allah bağışlasın cnm.. nerdeyse yaşıtız ama sen bana tur bindirmişsin
ben 30 yaşında, 3 yıllık evli ve çocuksuzum![]()
aminnnn Allah sanada nasip eder inşallah cvplarım geç oluyor şimdi çocuklar oyun oynayacak elimden alıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bağışlasın cnm.. nerdeyse yaşıtız ama sen bana tur bindirmişsin
ben 30 yaşında, 3 yıllık evli ve çocuksuzum![]()
Telefonun azizliği 2 defa gitmiş mesaj.:-D
Şuan değil cnm.
Kendimi bırakıp,üzülür,sinirlendiğim zaman kendimi yemeğe verirdim.;-)
Deli bu kadin!!!!!
Allah bağışlasın cnm.benimde 20 aylık minnoşum var.simdi uyandi cadı:-D
ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordune diyeceğimi bilemedim
![]()
Eline,ayağına sağlık..:-D dun ben spor yapadım diye içime battı.hergun yapınca alışkanlık yapıyor.B-)70 dk leslie yaptım kızlar![]()
ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordune diyeceğimi bilemedim
![]()
Eline,ayağına sağlık..:-D dun ben spor yapadım diye içime battı.hergun yapınca alışkanlık yapıyor.B-)
kim kızzzzz????
kızlar dünkü yediklerimi paylaşayım
sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
2 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
1' er çay kaşığı reçel +nutella
iftar:
1 kase çorba
1 dolma+yoğurt
1 bardak vişne suyu
1.5 şeftali
3 lt ye yakın su
dünkü yediklerim böyleydi:26:
70 dk leslie yaptım kızlar![]()
Ay burcu yaaa , jillian tabiki kim olcak, deli deli deli diyerek yaptim 6 weeks videosunu, ilk defa yaptim ama ne kadar zormus, bi de diyoki her zaman daha fazlasini yapabilirsiniz
Daha fazlasi ne olcak oldurdun beni be kadin!!
Neyse tamamladim ve yarina randevulastik:)
süpersin canımramazandan sonra bende başlıcam spora.
canım öncelikle afiyet olsun akşam ki dolma bulgurla mı yapılmış pirinçle mi pirinç ise olmamış çünkü diyette prinç olmazzz vişne suyu da meyvenin kendisinden daha şekerli olduğ içn olmamış canım ama suyun çok iyi tekrar afiyet olsun hep birlikte düzelteceğiz![]()