Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pusluuu seriiiin rüzgarlııı bir Ayvalık sabahından günaydın
Benim bebe saat 5 te uyandı ne güzel dimi
:KK70:
Çok güzel olmuş ohh ohhh :KK66:

Ne yazık ki herkes sizin gibi değil bazıları nefsine dur diyebiliyor benim gibiler bazen dur diyemiyor :eek:
Bende yiyordum canım zamanla kazandım bu duyguyu çünkü bir amaç uğruna mücadele veriyorum eylul de ayrıldım 10 kilo alıp geri döndüm cunku vazgecmistim moralim bozuktu evde kv vardı stresliydim hasta bakıyordum ama sonra dank etti hergün iradesizligime ağladım başarısızdim 1 dilim keke bütün günümü heba ediyordum hersey beyinde bitiyor emin ol istersen yaparsın o yiyecekler bir yere kacmiyor tadını zaten biliyoruz bu süreç bitecek ve dengeli bir şekilde ıstedıgımızı yine yiycez. Sanma ki biz dört dörtlüğüz. canım Bişey istediğinde aman 87 kiloda olsa güzelim 46 beden giyeyim.nolucak deyip çok yediğim vazgeçtigim günler oldu sonrası pişmanlık işte bu ince bi çizgi ve sen bunu aşicaksin ben eminim. C cilginkimyaci

Dün menümü paylaşmamışım ne yendiğimide yazmadım unuttum ne yediğimi:KK70:

Kahvaltıda 1 kase çorba içtim
Öğle cacık ve tavuk
Akşam ne yedim hatırlamıyorum
Su en az 3 litre
Spor yok

berilceee berilceee ile konuştum 1 ay çok takılanmayacağım işlerimi düzene oturtturmam gerek. Ama diyeti bırakmayacağım :*
sakin kopma burdan ara ara da olsa mutlaka uğra.

Son düzenleme:
ama alınır da arkadaş 300 gram nedir ya bir dilim pasta yani alt tarafı..neyse yapacak bir şey yok bugün sıkı tutmalıyım ki hemen gitsin
Aynı gün suyunu 3 lt tamam la ardında bi lesli 3 mil yap bisi kalmaz canim

Gecmisi okuya okuya geldim sonunda :)) Pembe_patikli Pembe_patikli canisi benim agustos sonu hedefine 63 yazalim ben bi 3,5 kilo daha vereyim bayrama kadar ins :) bu aralar acayip stresliyim özel durumlardan dolayı bide üzerine kabiz oldum 3 gündür tuvalete cikamiyorum :(( berilceee berilceee baskan kizma ama gecede stresten catladigim bi anda karsima cikti mozaik pasta uydum seytana yedim bi küçük dilim :(( sonrada gece pismanliktan midir bilmem mide agrisindan sabahladim simdi normal bi kahvalti yaptim daha aksama kadar bi sey yemem zaten

Bugün dantel yıkayıp ütü yapıcam :mad:

Hiç sevmiyorum ütü yu. Halıları yıkamaya vericem klasik bayram ve yaz sonu temizliği beni bekliyor inşaat hala bitmedi her yer toz toprak dolapların parçaları kırık çıktı tamamlanamadi 15 -20 güne gelir dediler off nefret ediyorum daginikliktan.

ama alınır da arkadaş 300 gram nedir ya bir dilim pasta yani alt tarafı..neyse yapacak bir şey yok bugün sıkı tutmalıyım ki hemen gitsin
Alınıyor canım malesef yaga dönüşmesine fırsat verme aç kalma protein ağırlıklı beslen bugün yarına iner o ;)

Bugün dantel yıkayıp ütü yapıcam :mad:

Hiç sevmiyorum ütü yu. Halıları yıkamaya vericem klasik bayram ve yaz sonu temizliği beni bekliyor inşaat hala bitmedi her yer toz toprak dolapların parçaları kırık çıktı tamamlanamadi 15 -20 güne gelir dediler off nefret ediyorum daginikliktan.
Oooo baya bi is desene kolay gelsin insaat cok sknti ya bende sevmem dağınıklık ama bazen mecbur oluyo napcan takilma :))

Gecmisi okuya okuya geldim sonunda :)) Pembe_patikli Pembe_patikli canisi benim agustos sonu hedefine 63 yazalim ben bi 3,5 kilo daha vereyim bayrama kadar ins :) bu aralar acayip stresliyim özel durumlardan dolayı bide üzerine kabiz oldum 3 gündür tuvalete cikamiyorum :KK43:( berilceee berilceee baskan kizma ama gecede stresten catladigim bi anda karsima cikti mozaik pasta uydum seytana yedim bi küçük dilim :KK43:( sonrada gece pismanliktan midir bilmem mide agrisindan sabahladim simdi normal bi kahvalti yaptim daha aksama kadar bi sey yemem zaten
1 bardak limonlu su içmis olsan hatta gidip dişlerini fırçalasan o Mozaik pastayı yemezdin aklında bulunsun. Hiç olmadı bi tarçınlı süt hem açlığını bastırirdı hemde zarar vermezdi midene. Muhtemelen aç mideye soğuk Mozaik pasta inince rahatsız oldun. Geçmiş olsun.

