Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insallah gecer canim ya birde tatil yaklasti güya ben havuza girene kadar kilo verecektim hatta direkt bikiniyle duracaktim ama simdi sal kullanmam gerektigini biliyorum.
güneslenirken üzerimden atarim ama kalkacagim an salima sarilim havuza girene kadar üzerimde bulunduracagim.
yaza kadar 60li sayilara düsmek hayal oldu galiba artik gazla kalmadi 1,5haftada kalmadi artik :50:
birde acik büfe olacak insallah kendimi tutabilirim. hic kacamak yapmayacaimi sanmiyorum ama umarim dengeli bir kacamak olur. nasil bir anlami varsa bu dengeli kacamagin :9:

açık büfede olsa tutcaksın kendini kuzucum

Burcu,Ayşe'yi izinli yazmayacak mıyız?

Birde 3 kere bildirimde bulunmayan diskalifiye oluyor diye biliyorum.
Venüsün yanına izinli diye not düşsek daha ii olacak sanırım

melekcim hiç bilmiyorum ayşe beni izinli yazın demedi emoş da yok venüse de bldirimde blunmadı yazıcakmışız çünkü geçen haftada bildirimde bulanmadı yazdık :44:

Ay kızlar dün siz ne oldugunu anlatmadım ben yaaa. eylülde kuzenimin düğünü var gencayla öle gezioduk bi elbise beğendim girdik mağazaya Allah ım hepsini beğendim neyse alışmışım ya büyük bedenlere bakmaya dalgınlık 42 44 bakıyorum gencay noldu yok bedeni dedim nası ya dedi kaç bakıosun 42 44 dedim aşkım saçmalama daha küçük bak dedi dank etti kızım sen kilo verdin filan dedim kendi kendime:27: sonra 40 beden baktım işte çünkü pantolonda 40 tam oluyor hatta belde potluk yapıo ama 38 de göbeğimi çok sıkıp simit çıkarıo neyse 40 beden elbiseleri topladım girdim kabine ama cuk oluo koltuk altları boş kalıo filan çıktım kabinden 38 aldım veeee mutlu olsun elbise bana oldu hemde tam ya tam nası mutlu oldum ama elbiseleri beğenmedim sonra basenler geniş olunca bazısı pot durdu filan almıcaktım zaten de denemiş oldum :52::52:

okurken cok mutlu oldum, cünkü o duyguyu bende artik yasiyorum.
2 tane elbise aldim 42 hemde ozaman daha az kilo vermistim bana dar oluyordu hatta fermuar zor kapanmisti dikisler atacak gibiydi.
aradan zaman gecti ve sadece ozamandan 2 fark gectikten sonra elbise üzerime nasil oturdu bilemezsiniz.
2 kilo okadar farkedecegini his düsünmedim :32::32:
birde hatirliyorsaniz 40 beden bir elbise almistim ve 44 olmasian ragmen cok dar olan bir pantolon.
bavulumu hazirlarken haftaya o elbiseyi deneyecegim bakalim olacak mi :52:
belki dayanamayip heran deneyebilirim :52:
insallah sonuc hüsran olmaz :53:

açık büfede olsa tutcaksın kendini kuzucum

melekcim hiç bilmiyorum ayşe beni izinli yazın demedi emoş da yok venüse de bldirimde blunmadı yazıcakmışız çünkü geçen haftada bildirimde bulanmadı yazdık :44:

insallah canim saglikli seylerle doymaya calisacagim ama kacamak olacagina inaniyorum, büfede yok yok olacakmis gibi bir imaj birakti receptionda ilgilenenler.
bunu havuzda veya denizde bol bol yüzüp dengelemeye calisacagim. birde güneslenip biraz terlerim belki :9::9:

okurken cok mutlu oldum, cünkü o duyguyu bende artik yasiyorum.
2 tane elbise aldim 42 hemde ozaman daha az kilo vermistim bana dar oluyordu hatta fermuar zor kapanmisti dikisler atacak gibiydi.
aradan zaman gecti ve sadece ozamandan 2 fark gectikten sonra elbise üzerime nasil oturdu bilemezsiniz.
2 kilo okadar farkedecegini his düsünmedim :32::32:
birde hatirliyorsaniz 40 beden bir elbise almistim ve 44 olmasian ragmen cok dar olan bir pantolon.
bavulumu hazirlarken haftaya o elbiseyi deneyecegim bakalim olacak mi :52:
belki dayanamayip heran deneyebilirim :52:
insallah sonuc hüsran olmaz :53:

