Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlım normalde zaten pilav, makarna ve çikolata yemememiz lazım. Sen yiyor muydun yoksa:47:Ben bunları duymadım. Sende söylemedin olur mu?

Ben sana hemen ufak bir anımı anlatayım. Zayıflamaya ilk başladığım günlerde eşim bana doğum günüm için eşofman takımı almıştı. Bedeni L di. Bir süre giydim. Zayıflama sürecinde. Sonra eşofman tüylenme yaptı. Değişime götürdük. İade alıp hediye çeki verdiler. Sonra başka bir eşofman takımı almaya gittik. Ben M bana olur mu olmaz mı diye düşünürken satıcı çocuk bana size S olur hanımefendi dedi. Eşimle birbirimize baktık. İnanamadık tabii ki. Çocuk S verdi. Ben olmaz kesinlikle diye düşünürken S bana oldu. Tabii bende şok oldum. Çok ama çok güzel bir duygu. En son mezun olurken üst bedenim bazen XS bile oluyordu. Şimdi yine olacak inşallah :16:

8 kiloyu duyunca bende şok olmuştum ama değilmiş çok sevindim. :9:

Çok az bir kilon kalmış Tuba cım. Eğer biraz sıkı tutarsan işi çok çabuk bitirmiş olacaksın diyet olayını. :34:

Olmuş olmuşta arada bir 70 lerden yukarı çıkmışsın. Kilo almayı yakıştıramadım sana. :50:

Memnun oldum Duygu'cum. Yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir kadınım. Konya da yaşıyorum. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedefine ulaşacaksın. Yeter ki iste :34:
Tamam kaptan, tatlı cikolata yok :)
Tuba ve Ceren şuan ki kilolarımız çok yakın var mısınız yarışmaya?:56::9:
Ayy bilmemki bem de cok yavas veriyorum, valla iyi olabilir asslında :))özlem de bizle ayno kiloda oda katılsıın:)@
Dün Burcu'ya mesaj sayıları hakkında bişeyler yazmıştım. Az kişiyiz diye. Şimdi yeterince çoğaldık gibi geldi. Bugünden itibaren mesajlarımızı saymaya başlıyoruz. Aşağıdaki listeye göre mesaj sayılarınızı günlük olarak gönderirsiniz. Sırası gelen kişide buraya liste yapar sayıları.

01 - 02 Temmuz limonlubrokoli
03 - 04 Temmuz mavera87
05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem

Kaptancım benim sıramı simdilik kaldırabilirmiyiz, cunku yarın telefonımu servise vericem, bi sure internete giremicem telefonım yokken..

Arkadaslar yarından itibaren telefonum srviste oldugu için gelemicem, ama her fırsatta, annemlere gittiğimde filan gelip paylasımda bulunu ru m, cuma gunleride bildirimimi kardesime yaptırırım, telefonum en gec 20 iş gununde verilirmiş bana. İnsallah okadar uzun surmez, daha bir ay olmadı alalı, telefonla konusurken ortasında kesiliyor gorusme.. Cok gıcık bir durum.. İşte bakalım hallolsunda su sorun insalallah..

Son olarak bugunku menumu yazayım

Sabah 10:15
1,5 haslanmıs patates ( basladıgım diyette bugun sadece patates yiyecektim)

Oglen 13:15
Yarım patates ( sabahtan kalan) ( kaptancım sen o diyeti yapma deyince burdan itibaren bıraktım)

14:30
Bir muz

16:00
1 incir

16:30
1 bardak süt

Aksam 19:45
Somon balıgı 300 gr fslan olabilir
Havuc salatası
Bir kac parca da levrek

Su sayamadım ama 2 lt en az

Spor
05:50-6:35 arası kosu-tempolu yuruyus

2,5 saatlik avm gezmece, cocugun pesinden kosmaca :)

