Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bızdeeeeee
Her hafta aynı mutluluğu yaşatmanı dılıyorum
İnşallah ben de istiyorum çünkü 2.çocuğa kadar fittim hareketliydim tabi yaşta var şimdi hantalat oldum ilk önce kendim tabi sağlığım güzelliğin kendime güvenim ama eşim gözümün içine bakıyor zayiflamam için o fazla kilo hiç sevmez.
Hep beraberce verecegiz sevineceğiz.

Maşallah tezbitsin tezbitsin ..60 ları gördün ucundan maşallah :nazar::nazar:
Hemde insülin direnci tiroide rağmen..:nazar::halay:
Haklısın motivasyon çok önemli ..evdede olsak yapıyoruz birşeyler işe yarıyor gerçekten ben bazen hiç çıkamıyorum yeter ki isteyelim değil mi?
Not :Leslie bacı candır :KK48:
Aynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyse
Benim tek anladığım walk walk walk :D
Çok rahatsızım ınan
Emegıne sağlık hakkını helal et
Her cuma yük sızde
Neyin var Beril ya Nefes nasıl oldu iyileşti mi
idolummm tebrik ederimmm masallah saana bende hipotroidi hasimato yum ilaclarimi duzenli icmeye calisiyorum
Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.
kizlar var mi bu hafta benle yarismak isteyen
hem guzel bir rekabet olur Hemde daha cok hirslaniriz :)
Evet ben ben beeeen
Cokkkk tebrik ederim seni geçemediler ama sana yaklaştım en azından abla bakalım bu hafta rövanşını alabilecek miyim
Olsuuun bu işin rövanşı da vaaar yanındayııım Güldane haftaya biz kazanıcaz

Aynen ya Leslieye geri döndüğüme çok seviniyorum jillianı 1 kerr yapınca bir daha sğor yapamam demiştim yeminle beceremedim ya hareketleri amma beceriksizmişim neyimeyse
Benim tek anladığım walk walk walk :KK70:

Canımsıııın. Ben tiroide ilaç kullanmıyorum daha 3 ayda 1 kontrole gidiyorum dahiliyeye.

Evet ben ben beeeen

Makınalarla sürünüyoz bız
Ama şükür buna dıyom

:KK59::KK59::KK59:
Sen bılmıyon tabıkı
Şooooo yandaş ekıp varya nalan, döne,yeliz
Benımle ugrastılardı bende söz verdım
Şimdi onlara ne etsem ki
ay ne guzel olmus hep ugrassinlar o zaman :)
aboww ciddi misin hadi bakalim kilolar yakin sayilir tamam o zaman gozum ustunde kork benden bu hafta:KK59::KK59::spor::spor::spor::p:p
Benim tek anladığım walk walk walk :KK70:

Evet ben ben beeeen

a yok bana ilac verdiler 2. dogum sonrasi hortladi tekrar bi ara var dedi doktor sonra kendiliginden duzelme var dedi son 1 bucuk yildir omur boyu kullanmak uzere ilac yazildi buna da sukur napalimm :KK19:

Makınalarla sürünüyoz bız
Ama şükür buna dıyom
Allah sifa versinnn:KK15:

Back
X