Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(12:00)
1 yumurta 1.5 kk peynirle peynrli omlet
2 zeytin
şekersiz çay

öğle(16:00)
1 dilim karpuz
yarım kk peynir

akşam(19:00)
yarım kaseden çok az fazla mercimek çorba
yarım ızgara gögüs
közlenmiş mantar biber
salata

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
30 dk karın basen bacak egzersizi

:42::42:

ay benden sonra çok bi şey yapmamışsınız, iyi kaçırmadım :52::52::52::52::52:

anoreksiya ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız.. bu ilişki yürümez bebeeemm :50::50:
desem anlatabildim mi Burcuuuu :52::52::52::52::52:

afiyet şeker bal olsun güzelim (lafın gelişi dedim, şeker-bal-yağ olmasın :52:)
süper menü :46::46:

aaaa, niye ööle diosun.. bence gireceksin bu hafta takıma... ankarada giremez misin cnm yaa, günde 30-40dk ayırsan yeter walla... tlfdan falan da mı olmaz :26::26::26: ne güzel yazışıyoruz kız... birbirimizi gaza getiriyoruz, yanlışları düzeltiyoruzz..

ay yok bee, o kadar da az yemiyorum zaten :52::52::52: yazcam menümü şimdi..:52::52:

canım ya ankarada internet var ama evdeki uyuz görümcem girdirmeeezz :47: eskiden bile masa üstüne şifre koyuyodu girmesin diye şimdi onu attılar laptop aldılar şimdi asla girdirmezzzz!!! belki biz laptopu götürürsek kendi internetimizi kullanırsak ancak o zaman girebilirim :34: benim cep telefonumda internet var ama msjı kolay yazabilir miyim bilmiyorum :26:

kzlar çok kötü bi gece geçirdim gece 3 e kadar gencayla kavga ettik halledemedğimiz sorunlarımız var sonra regl ağrım çok arttı midem filan bulanmaya başladı ayakta duramıodum artık acile gittim acilde ateşimde olduğu anlaşıldı enfeksiyon kapmışım sanırım dışarlarda dolaşırken girdiğim tuvaletlerden oldum stresle birlikte açığa çıkmış sonra eve geldim uyudum saat 5 te uyusgezerliğim ttmuş kalkıp gidiyomuşum yine annem uyanmasa çıkıp giderdim evden sanırım yapmadığım bişi değil :52:

öle işte kızlar
:14:
aaa geçmiş olsun canımmm :(( allah acil şifa versin!!yüksek ateş herşeyi yaptırıyo :(( benim de eşimin dün akşam atesi vardı acile gittik bi serum yedi :25:
eve geldik bi yattı yastık pike çarşaf su içinde sanki direk su dökülmüş gibi :53: pazar denize gittik ondan mı anlayamadık :26: kan ve idrar temiz çıktı çok şükür:46: şimdi daha iyi :)

Selamm kızlarrr , bugun hic gelemedim yaa, esim işe gec gitti öyle olunca oglene kadar onunlaydık, sonrada babanneme gittik, hep dısarılardaydım.. Sabah da spora gidememeiştim bugun, cunku kalcalarım cok agrıyordu, hamlamısım tabii

Burcucum yaa alıntılayamadım ama boyle yazayım, gencayla halledersiniz insallah , olur boyle seyler, cok da hırpalama kendini:)

Selamm kızlarrr , bugun hic gelemedim yaa, esim işe gec gitti öyle olunca oglene kadar onunlaydık, sonrada babanneme gittik, hep dısarılardaydım.. Sabah da spora gidememeiştim bugun, cunku kalcalarım cok agrıyordu, hamlamısım tabii

maveracım devaaam sporaaa:20: üstüne gittikçe hamlık kalmıyo hareketleri bile kolay yapıyorsun :8: al nefeees veeerrr :52:

canım ya ankarada internet var ama evdeki uyuz görümcem girdirmeeezz :47: eskiden bile masa üstüne şifre koyuyodu girmesin diye şimdi onu attılar laptop aldılar şimdi asla girdirmezzzz!!! belki biz laptopu götürürsek kendi internetimizi kullanırsak ancak o zaman girebilirim :34: benim cep telefonumda internet var ama msjı kolay yazabilir miyim bilmiyorum :26:

hain görümceeeeee :52:

aaa geçmiş olsun canımmm :(( allah acil şifa versin!!yüksek ateş herşeyi yaptırıyo :(( benim de eşimin dün akşam atesi vardı acile gittik bi serum yedi :25:
eve geldik bi yattı yastık pike çarşaf su içinde sanki direk su dökülmüş gibi :53: pazar denize gittik ondan mı anlayamadık :26: kan ve idrar temiz çıktı çok şükür:46: şimdi daha iyi :)

çok geçmiş olsun canım sizede üşütmüştür :50:

Burcucum yaa alıntılayamadım ama boyle yazayım, gencayla halledersiniz insallah , olur boyle seyler, cok da hırpalama kendini:)

sağol canım şimdilik yok bi sorunumuz neyse yarın yaparsın spor canım :16:

kızlar menümde kahvaltıda 1 dilim kızarmış tam bugday olcak bide yazmayı unutmşum

burcuum birden fazla alıntıyı nasıl yapıyoruz bana da öğretsenee :44:

