Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bol eksiler hepinize
Ben tartıldım ama 100 gr artı çıktım
Yanı 93 tüm 93.1 olmuşum
Biraz beklim dedim wc ye de gittikten sonra tekrar tartılcam
Hoş uykusuzluk ve çok şu içememekten hiç şaşırmadım ama bari 100 gr da olsa vermiş olmak isterdim bakayım bi wc ye gittikten sonra sonuç ne olacak :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bol eksiler hepinize
Ben tartıldım ama 100 gr artı çıktım
Yanı 93 tüm 93.1 olmuşum
Biraz beklim dedim wc ye de gittikten sonra tekrar tartılcam
Hoş uykusuzluk ve çok şu içememekten hiç şaşırmadım ama bari 100 gr da olsa vermiş olmak isterdim bakayım bi wc ye gittikten sonra sonuç ne olacak :)
Evet su azdı senin ama uyku problemini çözmek lazım böyle çok zor sana da :KK66::KK66:
buradaki kızlara soralım bakalım nasıl yapıyorlar ?belki güzel sana uygun bir fikir gelir haftaya gider canım moralini bozma sakın

Merhabalar. Ben yeniyim. Bu gruba cagrildim.

Adim Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Bir oglum var 4 aylik :KK49::emir_bebek: hamileligimde 28 kilo aldim. Su an 118.7kg ciktim. 128 ile doguma girmistim....
Bir zamanlar 1. TAKIM da kaptandim.
2006 da 86 kilo ile gelmistim buraya:KK53::KK53::KK53: o kiloda olsam keske ah ahhh.... balina gibi hissediyorum kendimi :KK61:
KARATAY yapicam. Bikere daha yapmistim 8 kg vernistim sonra hamile oldugumu ögrendim. Almanyada yasiyorum. Boyum 168cm. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz

Evet su azdı senin ama uyku problemini çözmek lazım böyle çok zor sana da :KK66::KK66:
buradaki kızlara soralım bakalım nasıl yapıyorlar ?belki güzel sana uygun bir fikir gelir haftaya gider canım moralini bozma sakın
İnşallah canım
Ya sadece bir hafta boşa gitti diye düşündüm neyseki 2 hafta sonra okullar açılacak belki az düzen gelir kızımı da uyandırayım şimdi diyorum ama bende cok uykusuzumm yemek pişsin bende geri uyumayı düşünüyorum

Adim Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Bir oglum var 4 aylik :KK49::emir_bebek: hamileligimde 28 kilo aldim. Su an 118.7kg ciktim. 128 ile doguma girmistim....
2006 da 86 kilo ile gelmistim buraya:KK53::KK53::KK53: o kiloda olsam keske ah ahhh.... balina gibi hissediyorum kendimi :KK61:
KARATAY yapicam. Bikere daha yapmistim 8 kg vernistim sonra hamile oldugumu ögrendim. Almanyada yasiyorum. Boyum 168cm. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz
Hoşgeldin canım takımımıza ..13.takım sana uğurlu gelsin inşallah
Verirsin canım hepimiz vereceğiz merak etme :halay:
Emziriyorsun değil mi?

***13. TAKİM 528.ETAP***

berilceee (89,7/87.4/2.3/%2.56)
eliya (77/
kitkurdu (91.6/89.9/-1.7/%1.855)
tezbitsin (70.2/ 69.4/ 0.8/ %1.4)
anderes (63.3/62.2/1.1/%1.74)
zukkum (88.4/
plasticwoman (105.5/ 105.4/ 0.1/ % 0.09)
Bestttt 60.1/

13.takım ortalaması: %

İZİNDEKİLER

burcugncy
Bestttt

YENİLER

efehatun 112/109.5 (geliş tarihi 19 Temmuz)
guldane 86.2/84.5/82.6 ( geliş tarihi 15 Temmuz)
meliyke 62/61,1 ( geliş tarihi 15 Temmuz )
değiştir kendini 77,8/77,5/
deryaondiet 75/ 74.7 (geliş tarihi 12 Temmuz )
Gökmavisi90 93.1 / ( geliş tarihi 24 Temmuz)
çilginkimyaci 99.8 ( geliş tarihi 26 Temmuz )
ilksevdam 64.3 ( geliş tarihi 26 Temmuz )
muratadivane ( geliş tarihi 23 Temmuz
efser_16 70.3/ (geliş tarihi 27 Temmuz)
aylin90
118.7 (geliş tarihi 28 Temmuz)
Eksikleri şimdi yazacağım kilo bildirimi geldikçe kaba taslağımız olsun

Son düzenleme:
2017-07-28 10.02.21.webp
Çok mutluyum.:KK76:

Hoşgeldin canım takımımıza ..13.takım sana uğurlu gelsin inşallah
Verirsin canım hepimiz vereceğiz merak etme :halay:
Emziriyorsun değil mi?

Hosbuldum... insallah amin. Tek istegim motivasyon...
Malesef kesiliyor emzirmiyorum.

Hoş geldiniz kararlı görünüyorsunuz listeye yazdım bile ben de Kararatay yapanlardandım oy oy kuzucuğum ne tatlıdır şimdi ses vermeye başladı mı Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun kuzucuğum vatana millete inşaallah aylin90 aylin90

Hosbuldum... insallah amin. Tek istegim motivasyon...
Malesef kesiliyor emzirmiyorum.
Evet aynen diyet kardeşliği bizimki :KK66:
Olsun canım sağlıklı olsunlarda nasip herşey ..
Motive olmak işin sırrı haklısın hepimiz zorlanıyoruz bazen ama arkadaşlarımızın desteğiyle oluyor İnan ..
Sende vereceksin merak etme ..yalnızca sabır gerekiyor inatçı olmak gerekiyor :KK6:

Hoş geldiniz kararlı görünüyorsunuz listeye yazdım bile ben de Kararatay yapanlardandım oy oy kuzucuğum ne tatlıdır şimdi ses vermeye başladı mı Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun kuzucuğum vatana millete inşaallah aylin90 aylin90
Hosbuldum. Evet insallah kararliyim mecburum oglum icin... hareketlerim yavasladi. Ayaklarim cbk agriyor. Hic memnun degilim.
Evet dönüyor yatakta konusuyor güya :)
Aminnnnn

Cok sevindim karatay yapmana. Senden tüyo alirim.

Back
X