Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sporun harika en başta canım ya ben nedense spor yapamıyorum bu ara bahar yorgunluğu mudur nedir kolumu zor kaldırıyorum böyle :( sabahki ekmeklere bişey demiyorum ama akşamkiler fazla olmuş

evet tatlım ya saol yapmadım dün dışarıda yemiştim zaten onun pişmanlığı da var neyseki annemler de yiyelim demediler evdeki enginarı yedik süper oldu...o düşünce hep oluyo ya ama kurtulmak en iyisi ;)

walla gezdim cnm ama biraz mecburi gezmeydi avm de ürün değişimim vardı o bi derece de pazara uğradık o çok sıkıcıydı sıcakta hiç çekilmiyo, cuma günü de bizim okulda kek dağıttılar valla kendimi tuttum yemedim ama içim rahat etti bir anlık zevk için bu halde değilmiyiz zaten......

cnm ben tatlıya kızmıcam çünkü öğlen yerine geçmiş zaten baksana 1 bardak sütle doyulur mu bari içine yulaf atsaydın...tatlı da masum sayılır sütlü en azından

saol kuzum :))) dışarıda yemediğim zaman fena olmuyo menüler bu akşam yediklerim pek masum olmadı ama mecbur kaldım menü anneme ait anne şnitzel yapma dedim ama beni dinlemedi :( üstüne pilav yaptırdı az yedim ama

kuzum öğlen daha besleyici şeyler yesen daha iyi olurdu bana göre ama geri kalanlar çok iyi

İyi yapmışsın tatlım doğru söylüyorsun onu ye bişey olmaz bunu ye bişey olmaz şiştik :D

saol cnmcm

haklısın cnm baya gezdim aslında çarşıda pazarda gelincede yoruldum evde spor yapamıyorum bu ara

saol rakibemm ya bu arada kendimi yorgun hissediyorum çok bu yüzden spor yapamıyorummm

ah canım benim zor günler geçirmişsin bu da kilona yansımış ama bence de küllerinden doğacaksın ilk önce görüntün muhteşem olucak sonra da Allah gönlüne göre vericek işi de inş canım

sorma cnm ya hiç tercihim değildi hatta pilav acıktırdı bile ama napıyım

oo harikasın canımcım :nazar:

yürüyüş de menü de gayet iyi görünüyor

teşekkür ederim :))

Ya ben kahvaltıyı çok yiyerek mi yapıyorum acaba :/

1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kk peynir
2 yumurta
4 yeşil zeytin
Domates,salatalık.
2 dilim tb
Bir parça biber

Esimi ise gonderdim cnm.ufaklik uyoyor daha.benimde uykum vardi aslinda ama uyuyamam tekrardan.
Gece 3te minnosum annee diye uyandi.ruya gordu sanirim.sabaha karsi uyudu geri.
bende uyku dengesizliginden olsa gerek kabus gordum sanki.:eek:
Sen niye uyuyamadin?dersin varmi bugun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıyamam ben ona ☺️☺️ e tabi hem eş hem anne olmak kolaymı... Yok bgn dersin cnm ama dün öğleden sonra uyumuştum uykuyu almışım sanırım bidaha uyuyamadım

Happy birthday Burcuuu ! Happy birthday Burcuuu 😍😘✨👏💝🎂

Ya ben kahvaltıyı çok yiyerek mi yapıyorum acaba :/

1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kk peynir
2 yumurta
4 yeşil zeytin
Domates,salatalık.
2 dilim tb
Bir parça biber

Günaydın rakibemmm ya ben de senin gibi kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum özellikle haftadonları... Ama kahvaltı sonuçta bide metabolizmayı canlandırır bence zararlı olduğunu düşünmüyorum tabi diğer öğünleri azaltarak gitmek şartıyla

İyi yapmışsın tatlım doğru söylüyorsun onu ye bişey olmaz bunu ye bişey olmaz şiştik :D
Aynen öyle cnm biz çöplük değiliz önümüze her konanı yememeliyiz bazen öyle bi psikolojiye giriyoruz kii yediğimizi kar sayıyoruz bnm bi bedenci arkadaşım var kız taş ama sadece yaşamak için yiyo gecenlerde bi mekanda kahve içiyoruz yanına minik çikolatalar koymuşlar ben tattım kız ittiriyo onları başkasının önüne yemiyo mesela düşün en basitinden ki bu hatun hem zayıf hem hareketli...
arkadaşlar menüm :
sabah geç kalktık bide kahvaltılık bitmişti eşim alıp gelene kadar 11 30 oldu 12 gibi yedik
haliyle öğlen yok
akşam 20 00 da
patatesli bezelye az şekerli vişne hoşafı
yoğurt
1 buçuk litre su
Cnm saatlerden dolayı pek dengeli bir menü olmamış kahvaltıda ne yediğini de yazarsan iyi olur
11:30
2 haşlanmış yumurta
Salatalık, marul
Beşi bi yerde çay

13:30
1 kivi

14:30
Şekersiz türk kahvesi

17:00
1 alabalık
Salata
Şekersiz cay

Biliyorum hiiiiç güzel olmadı ama dışarıdaydım sabah gec kalkınca ögün atladım ama haftaarası çok daha iyi olacak inş...
Çok yoruldum..evin eksiklerini tamamlıyoruz yavaş yavaş...1 ay kaldı resmennn

Doşarıda olmana rağmen fazla kaçırmamışsın cnm tebrikler 😊

Günaydın rakibemmm ya ben de senin gibi kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum özellikle haftadonları... Ama kahvaltı sonuçta bide metabolizmayı canlandırır bence zararlı olduğunu düşünmüyorum tabi diğer öğünleri azaltarak gitmek şartıyla

tamam canım, haklısın galiba. Bazen acaba çok mu diyorum :)

Hmm herkesin ki bölünecekse sorun yok :)

Dışarıdaydık ya öyle bi secenek yoktu:(

Beşli çayda midemi rahatlatıyo diye içtim reglde midem çok hassas oluyo..elimde bi paket var arada sırada içsemde zararlı mı olur..?

