- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Sen de vermişsin çok güzelgunaydin arkadaslar,
kilom: 74.7

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de vermişsin çok güzelgunaydin arkadaslar,
kilom: 74.7
Evet su azdı senin ama uyku problemini çözmek lazım böyle çok zor sana daGünaydın kızlar hayırlı cumalar bol eksiler hepinize
Ben tartıldım ama 100 gr artı çıktım
Yanı 93 tüm 93.1 olmuşum
Biraz beklim dedim wc ye de gittikten sonra tekrar tartılcam
Hoş uykusuzluk ve çok şu içememekten hiç şaşırmadım ama bari 100 gr da olsa vermiş olmak isterdim bakayım bi wc ye gittikten sonra sonuç ne olacak :)
TebriklerTemmuz Sonu Hedeflerimiz
@berilceee 85
Pembe_patikli 63
tezbitsin 70
kitkurdu 90
@eliya 83
@zukkum 86
@burcugncy 62.5
@DeryaOnDiet 73
@Degistir Kendini 75
@meliyke 59
@guldanee 82
@Bestttt 57
Temmuz sonu hedefime şu an için ulaşmış durumdayım
Başka kimler ulaştı?
Yarın ağustos listesini yapıcam, burdan ağustos sonundaki hedeflerinizi söyleyiniz canlarım![]()
İnşallah canımEvet su azdı senin ama uyku problemini çözmek lazım böyle çok zor sana da
buradaki kızlara soralım bakalım nasıl yapıyorlar ?belki güzel sana uygun bir fikir gelir haftaya gider canım moralini bozma sakın
Süpersin, yendin beni, %1,23 de kaldım ben, öbür haftada devam mı kapışmayaBildirimimi yapayım
Geçen hafta 63,3
Bu hafta 62,2
Fark :1,1
Yüzde %1,74
Bu hafta en yüksek oran sizde şimdilik, tebriklerBen ulasamadım döne kusura bakma
Hoşgeldin canım takımımıza ..13.takım sana uğurlu gelsin inşallahMerhabalar. Ben yeniyim. Bu gruba cagrildim.
Adim Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Bir oglum var 4 aylikhamileligimde 28 kilo aldim. Su an 118.7kg ciktim. 128 ile doguma girmistim....
Bir zamanlar 1. TAKIM da kaptandim.
2006 da 86 kilo ile gelmistim burayao kiloda olsam keske ah ahhh.... balina gibi hissediyorum kendimi
KARATAY yapicam. Bikere daha yapmistim 8 kg vernistim sonra hamile oldugumu ögrendim. Almanyada yasiyorum. Boyum 168cm. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz
Olur canım eğlenceli oluyorSüpersin, yendin beni, %1,23 de kaldım ben, öbür haftada devam mı kapışmaya
Hoşgeldin canım takımımıza ..13.takım sana uğurlu gelsin inşallah
Verirsin canım hepimiz vereceğiz merak etme
Emziriyorsun değil mi?
Hoş geldiniz kararlı görünüyorsunuz listeye yazdım bile ben de Kararatay yapanlardandım oy oy kuzucuğum ne tatlıdır şimdi ses vermeye başladı mı Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun kuzucuğum vatana millete inşaallahMerhabalar. Ben yeniyim. Bu gruba cagrildim.
Adim Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. Bir oglum var 4 aylikhamileligimde 28 kilo aldim. Su an 118.7kg ciktim. 128 ile doguma girmistim....
Bir zamanlar 1. TAKIM da kaptandim.
2006 da 86 kilo ile gelmistim burayao kiloda olsam keske ah ahhh.... balina gibi hissediyorum kendimi
KARATAY yapicam. Bikere daha yapmistim 8 kg vernistim sonra hamile oldugumu ögrendim. Almanyada yasiyorum. Boyum 168cm. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz
Evet aynen diyet kardeşliği bizimkiHosbuldum... insallah amin. Tek istegim motivasyon...
Malesef kesiliyor emzirmiyorum.
Hosbuldum. Evet insallah kararliyim mecburum oglum icin... hareketlerim yavasladi. Ayaklarim cbk agriyor. Hic memnun degilim.Hoş geldiniz kararlı görünüyorsunuz listeye yazdım bile ben de Kararatay yapanlardandım oy oy kuzucuğum ne tatlıdır şimdi ses vermeye başladı mı Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun kuzucuğum vatana millete inşaallahaylin90