadini (73/72,5/0,5/0,68)
ysfmir (61.6/61.6/0/%0) Kilosu Sabit.İzinli.

13. TAKIM ORTALAMASI: %1,03

listeyi paylaştım gazamız mübarek olsun :9:

eveeeet yavas yavas 60li sayilara yaklasiyorummm.
insallah izine girmeden önce düserim 60larada havuzu ben tasirmam :9::9::9:

kizlar bugün party var bol yemekli tatlili
ama ben kendimi tutacagim az yagli olan diyetime uygun seyler yemeye calisacagim.

aksama veya en gec yarin görüsürüz insallah netim gitmez :32::32:

yetistirebilirsem yine 2 saat veya 1 saat yürüyüs yapacagim kizlar, insallah yetsitiririm yürümek cok iyi geliyor :8::8:

birde deemyi unuttum dün buradan ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm camiye yetismeme gerekiyordu, camiye yürüyerek gidip döndüm ve o arada yolu uzatarak yürüyüsümü 2 saate cikardim.
geldikten sonra karin icin egzersiz yaptim

kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim :9::9::9:

canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine :9::9:
tebrikler canim.
Bakınca çok geldi benim de gözüme hihi ama hep böyle yiyormuşsun:9:
Haftaya seni geçcem görörsööön:9::9::9::9::16::16:
eveeeet yavas yavas 60li sayilara yaklasiyorummm.
insallah izine girmeden önce düserim 60larada havuzu ben tasirmam :9::9::9:

kizlar bugün party var bol yemekli tatlili
ama ben kendimi tutacagim az yagli olan diyetime uygun seyler yemeye calisacagim.

aksama veya en gec yarin görüsürüz insallah netim gitmez :32::32:

yetistirebilirsem yine 2 saat veya 1 saat yürüyüs yapacagim kizlar, insallah yetsitiririm yürümek cok iyi geliyor :8::8:

birde deemyi unuttum dün buradan ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm camiye yetismeme gerekiyordu, camiye yürüyerek gidip döndüm ve o arada yolu uzatarak yürüyüsümü 2 saate cikardim.
geldikten sonra karin icin egzersiz yaptim
Aman dikkat et canım partyler çok tehlikeli:ssz:
İnşallah tatilinden önce sen de ulaşırsın hedefine ben de ulaşırım :16:

smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim

masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar :29:

tebrikler canim

canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.
:29::29::29:

hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz :16:

tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc :29::29:

bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum :9::9::9:

insallah bizde ulasacagiz canim

olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah :29:

tebrikler canim.

insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi :9::9:

tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten :54:

notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah

Eki Görüntüle 714010

İNŞ. CNM benimmmm :52:

15.5.13
Sabah:
1 porsiyon yeşillik
1 kk beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 yeşil zeytin
1/2 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: