Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek
domates salatalık yeşillik

öğle 15.00
1 porsiyon mantarlı kıyma kavurma
salata

akşam 18.30
büyük bir kase yoğurt

2.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kiraz sapı cayı

Bugunku menum
07:00
1 dilim kadar ekmek arası az krem peynir
3 dilim domates

13:30
2 erik,3 yenidunya

18:00
4yk domatesli yumurta
1 biber,salatalik
1,5 dilim ekmek

1 turk kahvesi
1 yesil cay

Spor
08:00 50dk. sahilde bebek arabasıyla yürüyüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugunku menum
3 dilim domates

2 erik,3 yenidunya

4yk domatesli yumurta
1 biber,salatalik
1,5 dilim ekmek

1 turk kahvesi
1 yesil cay

Spor

özlem bene çok iyi bi menü :52::46::nazar:

dengelemişsin kuzum ama biliyorsun bugün salı :50:
Kuzum evet bnde düşünüyorum bunu ama bazen mecbur kalıyor insan o sırada çok açtım ve öğle yemeğiydi bunlarla teselli ediyorum kendimi 😟
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

öğle 15.00
salata

akşam 18.30
büyük bir kase yoğurt

2.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kiraz sapı cayı

Of süper cnm afiyet olsun perş akşamı bnde yoğurtlu yulaf yemeyi düşünüyorum nasıl olur sence

Kuzum evet bnde düşünüyorum bunu ama bazen mecbur kalıyor insan o sırada çok açtım ve öğle yemeğiydi bunlarla teselli ediyorum kendimi 😟

Of süper cnm afiyet olsun perş akşamı bnde yoğurtlu yulaf yemeyi düşünüyorum nasıl olur sence

öğleni sıkı tutup sadece yoğurtta yiyebilirsin canım

canım salyngoz kremi kullananlar var bi araştır istersen ama bnm azalmaya başladı benmde çoktu özellikle iç bacak kısmımd biraz toparladı ma kesin çözüm yok diye biliyorum

Aynen canım iç bacak kisminda çok oluştu özellikle bir arastirayim ben denemekten ne çıkar :-)

Geldim ben de ☺️ sabah be öğlen iyiydi. Hatta bitane de ara yaptım. Akşam henüz yemedim. Kuzene gidicem ama dikkat edicem merak etmeyin. Bu hafta gayet iyi gidiyor bence.

Menüm gelsin

Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
Az salça krem peynir 1 kk peynir ve çay

Öğlen 12:30
Okulda günümüz vardı 3 kaşık kısır 2 küçük peynirli poğaça 1 dilim sütlü tatlı

Ara 16:00
1 kase erik

Akşam 18:00
1 kase yeşil salata

Bol su ve yeşil çay içeceğim

Pogaca ve tatlı olmasa supermis canım

Ya kızlar benim aslında bu hafta canım cok sıkkın. Burası yeri değil biliyorum ama sizi yakın görüyorum. Biri vardı görüşmeye başladığımız ama şimdi tayini cıktı. Hatay'a gidiyor. Çokkk üzgün ve stresliyim. Daha tam olaral yoluna girmemişti ilişkimiz. Şimdi gidince beni unutursa. 😥 Ne yapayım bilemedim. Offff.

sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

öğle 15.00
salata

akşam 18.30
büyük bir kase yoğurt

2.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kiraz sapı cayı

Azmine ve kararligina hayran kaldığımı belirtmek isterim bayan :-)

Bugunku menum
3 dilim domates

2 erik,3 yenidunya

4yk domatesli yumurta
1 biber,salatalik
1,5 dilim ekmek

1 turk kahvesi
1 yesil cay

Spor

Ozlemcim tebrik ederim çok iyi gidiyorsun. Kim demiş çocukla spor yapılmaz diye ışte kanıtı :-)

Ya kızlar benim aslında bu hafta canım cok sıkkın. Burası yeri değil biliyorum ama sizi yakın görüyorum. Biri vardı görüşmeye başladığımız ama şimdi tayini cıktı. Hatay'a gidiyor. Çokkk üzgün ve stresliyim. Daha tam olaral yoluna girmemişti ilişkimiz. Şimdi gidince beni unutursa. 😥 Ne yapayım bilemedim. Offff.

