Özlem pilav derken pirinç pilavından bahsetmiyorsun dimi? Pirinç pilavını asla yemememiz lazım. Pirinç işlenmiş gıda olduğu için oldukça zararlı. Kalorilere çok takılmamak lazım. Süt oldukça sağlıklı bir içecek. Bence içilmeli. Dolmaları bulgurla yap ama az ye olur mu? Porsiyon olarak düşünme dolmaları. Zaten sık sık tüketmemek lazım.
Sanırım tarif ettiğin şey selülit. Zayıflayınca azalır. Zayıfladıktan sonrada sıkılaşmak için spor yaparsın. Yaşın henüz çok genç. İlerde bişeyciğin kalmaz inşallah.
Tamam o zaman bu hafta başlıyoruz. Hatta başladık bile. Bişeyler yerken yarışı düşün daha çok gaza gelirsin
Tamam canım not aldım bilgilerini. Geçmişe dönüp bakarım. Bu arada tartı markam tefal. Çok memnunum. 4 tane hafızası var. Sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar ama maşallah bende kalmıyor yaaaa. Yapıdan mı acaba. Şuan çok yeni olduğum için var ama zayıflayınca kaybolacağını biliyorum. Dondurma tatlı meselesine gelince bırak onlar yesin sen yeme. Bunca zaman yedin yedin de eline ne geçti? Hiç bişey. İstersen başarırsın unutma bunu. Yeter ki iste. Çünkü ben tam tamına 23,7 kilo verdim burda. Sadece yememen gereken yiyecekleri yemeyerek.