- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep yaşadık aynı şeyleriSağol canım motiven için çok alcakgönüllüsün
O hastalıklarda huyları da değişiyor kuzucukların..uykusuzluk çok zor beni hemen karbonhidratlara yöneltiyor sanki psikolojik mi bilmiyorum artıkVallahi bende alıştım size ikide bir tlf nun ötmesini özledim :)
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim çok uykusuz geçiyo günlerim 2 bycklta uyuyorum kızımın düzeni bozuldu hastalanmıştı o günden beri 3 4 haftadır bu durumdayız. Bu iki gün uyku düzeni kazandırmaya çalışıyorum ha ağladım ha ağlıcam uykusuzluktan
@DeryaOnDiet wallsit 112 saniye tek oturum
Ben de spor yaptım yazdım yoksun dedim ki tam karar verdik başladık şanssızlık ama döndüğüne göre başlıyoruz değil mi yarın strat ver kiloları da güncelleriz önümüze bakarızVallahi bende alıştım size ikide bir tlf nun ötmesini özledim :)
Valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyeyim çok uykusuz geçiyo günlerim 2 bycklta uyuyorum kızımın düzeni bozuldu hastalanmıştı o günden beri 3 4 haftadır bu durumdayız. Bu iki gün uyku düzeni kazandırmaya çalışıyorum ha ağladım ha ağlıcam uykusuzluktan
Afiyet olsuntezbitsin kuzucuk iyileşsin gidersiniz inşallah çocukla planlar karışıyor böyle hep ..tek canları sağolsun da ..
Döne daha ağustos var gidersiniz mutlaka yeni mayoyu giyip emeğinin karşılığını görmen lazım @tezbitsin
@meliyke 20 günde 3 kilo verilir bence de kaçamak yapma sporu biraz arttır olur inşallah ..
Bugün tartıldığımda yüzüm güldü bakalım hayırlısı artık
Menümü de yazayım akşam okurum yine
Sabah
Limonlu su
Biraz menemen 3 zeytin yeşillik biber çay yarım dilim ekmek
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen :tarçınlı yeşil elma yoğurt(canım yemek istemedi)
Ara:yeşil çay 1 şeftali
Akşam:fırında sebze domates soslu yoğurt
Acıkırsam meyve yerim akşam
Su 3 litre
Spor ev temizliği![]()
Afiyet bal şeker olsun güzel menüKahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salatalık 1 fincan yeşil çay
Ara ve öğlen 1 muz yarım şeftaliyi 2 su bardağı kefir ile birlikte rondodan geçirip içtim
Ara yarım şeftali
Akşam çorba taze fasulye 2 dl tb ekmek
İlerleyen saatlerde sade kahve içerim
Su şuanlık 2 lt akşama kadar 3-4 litre olur
Spor 25 dk Leslie 3 mil
Şimdide 1 saat yürüyüşe çıkacağım
Şifre yazıyorum her yere aynen sonrada hangisi nereye yazılacak derken of of çareyi birleştirmede buldum yazıyorum her yere aynısınıAyyy kızlar sonunda kavuştum size yaaaaa inanamıyorum nerdeyse yeni hesap açacaktımşifremi unuttum tlf nu sıfırladım şifrede silindi unuttummm napsam napsam burdaki email adreste kullanmadığım eski bi adres varya neyse ki bi deftere not almışım tüm adres ve şifreleri o defteri bulana kadar anam ağladı neyse ki buldum sonunda yaaa
![]()
Ben iyiyim ishalim yok 2 iyiyim. Kızınki devam ediyor yarın dr a gidecez randevu aldım yarına.
Vay anasını 34 beden ne demek ya hayatta olamayacağım bir hayal gibi. Sıfır beden oluyor yani
Bu kilo mu verdiriyormuş tatlım
Evet evet yolla da Beril bi hazimet yaşasıııın ammaaankitkurdu Naaaalan koş Nalaaan
20 günde 3 kilo gider bile. Ben de temmuz sonunda tatile gidicez diye hedef koymuştum yarın yola çıkacaktık güya, yalan oldu ama hedef koymak iyi oldu
Sizler öğünleri oturtmussunuz seçimler çok güzel.MENÜM
7.30
3 kayısı
2 sb ılık su
9.00
Dereotu
1 sb su
10.00
1 haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar
marul
maydanoz
1 zeytin
15.00
3 kayısı
su
16.00
1 yemek kaşığı kadar çiğ ayçekirdeği içi
1/2 salatalık
18.30
4 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf
berilceee
Pembe_patikli
su 3.5 lt şimdiliktezbitsin
zillianaBestttt
Valla benimde şifrelerin yüzde 90 ı aynı zaten aynı olmayanları unutuyorum sorun oluyo sonra diğer şifrelerle aynı yapıp rahatlıyorum :))Afiyet olsun
Afiyet bal şeker olsun güzel menü
Şifre yazıyorum her yere aynen sonrada hangisi nereye yazılacak derken of of çareyi birleştirmede buldum yazıyorum her yere aynısını![]()
Hemen 1 yeşilçay yapıp içiyorum :) tadını sevmiyorum ama içine karanfil limon eklicem