- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
Çok güzel olmuş ohh ohhhPusluuu seriiiin rüzgarlııı bir Ayvalık sabahından günaydın
Benim bebe saat 5 te uyandı ne güzel dimi
![]()

Bende yiyordum canım zamanla kazandım bu duyguyu çünkü bir amaç uğruna mücadele veriyorum eylul de ayrıldım 10 kilo alıp geri döndüm cunku vazgecmistim moralim bozuktu evde kv vardı stresliydim hasta bakıyordum ama sonra dank etti hergün iradesizligime ağladım başarısızdim 1 dilim keke bütün günümü heba ediyordum hersey beyinde bitiyor emin ol istersen yaparsın o yiyecekler bir yere kacmiyor tadını zaten biliyoruz bu süreç bitecek ve dengeli bir şekilde ıstedıgımızı yine yiycez. Sanma ki biz dört dörtlüğüz. canım Bişey istediğinde aman 87 kiloda olsa güzelim 46 beden giyeyim.nolucak deyip çok yediğim vazgeçtigim günler oldu sonrası pişmanlık işte bu ince bi çizgi ve sen bunu aşicaksin ben eminim. C cilginkimyaciNe yazık ki herkes sizin gibi değil bazıları nefsine dur diyebiliyor benim gibiler bazen dur diyemiyor![]()
sakin kopma burdan ara ara da olsa mutlaka uğra.Dün menümü paylaşmamışım ne yendiğimide yazmadım unuttum ne yediğimi
Kahvaltıda 1 kase çorba içtim
Öğle cacık ve tavuk
Akşam ne yedim hatırlamıyorum
Su en az 3 litre
Spor yok
berilceee ile konuştum 1 ay çok takılanmayacağım işlerimi düzene oturtturmam gerek. Ama diyeti bırakmayacağım :*
Son düzenleme: