Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Telefonun azizliği 2 defa gitmiş mesaj.:-D
Şuan değil cnm. :-)
Kendimi bırakıp,üzülür,sinirlendiğim zaman kendimi yemeğe verirdim.;-)

ben de :1::1: hemen gidip ya kek çırpıyordum yada kurabıye yapıyodum. bahanem de belli. oğlum çok seviyor. evet seviyor ama el kadar çocuk ne kadr kek kurabıye yıyecek ki. kalanı bana kalıyor tabi :D

ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordu :17: ne diyeceğimi bilemedim :17:

ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordu :17: ne diyeceğimi bilemedim :17:

Kactane aliyordun ki? Ben evde yapıyordum çeşit çeşit pastalar,kekler,pizzalar,poğaçalar:-D eşim artık yapmıyorsun diyerek dert yanıyor bazen..:-D

ben 2 tane 2 tane alıyodum ya nası yiyomşum o yağ torbalarını diyorum şimdi:52: bende gece 2 de 3 te canım sıkıldı yok moralim bozuk diyip kek yapanlardandım :52:

kızlar dünkü yediklerimi paylaşayım:56::17:

sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
2 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
1' er çay kaşığı reçel +nutella

iftar:
1 kase çorba
1 dolma+yoğurt
1 bardak vişne suyu

1.5 şeftali

3 lt ye yakın su

dünkü yediklerim böyleydi:26:

kim kızzzzz????

Ay burcu yaaa , jillian tabiki kim olcak, deli deli deli diyerek yaptim 6 weeks videosunu, ilk defa yaptim ama ne kadar zormus, bi de diyoki her zaman daha fazlasini yapabilirsiniz
Daha fazlasi ne olcak oldurdun beni be kadin!!
Neyse tamamladim ve yarina randevulastik:)

kızlar dünkü yediklerimi paylaşayım:56::17:

sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
2 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
1' er çay kaşığı reçel +nutella

iftar:
1 kase çorba
1 dolma+yoğurt
1 bardak vişne suyu

1.5 şeftali

3 lt ye yakın su

dünkü yediklerim böyleydi:26:

canım öncelikle afiyet olsun akşam ki dolma bulgurla mı yapılmış pirinçle mi pirinç ise olmamış çünkü diyette prinç olmazzz vişne suyu da meyvenin kendisinden daha şekerli olduğ içn olmamış canım ama suyun çok iyi tekrar afiyet olsun hep birlikte düzelteceğiz :52:

Ay burcu yaaa , jillian tabiki kim olcak, deli deli deli diyerek yaptim 6 weeks videosunu, ilk defa yaptim ama ne kadar zormus, bi de diyoki her zaman daha fazlasini yapabilirsiniz
Daha fazlasi ne olcak oldurdun beni be kadin!!
Neyse tamamladim ve yarina randevulastik:)

ahahahaha biz aramızda ona ne diyoruz tubiiii zilli jillian diye boşuna demiyoruz. aman beni öldürüo o ne varsa leslie kankamda var vallaaa az çenesi var unutuo arada bi ama sohbeti de iyi :52:

süpersin canım:46::nazar: ramazandan sonra bende başlıcam spora.

canım ben iftardan sonrada yapmaya çalışıyorum yarım saat filan iyi oluo hem yediklerimi hazmediyorum. şu an oruç değilim ama sadece perş. cuma tutmuyorum yaz okulundan ders aldım üst sınıffımdan okula gidiyorum o nedenle tutamıyorum aslında yol nedeniyle trafiğe göre 1 buçuk saati buluo bazen eve gelmem sıcak zaten tepeden vuruyo :8:

canım öncelikle afiyet olsun akşam ki dolma bulgurla mı yapılmış pirinçle mi pirinç ise olmamış çünkü diyette prinç olmazzz vişne suyu da meyvenin kendisinden daha şekerli olduğ içn olmamış canım ama suyun çok iyi tekrar afiyet olsun hep birlikte düzelteceğiz :52:

teşekkürler canım dolmayı pirinçle yaptım az zeytin yağlı vede kıymalı:30:vişne suyuda ev yapımı 1 kg vişnede 3 kaşık şeker var
bunu konsantre yapıp sonra sulandırıyorum tadı baya acı oluyor ama :44::28:

Back
X