Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptiş ben yine kurslara başladım ingilizce ve kpss var. bi de okulda yarı zamanlı çalışıyorum 2 hafta oldu başlayalı. bu hafta hocalarımın çoğu yok dün yapmam gereken her şeyi hallettim izin aldım :) kısa ama çalışmak istiyodum iyi oldu :)
Hayırlı uğurlu olsun canım o zaman yeni işin:16:

tamam kaptan anlaştık:46::46:

hiç dondurma,tatlı,çikolata,dürüm v.b.... şeylerden yemedinmi o süre zarfında:44::44:
Hayır canım yemedim. Sadece bir kez takımdan bi arkadaş Konya ya geldi iş için. Onunla görüştük ve birlikte kaçamak yaptık. Çiğköfte dürüm yemiştik. Ama hedefe çok yaklaşmıştım o zaman.

c

memnun oldum canım bende emine. 24 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum. 28 şubattan beri 13. takımla 15 kiloya yakın verdim :) inşallah sen de hedefine çabucak ulaşırsın :)

acıktığını hissettiğinde sabahları meyve yiyebilirsin 1 porsiyon olarak 1 elma 1 avuç kiraz gibi. ya da 1-2 kaşık yoğurt çok iyi olur.

bende memnun oldum emine. ben de 27 oldum ama hala 26 diyorum ne hikmetse. verdiğin kilolar için tebrik ederim çok iyi gidiyorsunuz maşallah. ben de sizin gibi istediğim kiloya gelebilirim umarım.
karpuz dışında meyve ile aram pek yok malesef. ne kadar karpuz yeme hakkımız var peki?

salon yetio bana ya :52: verimlide oluyoor ben bi ara plates yaptım ama ebru şallının sesi beni çok uyuz edio bazen :52:

evet ya çok konuşuyor çookk ebru şallı pilatesten çok konuşuyor sanki:47::47:
burcucum 5 gün olmuştur bende jillian yapmıyorum:((:50: yürüyüşle geçiştiriyorum.birde dün kondisyon bisikletine bindim bugünde binerim belki.:8::8:
bugün 0 spor daha. akşam eşim futbol oynaycak bende yürüyüş yaparım.:8::8:

Özlem pilav derken pirinç pilavından bahsetmiyorsun dimi? Pirinç pilavını asla yemememiz lazım. Pirinç işlenmiş gıda olduğu için oldukça zararlı. Kalorilere çok takılmamak lazım. Süt oldukça sağlıklı bir içecek. Bence içilmeli. Dolmaları bulgurla yap ama az ye olur mu? Porsiyon olarak düşünme dolmaları. Zaten sık sık tüketmemek lazım.
Sanırım tarif ettiğin şey selülit. Zayıflayınca azalır. Zayıfladıktan sonrada sıkılaşmak için spor yaparsın. Yaşın henüz çok genç. İlerde bişeyciğin kalmaz inşallah.

Tamam o zaman bu hafta başlıyoruz. Hatta başladık bile. Bişeyler yerken yarışı düşün daha çok gaza gelirsin:34:

Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişe dönüp bakarım. Bu arada tartı markam tefal. Çok memnunum. 4 tane hafızası var. Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar ama maşallah bende kalmıyor yaaaa. Yapıdan mı acaba. Şuan çok yeni olduğum için var ama zayıflayınca kaybolacağını biliyorum. Dondurma tatlı meselesine gelince bırak onlar yesin sen yeme. Bunca zaman yedin yedin de eline ne geçti? Hiç bişey. İstersen başarırsın unutma bunu. Yeter ki iste. Çünkü ben tam tamına 23,7 kilo verdim burda. Sadece yememen gereken yiyecekleri yemeyerek. :34:
tekrar tekrar tebrik edyorum kaptan süpersin.
hem zevkli hemde ise yarayan bi yontem cok tebrik ederim:16::16:

leslie beni öldürüyor . oğlumla birlikte yapıyorduk bi ara bana gülmekten perişan oluyordu çocuk :3: ama 10. dk da kan ter içinde kalıyorum 1 saat yapmak hayal şuan

evet ya çok konuşuyor çookk ebru şallı pilatesten çok konuşuyor sanki:47::47:
burcucum 5 gün olmuştur bende jillian yapmıyorum:((:50: yürüyüşle geçiştiriyorum.birde dün kondisyon bisikletine bindim bugünde binerim belki.:8::8:
bugün 0 spor daha. akşam eşim futbol oynaycak bende yürüyüş yaparım.:8::8:

canım jillian yapma ya vallla tamam kadın 30 günde çok şey vaad edio ama bana görüntüsü hoşuma gitmio kas yığını ama leslie fit ne güzel :52:

leslie beni öldürüyor . oğlumla birlikte yapıyorduk bi ara bana gülmekten perişan oluyordu çocuk :3: ama 10. dk da kan ter içinde kalıyorum 1 saat yapmak hayal şuan

30 dk ile başla sonra 45 sonra 1 saat :52:

kaptan ben de 13. takımda kilo vermişim 14. takım değilmiş :1: en son mart 2013 de takımdaymışım. nisanda da hamile kalmıştım zaten. 55.4 olarak bildirim yapmışım ama başlangıç kilomu bulamadım

ocak 2011 de 59,5 kilo ile başlayıp nisan 2011 de 55,2 kilo ile bitirmişim . oysa ben 7-8 kılo verdim diye hatırlıyorum. kayıtlara bakılırsa sadece 4 kılo vermişim 4 ayda :26: çok ilginç. yıne bu kadar yavaş mı veririm acaba . uf moralim bozuldu.
hafta hafta grafik şöyle
59,5
58,4
58,2
57,2
55,4
56,3 e çıkmışım :(
56
55,7
55,3
55
55,4 yine artış
55,2 de bitmiş.

