Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(08:30)
6 zeytin
2 ince dilim kaşar
1 tam bugday roll ekmek
domates salatalık biber
şekersiz çay

öğle(12:00)
1 kase yayla çorba
fırında patlıcan oturtma
( kabak filanda vardı içinde ya kabak patlıcan yedim)

akşam(18:30)
domates salatası
1 kase yarım yağlı yoğurt

4.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor bilmiyorum belki akşam tv izlerken egzersiz yaparım
(okul yoruyo ya aslında daha çok yol yoruyo)

Afiyet olsun cnm menün bana göre çok güzel:nazar::nazar:
kızlar ya sıkıntım var belki de tedavim yarın yarım kalacak lütfen dua edinnn!!!!!:43::43::43::43::43::43::43:
cnm bnm inşallah öyle olmaz.Dualarımız seninle:16::16:

Kızlar bu ne hal böyle. En son Özlem gelmiş kaç saat önce sonra uğrayan olmamış.:47: Birinci olan bir takıma böyle bir topik hiç yakışmıyor.:20: Bugün ben o kadar sıkıntımın arasında sürekli burda olmaya çalıştım. Bu arada benim minik kızım kum döküyormuş. Bütün huysuzluğu, mızmızlığı ondanmış yavrumun. Bugün adam gibi uyumadı her uyumada en çok 15 dk uyudu uyandı. Yemeklerimi bile zor yedim. İnanır mısınız şu saat oldu daha yarım saat önce uyutabildim. Ölüyorum yorgunluktan ama ona rağmen buraya 5 dk mı ayırıp bakabiliyorum. Lütfen artık toparlanıp kendinize gelin. Burayı boş görmek istemiyorum artık. Yarın detaylıca konuşalım bu konuyu. Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala. Şimdi çok yorgun olduğum için bakamayacağım. Emine'cim sen yarın pazartesi ve salının mesaj listesini yayınlar mısın? Bakalım kimler ne kadar gelmiş. Dediğim gibi daha fazla paylaşım istiyorum. Bu hepimiz için gerekli. Yoksa takım olmamızın bir anlamı yok. Ben de yatıyorum artık. Gelen olursa benden sonra iyi geceler.

Kaptan ufaklık için çok üzüldüm.minnacık ağızlarıyla acıklı acıklı ağlamaları üzüyor insanı daha 3 aylık.geçmiş olsun...
Iyi geceler...

Son düzenleme:
Dünkü menüm

9:30
Biraz sucuklu menemen
Biraz muhammara
Bir parça pide ekmek
2 fincan sekersiz cay

13:30
200ml kayısılı form çayı ve yesil cay karışımı

15:00
1 kaşık kadar sabahtan kalan menemen
Muhammara
Bir parça pide ekmek
Çay

17:30
300ml yesil çay

21:00
Nesfit-süt

(pideler avuç içi büyüklüğünde)

4 litre su

Egzersizler

18:30
1saat 20 dakika sahilde bebek arabasiyla yürüyüş

Son düzenleme:
Takımların en son bildirim saati 18:30 Özlem'cim. Ama büyük ihtimal bu hafta biz birinciyiz. Çünkü ortalamamız çok iyi. Sonuçların açıklanması da yarını bulabilir. Çünkü listeyi son hazırlama saati cumartesi 12:00 :34:

süper bir hafta oldu . keşke ben de listede olabilseydim :)
inşallah böyle kilo vermeye devam ederim:16: sanki bazen duraksayacak ve hiç veremeyeceğim gibi geliyor:50::50:
öyle düşünme iyi düşün iyi olsun.
kızlar, ben çok kötü bir şey yaptım... 1 dilim pasta yedim.. bana ceza verebilirsiniz...:43::43::43::43::43:
ince bir dilimdi ve hafif bir pastaydı ama pasta sonuçta.. çok özür dilerim.. sizce nası telafi edebilirim de tartıya yansımaz buuu???
spor cezası ver kendine . 1 dilim pasta kaç kalori ve kaç dk spor yaparsak yakarız o kaloriyi ?
sabah(08:30)
6 zeytin
2 ince dilim kaşar
1 tam bugday roll ekmek
domates salatalık biber
şekersiz çay

öğle(12:00)
1 kase yayla çorba
fırında patlıcan oturtma
( kabak filanda vardı içinde ya kabak patlıcan yedim)

akşam(18:30)
domates salatası
1 kase yarım yağlı yoğurt

4.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor bilmiyorum belki akşam tv izlerken egzersiz yaparım
(okul yoruyo ya aslında daha çok yol yoruyo)

gayte güzel bir menü. akşam yemeğin hafif geldi bana ama bu benim için geçerli tabiki. henüz sadece salata ile doyabilecek duruma gelemedim.
kızlar ya sıkıntım var belki de tedavim yarın yarım kalacak lütfen dua edinnn!!!!!:43::43::43::43::43::43::43:
allah yardımcın olsun canım ya. sorun ne diye soracaktım aşağıda kaptana anlatmışsın.
:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 316.ETAP SONUÇLARI:72:
(28 HAZİRAN - 5 TEMMUZ)

:nazar: İLK ÜÇ DERECE :nazar:

BİRİNCİ TAKIM : 13:TAKIM :65::46:
İKİNCİ TAKIM : 4:TAKIM
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 3:TAKIM:46:

BİRİNCİ YARIŞMACI :LAYDLINE
/ !3. Takım / % 3,80 :65::46:
İKİNCİ YARIŞMACI :topraks / 4.Takım / % 2,74 :46:
ÜÇÜNCÜ YARIŞMACILAR : ozlem/ 13. Takım / %2,64 :46:

efsane geri döndüüü kızlar hem bireysel hemde genelde birinciyiz hemde bireyselde ilk 3 te 2 kişimiz var tebrikler kaptancımmmmmmmmmmmmmmm tebrikler özlemmmmmmmmmmmmmmm :46::46: :nazar::nazar:
çok çok tebrik ederim ebru ve özlemi. ayağım uğurlu mu geldi ne :33:
canım ya yumurta sayısı az ve büyüklükleri birbirinden farklı :((( doktor yarın tedaviyi yarı da kesebiliriz dedi :43::43::43:
çok üzüldüm :( dur bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

kızlar bu saatte nesfit yesem nasıl olur sizce?:44:
Bu ara yeme saatlerim bozuldu.bugün en son saat 3te yedim:56:
olur bence niye olmasın . en hafif öğün
Kızlar bu ne hal böyle. En son Özlem gelmiş kaç saat önce sonra uğrayan olmamış.:47: Birinci olan bir takıma böyle bir topik hiç yakışmıyor.:20: Bugün ben o kadar sıkıntımın arasında sürekli burda olmaya çalıştım. Bu arada benim minik kızım kum döküyormuş. Bütün huysuzluğu, mızmızlığı ondanmış yavrumun. Bugün adam gibi uyumadı her uyumada en çok 15 dk uyudu uyandı. Yemeklerimi bile zor yedim. İnanır mısınız şu saat oldu daha yarım saat önce uyutabildim. Ölüyorum yorgunluktan ama ona rağmen buraya 5 dk mı ayırıp bakabiliyorum. Lütfen artık toparlanıp kendinize gelin. Burayı boş görmek istemiyorum artık. Yarın detaylıca konuşalım bu konuyu. Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala. Şimdi çok yorgun olduğum için bakamayacağım. Emine'cim sen yarın pazartesi ve salının mesaj listesini yayınlar mısın? Bakalım kimler ne kadar gelmiş. Dediğim gibi daha fazla paylaşım istiyorum. Bu hepimiz için gerekli. Yoksa takım olmamızın bir anlamı yok. Ben de yatıyorum artık. Gelen olursa benden sonra iyi geceler.
geçmiş olsun kızına kaptan. şimdi nasıl?
senin takımı katkın tartışılmaz zaten .
Dünkü menüm

