Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlaaaarr!!!! bugün tedavime başladııımmm :nazar::nazar::nazar:
dualarınızı bekliyoruuuummmmm:16::16:

Böyle giderse hem zayıflayamayacaksın hemde takıma giremeyeceksin. Böyle kafana göre gelip bir mesaj yazıp gitmeyle olmuyor canım. Sana defalarca yazdım geçmişi oku sana sorular yönelttim diye ama sanırım pek umursamadın. Neyse bakalım gel böyle arada kafana göre takıl ama takıma girmen bu gidişle imkansız gibi. Baştan söyleyeyim sonra darılmaca gücenmece olmasın. Bu arada menü diyemem ben senin o dediklerine. Çünkü oldukça sağlıksız bir yaşam şeklin var.
Bende ne olduğunu bilmiyorum canım. Annem söyledi söyledi inanmadım. Eskiler uydurmuştur diye düşündüm. Doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde kadın doğumcum söyledi. Şok oldum. O anda soramadım nedri diye başı kalabalıktı. Netten araştırayım dedim bişey çıkmadı. Ama felaket bir sancı.

alla alla acaba burçlarla filan mı bağlantılı ki yada belli dönemlerde doğanlarda filan olan bişi mi de öle diolar ilk defa duydum bende

canımmm inş. herşey istediğin gibi olur

valla baktım kimse yok kaptiş bende gidiyim biraz dışarlarda geziyim dedim hem vitrin gezdim hem yürüdüm
İyi yapmışsın canım. Ama bura bomboş kalmış. Sözüm sana değildi zaten. Gerçi söz söylediklerim uğramıyor ki söylediklerimi okusunlar :9:
Slm canım hoş geldin. Ne tedavisi?

alla alla acaba burçlarla filan mı bağlantılı ki yada belli dönemlerde doğanlarda filan olan bişi mi de öle diolar ilk defa duydum bende

canımmm inş. herşey istediğin gibi olur

inş canımmm!!!sizler ne alemdesiniz???? ben burda kendimce az yemeğe çalışıyorum çok şükür almadım 62 i falan görebiliyorum:nazar::nazar: gören diyo zayıflamışsın bir şeye mi üzüldün diyoo :9::9: bende yooo rejim yaptım diyom:52::52::52:

İyi yapmışsın canım. Ama bura bomboş kalmış. Sözüm sana değildi zaten. Gerçi söz söylediklerim uğramıyor ki söylediklerimi okusunlar :9: Slm canım hoş geldin. Ne tedavisi?

kaptiş şerifenin tedavisi tüp bebek

inş canımmm!!!sizler ne alemdesiniz???? ben burda kendimce az yemeğe çalışıyorum çok şükür almadım 62 i falan görebiliyorum:nazar::nazar: gören diyo zayıflamışsın bir şeye mi üzüldün diyoo :9::9: bende yooo rejim yaptım diyom:52::52::52:

ohhh ohh ne güzelll yaaaaaa :52:

sabah(10:30)
$DSC_0030[1].webp
şekersiz çay

öğle(14:30)
1 porsiyon et döner(ekmeksiz)
domates biber soğan

akşam(18:30)
$DSC_0031[1].webp
yarım dilim tam bugday

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
1 saat normal tempoda yürüyüş
belki egzersiz yaparı yaparsam eğer yazarım

Son düzenleme:
kızlaaaarr, ben geldiiimm..

biliyorum dün hiç yazamadım size, bu sabah da bir girdim sonra bir daha ne mümkün... ama şimdi acısını çıkartıyorum.. geçmişi okumaya başladım bileeeee...

sonra da menülerimi yazıyorum.. bu arada inmeye devam ediyorum.. izne ayrıldığım kiloya yaklaşıyorum .. 71,6ydım bu sabah.. 1,9 kilo fark kaldı ki yrn daha da azalacak... :52::52::52:

ayy kızlaaarr, okumam yarım saat sürdü, şimdi cvpları yazıcam :52::52:

bugünkü menüm

08:00
1 kase nesfit,süt

12:30
5 kaşık yoğurt, 5 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı

14:40
400 ml yaseminli yeşil çay

15:30
2 dilim şeftalı

16:30
çeyrek salatalık
400ml yaseminli yeşil çay

18:30
1 parça fırınlanmış tavuk pirzola
3 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık domatesli biberli bulgur pilavı
400ml ayran

toplam

800ml yeşil çay

3,5 litre su

egzersizler

17:00
20dk kondisyon bisikleti
(ekran 150cal gösterdi)

