- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
Tamam kaptan, tatlı cikolata yok :)Tatlım normalde zaten pilav, makarna ve çikolata yemememiz lazım. Sen yiyor muydun yoksaBen bunları duymadım. Sende söylemedin olur mu?
Ben sana hemen ufak bir anımı anlatayım. Zayıflamaya ilk başladığım günlerde eşim bana doğum günüm için eşofman takımı almıştı. Bedeni L di. Bir süre giydim. Zayıflama sürecinde. Sonra eşofman tüylenme yaptı. Değişime götürdük. İade alıp hediye çeki verdiler. Sonra başka bir eşofman takımı almaya gittik. Ben M bana olur mu olmaz mı diye düşünürken satıcı çocuk bana size S olur hanımefendi dedi. Eşimle birbirimize baktık. İnanamadık tabii ki. Çocuk S verdi. Ben olmaz kesinlikle diye düşünürken S bana oldu. Tabii bende şok oldum. Çok ama çok güzel bir duygu. En son mezun olurken üst bedenim bazen XS bile oluyordu. Şimdi yine olacak inşallah
8 kiloyu duyunca bende şok olmuştum ama değilmiş çok sevindim.
Çok az bir kilon kalmış Tuba cım. Eğer biraz sıkı tutarsan işi çok çabuk bitirmiş olacaksın diyet olayını.
Olmuş olmuşta arada bir 70 lerden yukarı çıkmışsın. Kilo almayı yakıştıramadım sana.
Memnun oldum Duygu'cum. Yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir kadınım. Konya da yaşıyorum. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yeter ki iste![]()
Ayy bilmemki bem de cok yavas veriyorum, valla iyi olabilir asslında :))özlem de bizle ayno kiloda oda katılsıın:)@Tuba ve Ceren şuan ki kilolarımız çok yakın var mısınız yarışmaya?![]()
Dün Burcu'ya mesaj sayıları hakkında bişeyler yazmıştım. Az kişiyiz diye. Şimdi yeterince çoğaldık gibi geldi. Bugünden itibaren mesajlarımızı saymaya başlıyoruz. Aşağıdaki listeye göre mesaj sayılarınızı günlük olarak gönderirsiniz. Sırası gelen kişide buraya liste yapar sayıları.
01 - 02 Temmuz limonlubrokoli
03 - 04 Temmuz mavera87
05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem
Kaptancım benim sıramı simdilik kaldırabilirmiyiz, cunku yarın telefonımu servise vericem, bi sure internete giremicem telefonım yokken..