1 bardak limonlu su içmis olsan hatta gidip dişlerini fırçalasan o Mozaik pastayı yemezdin aklında bulunsun. Hiç olmadı bi tarçınlı süt hem açlığını bastırirdı hemde zarar vermezdi midene. Muhtemelen aç mideye soğuk Mozaik pasta inince rahatsız oldun. Geçmiş olsun.
Dislerimi fircalamistim ama gene olmadi neyse napalim gitti artk ama cidden küçük bi dilimdi eskiden onun gibi iki tane yerdim bana msn demezdi gece felaketti ya az daha devam etse babami kaldirip acile gidecektimde sizmisim sonra

günaydın kızlar iyi sabahlar.. sizler gececisiniz anlaşılan :) 15dk dır mesaj okuyorum, anlamakta biraz güçlük çekiyorum, normal isimler kullanılınca, o kimdi fln diye.. ama enerjiniz ne güzel.. maşallah.. ben sabahları 6 daklkıp işe geliyorum, 18 de çıkıyorum, spora gidersem de 19:30 da evde oluyorum. yemek yeme işi en geç 9 da bitmiş oluyor, sonra kocayla, evle ve bu aralar takıntım boncuk dizme işiyle vakit geçiyor. 11-12 arası da yatmaya geçiyorum.. o nedenle akşamları pek buralarda olamıyorum..

bugün diyetisyen kontrolüm var, ama sonuç çok iyi değil kendi adıma.. probiyotik kullanmama rağmen kabızlık başladı. son 3 gün salatayı azalttım galiba ondan diye düşünüyorum.
Biz gevezeyizdir biraz. Kimseyi bulamasak kendi kendimize bile yazarız alışırsınız :KK70: başka türlü motivasyonu yakalayamıyoruz maalesef.
Hangi probiyotiği kullanıyorsun canım toz şeklinde olanlarından mı kapsül gibi mi? Kabızlığıba salata zeytinyağı yoğurt fayda ediyor mu?
Ne yazık ki herkes sizin gibi değil bazıları nefsine dur diyebiliyor benim gibiler bazen dur diyemiyor :eek:
Zeyneeeep yeni işin nasıl memnun musun canım
Eşinle görüşebildiniz mi
Niçin 1 ay uzaklaşacaksın bebeğim kopma buradan ya
Dün menümü paylaşmamışım ne yendiğimide yazmadım unuttum ne yediğimi:KK70:

Kahvaltıda 1 kase çorba içtim
Öğle cacık ve tavuk
Akşam ne yedim hatırlamıyorum
Su en az 3 litre
Spor yok

berilceee berilceee ile konuştum 1 ay çok takılanmayacağım işlerimi düzene oturtturmam gerek. Ama diyeti bırakmayacağım :*
:KK70: yazmayınca ben de unutuyorum yediğimi içtiğimi kız
herkese günaydın +300 daha almışım 40 gün oldu hala hasta olmadım ne olcak bilmiyorum gittikçe şişiyorum akşam ızgara et yedim
Et bana artı şeklinde hep geri dönüyor o yüzden kırmızı et tüketimim azdır benim, seninki de ondan olmasın canım? Regli olacağın için de olabilir tabi. Ama sıkıntı yapma devam edince gelsin eksileeeeer inşallah...
ben günde 2,5-3lt suyu rahat içiyorum. zaten 1 lt si de detoks suyu oluyor genelde.. sanırım bu aralar stresli olan hayatım da bu durumu etkiliyor..

Eşimin iş durumları beni baya kasıyor.. Allah hakkımızda hayırlısını versin, başka birşey gelmiyor elimden..

bugün diyetisyen de yeni liste verir bana, onun üzerinden giderim. bu hafta sonu da kuzenimin düğünü var, cuma ve cumartesi telaşlı geçer benim.. şimdiden söyleyeyim de..