Biraz sucuklu menemen
Biraz muhammara
Bir parça pide ekmek
2 fincan sekersiz cay

Muhammara
Bir parça pide ekmek
Çay

300ml yesil çay

Nesfit-süt

4 litre su

Egzersizler

canım herçekten öğün saatlerin çok karışmış. öğle yemeği saatini çayla geçiştirip ikindi de öğle yemeği yemişsin. ki o da sabahki menünün aynısı. inşallah kısa zamanda oturtursun düzenini yeniden

merhaba arkadaşlar dünkü menümü paylaşayım

sabah(7.30)

yarım dilim kızarmış ekmek( yuvarlak ekmeklerin dilimi)
1 çay kaşığı kadar köy tereyağı
yarım salatalık
domates
peynir

ara(10.00)
1 bardak nescafe(1 kesme şeker ile) bugünden itibaren sütle ve şekersiz deneyeceğim

öğle(12.00)
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

akşam(18.30)
1 servis kaşığı ton balıklı makarna
booll salata(marul,taze soğan,domates)

3lt su
1 fincan nescafe ve 1 bardak çay

yürüyüş: sabah anneme giderken bebek arabası ile 15 dk yürüyüş.
saat 9da 5 km yürüyüş
saat 11 de 1,5 km yürüyüş. ardından öğle yemeği
saat 13 de 2 km yürüyüş.
saat 15.30 da 500 mt yürüyüş.
dün yaklaşık 9-10 km yürümüşüm :32:
bu km hesabını babama sordum :1: sıklıkla gittiğim yerlerle büro arasındaki mesafeleri sordum ona göre hesap yapıyorum.

hafta başından beri ekmek miktarım azaltı ve su miktarım çoğaldı. ben ki günde yarım ekmek yiyen ve ancak 1 lt su içen biriydim. benim dünkü hatam da makarna oldu ama hafta da bir kere yiyebileceğimi düşündüm. yanılmış mıyım?

dün haberlerde karatay çıktı ramazanda karpuz ve dondurma önermediğini söyledi. lifsiz oldukları için kan şekerini birden yükseltir ve kısa sürede açıktırırlarmış.

ramazanda nasıl menüler hazırlamayı düşünüyorsunuz. sahurda kahvaltı yaparız yumurta vs. ama her gün iftarda ne pişireceğiz şimdiden düşünüyorum. sizin önerilerinize göre haftalık menü yapıp ona göre pazara çıkacağım

bu arada kızlar cumartesi günleri benim mesaim öğlen bitiyor. bilginiz olsun. cumartesi ve pazar menülerimi pazartesi paylaşacağım.

Seyyah genel olarak menün güzel görünüyor.hatalarını biliyorsun zaten.
Makarna yemeyi abartmadın inşallah;-)
sekeri ben bıraktıysam herkes bırakır bence. Yıllar önce 1fincan çaya 10 küp şeker attığımı bilirim:-D
Zamanla azaltarak önce çayda bıraktım.ve 1 ayda 3 kilo vermiştim hiçbirşey yapmadan.
Kahveelerde zorlanmıştım biraz.
Simdi içinde cok az seker konsun icemiyorum midem bulanıyor:-)

Seyyah genel olarak menün güzel görünüyor.hatalarını biliyorsun zaten.
Makarna yemeyi abartmadın inşallah;-)
sekeri ben bıraktıysam herkes bırakır bence. Yıllar önce 1fincan çaya 10 küp şeker attığımı bilirim:-D
Zamanla azaltarak önce çayda bıraktım.ve 1 ayda 3 kilo vermiştim hiçbirşey yapmadan.
Kahveelerde zorlanmıştım biraz.
Simdi içinde cok az seker konsun icemiyorum midem bulanıyor:-)

özlemcim makarnayı 1 servis kaşığı yedim.
çayda şeker kullanmıyorum. aynen dediğin gibi azcık şeker olsa şerbet içiyor gibi oluyorum.
ama nescafeyi normalde de pek sevmem sırf iştahımı kapatsın diye içiyorum. oyuzden henüz şekersiz içemedim. tadını yumuşatmam lazım.

afiyet olsun kuzum, güzel menü..

