Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 316. ETAP ***

burcugncy (63.8/63/0.8/%1.25)
highchemist (62.3///%)
LAydLiNe (73.7/70.9/2.8/%3.80) Mezun olan üye geri döndü. Hedef kilo : 60
limonlubrokoli (60.2/59.4/0.8/%1.33)
mavera87 (70.6/69.9/0.7/%0.99)
0zlem (72/70.1/1.9/%2.64)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar Şerife'den haberi olan var mı? Bi o kaldı.:44:

ne güzel kimse ekside değil herkez vermiş mutlaka.

Kızlar bu günden itibaren evi topluyoruz çok ani oldu bu karar :ssz:

ebru abla hiç bi bilgim yok konyadaki akrabalar ev bulacak semt falan belli değil annemin doktoru ankarada aslında ama devlet hastanesinde çalışmasına rağmen gizlice para almadan muayene bile etmiyor doktoru değiştircek sor tabi ebru abla sonuçta aynı şehirde olucaz :16:

hayırlı olsun yeni yaşamınız. annen de sağlığına kavuşur inşallah kısa zamanda. bazı doktorlar para konusunda çok insafsız oluyor malesef. allah merhametli insanlarla karşılaştırsın

ne güzel kimse ekside değil herkez vermiş mutlaka.
Evet canım gerçekten bu hafta listemiz çok güzel görünüyor. İnşallah hep böyle devam eder. :16:

tapuya gittim geldim. yolun çoğunu tramvayla gittim ama o kadar sıcak ki yine de yoruldum.
Aynen yaaaa burda da çok sıcak bir hava var. :50:

Bu arada senden benden başka kimsecikler yok. Akşama hazır olun hatunlar kötü fırça geliyor benden. En son bildirim saatimiz 11:30 ama Şerife'de hala ses yok. Bu hafta bildirim yapmayacak mıydı? Geçen hafta karşısında bişey yazmıyordu. Yanlış olmasın diye sonuç listelerine bir daha bakıyorum. Emoş'cum senin haberin vardır belki? Telefon numarası yok mu kimsede?

bugun mesj sayılarını kime atıyoruz?
kızlar genelde akşam saatleri geliyorlar gün içinde kimse olmuyor grupta.

bugun mesj sayılarını kime atıyoruz?
kızlar genelde akşam saatleri geliyorlar gün içinde kimse olmuyor grupta.

05 - 06 Temmuz mid_night_sun
08 - 09 Temmuz burcugncy
10 - 11 Temmuz Ozlem

Liste bu canım not alırsan eğer daha iyi olur

Hadi bakalım hayırlısı. Annenin doktoru kim Zeliş? Tıp fakültesine mi gidiyor muayeneye? Ev işini ne yaptınız, bulabildiniz mi? Hangi semte taşınıyorsunuz? Amma soru sordum bende :9:

Teşekkürler. Tuba ya selamlar :3:

aleykumselam kaptancım, bildirimi anneme yaptırdım telefonla anlatmak zor oldu , www.kadinlarkulubu.com a gir ordan foruma ordan diyete vs....:))) ugrastık ama yapmıslar:)

annemlere geldim simdi , fırsat bulunca gecmişi okucam, cocugu uyutayım, öpüyorumm

merhaba kızlar sonuçlarımız çok iyi görünüyor:nazar::nazar::nazar:

zeytin salatası nasıl oluyor?
yeşil zeytinin çekirdeklerini ayıklıyorsun,içine maydadoz,nane,taze soğan yada kuru soğan,domates,pul biber yada biber salçası,sumak kafana göre ne seviyorsan farketmez yani.birde nar ekşisi yada limon,zeytin yağı.

Sen böyle düşünmekle beynini olumsuz etkiliyorsun Ceren cim. Yavaş kilo veriyorum diye düşünme. Aslında istesen daha hızlı verebilirsin. Ben bu hafta cumaya tartıda şu sonucu görsem diye düşünmüştüm. Gramı gramına düşündüğümü gördüm. Daha çok düşünseydim eğer eminim onu da görecektim. Olumsuz düşünmeyin kızlar. Düşünce gücü çok önemli.

Özlem cim pide ekmek ve bisküviler olmamış canım. Onun yerine akşam daha sağlıklı ve doyurucu bişeyler yeseydin yaaa. Hem çok erken yemişsin. Nasıl dayandın bu kadar az yemeyle?

