Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunku menum
07:00
1 dilim kadar ekmek arası az krem peynir
3 dilim domates
13:30
2 erik,3 yenidunya
18:00
4yk domatesli yumurta
1 biber,salatalik
1,5 dilim ekmek
1 turk kahvesi
1 yesil cay
Spor
08:00 50dk. sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum evet bnde düşünüyorum bunu ama bazen mecbur kalıyor insan o sırada çok açtım ve öğle yemeğiydi bunlarla teselli ediyorum kendimi 😟dengelemişsin kuzum ama biliyorsun bugün salı![]()
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek
domates salatalık yeşillik
öğle 15.00
1 porsiyon mantarlı kıyma kavurma
salata
akşam 18.30
büyük bir kase yoğurt
2.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kiraz sapı cayı
Kuzum evet bnde düşünüyorum bunu ama bazen mecbur kalıyor insan o sırada çok açtım ve öğle yemeğiydi bunlarla teselli ediyorum kendimi 😟
Of süper cnm afiyet olsun perş akşamı bnde yoğurtlu yulaf yemeyi düşünüyorum nasıl olur sence
canım salyngoz kremi kullananlar var bi araştır istersen ama bnm azalmaya başladı benmde çoktu özellikle iç bacak kısmımd biraz toparladı ma kesin çözüm yok diye biliyorum
Menüm gelsin
Sabah 7:00
2 dilim kızarmış tb
Az salça krem peynir 1 kk peynir ve çay
Öğlen 12:30
Okulda günümüz vardı 3 kaşık kısır 2 küçük peynirli poğaça 1 dilim sütlü tatlı
Ara 16:00
1 kase erik
Akşam 18:00
1 kase yeşil salata
Bol su ve yeşil çay içeceğim
sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek
domates salatalık yeşillik
öğle 15.00
1 porsiyon mantarlı kıyma kavurma
salata
akşam 18.30
büyük bir kase yoğurt
2.5 litre su
300 ml yeşilçay
300 ml kiraz sapı cayı
Bugunku menum
07:00
1 dilim kadar ekmek arası az krem peynir
3 dilim domates
13:30
2 erik,3 yenidunya
18:00
4yk domatesli yumurta
1 biber,salatalik
1,5 dilim ekmek
1 turk kahvesi
1 yesil cay
Spor
08:00 50dk. sahilde bebek arabasıyla yürüyüş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kızlar benim aslında bu hafta canım cok sıkkın. Burası yeri değil biliyorum ama sizi yakın görüyorum. Biri vardı görüşmeye başladığımız ama şimdi tayini cıktı. Hatay'a gidiyor. Çokkk üzgün ve stresliyim. Daha tam olaral yoluna girmemişti ilişkimiz. Şimdi gidince beni unutursa. 😥 Ne yapayım bilemedim. Offff.
Ya kızlar benim aslında bu hafta canım cok sıkkın. Burası yeri değil biliyorum ama sizi yakın görüyorum. Biri vardı görüşmeye başladığımız ama şimdi tayini cıktı. Hatay'a gidiyor. Çokkk üzgün ve stresliyim. Daha tam olaral yoluna girmemişti ilişkimiz. Şimdi gidince beni unutursa. 😥 Ne yapayım bilemedim. Offff.
Azmine ve kararligina hayran kaldığımı belirtmek isterim bayan![]()
Bugün oruçlu olduğun için ben paylasamadim daha menumu normalde bu saate kalmazdı yoksaşu an başım agriyor saat sayıyorum
![]()
Canım birbirinizi gerçekten sevdiyseniz neden unutsun ki. Herşeyin hayırlısı. Bu düşünceleri bırak. Sadece ilişkinizi yaşamaya çalış kötü düşünce kötü şeyleri çeker.
canım eğer aranızdaki gerçek birşeyse merak etme unutmaz bizde ilk yılımızda gencayla ayrıydık gencay 2 haftada bir benim için gelirdi bazende ben giderdim
teşekkür ederim tatlım
Amin canım. Onu bunaltman ilişkinizi yıpratır canım. Destek olman ve yanında olduğunu gostermen gerekiyor sadece. Kk facede bir foto paylaşmıştı dün. "En iyisi değil, en hayırlısı olsun" yaziyordu. Senin içinde en hayırlısi olsun inşallahO kadar haklısınki. Ben stres yüzünden çok üstüne gidiyorum. O da bunalıyor. Gerilmelten başka biley de yaşayamıyoruz. Bombaların düştüğü bi yere gidiyo. Benim ona destek olmam lazım. Ama hayal kırıklıgı yasamaktan öyle korkuyorumki. Dua et lütfen. İçimdeki sıkıntılar bitsin. Hayırlısı ise bana sevgisi artsın. Oruç ağız :) Allah kabul etsin.
Cnm bn yoğurdu sade yiyemem hem yulafla yesem daha çok tok tutmazmıöğleni sıkı tutup sadece yoğurtta yiyebilirsin canım
Aman fazla kaçırma kuzum çünkü şeytan sürekli dürtüyor abur cubur ye diye 😀Geldim ben de ☺️ sabah be öğlen iyiydi. Hatta bitane de ara yaptım. Akşam henüz yemedim. Kuzene gidicem ama dikkat edicem merak etmeyin. Bu hafta gayet iyi gidiyor bence.
Aynen cnm ama oldu işte gün yüzündenPogaca ve tatlı olmasa supermis canım
Ahh kıyamam sana cnm ya sen elinden geleni yap. Ve tevekkül et kısmetse zaten olur Rabbim bizi bizden daha çok düşünüyo sonuçta olumlu düşün ki olumlu olsun cnm ☺️Ya kızlar benim aslında bu hafta canım cok sıkkın. Burası yeri değil biliyorum ama sizi yakın görüyorum. Biri vardı görüşmeye başladığımız ama şimdi tayini cıktı. Hatay'a gidiyor. Çokkk üzgün ve stresliyim. Daha tam olaral yoluna girmemişti ilişkimiz. Şimdi gidince beni unutursa. 😥 Ne yapayım bilemedim. Offff.
Bugün oruçlu olduğun için ben paylasamadim daha menumu normalde bu saate kalmazdı yoksaşu an başım agriyor saat sayıyorum
![]()