ne sıkıntısı cnm, nooldu ki?
dualarımız seninle emin ol...:nazar::nazar::nazar::nazar:

wuhuuuuu... hem takımıma tebrikler..
hem de özellikle kaptiş ve özlem'e... harikasınız:46::46::46::46::46::46::46:

ben de pasta yemeyeydim iyiydi...:43::43::43::43:

sağol kuzucum

Afiyet olsun cnm menün bana göre çok güzel:nazar::nazar:

cnm bnm inşallah öyle olmaz.Dualarımız seninle:16::16:

sağol canım benm

kaptiş dün öğlenden beri sırtıma vuran bi ağrı vardı önce öenmsemedim midem ağrıyodur filan dedim yorgunluktur dedim ama akşama sol koluma yayılmaya başladı dedim kalple ilgili bişi doktora gittim ekg çektiler son zamanlardaki stresten biraz çarpıntım olmuş bişide vermedi dinlen geçer geçmezse kardiyoya git dedi zaten ritim bozukluğum var diyince en yakın zamanda kardiyolojiye görün dedi eve geldim 9 buçkta bi yattım sabaha kadar uyumuşum ondan giremedim kaptiş
Dünkü menüm

Biraz sucuklu menemen
Biraz muhammara
Bir parça pide ekmek
2 fincan sekersiz cay

Muhammara
Bir parça pide ekmek
Çay

300ml yesil çay

Nesfit-süt

4 litre su

Egzersizler

bebegim muhammara neeee ben bilmiyorummm ama menü güzzel görünüo :52:

süper bir hafta oldu . keşke ben de listede olabilseydim :)

öyle düşünme iyi düşün iyi olsun.

spor cezası ver kendine . 1 dilim pasta kaç kalori ve kaç dk spor yaparsak yakarız o kaloriyi ?

gayte güzel bir menü. akşam yemeğin hafif geldi bana ama bu benim için geçerli tabiki. henüz sadece salata ile doyabilecek duruma gelemedim.

allah yardımcın olsun canım ya. sorun ne diye soracaktım aşağıda kaptana anlatmışsın.

çok çok tebrik ederim ebru ve özlemi. ayağım uğurlu mu geldi ne :33:

çok üzüldüm :( dur bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

olur bence niye olmasın . en hafif öğün

geçmiş olsun kızına kaptan. şimdi nasıl?
senin takımı katkın tartışılmaz zaten .

canım herçekten öğün saatlerin çok karışmış. öğle yemeği saatini çayla geçiştirip ikindi de öğle yemeği yemişsin. ki o da sabahki menünün aynısı. inşallah kısa zamanda oturtursun düzenini yeniden

sabah(7.30)

yarım salatalık
domates
peynir

ara(10.00)
1 bardak nescafe(1 kesme şeker ile) bugünden itibaren sütle ve şekersiz deneyeceğim

öğle(12.00)
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

akşam(18.30)

3lt su

saat 9da 5 km yürüyüş
saat 13 de 2 km yürüyüş.
bu km hesabını babama sordum :1: sıklıkla gittiğim yerlerle büro arasındaki mesafeleri sordum ona göre hesap yapıyorum.

kuzum makarna hariç iyi bi menüüüü :nazar:

kızlar günaydın dün akşam biraz ağrılı sancılı geçti yukardaki alıntımda yazdım bugünde misafirlerim var ama girmeye çalışacağım arada sonuçta gelenler sınıf arkadaşlarım yaniii :52:

sağol kuzucum

sağol canım benm

kaptiş dün öğlenden beri sırtıma vuran bi ağrı vardı önce öenmsemedim midem ağrıyodur filan dedim yorgunluktur dedim ama akşama sol koluma yayılmaya başladı dedim kalple ilgili bişi doktora gittim ekg çektiler son zamanlardaki stresten biraz çarpıntım olmuş bişide vermedi dinlen geçer geçmezse kardiyoya git dedi zaten ritim bozukluğum var diyince en yakın zamanda kardiyolojiye görün dedi eve geldim 9 buçkta bi yattım sabaha kadar uyumuşum ondan giremedim kaptiş

bebegim muhammara neeee ben bilmiyorummm ama menü güzzel görünüo :52:

kuzum makarna hariç iyi bi menüüüü :nazar:

kızlar günaydın dün akşam biraz ağrılı sancılı geçti yukardaki alıntımda yazdım bugünde misafirlerim var ama girmeye çalışacağım arada sonuçta gelenler sınıf arkadaşlarım yaniii :52:[/QUOT