Canlarım ben şimdi iş yerine gidiyorum. Bugün doğum iznim bitti. İzin yazdırıp döneceğim. Öpüyorum hepinizi:16:

merhabalar. adım burcu . az önce grubunuza dahil oldum. 26 yaşındayım. bir şirketin ön muhasebesinde çalışıyorum. hamile kalmadan önce yine burda cuma zayıflama yarışmalarıyla 7 kilo vermiştim. şuan 18 aylık bir oğlum var. kıştan beri kendi çabamla kilo vermeye çalışıyorum fakat iki ileri bir geri hiçbirşey elde edemedim. inşallah sizlerle kilo verip kendimi daha iyi hissedebilirim.

bu arada sabahki menümden başlamalıyım bende sanırım.
bu sabah 7,30 da 1 dilim tava ekmeği (yani büyük dilim ekmekle)
1 bardak şekersiz çay
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin
çeyrek salatalık ile kahvaltı yaptım.

aslında bunlar bi insanı doyurur ama saat 10 oldu ve ben acıktım :( benim iştahımı kapatacak bişeyere ihtiyacım var. normalde gidip bir poğça alır yada yarım pk bisküviyi götürdüm ama artık yapmayacağım. :50:

bugünkü menüm

08:00
1 kase nesfit,süt

12:30
5 kaşık yoğurt, 5 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı

14:40
400 ml yaseminli yeşil çay

15:30
2 dilim şeftalı

çeyrek salatalık
400ml yaseminli yeşil çay

18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
400ml ayran

toplam

800ml yeşil çay

3,5 litre su

egzersizler

17:00
20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)

20:00
1 saat bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş​
hiç ekmek yok menünüzde . gerçi yeterli miktarda bulgur pilavı var ama bence çok düzenli bir menü olmuş. ben kendime günlük 5 dilim ekmek hakkı tanımıştım. pilav yada makarna yersem her 2 kaşık için 1 dilim ekmek düşecektim. sanırım kendime çok bonkörlük yapmışım :26:
ben de bu takımdayım deneme sürecindeyiiiim :)

nesfit kilo aldırır diyenler oluyordu öyle bi sorun oluyor mu sizce nasıl, sabahları iyi midir?

ben yarın başlıyorum, şöyle bi listem var, çeşitli yemekler vs

mecitefendi lahana yağı streç film ile sar spor yap

sabah limonlu ılık su
beyaz omlet / maydonoz/ çavdar
1 dilim çavdara peynir + domates salatalık maydonoz
sebzeli omlet

türlü yemeği +yoğurt taze fasulye+yoğurt
tavuk sote + yoğurt tavuklu salata
ıspanak yoğurt yoğurt çorbası
patlıcan salatası
içecek=== sade türk kahvesi / yeşil çay / bitki çayı / 2,5 lt su
salatalık, yeşil elma

nesfiti öğün olarak yemeği başarabilirseniz kilo aldırmaz. ama hem nesfit yer hem de kısa süre sonra acıkıp başka birşey yerseniz kilo aldırıyor .

Günaydın kızlar :16:

eski takımımdan burcu ve emoş kalmış galiba :)

burcu sınavım o kadar kötü değildi tercih yapıyorum ama istediğim gibi değil hiç calisamadm ikinci sınava doğal olarak da kötü geldi sonuçlar annem çok daha iyi kemoterapi almamaya karar verdik şimdi çok iyi :)

merhabalar. adım burcu . az önce grubunuza dahil oldum. 26 yaşındayım. bir şirketin ön muhasebesinde çalışıyorum. hamile kalmadan önce yine burda cuma zayıflama yarışmalarıyla 7 kilo vermiştim. şuan 18 aylık bir oğlum var. kıştan beri kendi çabamla kilo vermeye çalışıyorum fakat iki ileri bir geri hiçbirşey elde edemedim. inşallah sizlerle kilo verip kendimi daha iyi hissedebilirim.
merhaba hoşgeldin.ozaman kilo verdiysen şimdi yine verebilirisn bence:34:grup halinde daha çok motive oluyor insan:16:bebişi Allah bağışlasın.:emir_bebek::emir_bebek:
1 bardak şekersiz çay
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin

aslında bunlar bi insanı doyurur ama saat 10 oldu ve ben acıktım :( benim iştahımı kapatacak bişeyere ihtiyacım var. normalde gidip bir poğça alır yada yarım pk bisküviyi götürdüm ama artık yapmayacağım. :50:
Menüler toplu halde paylaşılıyor canım gün sonunda bütün yediğin,içtiğin,yaptığın sporlar zaman ve miktarlarla toplu halde yazılıyor.Örnek menülerde mevcut:34:
o sorun bendede oluyordu ya.birde farklı bir sorunum var.Kocaman bir dürüm yesem bile boğazımda farklı bir dürtü oluşuyor dahada yiyesim geliyor.karnım şişmiş ama boğazımın oralarda biyerde farklı yeme isteği oluyor.şu an az yiyorum tabi karnım doyuyor ma o dürtü yine oluyor:50::50:
hiç ekmek yok menünüzde . gerçi yeterli miktarda bulgur pilavı var ama bence çok düzenli bir menü olmuş. ben kendime günlük 5 dilim ekmek hakkı tanımıştım. pilav yada makarna yersem her 2 kaşık için 1 dilim ekmek düşecektim. sanırım kendime çok bonkörlük yapmışım :26:

pilav yediğim için ekmek yememeye dikkat ettim.yediğim menüye göre ekmeklerimi ayarlıyorum.Zamanında bende çok ekmek yiyenlerdendim.Ekmeksiz doymayacağımı hissederdim.kocaman bir tabak makarna,pilvın yanında bile çok ekmek yerdim.ekmeksiz hayat olmaz derdim hatta:52::52: yine zaman zaman kaçırmıyor değilim.Ama hedeflerimize ulaşmak için dikkat etmemiz lazım.Fedarkarlık göstermemiz lazım.Oturduğumuz yerden yiyerek hedefimize kesinlikle ulaşamayız.
.:16::16:

Doyurucu bi menü olmuş çok begendim:) pilavda çok yağ kullandınmı?
mümkün olduğunca yağları az kullanmaya özen gösteriyorum.Kimileri yemek yapar vıcık vıcık yağ olur içinde öyle sevmiyorum:50:

Son düzenleme:
Arkadaslar yarından itibaren telefonum srviste oldugu için gelemicem, ama her fırsatta, annemlere gittiğimde filan gelip paylasımda bulunu ru m, cuma gunleride bildirimimi kardesime yaptırırım, telefonum en gec 20 iş gununde verilirmiş bana. İnsallah okadar uzun surmez, daha bir ay olmadı alalı, telefonla konusurken ortasında kesiliyor gorusme.. Cok gıcık bir durum.. İşte bakalım hallolsunda su sorun insalallah..

seninde telefondan yüzün gülmedi bea kuzum :50:

Son olarak bugunku menumu yazayım

Sabah 10:15
1,5 haslanmıs patates ( basladıgım diyette bugun sadece patates yiyecektim)

Oglen 13:15
Yarım patates ( sabahtan kalan) ( kaptancım sen o diyeti yapma deyince burdan itibaren bıraktım)

14:30
Bir muz

16:00
1 incir

1 bardak süt

Aksam 19:45
Somon balıgı 300 gr fslan olabilir
Havuc salatası
Bir kac parca da levrek

Su sayamadım ama 2 lt en az

Spor
05:50-6:35 arası kosu-tempolu yuruyus

2,5 saatlik avm gezmece, cocugun pesinden kosmaca :)

o patatesler sana dönüş yaptı mı ben yesemm var yaaa kesin kabızımmmm :50:

Canlarım ben şimdi iş yerine gidiyorum. Bugün doğum iznim bitti. İzin yazdırıp döneceğim. Öpüyorum hepinizi:16:

kolay gelsin kaptişşşş :52:

merhaba canım bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm. 13 marttan beri burdayım 12 kilo verdim hatta 13 filan olmuştur :52: canım 5 dilim ekmek çok fazla mümkün olduğunca yememeye çalışıyoruz biz pilav patates bezelye gibi glisemik indeksi yüksek besinlerdende uzak duruyoruzzzz gibi yani mesela ben genelde sabah kahvaltımda yerim akşam öğlen yemiyorum mesela gibi gibi benim menülerimdede ekmek çok fazlaydı kaptan ebruuu kıza kıza azaldı :52:

