Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar.:3: Yeni gelen arkadaşlara hemen kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğinizi düşünüyorsanız eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız gerekiyor. Çok fazla kalamayacağım. Bebişimi uyuttuktan sonra dönerim. :16:

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

benim öğle yemeklerim tam bir muamma. büronun etrafında ev yemekleri yapan bir yer yok. alternatiflerimiz pide,köfte,tantuniden ibaret. bazen dışarda yiyoruz ozaman sorun olmuyor. örneğin şuan bürodayım ne yesem diye kara kara düşünüyorum. evdn getirme şansım da pek yok. biri yer biri bakar gibi oluyor çekiniyorum.

mesela ben le zamanlarda köfteyi döneri filan servis şekilde yiyorum ekmeksizzz filannnn

öncelikle kendime tanıtayım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 12 kilo verdim.
kendini tanıtırsan çok sevinirim.

menün güzel ama saatleriyle yazarsan daha iyi olur. örnek menüler var. yeşilçayın miktarınıda yazmalısın. bide sporu yemekelrden 1 saat sonra yap yani metablizman çalışıo olsun sabah aç karnına metabolizman pek çalışmaz umduğundan daha az kalori yakarsın. ama menün güzel :nazar:

22 yaşındayım iktisat mezunu olacağım inşallah tek ders sınavının sonucunu bekliyorum dün girdim sınava, geçemezsem yaz okuluna gideceğim.
saat olarak sabahları 9da kalkacağım ama dün sınav yüzünden sadece 2 saat uyuduğum için feci yorgundum ve bugün 12de uyandım alarmı duyamamışım kapatmışım galiba :17: sabah 9 gibi kahvaltı, öğle 1 gibi yemek, sonra 4 gibi spor, spordan sonra elma falan, akşam 6 7 gibi de akşam yemeği planlıyorum.
kalkınca 1 büyük bardak su içtim, bir şeyler yemem lazım sonra dışarı çıkacağım, gelince akşam için yemek yapıcam buraya yazarım gün içinde :3::3:

Selam kızlar.:3: Yeni gelen arkadaşlara hemen kurallarımızı yazayım. Okuduktan sonra uyabileceğinizi düşünüyorsanız eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapmanız gerekiyor. Çok fazla kalamayacağım. Bebişimi uyuttuktan sonra dönerim. :16:

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
okudum anladım kaptan kuralları kabul ediyorum
mesela ben le zamanlarda köfteyi döneri filan servis şekilde yiyorum ekmeksizzz filannnn

köfteci tanıyor artık sesimi bi bana bi patrona diyorum benimkini 2dilim ekmekle getiriyor. ama hergün de köfte yenmiyor ki.

ay bir de 12 kilo çok iyiymiş marttan bu zamana kadar, nasıl verdin biraz anlatır mısın burcu :56:

canım menülerimde görürsün zaten kızartma hamurişi pilav makarna yemedim günde en az yarım saat spor yaptım bol su içtim filan tarzında bi diyet kaptanın tabiriyle sağlıklı beslenme :52:

okudum anladım kaptan kuralları kabul ediyorum

köfteci tanıyor artık sesimi bi bana bi patrona diyorum benimkini 2dilim ekmekle getiriyor. ama hergün de köfte yenmiyor ki.

canım bi şekilde öğleyi geçiştirmen lazım yemekhaneniz yok sanırsam ama bence evden getirip şu an hava güzel dışarda oturcak bi yer bulup yiyebilirsin diye düşünüyorum

süper zayıflamışsın burcu tebrik ederim darısı başıma :10:
erkek arkadaşımla iddiaya girdik ağustos sonuna kadar yani tam 2 ayda en çok kim kilo verirse o kazanacak, kazanmam lazııııııım :52:
o 78 kilo 70 olmak istiyor, ben de o tartıda 54ü görmek istiyorum hiiiç görmedim 54lü bir şey :51:
ben şimdi bi tane activia sade yoğurt yedim, duş alıcam sonra çıkıcam, diyet için alışveriş yapmam lazım sebze meyve tavuk eti bitki çayı falan. kahveyi çok seviyorum ama süt tozu falan olmaz :25: beni en çok zorlayanlardan biri bu olacak. yeşil çal vs içmem lazım onun yerine.