çok geçmiş olsun burcucum. ritim bozukluğu kardeşimde de var. onunki de stresten oluyor hep çarpıntısı oluyor.

kızlar günaydın dün akşam biraz ağrılı sancılı geçti yukardaki alıntımda yazdım bugünde misafirlerim var ama girmeye çalışacağım arada sonuçta gelenler sınıf arkadaşlarım yaniii :52:

Burcucum geçmiş olsun:-)
Muhammara ceviz,sarımsak,biraz tahin,kimyon,nar ekşisi veya limon veeeee biber salçası karışımından oluşan guzel birsey:-)
Adını yanlış yazmışta olabilirim.ekmek içi koyanlarda var.
Tavsiye ederim bağırsaklarada iyi gelir :-D

Burcucum geçmiş olsun:-)
Muhammara ceviz,sarımsak,biraz tahin,kimyon,nar ekşisi veya limon veeeee biber salçası karışımından oluşan guzel birsey:-)
Adını yanlış yazmışta olabilirim.ekmek içi koyanlarda var.
Tavsiye ederim bağırsaklarada iyi gelir :-D

he anladım canım bilmiyorum valla bu sabah yne çıkamadım tuvalete :52:

Kaptan ufaklık için çok üzüldüm.minnacık ağızlarıyla acıklı acıklı ağlamaları üzüyor insanı daha 3 aylık.geçmiş olsun...
Iyi geceler...
Teşekkür ederim Özlem cim. Yavrumun derdi büyükmüşte anlayamamışım gaz sancısı sanıyordum inşallah iyileşir biran önce.

Dünkü menüm

Biraz sucuklu menemen
Biraz muhammara
Bir parça pide ekmek
2 fincan sekersiz cay

Muhammara
Bir parça pide ekmek
Çay

300ml yesil çay

Nesfit-süt

4 litre su

Egzersizler

Tatlım menünün saatleri ve pideler olmamış. Mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve undan uzak durmamız lazım. Ne kadar az yersen ye ama sonuçta sağlıksız. Yürüyüşün yine güzel olmuş. Çok şanslısın sahil konusunda.

sabah(7.30)

yarım salatalık
domates
peynir

ara(10.00)

öğle(12.00)
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt

akşam(18.30)

3lt su

saat 9da 5 km yürüyüş
saat 13 de 2 km yürüyüş.
Burcu'cum sana adımsayar tavsiye ediyorum. Çok işine yarayacaktır. En kısa zamanda mutlaka kendine al bitane. Menüdeki hataların farkındasın. Zamanla da düzeleceğine inanıyorum. Sen bu işi başaracaksın. Eğer paylaşımların bu şekilde güzel gider, haftaya da menülerin düzene girerse eğer önümüzdeki cuma listeye girebilirsin canım. Ona göre menülere dikkat et.
hafta başından beri ekmek miktarım azaltı ve su miktarım çoğaldı. ben ki günde yarım ekmek yiyen ve ancak 1 lt su içen biriydim. benim dünkü hatam da makarna oldu ama hafta da bir kere yiyebileceğimi düşündüm. yanılmış mıyım?

dün haberlerde karatay çıktı ramazanda karpuz ve dondurma önermediğini söyledi. lifsiz oldukları için kan şekerini birden yükseltir ve kısa sürede açıktırırlarmış.