Özlem hadi seni bekliyorum sabırsızlıkla yap artık bildirimini:27:

Aslında birden oldu hiç planımda yoktu büskivi yemek.6,5tan sonrada dışarı çıktım.9dan sonra bişey yemek istemedim.

keşke sabah baktığımda hemen yapsaydım bildirimi.fırsatım olmadı tekrar bilgisayar başına oturmaya:34:
wcye çıkarım diye bekledim ama boşuna bekledim:17::17:
takıntılarımdan kurtulmam lazım.sabah belki 10 defa tartılmışımdır:50::50:

Günaydın kızlar bu gün ilk bildirimm olacak 99.6

ve dün annem doktoruyla konuştu acil taşınma kararı aldık 2 hafta içinde konyaya taşınıyoruz
geçmiş olsun cnm:16::16:

ben çıkıyorum arkadaşlar. mesaim bitti. yarın görüşmek üzere..
Görüşürüz Burcu'cum iyi akşamlar şimdiden.

Kızlar saat nerdeyse 5 oldu. Şerife'nin geleceği yok sanırım. Geçmişe baktım geçen haftada zaten + bildirimde bulunmuş. Bu nedenden dolayı onu bu hafta izinli olarak yazıyorum. Çünkü haftaya ne olacağı hakkında bir fikrim yok. Yine bildirim yapmazsa eğer listemizi kötü etkilemiş olacak. Zaten tedavi süresinde de diyet yapabileceğini sanmıyorum. Hamile kalırsa zaten bırakacak diyeti. Farklı bir düşüncesi olan varsa eğer yazsın. Yoksa birazdan listemizi paylaşacağım.

Hoşgeldin burcuu:))

Kaptan sonuçlar ne zaman açıklanır?Ben çıkmadan açıklanır mı acaba? 6'dan sonra yürüyüşe çıkacamda sabırsızlandım sanki:9::9:

highchemist (62.3/62.3/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.67

Kızlar listemizi bu şekilde yayınlıyorum. Şuan ki duruma göre büyük ihtimal bu hafta birinciyiz. :46:

Gunaydin tebrikler..yine iyi vermişsin. zamanla kilo verme olayı ağırlasır derlerdi.
nazar işareti yapıcaktım ama telefonda yok smileyler:-D
Bende tartıldım ama wcye çıkacakmış gibi hissediyorum.bir daha tartilim çıkarsam :-D

çok sağol canım ben bu sabah 6 da kaktım yine her yolu denedim olmadı ama kahvaltıdan sonra yaptım haftaya yatırım yapmış oldum :52:

yok yok ishal değilim çok şükür :1: ben yanlış anlaşılmaya açık bir şekilde yazmışım demkki :D

burcucum çok zordur kabızlık hele ki hemoroid sorunu varsa :( inşallah denediğin yöntemler sonuç verir.

sabahki tost dışında hiç ekmek yok. çok güzel su içiyorsun nasıl beceriyorsun bana da anlatır mısın?

ramazan ayı beni kilo açısından korkutuyor. sahurda yiyip yatmak direkt kilo olarak geri dönüyor. bir de iftarda pidelere saldırırsak yandık. ama allah yardım eder ölçülü yemeğe devam ederiz inşallah.

zeytin salatası nasıl oluyor?

bal yenmeli mi bilmıyorum. ekmekler de biraz fazla olmuş gibi. ben de ekmeğe bayılırım . bir de su gerçekten az.

allah yardımcın olsun inşallah müjdeli haberlerle gelirsin

tebrik ediyorum. :46: kabız olmasan daha fazla olurmuş demekki

tebrikler izne ayrıldığın kiloya çok yaklaşmışsın

canım su şişsesi devamlı elimde veya gözümün önüne koyuyorum öle oluo kabızlık düzenim bozulunca oluo şükür hemoroid filan yok

günaydınlar..
dünkü menüm

sabah(7.30)
yarım simit
yarım salatalık
köy peyniri
domates
1 bardak şekersiz çay

ara(10.00)
2 bardak şekersiz çay

öğle(13.00)
1 büyük kase k flakes ( yarım yağlı süt ile)

ara(15.30)
1 fincan nescafe(1 kesme şeker ile)

akşam(19.00)
1 tabak fırında patlıcan kebap
bol salata(tere,yeşil soğan,domates ile)

ara(20.30)
1 sade dondurma ( dondurma yasak mı serbest mi?)