insallah canim saglikli seylerle doymaya calisacagim ama kacamak olacagina inaniyorum, büfede yok yok olacakmis gibi bir imaj birakti receptionda ilgilenenler.
bunu havuzda veya denizde bol bol yüzüp dengelemeye calisacagim. birde güneslenip biraz terlerim belki :9::9:

evet canım bnm çok mutlu bi olay. dengelersen sorun olmaz ama sakın kilo alarak dönme bak hilal e saçını başını yolarım dedim senide yolarım :52:

tsk ederim canim ekledim seni.
nur ile birlikte toplam 3 isim yaziyor bende :34:
TMM CANIM kbul ettim..
Ay kızlar dün siz ne oldugunu anlatmadım ben yaaa. eylülde kuzenimin düğünü var gencayla öle gezioduk bi elbise beğendim girdik mağazaya Allah ım hepsini beğendim neyse alışmışım ya büyük bedenlere bakmaya dalgınlık 42 44 bakıyorum gencay noldu yok bedeni dedim nası ya dedi kaç bakıosun 42 44 dedim aşkım saçmalama daha küçük bak dedi dank etti kızım sen kilo verdin filan dedim kendi kendime:27: sonra 40 beden baktım işte çünkü pantolonda 40 tam oluyor hatta belde potluk yapıo ama 38 de göbeğimi çok sıkıp simit çıkarıo neyse 40 beden elbiseleri topladım girdim kabine ama cuk oluo koltuk altları boş kalıo filan çıktım kabinden 38 aldım veeee mutlu olsun elbise bana oldu hemde tam ya tam nası mutlu oldum ama elbiseleri beğenmedim sonra basenler geniş olunca bazısı pot durdu filan almıcaktım zaten de denemiş oldum :52::52:
ayy, ne güzel... :16:
o haz başkadır di mi...
darısı basımıza :52:

Ayşe, yolcuyum gibi bişiler yazmıstı.
Venüsüde bildirim yapmadı yaz tamam ama Püsküüt'ten uyarı alabiliriz söylim..
Bende yaptım bu işleri zamanında...
3 kez bildirim yapomayan diskalifiye oluyor.

Kötü aliskanliklarin vücudumuzda biraktigi izler.
Birde görünmeyen tarafini düsünün, ruhunuzu..

$969529_527242970672971_1239132798_n.webp

birde su habere bir bakarmisiniz:53::53::53:
66 Yaşında Kadın Olduğunu Öğrendi- haber365.com

TMM CANIM kbul ettim..

ayy, ne güzel... :16:
o haz başkadır di mi...
darısı basımıza :52:

Ayşe, yolcuyum gibi bişiler yazmıstı.
Venüsüde bildirim yapmadı yaz tamam ama Püsküüt'ten uyarı alabiliriz söylim..
Bende yaptım bu işleri zamanında...
3 kez bildirim yapomayan diskalifiye oluyor.

valla canım emoş da sabah dedi ki diskalifiye etmek bana kalmış bişimiş filan dedi ben çok bilmiyorum ben listeyi ayarladım emoş gelip paylaşır sanırım

***13. TAKIM 312. ETAP ***

burcugncy (65.7/65.3/0.4/%0.61)
limonlubrokoli(61/60.9/0.1/%0.16)
mid_night_sun (71.1/71/0.1/%0.14)
mutedeyyin(80.1/79.8/0.3/%0,37)
ssercecik (72.2/72.2/0/%0)
UcukMavi (69.4/69.3/0.1/%0.14)
venuskadini (72.5///)3.kez bildirimde bulunmadı

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.20

Son düzenleme:
kızlar listenin son hali yukardaki gibi benm çıkmam lazım emoş gelmezse kontrol edip biri paylaşsın çok öptüm hepinizi akşam 8 buçuk gbi gelirim