kızlar yaa bu arada, ayda düzenli 4-5 kilo vereniniz var mı? merak ediyorum.. bir de ne kadar zamandır buralardasınız siz?
Selam canım. Stres gerçekten kilo aldırıyor ödem yapıyor kesinlikle. Keşke hayatlarımız sakin stressiz olsaydı dimi...ben de çok isterdim.
Daha önceden 13.takım açılıp kapanmış. Biz 6 mız (Beril, ben, Yeliz, Beste, Elif, Nalan) başka takımdan geçtik, Beril burayı tekrar açtırdı yani. Birbirimizi eski takımdan tanıyoruz yani. Ben 4 aydır başladığımdan beri diyet gruplarındayım. Nisanda başladım.
cahilliğime verin kızlar, bu nikimizin altında kilolarımızı nasıl yazıyoruz?
Kişisel bilgilerine girip özel mesaj ve profil mesajı bölümlerine yazıyorsun çıkıyor hemen.
ahahahhh yok yaa , o kadar da olmam herhalde.68 olsam yine findık olmuyorum :KK43:

arkadaki sekmede dursun kk, kimse anlamaz :))

ahh bilmem mi :KK43: yine vereceksin yine, beni bile geçeceksin eminim..

bunu da listeye ekleyip kura çekerim olmadı..
Gerçekten negatif bir nik olmuş ama 68 lere gelince değiştirince senin için çok pozitif bir durum olacak çok güzel :)
tezbitsin tezbitsin biz burda pişelim sen teeeee oralarda serin serin yüz gez ye iç ama kilo alma ne diyelim helal dışında :KK200::KK200:
Kanki ayrı tarafları destekliyormuşuz bu defa :KK17::KK17:
Tatilde kilo almak çok kolay gerçekten. Dikkat etmeye çalışıyorum vallaha kankacım ya inşallah almıycam.
kendime bugün ceza verdim dün akşam sürpriz bir şekilde yatılı misafirim geldi bir önceki gün de kızkardeşimin doğum günü olması münasebetiyle pasta alıp gelmişler zaten canım tatlı çekiyordu tuz biber oldu yani görünce dayanamayip bir dilim yedim vee sonuç tabiki artı 300 gram..nasıl bir dilim bu kadar etkiliyor şaşırıyorum doğrusu o 300 gramı ben kaç gün de vermiştim:KK12:
Kırk yılda 1 olur üzülme canım hallolacaktır eminim
Bestttt Bestttt Bestem yavru kuşum yine ayrı düştük karşılaşamıyoruz artık eylülde hışımızı çıkaracak bir program uygula ben hazırım ama eylülde
Yaaa bana ağır geliyor Bestenin sporları yaaa yapamaaaam :KK43:
Berille Zukkum kapışıyor bu hafta benimki yalan oldu rakibem yok ortada
Gel kanka eski zamanlardaki gibi birlikte yarışalım[/QUOTE]

Burda kı en kötü örnek benım
Obezzo bılır 50 verdım
60 gerı aldım

hey yavrum benim... hikayeni özellikle bir ara dinlemek isterim..

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
caddelerde rüzgar aklımda maç var
ellerinde döner pasta yeşil çaylar
13. takımda şimdi heyecan var
Bu yarışın favorisi Hilalmiz var :halay::halay::KK31::KK31::sampiyon::sampiyon:
berilceee berilceee zukkum zukkum
@anderes Yeliz trübünleri coşturayım dedim kaptan beni ateşe atmaz değil mi baltayı taşa vurmayayım ip boynumda Hilal aman dikkat cumaya az kaldı:işsiz::işsiz:

bir yarış var ama hadi hayırlısı, önümüzdeki hafta ben de kapışıcam kimle beni eşleştirirseniz :)

Oo onun yağ oranını duysanız şaşırırsınız..kilosuna bakmayın daş gibi maşşşallah..

nefertityy nefertityy aramızda böyle şeylerin lafi olmaz, bir gün de sen yaparsın reklamımı :KK70:

aman allahımmm.. Dur yapma obezzto obezzto utanıyorum :) en son 22kg yağ vardı bu bedende, bu akşam ne olmuş bir bakalım..

Kız fındık ben oluyorum en boy bir sen fıstıksın şu anda hem de en değerlisi Antep fıstığı en yeşilinden

antep fıstıklı baklavam o benim..

pardon yaa kim kimle kapışıyo?? Fransız kalmayalım olaya nefertityy nefertityy
tamam onu da yazdım listeye..68 olunca söz değistiricem bu nicki, farz oldu artık :))

aynen canım, ben restimi çektim :) haftaya kim isterse onunla kapışıcam :)

Biz gevezeyizdir biraz. Kimseyi bulamasak kendi kendimize bile yazarız alışırsınız :KK70: başka türlü motivasyonu yakalayamıyoruz maalesef.
Hangi probiyotiği kullanıyorsun canım toz şeklinde olanlarından mı kapsül gibi mi? Kabızlığıba salata zeytinyağı yoğurt fayda ediyor mu?

Zeyneeeep yeni işin nasıl memnun musun canım
Eşinle görüşebildiniz mi
Niçin 1 ay uzaklaşacaksın bebeğim kopma buradan ya

:KK70: yazmayınca ben de unutuyorum yediğimi içtiğimi kız

Et bana artı şeklinde hep geri dönüyor o yüzden kırmızı et tüketimim azdır benim, seninki de ondan olmasın canım? Regli olacağın için de olabilir tabi. Ama sıkıntı yapma devam edince gelsin eksileeeeer inşallah...