1 bardak şekersiz çay
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin

canım biz günlük menü paylaşıyoruz tek tek öğün yazmıyoruz arkadaşın menüsüne yoruum yapmışsın o şekilde yazıyoruzzz. aramıza hoşgeldin :52:

Günaydın kızlar :16:

eski takımımdan burcu ve emoş kalmış galiba :)

burcu sınavım o kadar kötü değildi tercih yapıyorum ama istediğim gibi değil hiç calisamadm ikinci sınava doğal olarak da kötü geldi sonuçlar annem çok daha iyi kemoterapi almamaya karar verdik şimdi çok iyi :)

zelişcim annen adına çok sevindim üniversite içinde asılman lazım artık bence kilo verip çıtır bi ünversiteli olmalısınnnn :16:

Günaydın burcu hoşgeldin motivasyonun iyidir inşallah dünkü kıyafetler güzeldi hayırlı olsunn:16::16:

Günaydın burcu hoşgeldin motivasyonun iyidir inşallah dünkü kıyafetler güzeldi hayırlı olsunn:16::16:

güünaydın canım motivasyon tavannnnnn bugün hem kıyafetler hemde tartıldım 2 gündür tartılmıodum çok süperim bugün tek moralimi bozan şeyyy temizlik varrrrr :50: :52::52::52: sen nasılsın kuzucum

güünaydın canım motivasyon tavannnnnn bugün hem kıyafetler hemde tartıldım 2 gündür tartılmıodum çok süperim bugün tek moralimi bozan şeyyy temizlik varrrrr :50: :52::52::52: sen nasılsın kuzucum

cnm benim çok sevindim.Tartıdaki rakamıda paylaşsaydın merak ederim ben:52::52::52:
temizliğede spor gözüyle bak:52::52:
çok şükür bende iyiyim.cumadan buyana benimde rakamlar güzel:52::52:

cnm benim çok sevindim.Tartıdaki rakamıda paylaşsaydın merak ederim ben:52::52::52:
temizliğede spor gözüyle bak:52::52:
çok şükür bende iyiyim.cumadan buyana benimde rakamlar güzel:52::52:

canım şöle diyim cuma 63.800 düm cumartesi 64.1 dim tartılmadım açıkçası o günden beri bugün 63 ü gördümmm bende öle bakıcam temizliğe spor yapıcam ama sevmyorum temizlik yapmayı :52:

canım şöle diyim cuma 63.800 düm cumartesi 64.1 dim tartılmadım açıkçası o günden beri bugün 63 ü gördümmm bende öle bakıcam temizliğe spor yapıcam ama sevmyorum temizlik yapmayı :52:

:46::46::46::46::46: 800gr şimdiden bakalım cumaya ne olacak:46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazar değmesin maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
merhaba hoşgeldin.ozaman kilo verdiysen şimdi yine verebilirisn bence:34:grup halinde daha çok motive oluyor insan:16:bebişi Allah bağışlasın.:emir_bebek::emir_bebek:

Menüler toplu halde paylaşılıyor canım gün sonunda bütün yediğin,içtiğin,yaptığın sporlar zaman ve miktarlarla toplu halde yazılıyor.Örnek menülerde mevcut:34:
o sorun bendede oluyordu ya.birde farklı bir sorunum var.Kocaman bir dürüm yesem bile boğazımda farklı bir dürtü oluşuyor dahada yiyesim geliyor.karnım şişmiş ama boğazımın oralarda biyerde farklı yeme isteği oluyor.şu an az yiyorum tabi karnım doyuyor ma o dürtü yine oluyor:50::50:

pilav yediğim için ekmek yememeye dikkat ettim.yediğim menüye göre ekmeklerimi ayarlıyorum.Zamanında bende çok ekmek yiyenlerdendim.Ekmeksiz doymayacağımı hissederdim.kocaman bir tabak makarna,pilvın yanında bile çok ekmek yerdim.ekmeksiz hayat olmaz derdim hatta:52::52: yine zaman zaman kaçırmıyor değilim.Ama hedeflerimize ulaşmak için dikkat etmemiz lazım.Fedarkarlık göstermemiz lazım.Oturduğumuz yerden yiyerek hedefimize kesinlikle ulaşamayız.
.:16::16:

mümkün olduğunca yağları az kullanmaya özen gösteriyorum.Kimileri yemek yapar vıcık vıcık yağ olur içinde öyle sevmiyorum:50:
hoşbulduk :) kesinlikle yeniden kilo verebileceğime inandığım için geldim zaten :)
ben nete bürodan giriyorum. evde netim yok malesef . oyüzden bugünkü menümü sabah toplu olarak paylaşırım.
ekmeği benim de azaltmam lazım. şu midemin küçülüp gözümün doyacağı günleri de görürürm inşallah
merhaba canım bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm. 13 marttan beri burdayım 12 kilo verdim hatta 13 filan olmuştur :52: canım 5 dilim ekmek çok fazla mümkün olduğunca yememeye çalışıyoruz biz pilav patates bezelye gibi glisemik indeksi yüksek besinlerdende uzak duruyoruzzzz gibi yani mesela ben genelde sabah kahvaltımda yerim akşam öğlen yemiyorum mesela gibi gibi benim menülerimdede ekmek çok fazlaydı kaptan ebruuu kıza kıza azaldı :52:

canım biz günlük menü paylaşıyoruz tek tek öğün yazmıyoruz arkadaşın menüsüne yoruum yapmışsın o şekilde yazıyoruzzz. aramıza hoşgeldin :52:

:

merhaba adaşımı bulmak güzel :) 3-3,5 ayda 12 kilo harika tebrik ederim. darısı başıma inşallah. spor yapıyor musun? üstelik öğrenciymişsin . öğrenciyken düzenli beslenmek çok zordur.

hoşbulduk :) kesinlikle yeniden kilo verebileceğime inandığım için geldim zaten :)
ben nete bürodan giriyorum. evde netim yok malesef . oyüzden bugünkü menümü sabah toplu olarak paylaşırım.
ekmeği benim de azaltmam lazım. şu midemin küçülüp gözümün doyacağı günleri de görürürm inşallah

merhaba adaşımı bulmak güzel :) 3-3,5 ayda 12 kilo harika tebrik ederim. darısı başıma inşallah. spor yapıyor musun? üstelik öğrenciymişsin . öğrenciyken düzenli beslenmek çok zordur.

canım açıkçası çok zorlanmadım canım çünkü ailemle birlikte kalıyorum spor okul zamanı çok yapamıyorum ama tatilde olduğumdan yapıyorum her gün en az yarım saat. şu an üstten ders alıyorum perş cuma hariç spor yapıyorum. sağlıklı beslenmede sanah evden sandviç götürüyorum öğle yemekhanede pilav filan çıkarsa yemiyorum çorba filan ne varsa artık evdede bişiler yiyorum öle yaptım işte :52:

canım açıkçası çok zorlanmadım canım çünkü ailemle birlikte kalıyorum spor okul zamanı çok yapamıyorum ama tatilde olduğumdan yapıyorum her gün en az yarım saat. şu an üstten ders alıyorum perş cuma hariç spor yapıyorum. sağlıklı beslenmede sanah evden sandviç götürüyorum öğle yemekhanede pilav filan çıkarsa yemiyorum çorba filan ne varsa artık evdede bişiler yiyorum öle yaptım işte :52:

benim öğle yemeklerim tam bir muamma. büronun etrafında ev yemekleri yapan bir yer yok. alternatiflerimiz pide,köfte,tantuniden ibaret. bazen dışarda yiyoruz ozaman sorun olmuyor. örneğin şuan bürodayım ne yesem diye kara kara düşünüyorum. evdn getirme şansım da pek yok. biri yer biri bakar gibi oluyor çekiniyorum.

Back
X