20:00
1 saat bebek arabasıyla hafif tempoda yürüyüş​

güzel olmuş cnm, afiyet olsun :46:

merhaba herkese burdan ayrılalı 1.5 ay oldu sanırım annemle tedaviye gittim geldim sınavlarım derken koptum internet bulamadım uzun süre burdan ayrılmak istemiyorum bizim eski kızlardan kim kaldı bilmiyorum ama ebru abla geri dönüş yapmış bu çok güzel :16: sınav sonçlarım kötü geldi herşeyin hayırlısı ama ebru abla listede olmasamda yine buralarda olmak istiyorum iznin olursa tabi:26:

Zelişşşş, nasılsın tatlım?? ben de burdayım.. anneciğine tekrar tekrar geçmiş olsun.. sınav sonuçlarını da ne kadar kötü bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur senin için tatlım... hoşgeldin :34::34:

kizlar iyi geceler ben geldim :3: bugun gec uynadıgım ıcın sanırım kalktıgım zaman canım bısey yemek ıstemedı.
uyandıgım gıbı bı paket form bisküvi yedim daha sonra bi seftali bol bol su içtim akşam yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar kıymayı karabiberle kavurup yedım(tuz eklemeden) daha sonra meyve olarak karpuz ve seftali tukettım.
Simdi evde harika yemek pisiyor yemeyi oyle cok istiyorum ki :56::56::56::56:

cnm herkes yazmış zaten, geç uyanmazsan iyi olur, okeyi almışız... yorum yapmıyorum menüye o yüzden :34:

Tamam kaptan, tatlı cikolata yok :)

Ayy bilmemki bem de cok yavas veriyorum, valla iyi olabilir asslında :))özlem de bizle ayno kiloda oda katılsıın:)@

Kaptancım benim sıramı simdilik kaldırabilirmiyiz, cunku yarın telefonımu servise vericem, bi sure internete giremicem telefonım yokken..
tatlım bana da atabilirsiniz, 4 gün bende olabilir.. Tuba bana atın demiş ama o karar versin.. bana uyar yani..

Arkadaslar yarından itibaren telefonum srviste oldugu için gelemicem, ama her fırsatta, annemlere gittiğimde filan gelip paylasımda bulunu ru m, cuma gunleride bildirimimi kardesime yaptırırım, telefonum en gec 20 iş gununde verilirmiş bana. İnsallah okadar uzun surmez, daha bir ay olmadı alalı, telefonla konusurken ortasında kesiliyor gorusme.. Cok gıcık bir durum.. İşte bakalım hallolsunda su sorun insalallah..

ne çektin tlfdan beaa :52::52::52:

Son olarak bugunku menumu yazayım

Sabah 10:15
1,5 haslanmıs patates ( basladıgım diyette bugun sadece patates yiyecektim)

Oglen 13:15
Yarım patates ( sabahtan kalan) ( kaptancım sen o diyeti yapma deyince burdan itibaren bıraktım)

14:30
Bir muz

16:00
1 incir

1 bardak süt

Aksam 19:45
Somon balıgı 300 gr fslan olabilir
Havuc salatası
Bir kac parca da levrek

Su sayamadım ama 2 lt en az

Spor
05:50-6:35 arası kosu-tempolu yuruyus

2,5 saatlik avm gezmece, cocugun pesinden kosmaca :)

değişik bir menü olmuş, farklı bir program uyguladın heralde cnm... beni aştı :52::52:

Canlarım ben şimdi iş yerine gidiyorum. Bugün doğum iznim bitti. İzin yazdırıp döneceğim. Öpüyorum hepinizi:16:

izin nasıl bitti yaa, bu kadar kısa mı bu izinler :17::17::17:

merhabalar. adım burcu . az önce grubunuza dahil oldum. 26 yaşındayım. bir şirketin ön muhasebesinde çalışıyorum. hamile kalmadan önce yine burda cuma zayıflama yarışmalarıyla 7 kilo vermiştim. şuan 18 aylık bir oğlum var. kıştan beri kendi çabamla kilo vermeye çalışıyorum fakat iki ileri bir geri hiçbirşey elde edemedim. inşallah sizlerle kilo verip kendimi daha iyi hissedebilirim.