Dün bi arkadaş daha vardı 7. Takım sanırım 0zlem diye onların takım dağılıyomuş yada izin mi varmış tam hatırlayamadım bizim gruba katılmak istiyordu söleyim dedim umarım haddimi aşmadım :26:

melekcim listeyi kontrol edip paylaşır mısın ben hiç paylaşım yapmadım da sen yapmışsındır daha önce

sen 2 hafta süper kilo verdin.
Üstelik regl olmadıgın için böyle cıktıgına eminim...
regl olunca iner o... :16:

haftaya kesin 64 lerdesin burcuuu :52:

nur ben facemi verebilirim istersen.
özelden atabilirim

inşallah cnm, ben de öyle düşünüyorum :32::32::32: bozacak şeyler yapmadım çünkü...

canim 100grda 100grdir.
gecen hafta ben + cikmistim suan gecen haftaki kilomdayim. ve 1 gr dahi veremedim. hatta hafta icinde 72.7 olup tekrar 72.2 ye düstüm.
yanlis yaptigimi düsündügüm birseyde yok.
sanirim bünyem halen yarim ictigim hapi tam icmeme alisamadi.
nolucak bu hal bilmiyorum. ama pes etmeden dvm edecegim.
birde strese dayali oldugunu düsündügüm midemde sisiklik var.
tebrik ederim 100grmi kücümseme.
hep bana diyordunuz ama simdi 100grmin degerini bile cok iyi anliyorum :16:

tsk ederim canlarim fakat bu menüler suan kendini tartida göstermiyor. ayniyim halen :50:

canim yukarida mid nightede yazdigim senin icinde gecerli, tebrik ediyorum :29:

aramiza hosgeldin canim. ben nur 21 yasimdayim. 3 aydir sanirim bu gruptayim. troid problemim var buna ragmen grubup dayanismasiyla 8,8kg verdim.
bu arada kilo vermem durakladi diyorsun genelde bir süre kilo verdikten sonra kilo vermek durakliyor diye okuyordum.
eger bebisini emzirmiyorsan ayran detoksu yapabilirsin 2 gün sürüyor. benim midem o ara bozuktu yaptigimda cok sisik oldu bu yüzden yaparsan kendini iyi hissettigin günlerde yapmani tavsiye ederim.
bu arada bebisini Allah anali babali büyütsün.

olsun tsk ederim canim, bakalim diger kizlarin vardir belki

kizlar ben simdiden manümü paylasayim netim varken. eger menüde degisiklik olacak ve aksam menüm degismis olursa degisikligi bildiririm.

bugünki menüm

9:30 kahvalti
1 tam bugday topuz ekmek
2 kk beyaz peynir 45%yag
salatalik

14:00
1 tabak ezogelin corbasi
1 kase yogurt

16:30 (yemeyi düsünüyorum)
4 kasik kendi yaginda su ile pismis et
1 kase yogurt veya domates

19 gibi
yine 4 kasik et
1 kase yogurt veya domates

2lt su rutin olarak iciyorum bugünde öyle olur
simdilik 3bardak yesil cay (1.2 bardak daha icebilirim)

popo ve karin egzersizi yapacagim aksam yatmadan önce

Menülerin güzel gidiyor Nur'cum, haftaya bir süpriz bekliyorum senden, bozmadan devam et ama.. :46::46::46:

***13. TAKIM 312. ETAP ***

burcugncy (65.7/65.4/0.4/%0.61)
limonlubrokoli(61/60.9/0.1/%0.16)
mid_night_sun (71.1/71/0.1/%0.14)
mutedeyyin(80.1/79.8/0.4/%0,50)
ssercecik (72.2/72.2/0/%0)
UcukMavi (69.4/69.3/0.1/%0.14)
venuskadini (72.5///)3.kez bildirimde bulunmadı

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.22

ayy, ortalamamız yerlerde.. nerde kaldı bizim dereceler yaa :30::30::30::30:

inşallah cnm, ben de öyle düşünüyorum :32::32::32: bozacak şeyler yapmadım çünkü...

Menülerin güzel gidiyor Nur'cum, haftaya bir süpriz bekliyorum senden, bozmadan devam et ama.. :46::46::46:

ayy, ortalamamız yerlerde.. nerde kaldı bizim dereceler yaa :30::30::30::30:

takım ortalamsı nasıl hesaplanıyordu? :44: yanlıssa düzelteyim hemen

Back
X