bir de kızlar yemeklere ne kadar yağ koyuyorsunuz, tamamen yağsız mı pişirmeliyim

erkek arkadaşımla iddiaya girdik ağustos sonuna kadar yani tam 2 ayda en çok kim kilo verirse o kazanacak, kazanmam lazııııııım :52:
o 78 kilo 70 olmak istiyor, ben de o tartıda 54ü görmek istiyorum hiiiç görmedim 54lü bir şey :51:
ben şimdi bi tane activia sade yoğurt yedim, duş alıcam sonra çıkıcam, diyet için alışveriş yapmam lazım sebze meyve tavuk eti bitki çayı falan. kahveyi çok seviyorum ama süt tozu falan olmaz :25: beni en çok zorlayanlardan biri bu olacak. yeşil çal vs içmem lazım onun yerine.

bir de kızlar yemeklere ne kadar yağ koyuyorsunuz, tamamen yağsız mı pişirmeliyim

canım diyetten yağı çıkartma sadece azalt bu yeterli ben tamamen yağsız sadece omleti yiyorum :52:

canım bi şekilde öğleyi geçiştirmen lazım yemekhaneniz yok sanırsam ama bence evden getirip şu an hava güzel dışarda oturcak bi yer bulup yiyebilirsin diye düşünüyorum
size çalışma şartlarımı anlatayım sizler de bana fikir verin. çünkü malesef az önce bir tantuni yedim. öğle yemeklerim hep bu şekilde kalorili oluyor. akşam dengelesem bile bu durum ancak daha fazla kilo almamı engelliyor okadar. kılo veremıyoum böyle.
burası evden bozma bir büro. ben ve patronum varız sadece diğer personeller büro dışında çalışıyorlar. ben muhasebedeyim. hemen hemen her gün banka ve resmi dairelerdeki işleri halletmek için dışarı çıkıyourum. bazen bir kaç kere çıkıyorum belli olmuyor. bu sayede günde en az 3 km yürüyorum. dışarı çıktığım günler yemek saatını ayarlayıp sulu yemek yapan yerlerde yemeğimi yıyorum. ozaman sorun olmuyor. ama çıkmayacaksak bugun olduğu gibi ozman burdaki altarnatiflerden söylüyoruz büroya. patronum yemek paramı günlük veriyor.
evden getirmeyi denedim bir ara ama patron ayrı ben ayrı olmadı çekindim. yada getirdim dolaba koydum , dışarda yemem icab edince yemek kaldı yenmedi. vs. vs. o düzeni oturtamadım yani. öğle paydosum olsa 1 saat gider istediğim yerde yerim ama o da yok. öğle öğününde nesfit yemeği de denedim. fakat sabah kalhvaltılarım zaten çok sıkı olmuyor. öğlen nesfit yiyince çok acıkıyorum ve akşam çok yükleniyorum yemeğe. o da olmadı.

kahvenin iştah kestiğini duymuştum. gerçek süt kullansan süt tozu yerine olmaz mı? bir iki damla yeter sanırım

benim size bazı sorularım olacak bu arada.
öncelikle ara öğünlerde neler yiyorsunuz ?
iştahınızı kapatmak için neler tercih ediyorusunuz?
özellikle evli bayanlara soruyorum eşiniz yada çocuklarınız tatlı vs. isteyince (sütlü tatlı) onlar yerken kendinizi nasıl durduruyorsunuz? hiç yemıyormusunuz?

bir de tartı olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? benim sinbo tartım bozuldu yeni bir tartı almam gerek.

size çalışma şartlarımı anlatayım sizler de bana fikir verin. çünkü malesef az önce bir tantuni yedim. öğle yemeklerim hep bu şekilde kalorili oluyor. akşam dengelesem bile bu durum ancak daha fazla kilo almamı engelliyor okadar. kılo veremıyoum böyle.
burası evden bozma bir büro. ben ve patronum varız sadece diğer personeller büro dışında çalışıyorlar. ben muhasebedeyim. hemen hemen her gün banka ve resmi dairelerdeki işleri halletmek için dışarı çıkıyourum. bazen bir kaç kere çıkıyorum belli olmuyor. bu sayede günde en az 3 km yürüyorum. dışarı çıktığım günler yemek saatını ayarlayıp sulu yemek yapan yerlerde yemeğimi yıyorum. ozaman sorun olmuyor. ama çıkmayacaksak bugun olduğu gibi ozman burdaki altarnatiflerden söylüyoruz büroya. patronum yemek paramı günlük veriyor.
evden getirmeyi denedim bir ara ama patron ayrı ben ayrı olmadı çekindim. yada getirdim dolaba koydum , dışarda yemem icab edince yemek kaldı yenmedi. vs. vs. o düzeni oturtamadım yani. öğle paydosum olsa 1 saat gider istediğim yerde yerim ama o da yok. öğle öğününde nesfit yemeği de denedim. fakat sabah kalhvaltılarım zaten çok sıkı olmuyor. öğlen nesfit yiyince çok acıkıyorum ve akşam çok yükleniyorum yemeğe. o da olmadı.

kahvenin iştah kestiğini duymuştum. gerçek süt kullansan süt tozu yerine olmaz mı? bir iki damla yeter sanırım

canım senin iş biraz karışıkmış o zaman şöle yaparsın sandviç taşırsın yanında yani en şeyi bu patronada bi şekilde anlat bunu sabah mesela ekmek yeme öğlen kendine 2 dilim bugday ekmeğinden sandviç yap dolu dolu onu götür yani ben mesela okulda yemeği beğenmezsem eğer ki çok yemek seçmem ama yemekhaneleri biliosundur az çok çay termosum var 0.5 litre çorba koyup götürdüğüm oldu zeytinyağlı filanda götürüyorum yani kavanozda yani onu patronuna bi şekilde anlatcan yada gizli yicen patron yemek dediğinde hafif bişiler sölücen mesela salata. kahveyi akşam içecekseniz mmkün olduğunca sade için çünkü akşam içilen süt direk yağ olarak depolanmakta.

özellikle evli bayanlara soruyorum eşiniz yada çocuklarınız tatlı vs. isteyince (sütlü tatlı) onlar yerken kendinizi nasıl durduruyorsunuz? hiç yemıyormusunuz?

bir de tartı olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? benim sinbo tartım bozuldu yeni bir tartı almam gerek.

canım çok gerek kalmadıkça ara öğün ben yapmıyorum canan karatayı takip ediyrum bu konuda o dio ki kilo vermek istiosanız yemeklern arasında en az 4 saat olcak ki yağları yakan leptin hormonu harekete geçsin ara öğün yapınca insülin seviyen hep yüksek olduğu için kilo verimi mümkün olmuo dio bence karatayı biraz oku kafana mutlaka yatcaktır. iştah kapatmak için bişi tercih etmiyorm sadece kendime tabak oluşturuorum ailcek yesek bile az alıyorum. canım çok tatlı isterse süt ve kabuk tarçını karıştırıp tüketiyorum. tartı sinbo kullanıyorum 25 liraya mı ne aldım canavar gibi valla. canım ben evli değilim ama mesela annem sulu yemek yapan bi yerde çalışıyo ve eve envayi çeşit tatlı gelio canım çekerse 1 yada 2 kaşık yiyip alın önümden yoksa yicem diyorum onlarda anlayıp alıyorlar ki ben sütlaç hastası bi insanım. iştah kontrolü sadece beyinde bitio canım :52:

tünaydın bebişler sabahtan beri temizlik yapıyorum bi yandan da hazırlık yapıyorum yarın denizliye gidicem 1 hafta tatilim var onu değerlendirip ailemle vakit geçireyim dedim :) geçmişi okuyup geliyorum