ayyy, sana soracağım çok şey var o zaman.. biz de bebiş düşünmeye başladık.. dur sorayım hemen sana olur mu :52::52:
ben de kilo verip hamile kalmak istiyordum ama eşim hazirana kadar süre vermişti, sürem doldu, günah benden gitti diyor :52::52:
gerçi bu arada biraz kilo verdim ama benim daha çook vermem lazım.. neyse biraz başladık denebilir. hemen oldu mu senin? genelde 7 ay sürer dediler, ben de o yüzden başladım aslında , o sürede veririm diye... ayy heyecanlı... ne sorcaamı unuttum walla :52::52: sonra artık..

bu arada sabahki menümden başlamalıyım bende sanırım.
bu sabah 7,30 da 1 dilim tava ekmeği (yani büyük dilim ekmekle)
1 bardak şekersiz çay
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin
çeyrek salatalık ile kahvaltı yaptım.

aslında bunlar bi insanı doyurur ama saat 10 oldu ve ben acıktım :( benim iştahımı kapatacak bişeyere ihtiyacım var. normalde gidip bir poğça alır yada yarım pk bisküviyi götürdüm ama artık yapmayacağım. :50:

:50::50: yeşil çay iştahı kapatıyor cnm, bol bol iç (günde 2-3 fincan maks) bir de booollll su..

Günaydın kızlar :16:

eski takımımdan burcu ve emoş kalmış galiba :)

burcu sınavım o kadar kötü değildi tercih yapıyorum ama istediğim gibi değil hiç calisamadm ikinci sınava doğal olarak da kötü geldi sonuçlar annem çok daha iyi kemoterapi almamaya karar verdik şimdi çok iyi :)

ben de varım tatlııımm... annene çok sevindim :34::34::34:

Canlarım ben artık kaçıyorum.:3: Biraz dinlenip yapmam gereken işleri yapayım. Sonra uğramaya çalışırım. Çok kaynatmayın yoksa geçmişi okumak zor oluyor :9:

görüşürüz kaptişşş... evet yaa, çok uzun geldi bana, hiç bu kadar ara vermemişim:52::52:

hep staj dosyam yuzunden bunlar:14: peki bu sabah tercih edecegim tesekkur ederim:16: bu arada bisey sorayım aklımdayken ya dun farkettım bagdas kurarak oturdugumda baldırlarımda kucuk kucuk cukurlar oldu elimi gezdirdigimde mayın tarlası gıibiydi çok çirkin bi görüntü. bunlar selülitmi oluyor :14: kilo verdikce giderlermi bi fikriniz varmı :14:

evet cnm selülit ama zayıfladıktan sonra 5-6 ay içine toparlanıyormuşsun, sporla da destekler sıkılaşırsın sorun kalmaz..:33::33::33:

kaptan ben de 13. takımda kilo vermişim 14. takım değilmiş :1: en son mart 2013 de takımdaymışım. nisanda da hamile kalmıştım zaten. 55.4 olarak bildirim yapmışım ama başlangıç kilomu bulamadım
:46::46::46:

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
2 haşlama sosis
şekersiz çay

öğle(15:00)
5 yk semiz
2 yk yoğurt
taze biber

ızgara tavuk gögsü
salata
ayran
ızgara biber domates soğan

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
1 saat walk at home
1.5 saat ev temizliği

:42::42:

Burcum menün çok güzel ama sosisler işlenmiş gıda ya, fazla yeme şekerriimmm...

biraz gec uyandıgım icin oguzlerimi sık tutamadım:5:

14.45'te KAHVALTI: kibrit kutusu kadar peynir
1.5 dilim kepekli ekmek
4 tane siyah zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5-6 dal limonlanmis roka.

15.30'da: 2 bardak yeşil çay

18.30'da AKSAM YEMEĞİ: 3 kaşık nohutlu pilav
3 adet kofte
1 bardak ayran
cay kasesi kadar tabakta marul salatası

simdiye kadar 2.5 litre su ictim daha devam edicek ilerleyen saatlerdede salatalık tuketıp yesil cay icmeyi dusunuyorum ^^
saatler de düzene girerse daha iyi değerlendiririz cnm..

saat 12de 1 yumurta ile yaptığım domates biberli menemen

15:00 gibi 1 tane salatalık

17:00de yarım saat leslie ile yürüyüş

maydonoz yedim 7 8 sap, çok güzeı tadı umarım uygundur diyete böyle çiğ yemek.

