Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee berilceee ....84
Pembe_patikli Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu kitkurdu ....85
Bestttt Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun efehatun ....104
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum zukkum ....83
aylin90 aylin90 ....113
G Gundirella ....72
efser_16 efser_16 ....66

meliyke meliyke ....57
eliya eliya ....73

ormangozlu ormangozlu ...
amandey amandey .......54
obezzto obezzto ....
amandey amandey ....
nefertityy nefertityy ....
İsteyen kendini ekleyiversin kızlar hedefiniz varsa bayrama kadar
ağustos sonu kilo hedefim 73 inşallah

günaydın kızlar iyi sabahlar.. sizler gececisiniz anlaşılan :) 15dk dır mesaj okuyorum, anlamakta biraz güçlük çekiyorum, normal isimler kullanılınca, o kimdi fln diye.. ama enerjiniz ne güzel.. maşallah.. ben sabahları 6 daklkıp işe geliyorum, 18 de çıkıyorum, spora gidersem de 19:30 da evde oluyorum. yemek yeme işi en geç 9 da bitmiş oluyor, sonra kocayla, evle ve bu aralar takıntım boncuk dizme işiyle vakit geçiyor. 11-12 arası da yatmaya geçiyorum.. o nedenle akşamları pek buralarda olamıyorum..

bugün diyetisyen kontrolüm var, ama sonuç çok iyi değil kendi adıma.. probiyotik kullanmama rağmen kabızlık başladı. son 3 gün salatayı azalttım galiba ondan diye düşünüyorum.

Can

im sorulur tabii 73 ile hamile kaldim. Kilolu kaldigim icin dikkat ettim ve haftada en az 3 4 hamilelik sporuna gittim ondandir dogumum da kolay oldu. 12 kilo aldim 85 ile dogurdum.
Esini zorla biraz yuruyunce daha cok hosuna gidecektir. Gun boyu iste rahatlar huzurlu uyur

darısı başıma amin :)

Menüm
6.00
2 tam cevız

13.00
Haşlanmış yumurta domates salatası
Bır yumurta ve bır domates

19.00
2 köfte
1 mınık kase cacık

Su 3 olur
Spor yazdım

tatlım böyle az beslenmek ilginç, saç dökülmen tırnaklar ne durumda?

Hoş geldin sefalar getirdin nefertityy nefertityy

saolasın canım.. inşallah güzel günler göreceğiz birlikte..

günaydın kızlar dün akşam yatılı misafirim geldi bugün de yoğunum bayağı bir
Kolay gelsin canım ..
günaydın kızlar iyi sabahlar.. sizler gececisiniz anlaşılan :) 15dk dır mesaj okuyorum, anlamakta biraz güçlük çekiyorum, normal isimler kullanılınca, o kimdi fln diye.. ama enerjiniz ne güzel.. maşallah.. ben sabahları 6 daklkıp işe geliyorum, 18 de çıkıyorum, spora gidersem de 19:30 da evde oluyorum. yemek yeme işi en geç 9 da bitmiş oluyor, sonra kocayla, evle ve bu aralar takıntım boncuk dizme işiyle vakit geçiyor. 11-12 arası da yatmaya geçiyorum.. o nedenle akşamları pek buralarda olamıyorum..

bugün diyetisyen kontrolüm var, ama sonuç çok iyi değil kendi adıma.. probiyotik kullanmama rağmen kabızlık başladı. son 3 gün salatayı azalttım galiba ondan diye düşünüyorum.
Zamanla tanır iyice alışırsın canım ..sonuçları haber verirsin bize de ..ben de salatayı az yediğimde yada suyu az içtiğimde hemen yakalanırdım :KK70:
Boncuk dizme işi mi herkes becerikli maşallah bu grupta ya ben hariç :KK70:

Kolay gelsin canım ..

Zamanla tanır iyice alışırsın canım ..sonuçları haber verirsin bize de ..ben de salatayı az yediğimde yada suyu az içtiğimde hemen yakalanırdım :KK70:
Boncuk dizme işi mi herkes becerikli maşallah bu grupta ya ben hariç :KK70:

benimki kafa dağıtma.. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :) senin de becerikli olduğun birşeyler vardır bence :)

@midia canım ne demek hepimiz aynı yolları geçiyoruz menünü paylaşmayı unutma süt verirken kilo daha rahat gidiyor vücut enerji yakıyor süt üretmek için bunlar moral sana hep

nefertityy nefertityy Günaydınlar ne iş yapıyorsun canım yaz olduğu için daha çok geç saatlere kalınıyor galiba
Boncuk işi güzelmiş ben de nakış işlemeye merak sardım sürekli modeller filan baktım ve hala yerimden kalkıp da başlamadım sıcakta tuhafiye peşinde koşmayayım azcık serinlik başlasın dedim sonrada dur bakalım ne bahane bulacağım

Dün menümü paylaşmamışım ne yendiğimide yazmadım unuttum ne yediğimi:D

Kahvaltıda 1 kase çorba içtim
Öğle cacık ve tavuk
Akşam ne yedim hatırlamıyorum
Su en az 3 litre
Spor yok

berilceee berilceee ile konuştum 1 ay çok takılanmayacağım işlerimi düzene oturtturmam gerek. Ama diyeti bırakmayacağım :*

AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee berilceee ....84
Pembe_patikli Pembe_patikli ....59.3
kitkurdu kitkurdu ....85
Bestttt Bestttt ....56
C cilginkimyaci ...94
efehatun efehatun ....104
@Ilksevdam....58
@DeryaOnDiet....70
zukkum zukkum ....83
aylin90 aylin90 ....113
G Gundirella ....72
efser_16 efser_16 ....66

meliyke meliyke ....57
eliya eliya ....73

ormangozlu ormangozlu ...
amandey amandey .......54
obezzto obezzto ....
amandey amandey ....
nefertityy nefertityy ....
lina0156 lina0156 .....:73
nefertityy nefertityy ......75
İsteyen kendini ekleyiversin kızlar hedefiniz varsa bayrama kadar
ağustos sonu hedefim 55 kankiii

Ne yazık ki herkes sizin gibi değil bazıları nefsine dur diyebiliyor benim gibiler bazen dur diyemiyor :eek:
C cilginkimyaci Günaydın canım sabah sabah ne bu cümle sizin gibi filan
kız biz de düşe kalka gidiyoruz canımız her şey istiyor elimiz belki kaç kez uzanıyor
ama ben gibi az az verenler bir de kaçamaklarla menüyü batırırsa aç kaldığımız diğer günlere yazık olmaz mı Zeynepciğim
hem inan yememe de öğreniliyor liste işi için az daha gayret
arkadaşlar hep eksi ben artı olursam onların emeğine yazık ederim diyorsun bir kilo verdim zorla yarısını geri almayayım dersin belki ararsan seni kurtaracak bir şeyler bulursun canını sıkıp sakın kendini koyverme yakında iş yerinde değişik şeyler giymek için bak neler yemeyeceksin ben burdayım sana hatırlatırım :KK45::KK45:

Günaydinnnn
Oh negüzel almisim uykumuu
Benim oglan 7.10 uyandi masallah subanallah.

tezbitsin tezbitsin valla menü yazmadim diye titremedim bence hahaa :)))

9 da bebek cekimim var ayy heycanliyim :)

Birazdan 1 elma ve bir kücük kase kuruyemis yicem. Bu saatde yumurta cnm istemiyor

Back
X