Günaydın kızlar yarım saat kadar önce uyandım. Bugün kahvaltimin yanında ayran ıcmek istiyorum sade sizce icmelimiyim?

tünaydın bebişler sabahtan beri temizlik yapıyorum bi yandan da hazırlık yapıyorum yarın denizliye gidicem 1 hafta tatilim var onu değerlendirip ailemle vakit geçireyim dedim :) geçmişi okuyup geliyorum

tünaydın emoş ellerine sağlık ve şimdiden iyi tatiller:16::16:

Ailenden uzakta oturuyorsun galiba.evlimsin sen esat adı geçmişti sanırım bir ara o aklımda kalmış:52::52::52:

bugünkü menüm

08:00
1 kase nesfit,süt

12:30
5 kaşık yoğurt, 5 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı

14:40
400 ml yaseminli yeşil çay

15:30
2 dilim şeftalı

16:30
çeyrek salatalık
400ml yaseminli yeşil çay

18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
400ml ayran

toplam

800ml yeşil çay

3,5 litre su

egzersizler

17:00
20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)

20:00
1 saat bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş​
Menün gayet güzel Özlem cim. Afiyet olsun. Bebek arabalı sahil yürüyüşüne bitiyorum zaten :9:
merhaba herkese burdan ayrılalı 1.5 ay oldu sanırım annemle tedaviye gittim geldim sınavlarım derken koptum internet bulamadım uzun süre burdan ayrılmak istemiyorum bizim eski kızlardan kim kaldı bilmiyorum ama ebru abla geri dönüş yapmış bu çok güzel :16: sınav sonçlarım kötü geldi herşeyin hayırlısı ama ebru abla listede olmasamda yine buralarda olmak istiyorum iznin olursa tabi:26:
Hoş geldin Zeliş cim. Geçmiş olsun yeniden annene. Ne zaman istersen gel takıma başımızın üstünde yerin var ama lütfen artık kilo ver. Çünkü tam bir yıl olacak sen takıma geleli. :34:

kizlar iyi geceler ben geldim :3: bugun gec uynadıgım ıcın sanırım kalktıgım zaman canım bısey yemek ıstemedı.
uyandıgım gıbı bı paket form bisküvi yedim daha sonra bi seftali bol bol su içtim akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar kıymayı karabiberle kavurup yedım(tuz eklemeden) daha sonra meyve olarak karpuz ve seftali tukettım.
Simdi evde harika yemek pisiyor yemeyi oyle cok istiyorum ki :56::56::56::56:
Duygu cum sana diğer arkadaşlarda anlatmış. Bu şekilde kilo veremezsin. Daha düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Kahvaltı mutlaka şart. Saat kaçta kalkarsan kalk önce kahvaltı yap ki metabolizman çalışmaya başlasın. Meyve tüketimini en geç saat 15:00 ten önce yap yoksa meyve şekerleri vücutta depolanıyor. Ayrıca menülerini hergün akşam düzenli bir şekilde yazman gerekiyor saatleriyle birlikte. Daha önce yazılan menülere bakıp yazabilirsin.

ben de bu takımdayım deneme sürecindeyiiiim :)

nesfit kilo aldırır diyenler oluyordu öyle bi sorun oluyor mu sizce nasıl, sabahları iyi midir?