18:30 ıspanak yemeği +yoğurt (ama sadece 2 yk yiyebildim çünkü çok acı olmuş ıspanak, yapamamışım yemeği :(

1 lt su içmişimdir şimdiye kadar,
2,5 lt yapacağım onu. + bitki çayı vs içerim.

az olmamış mı bu cnm? doyduysan afiyet olsun...

Bugünkü menüm

08:00
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 üçgen peynir
1 salatalık
Yarım domates
1 dilim cavdar ekmegi
2 fincan sekersiz çay

13:30
1 elma
1 salatalık
1 fincan nescafe(inek sütü ile)

17:00
5 kaşık menemen
Biraz peynir
2 siyah zeytin
Yarım salatalık
2 fincan sekersiz çay

3.5 litre su

Egzersizler
18:00
1.5 saat sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş (5 dakika kadarı koşu;)) )

:46::46::46::46:

Menümü yazayım bende hazır kimse yokken :9:

MENÜM

Sabah (08:30)

Peynir, domates, salatalık
Omlet, bir dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt

Öğle (14:00)

1 porsiyon patatesli tavuk yemeği (nihayet bitti)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık yoğurt, bikaç dilim domates

Akşam (19:00)

Ekmek arası köfte
Ayran

Su 2,5 litre
Şimdide bir fincan sütlü şekersiz nescafe içiyorum.

Not: Akşam dışarda olduğum için böyle oldu ama yarın telafi edeceğim inşallah. Yoksa Özlem le zor yarışacağım :9:

kaptiş sen akşamı telefi edersin, iyi ki yemek bitti hee:52::52::52:

bu arada ben sana yarışalım demiştim, ok demiştim yani ama görmedin heralde kaptişimm...

kızlar naptınız :) bi heyecanlıyım sormayın :) valizimi hazırladım biletimi aldım yarın saat 13:30 da yola çıkıyorum :) yarın anne yemekleri yicem :52: geçmişi okuyup geliyorum :)

ohhh, süper Emoşş..

Kızlar yaaa bi ara yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işini anlatır mısınız? Anlatmadık şimdiye kadar. Benim miniş uyandı. Mama hazırlamam lazım. Kocaman öpüyorum hepinizi. İyi geceler :16:

emoş'un resimli anlatımı güzel olmuş.. ben alıntılamıştım ama anlatmıyorum :52::52:

:56:Bugünkü Menüm:56:
sabah(09:30)

1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
5 zeytin
maydonoz
1 dilim tb ekmeği

öğle(12:00)

1 tabak yoğurtlu z.yağlı yeşil fasulye (bizim orda ekşileme derler)
yarım dilim tb ekmeği

ara(15:00)

1 avuç kiraz+ 1 dilim karpuz

akşam(19:00)

1 porsiyon iskender (pidesiz)
1 bardak ayran
biraz salata

:7:

4 lt su, 2 fincan nescafe, 2 fincan yeşilçay

:8:

1 saat yürüyüş(15dk koşu), 30 dk jillian

:42::42::42:

kızlar mesaj sayılarını bekliyorum

Emoş, ben dün yollayamadım cnm, giremedim çünkü hiç.. bugün yazdım sana özelden 0 diye :50::50::50:

sabah (7.30)
1 büyük dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
çeyrek salatalık
tuzsuz köy peyniri
1 zeytin

öğle(13.00)
1 sandiwic ekmeğine tavuk tantuni
1 bardak ayran
ardından 2 bardak şekersiz çay

akşam(18.00)
2 adet kuru biber dolması
4 kaşık yoğurt
2 dilim karpuz.

saat(17.00)
1 haşlanmış mısır

günlük su miktarımı bu günden itibaren ölçülü takip edeceğim. dün ne kadar içtim hiç saymadım.

bugün dolmasız , tantunisiz, bol sulu bir gün diliyorum kendime.

cnm pek olmamış.. tantuni , mısır... düzeltebileceğine inanıyorum :34::34:

Günaydın Ceren cim hoş geldin. Ama biliyorsun ki ne olursa olsun mutlaka takıma uğramamız lazım. Yoksa motivasyon kalmıyor insanda.
Hadi bakalım kolay gelsin sana.