ramazanda nasıl menüler hazırlamayı düşünüyorsunuz. sahurda kahvaltı yaparız yumurta vs. ama her gün iftarda ne pişireceğiz şimdiden düşünüyorum. sizin önerilerinize göre haftalık menü yapıp ona göre pazara çıkacağım
Biçok yönden Canan hoca çok güzel tavsiyelerde bulunuyor. Onun söylediklerini uygulamak lazım kendimize göre. Ramazan içinde bence sebze yemeklerine ağırlık vermek lazım. Bol miktarda sebze yenebilir iftarda. Tabii ki proteinde olması lazım. Et, tavuk ve balık. Ramazan pidesinden uzak durmak lazım, ne kadar mis gibi koksa da. Tatlılardan da öyle. İftarla sahur arasında bol bol su içmemiz lazım. Yeşil çayımızı bu arada. Yani normal diyetimize devam edeceğiz. Sahurda ise mutlaka haşlanmış yumurta yenmeli. Onun haricinde tok tutan sağlıklı yiyecekler olmalı. Ramazan da bizi iki kat daha zorlu bir dönem bekliyor. Eğer doğru beslenirsek ramazan da çok iyi kilo verebiliriz.
bu arada kızlar cumartesi günleri benim mesaim öğlen bitiyor. bilginiz olsun. cumartesi ve pazar menülerimi pazartesi paylaşacağım.
Ben tahmin etmiştim zaten canım. Sana güzel bir hafta sonu diliyorum. :16:

Geçmiş olsun kuzucuğum. Bol bol eğlen misafirlerinle. Sağlığını da ihmal etme. :16:

kızlaar kahvemi içtim . ŞEKERSİİZZZ :46:
Oooooooo süpersin. Tebrik ediyorum kocaman :46:

Teşekkür ederim Özlem cim. Yavrumun derdi büyükmüşte anlayamamışım gaz sancısı sanıyordum inşallah iyileşir biran önce.

Tatlım menünün saatleri ve pideler olmamış. Mümkün olduğunca beyaz ekmekten ve undan uzak durmamız lazım. Ne kadar az yersen ye ama sonuçta sağlıksız. Yürüyüşün yine güzel olmuş. Çok şanslısın sahil konusunda.

Burcu'cum sana adımsayar tavsiye ediyorum. Çok işine yarayacaktır. En kısa zamanda mutlaka kendine al bitane. Menüdeki hataların farkındasın. Zamanla da düzeleceğine inanıyorum. Sen bu işi başaracaksın. Eğer paylaşımların bu şekilde güzel gider, haftaya da menülerin düzene girerse eğer önümüzdeki cuma listeye girebilirsin canım. Ona göre menülere dikkat et.
Biçok yönden Canan hoca çok güzel tavsiyelerde bulunuyor. Onun söylediklerini uygulamak lazım kendimize göre. Ramazan içinde bence sebze yemeklerine ağırlık vermek lazım. Bol miktarda sebze yenebilir iftarda. Tabii ki proteinde olması lazım. Et, tavuk ve balık. Ramazan pidesinden uzak durmak lazım, ne kadar mis gibi koksa da. Tatlılardan da öyle. İftarla sahur arasında bol bol su içmemiz lazım. Yeşil çayımızı bu arada. Yani normal diyetimize devam edeceğiz. Sahurda ise mutlaka haşlanmış yumurta yenmeli. Onun haricinde tok tutan sağlıklı yiyecekler olmalı. Ramazan da bizi iki kat daha zorlu bir dönem bekliyor. Eğer doğru beslenirsek ramazan da çok iyi kilo verebiliriz.
Ben tahmin etmiştim zaten canım. Sana güzel bir hafta sonu diliyorum. :16:

Geçmiş olsun kuzucuğum. Bol bol eğlen misafirlerinle. Sağlığını da ihmal etme. :16:

Oooooooo süpersin. Tebrik ediyorum kocaman :46:

kaptan ben android marketten indirdim adımsayar cebimde oluo zaten genelde sayıyo günlük 10 bin adımı çok rahat geçiyorum. canan karatay şey dio gece yumurtayla kahvaltı yapın ekmk yerine ceviz yiyin dio. akşamda çorbaya yüklenmeyin sebzeli etli yemekler yiyin dio iftardan sonra yatmayın yürüyüş yapın hareket edin suyu yatana kadar tüketin filan dio canan karatay a bayılıyorum ben :52:

Back
X