Eda çok tatlısın yahu,,,bence sadece senınkını ikiye bölelimm. Bide benimkini böleriz. Zaten kilo da veremiyoruz. Elde var sıfır. Böyler giderse atacaklar bizi takımdan. Yan alamıyorum. Tamam hafta içi tartılmamız gerekiyor biliyorum. Ama merak da ediyorum kilomu arada tartılıyorum. Bak geçen hafta içi kilom 81.9 cıkmıstı sevındım. Gaza geldımm..Sonra cuma gunu bı baktım 82.7. Bütün hevesim kaçtı. Bugün yıne tartıldım. 81.9...Cumaya kadar artmaz inşallah yine...

Eda çok tatlısın yahu,,,bence sadece senınkını ikiye bölelimm. Bide benimkini böleriz. Zaten kilo da veremiyoruz. Elde var sıfır. Böyler giderse atacaklar bizi takımdan. Yan alamıyorum. Tamam hafta içi tartılmamız gerekiyor biliyorum. Ama merak da ediyorum kilomu arada tartılıyorum. Bak geçen hafta içi kilom 81.9 cıkmıstı sevındım. Gaza geldımm..Sonra cuma gunu bı baktım 82.7. Bütün hevesim kaçtı. Bugün yıne tartıldım. 81.9...Cumaya kadar artmaz inşallah yine...

Kelebekcim birazda yediklerimizle alakali.mesela bir gun az ve saglikli yiyoruz.birgun cok yiyoruz,birgun sagliksiz.
hep ayni sekilde beslensek az ve saglikli tardida surekli eksiyi gorebiliriz.tabiki kilo vermemizi engelliyecek bir saglik sorunumuz yoksa..

Bugunku beslenmem cok iyi gidiyor.kendimi cok mutu hissediyorumm.:D:D

Kızlar ben size bir şey danismak istiyorum. Ben oruç tutmak istiyorum. Bu hafta sonuna kadar. Zaten hafta sonu da kandil. Ama sorun şu ki iftar saati çok geç oluyor izmirdeyim. En son iftar yapılan şehirlerden biri malum :-) sahurda da yiyip uyuma duruma var. İftarı hafif geçirip sahurda kahvaltı yapmayı düşünüyorum. Sahurdan sonra uyumasam mi acaba. Çok kararsız ve fikirsiz kaldım bu konuda anliycaniz. Help me!

Kızlar ben size bir şey danismak istiyorum. Ben oruç tutmak istiyorum. Bu hafta sonuna kadar. Zaten hafta sonu da kandil. Ama sorun şu ki iftar saati çok geç oluyor izmirdeyim. En son iftar yapılan şehirlerden biri malum :-) sahurda da yiyip uyuma duruma var. İftarı hafif geçirip sahurda kahvaltı yapmayı düşünüyorum. Sahurdan sonra uyumasam mi acaba. Çok kararsız ve fikirsiz kaldım bu konuda anliycaniz. Help me!

Canım merhaba bende izmirdeyim ve kandil de tutmak istiyorum oruç allah nasip ederse bence sahurdan sonra yat iftardan sonra yürüyüş yaparsin

:thumbup:
Bencede uyu cnm.Asus'un dedigi gibi iftardan sonra yada uyumadan once yuruyus yaparsin.
K.bisikletin vardi sanirim onuda kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Canım merhaba bende izmirdeyim ve kandil de tutmak istiyorum oruç allah nasip ederse bence sahurdan sonra yat iftardan sonra yürüyüş yaparsin

Ben normalde de altıda uyanıyorum sabahları birazda bu yüzden uyumayabilirim sahurdan sonra çünkü dolu karına uyumak pek faydalı olmiycak gibi yani karataydan dinlediğim kadarıyla yağ yakıcı hormanlar uyurken ve boş mideyle salgilaniyomus bu yüzden akşam yemeğini geç yemeyin diyo zaten. Sahurdan sonra uyumayip gün içinde uyurum diye düşünüyorum. Çalışmıyorum evdeyim zaten. Spor olayını da dediğin gibi iftardan sonra yapabilirim herhalde. Ayıptır söylemesi 12 gün oruç tutmam lazım da :-) bir günlük olsa idare ederim de gün sayısı fazla olunca bi düzen istiyor.

Bencede uyu cnm.Asus'un dedigi gibi iftardan sonra yada uyumadan once yuruyus yaparsin.
K.bisikletin vardi sanirim onuda kullanabilirsin.

Ah bisikletim kurtarıcı melegim o zaten benim. Çalışmaya başlarsam koşu bandı da alcam Zaten :-) evde spor salonu accam :-)

Back
X