Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pembe_patikli Pembe_patikli inşallah fark eder ya :/ bide böyle deneyeyim Türk kahvesi içiyorum günde 1 fincan bazen 2 :KK70:

tezbitsin tezbitsin yok yemiyorum açıkınca yakıyorum bi sigara geçiyor açlığım. Anca açlıktan böyle midemi biri sıkıyormuş gibi olursa 1 bardak süt veya kefir içiyorum ama genelde acıkmıyorum ki

Pembe_patikli Pembe_patikli inşallah fark eder ya :/ bide böyle deneyeyim Türk kahvesi içiyorum günde 1 fincan bazen 2 :KK70:

tezbitsin tezbitsin yok yemiyorum açıkınca yakıyorum bi sigara geçiyor açlığım. Anca açlıktan böyle midemi biri sıkıyormuş gibi olursa 1 bardak süt veya kefir içiyorum ama genelde açıkmıyorum ki
Dur bakalım bu Cuma'ya takip edelim ..bazen birden gidiyor belli olmuyor bu işler

Menüm

Sabah
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Nane,reyhan,maydanoz
Domates

Ara

2 kayısı,çok az dondurma

Aksam

Mercimek çorbası 1 kase
Dere otlu yoğurt

1 saat yürüyüş
2 lt su

İyi geceler kizlar
Güzel Cuma yüzü gülenlerden olacaksın böyle giderse :KK9::KK66:

Screenshot_20170802-082456.webp

tezbitsin tezbitsin yok yemiyorum açıkınca yakıyorum bi sigara geçiyor açlığım. Anca açlıktan böyle midemi biri sıkıyormuş gibi olursa 1 bardak süt veya kefir içiyorum ama genelde acıkmıyorum ki
Abooovv bırak hemen sigarayı şişman kal o zaman daha iyi ya...daha iyi değil tabi ama sigara hiç yakıştıramadım. Sigara bırakma merkezleri var hastanelerde. Lütfen içme. Ben senelerce içtim bi işe yaramıyor.
Kız döne akşam 5 te yedim bir hafta sabaha kadar aç yattım bişey yemedim gram oynamadı valla :KK70:
Sende yağ yok da ondan :D
Bu haftadan sonra ona geçeyim dedim uzun zamandan beri yapmadım bugün 16 dk zor dayandım ya hamlarımda elim kolum kalkmaz diye korkuyorum. :KK70:
O zaman 1 hafta sonra geç yoksa spordan soğursun zaten spora yatkın bi millet değiliz hemen soğuyoruz

Back
X