sporun harika en başta canım ya ben nedense spor yapamıyorum bu ara bahar yorgunluğu mudur nedir kolumu zor kaldırıyorum böylesabahki ekmeklere bişey demiyorum ama akşamkiler fazla olmuş
evet tatlım ya saol yapmadım dün dışarıda yemiştim zaten onun pişmanlığı da var neyseki annemler de yiyelim demediler evdeki enginarı yedik süper oldu...o düşünce hep oluyo ya ama kurtulmak en iyisi
walla gezdim cnm ama biraz mecburi gezmeydi avm de ürün değişimim vardı o bi derece de pazara uğradık o çok sıkıcıydı sıcakta hiç çekilmiyo, cuma günü de bizim okulda kek dağıttılar valla kendimi tuttum yemedim ama içim rahat etti bir anlık zevk için bu halde değilmiyiz zaten......
cnm ben tatlıya kızmıcam çünkü öğlen yerine geçmiş zaten baksana 1 bardak sütle doyulur mu bari içine yulaf atsaydın...tatlı da masum sayılır sütlü en azından
saol kuzum :))) dışarıda yemediğim zaman fena olmuyo menüler bu akşam yediklerim pek masum olmadı ama mecbur kaldım menü anneme ait anne şnitzel yapma dedim ama beni dinlemediüstüne pilav yaptırdı az yedim ama
kuzum öğlen daha besleyici şeyler yesen daha iyi olurdu bana göre ama geri kalanlar çok iyi
İyi yapmışsın tatlım doğru söylüyorsun onu ye bişey olmaz bunu ye bişey olmaz şiştik