ocak 2011 de 59,5 kilo ile başlayıp nisan 2011 de 55,2 kilo ile bitirmişim . oysa ben 7-8 kılo verdim diye hatırlıyorum. kayıtlara bakılırsa sadece 4 kılo vermişim 4 ayda :26: çok ilginç. yıne bu kadar yavaş mı veririm acaba . uf moralim bozuldu.
hafta hafta grafik şöyle
59,5
58,4
58,2
57,2
55,4
56
55,7
55,3
55
55,4 yine artış
55,2 de bitmiş.

tipki benim gibi zamansız alıp zamanla cok uzun bi zamanla zor kilo veriyorum

bende memnun oldum emine. ben de 27 oldum ama hala 26 diyorum ne hikmetse. verdiğin kilolar için tebrik ederim çok iyi gidiyorsunuz maşallah. ben de sizin gibi istediğim kiloya gelebilirim umarım.
karpuz dışında meyve ile aram pek yok malesef. ne kadar karpuz yeme hakkımız var peki?
Karpuz diyette asla yememen gereken meyveler arasında. Çok canın çekerse saat 15:00 ten önce bir dilim ye bence. İstediğin kiloya ulaştığın zaman bol bol yersin.

Teşekkürler canım benim. Leslie sizi nasıl terletiyor anlamıyorum. Bende hiç bir etki yapmıyor. Ben normal yürüyüşte terlemeye başlıyorum. Leslienin bana bi faydası olmadı ne yazık ki.

kaptan ben de 13. takımda kilo vermişim 14. takım değilmiş :1: en son mart 2013 de takımdaymışım. nisanda da hamile kalmıştım zaten. 55.4 olarak bildirim yapmışım ama başlangıç kilomu bulamadım
Geriye doğru bakarsan bulabilirsin diyecektim ki. Bulmuşsun zaten. 2013 üde yanlışlıkla yazmışın sanırım.

hafta hafta grafik şöyle
59,5
58,4
58,2
57,2
55,4
56
55,7
55,3
55
55,4 yine artış
55,2 de bitmiş.
Bu kez bizi dinler tavsiyelerimize uyarsan çok daha kısa zamanda vereceğine eminim. :34: Bu senin gözünü korkutmasın.

ay karpuz yasak mı diyette, çok mu şeker var? çok zararsız gibi duruyor oysa sulu sulu :26:
diyette elma sorun yaratır mı bazıları şekerli diyor falan, ben yeşil elma aldım?
üzüm havuç bunlar da olmuyor galiba

ay karpuz yasak mı diyette, çok mu şeker var? çok zararsız gibi duruyor oysa sulu sulu :26:
diyette elma sorun yaratır mı bazıları şekerli diyor falan, ben yeşil elma aldım?
üzüm havuç bunlar da olmuyor galiba
Tatlım sana dair mesajlar yazdım geçmişte ama sanırım geçmişi okumuyorsun. Yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okursan eğer kendinle ilgili mesajlara cevap verebilirsin. Elmanın diyette hiç bir sakıncası yok abartılmamak ve saat 15:00 ten önce yenilmek kaydıyla. Üzümde oldukça şekerli bir meyve. Yemeyin demiyorum hepsinin ayrı ayrı vitamini var ama mümkün olduğunca uzak durun. Gün içinde yediklerinizi dengeleyin ki kilo verebilesiniz.

yok cnm abartmadığım için bulgur şişkinlik yapmadı:56::56:
anladım o zaman Allah kısmet eder o zaman evliliği diyelim:nazar::nazar::nazar:
Zordur aileden uzakta.Allah kavuştursun:16::16::16:

amin canım :)

Hayırlı uğurlu olsun canım o zaman yeni işin:16:

Hayır canım yemedim. Sadece bir kez takımdan bi arkadaş Konya ya geldi iş için. Onunla görüştük ve birlikte kaçamak yaptık. Çiğköfte dürüm yemiştik. Ama hedefe çok yaklaşmıştım o zaman.

teşekkürler kaptancımm :)

karpuz çok şekerli kavun da öyle ama illa yiceksen kaptanımızın da dediği gibi öğle yada 15:00 gibi ye akşam yersen şeker depolanır yağa dönüşür.

Tatlım sana dair mesajlar yazdım geçmişte ama sanırım geçmişi okumuyorsun. Yazdığın en son mesajdan sonra geçmişi okursan eğer kendinle ilgili mesajlara cevap verebilirsin. Elmanın diyette hiç bir sakıncası yok abartılmamak ve saat 15:00 ten önce yenilmek kaydıyla. Üzümde oldukça şekerli bir meyve. Yemeyin demiyorum hepsinin ayrı ayrı vitamini var ama mümkün olduğunca uzak durun. Gün içinde yediklerinizi dengeleyin ki kilo verebilesiniz.

pardon canım bakıyorum aslında ama görmemişim galiba, saat 3den önce yerim yersem tamam :)
bugün lesiyle yürüyüş yaptım 45 dk yapacaktım ama 30 dk yapabildim çok yorucuymuş , aslında benim kaslar hemen yoruldu ondan :31: ama streç film sarmıştım baya terledim...
nivea body videoları vardı onlara da bi bakayım

Back
X