Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Kahvaltı 09: 1 domates, 2 yk lor peyniri, 1 salatalık, 4 sivribiber, 1 dilim beyaz 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 tane yeşil zeytin, yarım fincan kafeinsiz kahve
Öğlen 14: 1 tabak asma ve pazı yaprağı sarması (kıyma, soğan, sarımsak, domates, bulgurlu), 1 büyük kase süzme yoğurt
Ara 17: 1 bardak süt, tarçınlı yeşil elma (yiyecem)
Akşam 19.30: Yağsız salata sirkeli (yiyecem) inşallah tabi
Su 2.5 litreye tamamlarım hava çok sıcak
Spor yapasım yok

Menüm
Kahvaltı 09: 1 domates, 2 yk lor peyniri, 1 salatalık, 4 sivribiber, 1 dilim beyaz 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 tane yeşil zeytin, yarım fincan kafeinsiz kahve
Öğlen 14: 1 tabak asma ve pazı yaprağı sarması (kıyma, soğan, sarımsak, domates, bulgurlu), 1 büyük kase süzme yoğurt
Spor yapasım yok
akşamı eğer bu şekilde kapatabilirsen çok güzel.bulguru yakarsın aksama kadar:)

tezbitsin tezbitsin Kankacığım nasılsın nasıl gidiyor geçmişi akşam okuyacağım eve uğramışken selam verip öyle gideyim dedim
Kankanın etimolojisi hoşuma gitti seninle de paylaşayım dedim
kan kardeşi ya da ant kardeşi, can ciğer arkadaş, çok yakın dost, gizdeş, sırdaş. demekmiş
Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Bilir misin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
alıntı
Zeynep Güdek

berilceee berilceee @anderes eliya eliya Bestttt Bestttt tezbitsin tezbitsin :KK200::KK200::KK200:

tezbitsin tezbitsin Kankacığım nasılsın nasıl gidiyor geçmişi akşam okuyacağım eve uğramışken selam verip öyle gideyim dedim
kan kardeşi ya da ant kardeşi, can ciğer arkadaş, çok yakın dost, gizdeş, sırdaş. demekmiş
İlk adım benimdir...
alıntı
Zeynep Güdek

berilceee berilceee @anderes eliya eliya Bestttt Bestttt tezbitsin tezbitsin :KK200::KK200::KK200:
Kuzuuum canim:KK200: iyi ki varsiniz hepiniz.

İlk adım benimdir...
alıntı
Zeynep Güdek

:KK68::KK37::KK74:gizdeş hoşuma gitti

İlk adım benimdir...
alıntı
Zeynep Güdek

Eskiler anneannemler filan yani ahiretlik derlerdi çok sevdikleri arkadaşlarına
Gün yaparlardı, toplaşırlardı, tarhana yaparlardı, erişte keserlerdi yazın, her hafta birisine gidilip yapılırdı yani parayla değil
Şimdi parayla yapıyor herkes en yakın komşusuna bile
:KK42:

Bir de şu haftada 2 gün oruç hoşuma gitti aslında ..vücut şekeri yakıyormuş peşinden yağ..ama dayanabilir miyim bilmem..3 ayda alışılıyormuş ..
Aslında farkindamisiniz bilmiyorum ama bizim dinimiz (islam) dizide pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmak çok büyük sevap annem ben bildim bileli o günlerini oruçlu geçirir her senede mutlaka bir kez kefaret tutar borcu olduğundan değil boş boş yemek yememek için kışları oruçlu geçer onun hep keşke bende öyle yapabilsem ramazan ve ramazan borçlarını ancak tutuyorum
Menüm
Spor yapasım yok
1 tabak mi done napptin kuzum kendine gel şurada ne kaldı hedefine yapma lütfen bizlerinde motivesini düşürme benim motive olmama sebeb olanlardan birisin sende lütfen bak cumaya kadar daha yeme bulgur falan gerçekten aşırı sisiriyor vücudu :* :)

Sabah 9.00
2 yumurta omlet
1 domates
1 salata

Öğle
1 ev yapımı açma
Biraz peynir
2 Çatal salaata
1 şekersiz kahve

Akşam
Bol kaşe salata

Şu 1.5
Spor yürüyüş

( açma zorunlu oldu yürüyüş yaparken abimlere uğradım öğle yemeği bisiyler atıştırmak için şansıma açma yapıyorlardı başka bisi olmayınca ki olsada ben bana şunu verin diyemem cekinirim abimlere olsa ama neyseki saat daha yürüdüm pazar yaptım ve ertittim onu yarın ful ot günü tartı da artı çıkmasın diye )))

Aslında farkindamisiniz bilmiyorum ama bizim dinimiz (islam) dizide pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmak çok büyük sevap annem ben bildim bileli o günlerini oruçlu geçirir her senede mutlaka bir kez kefaret tutar borcu olduğundan değil boş boş yemek yememek için kışları oruçlu geçer onun hep keşke bende öyle yapabilsem ramazan ve ramazan borçlarını ancak tutuyorum

1 tabak mi done napptin kuzum kendine gel şurada ne kaldı hedefine yapma lütfen bizlerinde motivesini düşürme benim motive olmama sebeb olanlardan birisin sende lütfen bak cumaya kadar daha yeme bulgur falan gerçekten aşırı sisiriyor vücudu :* :)
Aaay açma da ne güzel oluuur
Tereyağlı mıydı kııız
Aman aman yanına domates peynir bir de çay
:D

Aaay açma da ne güzel oluuur
Tereyağlı mıydı kııız
Aman aman yanına domates peynir bir de çay
:KK70:
Kız susssss zaten onuda mecbur yedim yoksa biliyonuz yani ben hiç açma yermiyim caaağğniiimmm :D

Kız @DeryaOnDiet ben baktım sana ..maşallahın var
Ver o kiloları çabuk valla iyice fıstık ol :halay::KK200:
Bebişte çok tatlı maşallah :emir_bebek:
Sagol canim benim. Insallah yaa bir zayiflayayim da kocam da ben de cok mutlu olcaz. Degil mi ama hic yarmagule benziyom mu yaa :D biraz fazla geldi galiba benim menuler Berilcime ins cumaya eksileri gorururm ben de cok mutlu olurum kaptanim da ;)

Back
X