tatlım evet de, dün inanılmaz yoğun bir gündü iş yerinde.. biraz sorun çıktı daa, hafiften ben sebep oldum :17::17:
başından ayrılamadım, insanlar uğraşırken, foruma giremedim biri görür diye.. akşam eve geç geldim.. bir baktım laptop eşimde ders çalışıyor, sertifika sınavı var da ayın 16sında.. alamadım da .. durumum bu.. yoksa yani 18 marttan beri burdayım inan 2 g:17:ün oldu sadece :34::34::34:

Merhabalar kızlar.. Naıslınız?
15 dk. sonra cıkacagım bakayım dedim :1:

melekkk, naberr? iyiyiz sen nasılsın? :54:

gunaydin kuzucanlar :) gerci oglen oldu ama :) simdi yola ciktim. 4 te inerim 5 gibi evde olurum buyuk ihtimalle opuyorum hepinizi dikkat edin kendinize :)

iyi yolculuklar Emooşş...

hadi hayırlısı cnm... çok güzel haberler bekliyorum senden :34::34::nazar::nazar::nazar:

İyi yapmışsın canım. Ama bura bomboş kalmış. Sözüm sana değildi zaten. Gerçi söz söylediklerim uğramıyor ki söylediklerimi okusunlar :9: Slm canım hoş geldin. Ne tedavisi?
:43::43::43::43:

Eki Görüntüle 747996
şekersiz çay

öğle(14:30)
1 porsiyon et döner(ekmeksiz)
domates biber soğan

Eki Görüntüle 748002
yarım dilim tam bugday

4 litre su
600 ml yeşilçay
1 saat leslie
1 saat normal tempoda yürüyüş
belki egzersiz yaparı yaparsam eğer yazarım

afiyet olsun kuzum ama sosis vardı yine di mi :50:

dünkü menüm:

sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salatalık-maydonoz
şekersiz çay

ara(10:00)
10 badem

öğlen(12:30)
1/3 kase ezogelin çorbası
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

ara(16:00)
5 badem

akşam(20:30)
1 tabak bamya yemeği(5 kaşık falan) + yoğurt

spor yok.
200ml yeşil çay
2,7 Lt su

bugünkü menüm:

beyaz peynirli ve maydonozlu menemen
2 dilim kepekli ekmek

ızgara et ve salata

2 kırmızı erik (anjelik deniyor sanırım, tam 2 değil, dişlerim kamaştı 1,5 diyelim :52:)

akşam(19:30)
1kase yoğurt (cnm bi şey istemedi)

spor yok.
300ml yeşil çay (henüz demleniyor, içmek üzereyim)
2,6 Lt su

iyi akşamlar nasılsınız öğlenden buyana:34: akşam geldik eve.telefondan zaman zaman takip ettim burayı.ama cevap yazması zor oluyor.Zaten normalde oyalıyor birde hem biyerlerdeyden hem bebiş varken dahada zor oluyor:52:neyse öncelikle menümü paylaşim hemen:56::56:

Son düzenleme:
iyi akşamlar nasılsınız öğlenden buyana:34: akşam geldik eve.telefondan zaman zaman takip ettim burayı.ama cevap yazması zor oluyor.Zaten normalde oyalıyor birde hem biyerlerdeyden hem bebiş varken dahada zor oluyor:52:neyse öncelikle menümü paylaşim hemen:56::56:

iyi akşamlar cnm... ben ptesi akşamdan beri yokum ama olsun .. bebişi öpüyorum.. menünü bekliyorum ..:54::34:

ben bu arada gelen arkadaşlar için kendimi tanıtayım, ptesi tanıtmıştım ama dün yoktum ya, gelen olmuş

ben ceren, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, yaklaşık 8 senedir bir gsm firmasında çalışıyorum..
(aslında önce 5 seneye yakın çalıştım önce , sonra bir amerikan şirketine geçtim 10 ay çalıştım orda, manyak gibi gezdim :52::52:)
sonra eski şirketmden güzel bir teklif geldi ve geri döndüm, 3. senem doluyor..)
evliyim(haftaya 3. senemiz bitiyor aşkımla :16::16::16:) ve bebişimiz yok, artık istiyoruz, bu ay çalışmalara başladık :17:

Bugünkü menüm

05:45
2 tane ceviz
çeyrek dilim çavdar ekmeği
üzerine biraz krem peynir

09:00
yarım paketten biraz fazla
special k fesliğenli kraker
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
(inek sütü ile)

11:30
400ml yseminli yeşil çay

yarım porsiyon iskender
2-3 küp ekmeğinden yedim sadece

salata

yarım biber
1dilim domates

yarım kaşık süzme yoğurt
300 ml ayran
(bir kısmı üzerime döküldü:9:)

kurşun kalem kalınlığında doğranmış
3 küçük patates:17:

1 çay bardağı sade türk kahvesi

19:30
1 çay kaşığı kadar limon dondurma:17:

(öğlen bebişe yemek yaparken tadına bakmak amaçlı
1 tatlı kaşığından az bezelyeli havuçlu pirinç :27:)

toplam
400ml yeşil çay
3.5 litre su

Egzersizler

06:40
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla hızlı tempoda yürüyüş

18'den sonra
1 saat yüzme

Son düzenleme:
iyi akşamlar cnm... ben ptesi akşamdan beri yokum ama olsun .. bebişi öpüyorum.. menünü bekliyorum ..:54::34:

bebiş uyanınca menü rötarlı oldu:34: Allah en kısa zamandaa sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah:16::16: Amin:16::16:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

2 tane ceviz

(inek sütü ile)

400ml yseminli yeşil çay

yarım porsiyon iskender

salata

yarım biber
1dilim domates

yarım kaşık süzme yoğurt
300 ml ayran

toplam
400ml yeşil çay
3.5 litre su

Egzersizler

18'den sonra
1 saat yüzme

cnm patates ve dondurma bozmuş bence.. hareketin güzel, bi tık daha dikkat etsen fıstık olacak :34:

ayy kızlaaarr, okumam yarım saat sürdü, şimdi cvpları yazıcam :52::52:

güzel olmuş cnm, afiyet olsun :46:

Zelişşşş, nasılsın tatlım?? ben de burdayım.. anneciğine tekrar tekrar geçmiş olsun.. sınav sonuçlarını da ne kadar kötü bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur senin için tatlım... hoşgeldin :34::34:

cnm herkes yazmış zaten, geç uyanmazsan iyi olur, okeyi almışız... yorum yapmıyorum menüye o yüzden :34:

tatlım bana da atabilirsiniz, 4 gün bende olabilir.. Tuba bana atın demiş ama o karar versin.. bana uyar yani..

ne çektin tlfdan beaa :52::52::52:

değişik bir menü olmuş, farklı bir program uyguladın heralde cnm... beni aştı :52::52:

izin nasıl bitti yaa, bu kadar kısa mı bu izinler :17::17::17:

ayyy, sana soracağım çok şey var o zaman.. biz de bebiş düşünmeye başladık.. dur sorayım hemen sana olur mu :52::52:
ben de kilo verip hamile kalmak istiyordum ama eşim hazirana kadar süre vermişti, sürem doldu, günah benden gitti diyor :52::52:
gerçi bu arada biraz kilo verdim ama benim daha çook vermem lazım.. neyse biraz başladık denebilir. hemen oldu mu senin? genelde 7 ay sürer dediler, ben de o yüzden başladım aslında , o sürede veririm diye... ayy heyecanlı... ne sorcaamı unuttum walla :52::52: sonra artık..

:50::50: yeşil çay iştahı kapatıyor cnm, bol bol iç (günde 2-3 fincan maks) bir de booollll su..

ben de varım tatlııımm... annene çok sevindim :34::34::34:

görüşürüz kaptişşş... evet yaa, çok uzun geldi bana, hiç bu kadar ara vermemişim:52::52:

evet cnm selülit ama zayıfladıktan sonra 5-6 ay içine toparlanıyormuşsun, sporla da destekler sıkılaşırsın sorun kalmaz..:33::33::33:

:46::46::46:

Burcum menün çok güzel ama sosisler işlenmiş gıda ya, fazla yeme şekerriimmm...

saatler de düzene girerse daha iyi değerlendiririz cnm..

az olmamış mı bu cnm? doyduysan afiyet olsun...

kaptiş sen akşamı telefi edersin, iyi ki yemek bitti hee:52::52::52:

bu arada ben sana yarışalım demiştim, ok demiştim yani ama görmedin heralde kaptişimm...

ohhh, süper Emoşş..

