- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
İnş yine öyle olucaksın canımBu arada alıntılayamadım yine ama muhabbeti yapılmış, ben de evlendikten sonra 9 kilo alarak 56 dan 65 e cıkmıştım.. Sonra spor salonuna yazılıp karnımda baklavalarım olacak sekilde fit bir vücüda sahip olmuştum.. Ta ki hamile kalana kadar....:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah ah inşallah öyle olur canımKilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyenler de haftaya inşallah telafi ederler
Afiyet olsun menün gayet iyi duruyor canımKızlar selam iftarımızı yaptık allahın izni ile
Bugünkü menüm
Sahur:
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
1 kase mercimek çorbası
Domates salaralık
Iftar:
2 parça fırında tavuk (1 but ve 1 kanat)
1 dilim ekmek
2 hurma
Közlenmiş patlıcanlı salata ve 1 bardak ev yapımı erik suyu
Amin inşallah canım benim hayırlısıyla 😊😉:)) amin canım hepimizinkini inş. Burda seninde mürüvvetini görürüz burda inş :))
ramazan bitiminde 77 yi göreceğine inanıyorum canım :) benim 60 lara yolum var daha :))
zaten durup düşünüyo insan bu sorumlulugun altına başka bi sebeple giremez insan eşin ve nasip olursa evladın için cekilir :))
Saol kuzucumm😘çok güzel bir menü olmuş canım tebrik ederim seni
![]()
Öyle mi diyosun canım ya hiç bu kadar veremediğim olmamıştı inşallah anlamadan incelirim 🙏🙏sabret canım bazewn duraklama dönemine giriyor böyle. Gönül de böyleydi ama bak şimdi yavaştan yavaştan gitmeye başladı![]()
Cumanın ilk günaydını benden gelsin kızlar umarım bu hafta hepimiz çok güzel kilolar vermişizdir.
Ben henüz tartılmadım.
Bakalım yarışmayı kim kazanacak Tuba mı, ben mi, Beste mi![]()
Benim kazanamadığım kesin