Canım birbirinizi gerçekten sevdiyseniz neden unutsun ki. Herşeyin hayırlısı. Bu düşünceleri bırak. Sadece ilişkinizi yaşamaya çalış kötü düşünce kötü şeyleri çeker.

canım eğer aranızdaki gerçek birşeyse merak etme unutmaz bizde ilk yılımızda gencayla ayrıydık gencay 2 haftada bir benim için gelirdi bazende ben giderdim

Azmine ve kararligina hayran kaldığımı belirtmek isterim bayan :-)

teşekkür ederim tatlım

Bugün oruçlu olduğun için ben paylasamadim daha menumu normalde bu saate kalmazdı yoksa :-) şu an başım agriyor saat sayıyorum :-)

Canım birbirinizi gerçekten sevdiyseniz neden unutsun ki. Herşeyin hayırlısı. Bu düşünceleri bırak. Sadece ilişkinizi yaşamaya çalış kötü düşünce kötü şeyleri çeker.

O kadar haklısınki. Ben stres yüzünden çok üstüne gidiyorum. O da bunalıyor. Gerilmelten başka biley de yaşayamıyoruz. Bombaların düştüğü bi yere gidiyo. Benim ona destek olmam lazım. Ama hayal kırıklıgı yasamaktan öyle korkuyorumki. Dua et lütfen. İçimdeki sıkıntılar bitsin. Hayırlısı ise bana sevgisi artsın. Oruç ağız :) Allah kabul etsin.

canım eğer aranızdaki gerçek birşeyse merak etme unutmaz bizde ilk yılımızda gencayla ayrıydık gencay 2 haftada bir benim için gelirdi bazende ben giderdim

teşekkür ederim tatlım

Allah'ım inşallah o günleri ben de görürürüm. Benim için gelsin :) karamsarlığı atamıyorum bir türlü.

O kadar haklısınki. Ben stres yüzünden çok üstüne gidiyorum. O da bunalıyor. Gerilmelten başka biley de yaşayamıyoruz. Bombaların düştüğü bi yere gidiyo. Benim ona destek olmam lazım. Ama hayal kırıklıgı yasamaktan öyle korkuyorumki. Dua et lütfen. İçimdeki sıkıntılar bitsin. Hayırlısı ise bana sevgisi artsın. Oruç ağız :) Allah kabul etsin.
Amin canım. Onu bunaltman ilişkinizi yıpratır canım. Destek olman ve yanında olduğunu gostermen gerekiyor sadece. Kk facede bir foto paylaşmıştı dün. "En iyisi değil, en hayırlısı olsun" yaziyordu. Senin içinde en hayırlısi olsun inşallah :-)

öğleni sıkı tutup sadece yoğurtta yiyebilirsin canım
Cnm bn yoğurdu sade yiyemem hem yulafla yesem daha çok tok tutmazmı
Geldim ben de ☺️ sabah be öğlen iyiydi. Hatta bitane de ara yaptım. Akşam henüz yemedim. Kuzene gidicem ama dikkat edicem merak etmeyin. Bu hafta gayet iyi gidiyor bence.
Aman fazla kaçırma kuzum çünkü şeytan sürekli dürtüyor abur cubur ye diye 😀
Pogaca ve tatlı olmasa supermis canım
Aynen cnm ama oldu işte gün yüzünden
Ahh kıyamam sana cnm ya sen elinden geleni yap. Ve tevekkül et kısmetse zaten olur Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyo sonuçta olumlu düşün ki olumlu olsun cnm ☺️
Bugün oruçlu olduğun için ben paylasamadim daha menumu normalde bu saate kalmazdı yoksa :-) şu an başım agriyor saat sayıyorum :-)

Allah kabul etsin😊

Back
X