ben yarın başlıyorum, şöyle bi listem var, çeşitli yemekler vs

mecitefendi lahana yağı streç film ile sar spor yap

sabah limonlu ılık su
beyaz omlet / maydonoz/ çavdar
1 dilim çavdara peynir + domates salatalık maydonoz
sebzeli omlet

türlü yemeği +yoğurt taze fasulye+yoğurt
tavuk sote + yoğurt tavuklu salata
ıspanak yoğurt yoğurt çorbası
patlıcan salatası
içecek=== sade türk kahvesi / yeşil çay / bitki çayı / 2,5 lt su
salatalık, yeşil elma
Tatlım öncelikle hoş geldin. Kendini tanıtmışsın ama eksik olmuş biraz. İsmini yazdın mı yoksa ben mi kaçırdım. Sana kurallarımızı yazmıştım. Görmedin sanırım. O kuralları okuyup geri bildirim yapman lazım.

Tamam kaptan, tatlı cikolata yok :)

Ayy bilmemki bem de cok yavas veriyorum, valla iyi olabilir asslında :))özlem de bizle ayno kiloda oda katılsıın:)@

Kaptancım benim sıramı simdilik kaldırabilirmiyiz, cunku yarın telefonımu servise vericem, bi sure internete giremicem telefonım yokken..
Tuba cım yok öyle biz yavaş veriyoruz şöyle oluyor böyle oluyor diye. Sen çikolata, pilav yemeye devam edersen tabii ki yavaş verirsin. Ben diyete perşembe başladım ve o gündür bugündür ne tatlı ne şekerli bişey geçmedi boğazımdan. Senin gününde bana yollarlar mesajları sorun yok.

Arkadaslar yarından itibaren telefonum srviste oldugu için gelemicem, ama her fırsatta, annemlere gittiğimde filan gelip paylasımda bulunu ru m, cuma gunleride bildirimimi kardesime yaptırırım, telefonum en gec 20 iş gununde verilirmiş bana. İnsallah okadar uzun surmez, daha bir ay olmadı alalı, telefonla konusurken ortasında kesiliyor gorusme.. Cok gıcık bir durum.. İşte bakalım hallolsunda su sorun insalallah..
Hadi bakalım diyeti bırakmada gel biran önce. Ama mutlaka bildirim yap cuma günü. :34:

Son olarak bugunku menumu yazayım

Sabah 10:15
1,5 haslanmıs patates ( basladıgım diyette bugun sadece patates yiyecektim)

Oglen 13:15
Yarım patates ( sabahtan kalan) ( kaptancım sen o diyeti yapma deyince burdan itibaren bıraktım)

14:30
Bir muz

16:00
1 incir

16:30
1 bardak süt

Aksam 19:45
Somon balıgı 300 gr fslan olabilir
Havuc salatası
Bir kac parca da levrek

Su sayamadım ama 2 lt en az

Spor
05:50-6:35 arası kosu-tempolu yuruyus

2,5 saatlik avm gezmece, cocugun pesinden kosmaca :)
Menün hiç olmamış. Sende biliyorsun. Sadece akşam yemeğin olmuş. Sporunu beğendim. :46:

merhabalar. adım burcu . az önce grubunuza dahil oldum. 26 yaşındayım. bir şirketin ön muhasebesinde çalışıyorum. hamile kalmadan önce yine burda cuma zayıflama yarışmalarıyla 7 kilo vermiştim. şuan 18 aylık bir oğlum var. kıştan beri kendi çabamla kilo vermeye çalışıyorum fakat iki ileri bir geri hiçbirşey elde edemedim. inşallah sizlerle kilo verip kendimi daha iyi hissedebilirim.
Burcu cum yeniden hoş geldin aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşındayım. Konya da yaşıyorum. İki tane kızım var. Çalışıyorum ama şuan doğum iznindeyim. Daha doğrusu bugün doğum iznim bitti. Bir aylık rapor aldım. Şuan ki kilonu ve hedef kilonu not almam lazım. Bide boyunu yazarsan sevinirim. Ayrıca daha önce yarıştığın takımdan nasıl ayrılmıştın? Ayrıldığın tarihi hatırlıyor musun kabaca?