su miktarı 3 litreden fazla(3 litreden sonra saymayı bıraktım)
1 fincan nescafe ve 3 bardak çay var. bugün yeşil çaya başlayacağım.

yürüyüş: sabah oğlumu anneme götürürken bebek arabası ile 15 dk yürüyüş.
akşam iş çıkışı tartı vs. alırken bürodan durağa kadar 3 km. yürüyüş( babam o mesafenin 3 km. den fazla olduğunu söyle

canım dondurma hariç ben begendim :nazar:

Tartı alman iyi olur senin için diyecektim ki sen zaten almışsın kendine. Hayırlı olsun.

Kızlar son duruma açıklık getireyim. Tuba, Ceren, Özlem ve Ben hangimizi ilk önce 65 e ulaşırsak o birinci olacak. 4 kişi yarışıyoruz. Ben geriden başladım ama olsun :9:

Sen böyle düşünmekle beynini olumsuz etkiliyorsun Ceren cim. Yavaş kilo veriyorum diye düşünme. Aslında istesen daha hızlı verebilirsin. Ben bu hafta cumaya tartıda şu sonucu görsem diye düşünmüştüm. Gramı gramına düşündüğümü gördüm. Daha çok düşünseydim eğer eminim onu da görecektim. Olumsuz düşünmeyin kızlar. Düşünce gücü çok önemli.

Hayır canım. Hamileydim. Doğum yaptım. Şuan bebişim 3 aylık. Darısı da sana inşallah. :16:

Geçmiş olsun canım. İnşallah iyi çıkar MR sonuçları. Bu arada neyi vardı annenin? Bide sen onu bekliyorsun yaaa ondan olmuyordur. Bence takma kafana kendiliğinden düzelir. Düşündükçe daha kötü edersin.

Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Keşke sporda olsaymış.

Bir porsiyon kısır yiyebilirsin canım. Abartmadan. Ramazan içinde aynen bu şekilde devam edeceğiz. Yemememiz gereken şeyleri yemediğimiz zaman sorun yok. Yine detaylı olarak konuşuruz. Neler yapabileceğimizi.

Özlem cim pide ekmek ve bisküviler olmamış canım. Onun yerine akşam daha sağlıklı ve doyurucu bişeyler yeseydin yaaa. Hem çok erken yemişsin. Nasıl dayandın bu kadar az yemeyle?
İnanır mısın Zeliş cim senin menünü bu ilk beğenişim olacak sanırım. Ekmek çok gibi görünüyor ama senin kilonda birisi için gayet normal. Ayrıca saat 16:00 da yemişsin. Tebrik ediyorum. Bir yıl geçti ama düzelme var menülerinde. Aferin sana:16:

Bugün mutlaka gel ki kızmayayım sana :9: Kolay gelsin bu arada. Bu aralar temizlik çok büyüyor benim gözümde. Bu arada hedefini 57 ye çekmişsin gözümden kaçtı sanma. :9:

Hadi bakalım canım. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Güzel sonuçlarla gelirsin:16:

Gayet güzel bir yüzde Burcu 'cum tebrik ederim seni. Haftaya senden 62 yi bekliyorum.:34:

Neyi bu haftadan mı bildirmen gerekiyor? Gayet güzel gitmiş ama keşke hiç almasaymışın o kiloları. Ayrıca haftaya daha çok vermeye çalış ki yüzden kötü çıkmasın. Çünkü daha +500 desin.

Tatlım simit, neskafedeki şeker ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Dondurma diyette yasak. Sebebi malum. Yürüyüşlerin güzel. İnşallah menülerinde daha düzenli olacak zamanla. Bu arada hep baba hesabı yapmışsın. Dikkatimi çekti :9:
Tamam canım o zaman başlangıç kilonu 62,1 olarak alalım. Bu arada deneme süresinde verdiğin kilolarda önemli çünkü takıma girerken bölünecek vermiş olduğun kilo. Ne kadar çok kilo verirsen o kadar güzel bir yüzdeyle girersin takıma. :34:

Hadi bakalım kolay gelsin sana. Bugün cuma. Erken gelmeye çalış :34:

haftaya kesin 62 kaptiş kabız olmasam bu hafta müthişti ama kısmet haftaya artık :52:annemde kıkırdak zedelenmesi var kaptan dizinde MR a girdi işte sonuca göre ameliyat yada bitkisel tedavi başlıcaklar bakalım. tamam kısır az da olsa yicem ramazanda ben dün canan karatay dinledim ekmek yerine 1 çay bardağı ceviz yiyin dio bende öle yapmayı düşünüyorum ki zaten perşembe cuma okuldan dolayı tutamam geri kalan günlerdede tutcam zaten ben iftarda dolu dolu yemek yiyemem yani

Bende bildirimimi yapayım.:16:

Geçen hafta : 73.7

Bu hafta : 70.9

Fark : 2.8

Yüzde : % 3.80:nazar::46::9:

tebrikler kaptişşş :46::46:

Gecen hafta 72

Bu hafta 70.100

Yüzde 2.638

waowwwwwwwww :46:

Kızlar uyuyakalmışım hemen kılo bıldırımı yapıyorum
Bu hfta
59.4
Gecen hafta
60.2
Fark
800gr
Yuzde
1.33

bravo emoşş mezun oldun mu?

güzel olmuş Burcumm, afiyet olsun..

cnm ben oruç tutamıyorum, şekerim 60ın altına düşüyor, fenalaştım 2-3 kez.. o yüzden ben aynen diyetime devam...

cnm pide ve büsküvi dışında iyi, onlar da görmezden gelinir, çok değil.. ama devam edince bir süre sonra kilo vermeni etkiliyor minik kaçamaklar...

saol cnm, :54:

suyu artır Zeliş'çim..

inşallah cnm, haberlerini pekliyoruz...

tebriklerrrrr :46::46::46:

evet cnm, 500 kaldı :46::46:

dondurma yasak :52::52: hele akşam, duble yasak :33::33: 1 simit galiba 6 dilim ekmek demek, oradan hesapla :50::50:

:44::44::44:

:32::32::32:

süpersin kaptiiişş, bireyselde birinci olabilirsin heee.. ben bi kere olmuştum , çok güzeldiiiii :35::35:

heyecanlıyız kaptiiişş yaa aşkolsun, ama çalışıyoruz yaa, ofiste her zaman giremiyoruz ondan :34::34:

süper cnm, tebrikler...:46::46::46:

tebrikler cnm :46::46::46:

sağlığın el veriosa tutmak en güzeli kuzum zorlamaya gerek yok :16:

dünkü menüm: (ben her şeyi şekersiz içerim kızlar, ek bilgi :34:)

Sabah:(07:50)
menemen+2dilim kepek ekmeği+çay

Öğlen:(13:00)
ızgara et + salata + 1 dilim kepek ekmeği

akşam:(19:30)
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt

2,7 Lt su
yeşil çay ve spor yok (öğlen yemeği sonrası 40dk yürüdüm ama hafif tempo)

waowww afiyet olsunnnn :46::nazar:

Hoşgeldin burcuu:))

Kaptan sonuçlar ne zaman açıklanır?Ben çıkmadan açıklanır mı acaba? 6'dan sonra yürüyüşe çıkacamda sabırsızlandım sanki:9::9:
Takımların en son bildirim saati 18:30 Özlem'cim. Ama büyük ihtimal bu hafta biz birinciyiz. Çünkü ortalamamız çok iyi. Sonuçların açıklanması da yarını bulabilir. Çünkü listeyi son hazırlama saati cumartesi 12:00 :34:

highchemist (62.3/62.3/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.67

Kızlar listemizi bu şekilde yayınlıyorum. Şuan ki duruma göre büyük ihtimal bu hafta birinciyiz. :46:

ayyy hadi inş. kaptişim ağzından bal damlıyor yaaaaaaaaaaaaaa :52::52:

Takımların en son bildirim saati 18:30 Özlem'cim. Ama büyük ihtimal bu hafta biz birinciyiz. Çünkü ortalamamız çok iyi. Sonuçların açıklanması da yarını bulabilir. Çünkü listeyi son hazırlama saati cumartesi 12:00 :34:

kaptişşşş son bildirim saati 18:00 değil mi? püsküüt genelde 18:00 de bildirim kapanmış yazıoda ondan dedim

hangi takım hazırlıcaksa genelde 20:00 da filan hazırlanmış oluooo :52:

Back
X