Selam canım. Stres gerçekten kilo aldırıyor ödem yapıyor kesinlikle. Keşke hayatlarımız sakin stressiz olsaydı dimi...ben de çok isterdim.
Daha önceden 13.takım açılıp kapanmış. Biz 6 mız (Beril, ben, Yeliz, Beste, Elif, Nalan) başka takımdan geçtik, Beril burayı tekrar açtırdı yani. Birbirimizi eski takımdan tanıyoruz yani. Ben 4 aydır başladığımdan beri diyet gruplarındayım. Nisanda başladım.

Kişisel bilgilerine girip özel mesaj ve profil mesajı bölümlerine yazıyorsun çıkıyor hemen.

Gerçekten negatif bir nik olmuş ama 68 lere gelince değiştirince senin için çok pozitif bir durum olacak çok güzel :)

Tatilde kilo almak çok kolay gerçekten. Dikkat etmeye çalışıyorum vallaha kankacım ya inşallah almıycam.

Kırk yılda 1 olur üzülme canım hallolacaktır eminim

Yaaa bana ağır geliyor Bestenin sporları yaaa yapamaaaam :KK43:

Gel kanka eski zamanlardaki gibi birlikte yarışalım
[/QUOTE]

gevezelik iyidir de, araya kaynamak zaman alacak.. dur bakalım.. alışmaya çalışıyorum.. :)

nefertityy nefertityy
Ben Döne
Nalan kitkurdu kitkurdu
Yeliz Pembe_patikli Pembe_patikli
Beste Bestttt Bestttt
Elif eliya eliya
Zeynep C cilginkimyaci
Çiğdem ormangozlu ormangozlu
Hilal zukkum zukkum
Narin G Gundirella
Canım isimle mesajlaşmak daha kolay daha samimi olduğu için öyle tercih ediyoruz galiba.

ay bu bilgi çok iyi oldu, ekran görüntüsü aldım, sık sık hatırlamaya çalışacağım.. teşekkür ederim Dönecim :)

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK70:
caddelerde rüzgar aklımda maç var
ellerinde döner pasta yeşil çaylar
13. takımda şimdi heyecan var
Bu yarışın favorisi Hilalmiz var :halay::halay::KK31::KK31::sampiyon::sampiyon:
berilceee berilceee zukkum zukkum
@anderes Yeliz trübünleri coşturayım dedim kaptan beni ateşe atmaz değil mi baltayı taşa vurmayayım ip boynumda Hilal aman dikkat cumaya az kaldı:işsiz::işsiz:
Süper süper :rolleyes: valla ben de bilmiyorum artık ne olacak hilalll e güveniyoruz ..
kendime bugün ceza verdim dün akşam sürpriz bir şekilde yatılı misafirim geldi bir önceki gün de kızkardeşimin doğum günü olması münasebetiyle pasta alıp gelmişler zaten canım tatlı çekiyordu tuz biber oldu yani görünce dayanamayip bir dilim yedim vee sonuç tabiki artı 300 gram..nasıl bir dilim bu kadar etkiliyor şaşırıyorum doğrusu o 300 gramı ben kaç gün de vermiştim:KK12:
Hazır pastalar çok kilo yapıyor yaa ..sütlü tatlı o kadar yapmıyor 1 günde 1 kilo alabiliyorum bende :KK70:bugün
öğlen hızlı hızlı yürüdüm 6000 adım atmışım
Vay be maşallah :nazar:

Dislerimi fircalamistim ama gene olmadi neyse napalim gitti artk ama cidden küçük bi dilimdi eskiden onun gibi iki tane yerdim bana msn demezdi gece felaketti ya az daha devam etse babami kaldirip acile gidecektimde sizmisim sonra
Kıyamam ya oturdu o mideye pis mozaik hem kızın aklını çel hem midesi ni ağrıt ben olsam küser ömrü billah yüzüne bakmam :KK70:

Onlar öyle galiba ya babamla annemde her tadilatta ayni sebepten kavgali gecer o günler :)) benim sevgilide tam tersi hic rahat olamaz o da beni sıkar bi arası yok galiba
ortasi yok çünkü erkek milleti cins biraz :KK70:

öğlen hızlı hızlı yürüdüm 6000 adım atmışım
vayyy harika bebegimmmm:KK36:

eliya eliya alıntıda rekor senin valla :KK48:
Burda çok yazılır genelde
Evet ya en geveze de kim acaba burda :ıslık:bilemedim
acaba kim bu Geveze :KK70::ıslık::KK19:

Back
X