Son düzenleme:
burcuum birden fazla alıntıyı nasıl yapıyoruz bana da öğretsenee :44:

alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük mesaj kutucuğu var ya canım ona tıklıosun alıntı yapcağına sonra bitince konuya cevap ver diosun hepsi karşına çıkıo herkesin yazdığının sonunda bundan var[/QUOTE] yormunu ondan sonra yazıosun

alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük mesaj kutucuğu var ya canım ona tıklıosun alıntı yapcağına sonra bitince konuya cevap ver diosun hepsi karşına çıkıo herkesin yazdığının sonunda bundan var
yormunu ondan sonra yazıosun[/QUOTE]

kafam karıştı valla:44:

günaydın güzelleeeerrrr..
ay dün iş çıkışı işlerim vardı, tatil için hazırlık diyelim.. manikür, pedikür, kıl operasyonu :52::52::52::52:
ordan da çıktım eşimle buluştuk, bişeyler yiyelim derken eve çok geç geldim. yazamadım sizeeee :50:

İnşallah bebişim hiç yürüyemiyorum :30:

Bu arada gencayla ne oldu durumlara kızlar benim hiçbirşeyden haberim yok ama halledersiniz siz biliyorum ben.

Tatilde kilo almamak aslında çok kolay gerisi pisboğazlık..
Leylek gibi rusların nasıl kusursuz güzel olduklarını anlamaya çalışırken iştah fln kalmadı bende:52::52::52::52::52::52:

ay sorma yaaa, uzaylı onlar :52::52::52::52:

gencayla biişi olmadı canım fak çaplı maddiyat kavgaları işte :52: ruslar yaaa sanki onlar kadın biz neyizzzzz :52:

ya herkes kadın da malzeme farklı, onlar plastik :52::52::52: :33::33::33::35::35::35::35:

hahhaaa :35::35::35::35::35:

sabah(12:00)
1 yumurta 1.5 kk peynirle peynrli omlet
2 zeytin
şekersiz çay

öğle(16:00)
1 dilim karpuz
yarım kk peynir

akşam(19:00)
yarım kaseden çok az fazla mercimek çorba
yarım ızgara gögüs
közlenmiş mantar biber
salata

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
30 dk karın basen bacak egzersizi

:42::42:

bravo kuzumm, ekmeğe şaşırmıştım ama sonra eklemişsin, :46::46::46::46: sen bu işi biliyosun Burcuuu :46::46::46:

aaa o nasıl görümce beee..
ayıp yani.. neyse kuzum, girebilirsen biz burdayız bekleriz... bu arada sen bebiş işlemleri için mi gidiyordun ankaraya? kız güzel haberlerini bekliyoruz o zaman tamam mıııı, onu haber ver bak :52::52::52::52:

geçmiş olsun cnm...

kaptıııım sankiiimmmmm :52:
evet cnm olmuş, bravoo :46::46:

günaydın güzelleeeerrrr..
ay dün iş çıkışı işlerim vardı, tatil için hazırlık diyelim.. manikür, pedikür, kıl operasyonu :52::52::52::52:
ordan da çıktım eşimle buluştuk, bişeyler yiyelim derken eve çok geç geldim. yazamadım sizeeee :50:

ay sorma yaaa, uzaylı onlar :52::52::52::52:

ya herkes kadın da malzeme farklı, onlar plastik :52::52::52: :33::33::33::35::35::35::35:

hahhaaa :35::35::35::35::35:

bravo kuzumm, ekmeğe şaşırmıştım ama sonra eklemişsin, :46::46::46::46: sen bu işi biliyosun Burcuuu :46::46::46:

aaa o nasıl görümce beee..
ayıp yani.. neyse kuzum, girebilirsen biz burdayız bekleriz... bu arada sen bebiş işlemleri için mi gidiyordun ankaraya? kız güzel haberlerini bekliyoruz o zaman tamam mıııı, onu haber ver bak :52::52::52::52:

geçmiş olsun cnm...

evet cnm olmuş, bravoo :46::46:

günaydın canımmmmmm ekmeği nası unuttuysam bende şaşırdım :52:

pşştt niye kimse yookk..

Burcuuumm okuldasın di mi sen bugüünn :)

ben de akşam giremicem heee, 5 kadar ne kadar yazışsak kardır kızlar :52::52::52::52:

yok kuzum haftaya başlıo derslerim bu hafta evdeyim :52:

tabiki haber veririm midim nightııımm :16::16::16::16:
ha bu arada kızlar her ne kadar menü bildirmesemde buraya bağlıyım yani yediğime içtiğime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum :8: nefes alıp veriyorum hatta akşamları yatmadan önce zumba bileeem yapıyoruumm :21::21: dün akşam gün içerisinde yediğim içtiğim olduğu halde 63.3 çıktım sabah bağırsaklarım çalıştırmadığım halde 62.7 çıktıımmm :46::46: durmak yok yola devaaaammm :55::55::10::10::10::10:

tabiki haber veririm midim nightııımm :16::16::16::16:
ha bu arada kızlar her ne kadar menü bildirmesemde buraya bağlıyım yani yediğime içtiğime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum :8: nefes alıp veriyorum hatta akşamları yatmadan önce zumba bileeem yapıyoruumm :21::21: dün akşam gün içerisinde yediğim içtiğim olduğu halde 63.3 çıktım sabah bağırsaklarım çalıştırmadığım halde 62.7 çıktıımmm :46::46: durmak yok yola devaaaammm :55::55::10::10::10::10:

brava brava brava şerifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :46::46::46:

Back
X