- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım hoşgeldin ilaca başlamana sevindim inşallah herşey yolunda giderekmeği hemen kesme istersen ben her öğünde bir dilim esmer ekmek yiyordum bu hafta bir atak yapayımda moral olsun diye kestim haftaya yiyeceğim yine..
Bizeberilceee çok bilgili bu konuda ama sınırlı şekilde yersen birşey olmaz gibi geliyor ölçülerine bak istersen ..diyet sütlaç yapıyorlar ama ben hiç denemedim ..senin dikkatli olman eminim sana çok iyi gelecektir bak nasıl enerjin artacak inşallah
Aman insanlara ilaç verdiler de ne olcak sanki sağlık daha önemli ..iyice zayıflayınca az az yersin zamanla alışırlar merak etme canım
bir hafta iciyim bakıyım bi fark olacak mı o zaman görürüm çünkü hala tatlinistegim geçmiş değil karpuzlu bastirdim işte biraz ama irademi kaybetmekeyi düşünüyorum bide şu bana çok iyi geldi 9 kilo verdiğim zaman aç yatiyodum yani o açlığı hissediyordum hatta bir iki defa ağladığımı bilirim açlıktan karın ağrısından uyuyamadigim zaman ama hemen aptallık edip 9 kilo sonunda biraktim ama bu sefer bırakmak yokTabi sen bilirsin tarçınlı su iyi geliyor bana tatlı ihtiyacımı kesiyor sanki aklında olsun
Kokusu bile bana yetiyor aslında tarcinin çok seviyorum tarçın tuketmeyiTabi sen bilirsin tarçınlı su iyi geliyor bana tatlı ihtiyacımı kesiyor sanki aklında olsun
Sorma canım bir müddet sonra mide küçülüyor zAten ..o kısmı atlatsak yeter..bir hafta iciyim bakıyım bi fark olacak mı o zaman görürüm çünkü hala tatlinistegim geçmiş değil karpuzlu bastirdim işte biraz ama irademi kaybetmekeyi düşünüyorum bide şu bana çok iyi geldi 9 kilo verdiğim zaman aç yatiyodum yani o açlığı hissediyordum hatta bir iki defa ağladığımı bilirim açlıktan karın ağrısından uyuyamadigim zaman ama hemen aptallık edip 9 kilo sonunda biraktim ama bu sefer bırakmak yokberilceee sen ne önerirsin canım sorduğum soruya bide ceviz yiyorum bol bol bunun da bi oranını belirleyelim gün içinde kaç ceviz kaç kuru meyve tuketeyim
Sorma canım bir müddet sonra mide küçülüyor zAten ..o kısmı atlatsak yeter..
Ceviz yağlı herhalde 2-3 tane iyidir senin yaşına göre bana 1 tane vermişti doktor ..ben acıkınca bazen peynir lokması atıyorum ağzıma ..leblebi de çok iyi bak
Klasik bi liste verip gönderdiler ceviz yağlı ebet yediğim gün cildim yaglaniyor hemenzukkum bak aklıma ne geldi meyve şekeri yükseltmesin diye biraz sütle tüketiyorlar bir dene istersen ..
Aslında doktorda örnek bir liste veriyor değişim listeleri de veriyor ama sana vermedi galiba ..verse iyi olurdu
Vaayyy bu gece rüyana gelip mahlasını vereceğim süper olmuşKâr yağar sepe sepeeee
Söyle ne yaptııınn dööneee?
Kaynanan tatlı börek yapmış
Bir güzel yeseneeee
Pembe_patikli geçsin seni
Sevinsin dönee döneeee
![]()
Tevekkeli yeşil yeşil yazıyorsun yeşil yeşil bakıyorsun hep olumlu hep olumlu kız biraz da gıcıklık yap mesela mesela düşünüyorum düşünüyorum aklımda hiç kimse DÖNEmiyor acaba acaba DÖNE DÖNE düşünüyorum kime gıcıklık yapsak suç ortaklığı yapsak aramızda DÖNEdürsek diye DÖNEmiyor aklımda kimseArada birde sebze suyu içtim unutmuşumvitamin mineral herhalde tavan yaptı bugün
![]()
Besteciğim selamlar yavru kuşumGunaydin kizlaaar
Y ile başlayan her kelime bana seni hatırlatıyor yeşil yeşil kız en yeşil menüler seninŞimdide yeşil çay içerken bakayım buraya![]()
İşte bu çok güzel olmuş..eğer öğlen ile akşam arası acıkırsan ara öğün yapabilirsin ..ben malum yeşilci olduğum için gözlerim salata hep ararKahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 yağda yumurta tava yaşlandı sadece
Zeytin peynir
Öğlen
1 kaşe çorba
1 kepçe türlü
5 acı biber
2 dilim çavdar
Aksam
1 kaşe çorba
Bir kepçe türlü
2 dilim çavdar
3 lt su spor yok suanlik ip atlicaam birazdan ekmekler epeyce küçücük merak etmeyin kızlar o yüzden 2 2 yedim
Yarın pazar yapcam diye bugün markete gitmedim salata malzemem kalmadiydi uyumuşum öğle ile akşam arası şimdi tatlı isteğim içinde 2 kuru incir 3 malta eriği yedim suyumuda tamamladimmi bitti bugün bi ip atlama kaldı n11 de sayacli ipler var onlara bakicam daha fazla atlayınca unutuyorumİşte bu çok güzel olmuş..eğer öğlen ile akşam arası acıkırsan ara öğün yapabilirsin ..ben malum yeşilci olduğum için gözlerim salata hep arar
Bir de yeşil çay
Ama güzel beğendim inşallah tartı da beğenir
Ponponlar sanasallanır işte
Ay sen bunlarla nasıl doyuyon kiiizz acaba benim midem henüz küçülme aşamasına girmedi ondan mı doyamiyorumBen de menümü yazayım
Sabah
Limonlu su
1 dilim ananas
Biraz peynir
Yeşil çay
Ara
Şekersiz kahve
5 çilek
Öğlen
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimekle az yağlı salata
4 kaşık yoğurt
Ara
Yeşil çay 5 badem
Akşam
Ton balıklı salata
Kapatabilirsem mutfağı iyi olacak acıkırsam az birşey tarçınlı süt
Malum detoks yapıyorum yani deniyorum
Bol su 3 litre
Spor pilates
12000 adım
Akşama zilli ana
Selam canimmm nasilsinBesteciğim selamlar yavru kuşum
Y ile başlayan her kelime bana seni hatırlatıyor yeşil yeşil kız en yeşil menüler senin
Guzel canimKahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 yağda yumurta tava yaşlandı sadece
Zeytin peynir
Öğlen
1 kaşe çorba
1 kepçe türlü
5 acı biber
2 dilim çavdar
Aksam
1 kaşe çorba
Bir kepçe türlü
2 dilim çavdar
3 lt su spor yok suanlik ip atlicaam birazdan ekmekler epeyce küçücük merak etmeyin kızlar o yüzden 2 2 yedim
Afiyet olsun kuzu.Ben de menümü yazayım
Sabah
Limonlu su
1 dilim ananas
Biraz peynir
Yeşil çay
Ara
Şekersiz kahve
5 çilek
Öğlen
4 kaşık haşlanmış yeşil mercimekle az yağlı salata
4 kaşık yoğurt
Ara
Yeşil çay 5 badem
Akşam
Ton balıklı salata
Kapatabilirsem mutfağı iyi olacak acıkırsam az birşey tarçınlı süt
Malum detoks yapıyorum yani deniyorum
Bol su 3 litre
Spor pilates
12000 adım
Akşama zilli ana
Canim amcasi ölmus girememistir ondan
Valla canım midem küçüldü sanki önceden bende çok az derdim ama İnan hiç acıkmadım ..salata porsiyonları büyüktü zAten fazla bile geldi..Ay sen bunlarla nasıl doyuyon kiiizz acaba benim midem henüz küçülme aşamasına girmedi ondan mı doyamiyorum