bu arada sabahki menümden başlamalıyım bende sanırım.
bu sabah 7,30 da 1 dilim tava ekmeği (yani büyük dilim ekmekle)
1 bardak şekersiz çay
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin
çeyrek salatalık ile kahvaltı yaptım.

aslında bunlar bi insanı doyurur ama saat 10 oldu ve ben acıktım :( benim iştahımı kapatacak bişeyere ihtiyacım var. normalde gidip bir poğça alır yada yarım pk bisküviyi götürdüm ama artık yapmayacağım. :50:
Kızlarda söylemiş menülerimizi toplu şekilde yazıyoruz. Sanırım sen evde internete giremeyeceksin. O zaman dediğin gibi ertesi gün yazarsın toplu şekilde menülerini.

siz de mi doğum sonrası kilolarınızı vermeye çalışıyorsunuz. ilk iş gününüz çabucak ve kolayca geçer umarım.
Evet canım. Ben daha önce 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim bu takımda. Mezuniyetten sonra hamile kaldım. Henüz bebişim 3 aylık ama emmeyi bıraktığı için bende diyete başladım.
benim öğle yemeklerim tam bir muamma. büronun etrafında ev yemekleri yapan bir yer yok. alternatiflerimiz pide,köfte,tantuniden ibaret. bazen dışarda yiyoruz ozaman sorun olmuyor. örneğin şuan bürodayım ne yesem diye kara kara düşünüyorum. evdn getirme şansım da pek yok. biri yer biri bakar gibi oluyor çekiniyorum.
Öğle yemeklerini evden getirmen en doğrusu. Şansım yok deme eğer istersen yapabilirsin. Hem böylelikle yemek parasından da tasarruf etmiş olursun. :34:

Tatlım şimdiki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yeniden burayada yazar mısın? Bide kendini daha detaylı anlatırsan sevinirim.

Günaydın kızlar yarım saat kadar önce uyandım. Bugün kahvaltimin yanında ayran ıcmek istiyorum sade sizce icmelimiyim?

tünaydın ama çok geç uyanmışsın.:50::50: erken uyanmalısın bence.:28: kilo vermek istiyorsan prensiplerin olmalı bence.:16::16:
Tabi hedefine ulaşmış veya yaklaşmak üzere olan tecrubeli arkadaşlarımız daha iyi bilgilendireceklerdir:34::34:

Son düzenleme:
Sanada günaydın Duygu cum. Ama çok geç uyanmışsın. Diyet yaptığın zaman daha erken uyanırsan kilo vermen daha kolay olur. Aklında olsun. Ayran içmende hiç bir sakınca yok canım. İçebilirsin. Oldukça sağlıklı bir içecek. :34:

Bence nesfitte yiyebilirsin. Kahvaltını güçlendirirsin. Saat 10 gibi ara öğün yaparsın çok acıktığında. Öğlende 1 kase sütlü nesfit harika olur bence. Aslında düşündüğün kadar kötü değil durumun. İstersen başarabilirsin.

Sabah arasında meyve tüketebilirsin. Leblebi, kuru mevyeler, yoğurt ve ayran en sağlıklı ara öğünlerden. Ben evde yapsamda dışardan alsamda tadına bile bakmam. Çünkü bakınca gerisi gelir. Mesela diyete başladığım ilk gün kardeşimin evinde dolabı bi açtım. Dolapta kakaolu puding duruyor. Öyle çok canım çektiki anlatamam. Ama yemedim. Böyle yemediğim zamanda kendimle gurur duyuyorum. Sanırım iradem çok kuvvetli :9:Bide kendini hiç bir zaman aç bırakmayacaksın. Aç kalınca insan neye saldıracağını şaşırıyor.

Hoş geldin Emoş cum. Benimde temizlik yapmam lazım ama oooooo. Ben buralarda pinekliyorum. Kızı uyuttum direkt geçmişe daldım. Ancak çıktım. Neden bu kadar az tatilin?

Back
X