emoş'un resimli anlatımı güzel olmuş.. ben alıntılamıştım ama anlatmıyorum :52::52:

Emoş, ben dün yollayamadım cnm, giremedim çünkü hiç.. bugün yazdım sana özelden 0 diye :50::50::50:

cnm pek olmamış.. tantuni , mısır... düzeltebileceğine inanıyorum :34::34:

tatlım evet de, dün inanılmaz yoğun bir gündü iş yerinde.. biraz sorun çıktı daa, hafiften ben sebep oldum :17::17:
başından ayrılamadım, insanlar uğraşırken, foruma giremedim biri görür diye.. akşam eve geç geldim.. bir baktım laptop eşimde ders çalışıyor, sertifika sınavı var da ayın 16sında.. alamadım da .. durumum bu.. yoksa yani 18 marttan beri burdayım inan 2 g:17:ün oldu sadece :34::34::34:

melekkk, naberr? iyiyiz sen nasılsın? :54:

iyi yolculuklar Emooşş...

hadi hayırlısı cnm... çok güzel haberler bekliyorum senden :34::34::nazar::nazar::nazar:

:43::43::43::43:

afiyet olsun kuzum ama sosis vardı yine di mi :50:

bebeğm 2 sosisten bişi olmaz hem haşlanmış zaten :8:

dünkü menüm:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salatalık-maydonoz
şekersiz çay

ara(10:00)
10 badem

1/3 kase ezogelin çorbası
kıymalı kabak yemeği
yoğurt

ara(16:00)
5 badem

akşam(20:30)
1 tabak bamya yemeği(5 kaşık falan) + yoğurt

spor yok.
200ml yeşil çay
2,7 Lt su

bugünkü menüm:

beyaz peynirli ve maydonozlu menemen
2 dilim kepekli ekmek

ızgara et ve salata

2 kırmızı erik (anjelik deniyor sanırım, tam 2 değil, dişlerim kamaştı 1,5 diyelim :52:)

akşam(19:30)
1kase yoğurt (cnm bi şey istemedi)

spor yok.
300ml yeşil çay (henüz demleniyor, içmek üzereyim)
2,6 Lt su

bebem bademler fazla olmuş yahuuuuuu ama geneli güzellll :52:

Bugünkü menüm

2 tane ceviz

(inek sütü ile)

400ml yseminli yeşil çay

yarım porsiyon iskender

salata

yarım biber
1dilim domates

yarım kaşık süzme yoğurt
300 ml ayran

toplam
400ml yeşil çay
3.5 litre su

Egzersizler

18'den sonra
1 saat yüzme

afiyet olsun kuzucum ben begendim :52:

Kızlaarr yaa, tatilden geldiğimiz akşam, o kadar sıcaktı ki ev, akşam camlar açık uyuduk(yazmıştım daha önce size di mi :52:).. sabah boğazım ağrıdı tabi ama idare ettim gün.. ptesi gece yattıktan sonra, gece 2 de uyandım, ateşim 38, nefes alamıyorum, boğazım yırtılacak sanki... kalktım, ateş düşürücü (minoset) ve boğazım için mecburen antibiyotik aldım. (daha önce yine boğaz ağrım için dr vermişti ama azaldı diye kullanmamıştım, onu içtim mecburen).. şimdi daha iyiyim ama bir hastalık hali var yani.. pööff yaa, kurtulamıyorum...

şimdi içime şüphe düştü, eğer bu ay hamile kaldıysam bi şey olur mu yaa :(
minoset serbest biliyorum ama antibiyotık acaba??? araştırdım, kategorisi B diyor, yani zorunlu durumlarda kullanılabilir diyor... bilemedim... annelerden destek bekliyorum... pööff, belki benimki de aptallık, ööyle hemen olan bi şey değil ki, millet aylarca çalışıyor, ortada fol yok yumurta yok terimi tam bana göre, ama niye bu telaş di mi... neyse, paylaşıyım istedim..

bu arada zaten halsizim, uzancam biraz, uyumicam ama söz veremem :52::52::52:

ay bi de bu halsizlikle dün işteki sorunlar bitirdi beni, mesaiye kaldım yaa :( bugün eğitim vardı allahtan ama göz açtırmadı hoca.. yrn da eğitim var...

gelemezsem öptüm şekerleeerrrr...:54::54::54::54::54::54:

Back
X