Cezalar baya ağır gibi görünüyor ya. Sırf bu cezaları almamak için bile dikat edilir.![]()
artık spor filan caydırıcı olmuyo cnm bide bu şekilde takım idaresı öğreniyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cezalar baya ağır gibi görünüyor ya. Sırf bu cezaları almamak için bile dikat edilir.![]()
günydın kızlar çok şişim bu hafta ya yüzük filan olmuyo elime o kadar da yeşilçay filan içiyorum ya![]()
bilmiyorumm bestecim çok şişim ya perşembe gelinlik alcam ya onun stresi mi bastı ne yaptı anlamdım ki bide gece babam geldi geç yattım erken kalktım oda olabilir cnm![]()
Ara ara oluyor canım böyle şu içmeyi bırakma mümkünse biraz daha arttir.
Menümmm
Sabah 07.15
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 etimek
Ara 10.00
1 incir
Öğlen 13.00
q kase ezogelin çorbası
1 kase cacık
Akşammmmmm
akşammm berbattt, istemediğiniz ne kadar şey varsa yedimmmm...
yürüyüş 1 saat ama ney fayda nappcam bennn bana bı yok gösteriinnnn nolurrr
Allahım ben hep böyle şişman mı oluacam,,, hep kendımden rahatsız mı olucammmmm
3 filan içiyorum cnım işte![]()
Biz elimizden geleni yapıcaz ondan sonra tevekkül edicez canımCok teşekkür ederim. Doğru söylüyor. Allah yüzümüzeee güler inşalaahh.
Ayy hadi ya demek gelinliğini alıcaksınn ay çok heycanlı😀 stresten olabilir cnmbilmiyorumm bestecim çok şişim ya perşembe gelinlik alcam ya onun stresi mi bastı ne yaptı anlamdım ki bide gece babam geldi geç yattım erken kalktım oda olabilir cnm![]()
sende süpersin bestecimm , buluşma olayını okudum bu arada, tapatalk güncellenince forumu mobilden kullanmam zorlaştı ondan pek yorum yapamıyorum maalesef.
Sevindim senin adına, aynı durum bende de var![]()
Gelinli mi ayyyy çok tatlıeminim çok güzel bir gelin olacaksın. Evlendik gitti ama hala gelinlik merakım var.
keşke bidaha düğün yapsam kocacimla.
Gelinli mi ayyyy çok tatlıeminim çok güzel bir gelin olacaksın. Evlendik gitti ama hala gelinlik merakım var.
keşke bidaha düğün yapsam kocacimla.
Biz elimizden geleni yapıcaz ondan sonra tevekkül edicez canım
Ayy hadi ya demek gelinliğini alıcaksınn ay çok heycanlı😀 stresten olabilir cnm
Ay hadi yaa demek sende de vaar 😀 ozaman napıcaz biranönce kilolardan kurtulucazz
Max 83 kusuru gormustum cnm.
Ama gecen yil 24 mayista takima 75 küsür ile girdim.
Veee sporu birakip kendimi yemeye verdim.gece bile uykumdan uyanip yedigim zamanlar oluyordu.
En kotusu kendime dur!!! diyemedim.biri bisey diyince dahada cok yerdim.
Veee 4 ay bile surmeden 16 kilo aldim.
Insulin direncim daha cok artti.
Zor gidiyor kilolar.ilac kullaniyorum
Insallah birlikte basaracagiz cnmm insalllahhh.![]()
ay kızlar ya çeşit çok seçmek zor ama ben karrlıyım giyince fikrim değişmezse bunları düşünüyorum gelinlik ve bindallı olarak ama gelinliğin etek kısmında dantel düşünmüyorum bakalım aslında kuyruklu istiodum ya da duak uzun ama basıolar filan oynamıyorsun edemiyorsun nişandaki uzundu hep bastılar
Eki Görüntüle 1142877 Eki Görüntüle 1142878
ay kızlar ya çeşit çok seçmek zor ama ben karrlıyım giyince fikrim değişmezse bunları düşünüyorum gelinlik ve bindallı olarak ama gelinliğin etek kısmında dantel düşünmüyorum bakalım aslında kuyruklu istiodum ya da duak uzun ama basıolar filan oynamıyorsun edemiyorsun nişandaki uzundu hep bastılar
Eki Görüntüle 1142877 Eki Görüntüle 1142878
Allahh mutlulukla giymeyi nasio etsin canım. İkisi de birbirinden güzell.
gelinliğin dantel kolları tam benim istediğim gibi canım bende evlenirsem kollu zarif bişey istiyodm, çok asil, yakışırrr :) hadi Bi 55 ol :)
Gonulcum sıkıntı yapmayı bırak şu ana kadar kaçamaklar geldi geçti say. Hepimizde irade var. Yemiycem ben kiloları vericrm diyeceksin ve bak gör nasıl da gitcek o kilolar. Bak güne ne kadar da güzel baslamissin. Şöyle düşün aksam onları yedin de eline ne geçti 5 dk haz aldın hala pişmanlığını yaşıyorsun. Yemekler önüne gelince de hayir diyebilmek de marifet. Sen bunu basarirsin. Buradaki herkes basarir. Hepimizde var bu irade. İzin alıp gitmek kolayi. Zaten bugüne kadar hep zordan kactigimiz için bu kilolara ulaştık. Artık kaçmak yok. Bu sefer zoru başaracağız. Hep birlikte.
Çok doğru diyorsun canım. Doktorsuz 40 50 kilolar veren var. Biz neden yapamayalum dimi. Herşeye yenidennn başlamakk lazım. ☺️☺️
sağolun kızlr canım 55 olmasamda emin ol güzel duruyo ben 55 i tatile gidince rahat oluyum die görmek istiyorum ama iradem kırlıyo yine babam geldi dün gece küçüldün iyice verme kilo vallaha gizli diyet yapıoyom desem yeridir ya
Biz elimizden geleni yapıcaz ondan sonra tevekkül edicez canım
Ayy hadi ya demek gelinliğini alıcaksınn ay çok heycanlı😀 stresten olabilir cnm
Ay hadi yaa demek sende de vaar 😀 ozaman napıcaz biranönce kilolardan kurtulucazz
adrian ne demek :)) sosyal medya cahiliyim ben :)Adrian'ımm benim. Çok teşekkür ederim canım. Tamam vazgeçmek yok. Cumaya yetişmeyebilir ama![]()
Canım sen yanımda oldukca, neler yapmam ki ben)
olur mu yahu nasıl mekikmiş o yüz tanesi 5 dk..benim imkanı yok o kadar hızlı çekemem..ayaklarımı yerden kaldırıp masa seklinde yapıyorum ve 5 dkda en fazla 25 oda karnım çok acımazsa..o zaman herkesin 100 mekiği 5 dakika sayıcam