Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar 3 gündür canım bisi istemiyor kahvaltı da meyve yiyorum iyi mi kötü mü acep bu arada da dün yediğim bulgur lavaş süper bi ödem yaptı davul gibi elim ayağım yüzüm :) daha yok karbonhidrat ne kadar rahatım yemesem oysaki
Bugun yarin sifir kh yap canim. Ben de dunku alkol icin oyle yapicam.

kızlar yaa, spor motivasyonumu sağlayamıyorum bana bi el atın ya.. bugün çıkışta spora gidicem ama içimden gelmemeye başladı.

bir de sabah erken kalkıp yürüyüşe gitmek istiyorum aranızda erken kalkan var mı? 5:45 gibi mesela, bana yürüyüş arkadaşı olsa :)
Canim sabah sevmiyom erken kalkmayi. Ama sana tavsiyem isten bi ark bul is cikisi direk git spora eve donmeden. Ben hep oyle yapiyodum. Eve girince i sanin cikasi gelmiyor zaten gunun yorgunlugu oluyor

Canim onerim iki eline de birer kucuk sise al 500ml lik oyle yap leslie benim de kollarimin incelmesi lazim diye genelde oyleyapiyorum. Bu arada yaa sorun degilse diyet menunu paylasir misin?

elime su şişesi alma işi mantıklı, deneyeceğim :)

menüm;

uyanınca; 1çk çöret otu yağı, 1 bardak limonlu ılık su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini ( haftada 3 gün de 1 yumurta, 2 yk lor, 2 adet wasa,yeşillik)
ara; 1 küçük armut, 1 bardak beyaz çay
öğlen; sebze sote, 2 yk yoğurt
akşam; salata bolca, üzerine 2 yk haşlanmış yeşil mercimek/kinoa/karabuğday
ara; 1 kırmızı biber
yatmadan ılık limonlu su

haftada 4 kez spor

Canim sabah sevmiyom erken kalkmayi. Ama sana tavsiyem isten bi ark bul is cikisi direk git spora eve donmeden. Ben hep oyle yapiyodum. Eve girince i sanin cikasi gelmiyor zaten gunun yorgunlugu oluyor

şuan öyle yapıyorum.. iş arkadaşımı ayartmıştım, 6-7 aydır birlikte gidiyoruz..

elime su şişesi alma işi mantıklı, deneyeceğim :)

menüm;

uyanınca; 1çk çöret otu yağı, 1 bardak limonlu ılık su
sabah;1 su bardağı yoğurt, 1 su bardağı yaban mersini ( haftada 3 gün de 1 yumurta, 2 yk lor, 2 adet wasa,yeşillik)
öğlen; sebze sote, 2 yk yoğurt
akşam; salata bolca, üzerine 2 yk haşlanmış yeşil mercimek/kinoa/karabuğday
ara; 1 kırmızı biber
yatmadan ılık limonlu su

haftada 4 kez spor

şuan öyle yapıyorum.. iş arkadaşımı ayartmıştım, 6-7 aydır birlikte gidiyoruz..
Sagol canim menunu aylastigin icin.

Bi simitle gün bitirmissin ne kadarda masrafsiz :))
:D dimi
osman amcamı ben de sürekli okurum ve katılıyorum orada yazılanlara.. spor salonunun en büyük avantajı hava şartlarından etkilenmiyor olması. bir ara tempo tutturmuştum sabahları evden çıkmadan leslie 3 miles yapıp, akşam çıkışta spora gidiyordum, sporda da kardiyo ağırlıklı çalışıp, az biraz da mekik, squat yapıyordum.. bu düzen benim de hoşuma gidiyordu, çünkü spor yapmadığım zamanlarda kilo vermem yavaş oluyor.. bunun farkındayım..
son cümlene özellikle katılıyorum.. üşeniyorum.. beni motive edecek hormon hangisiyse onu salgılamam lazım..
Depresyonda değilsen şöyle diyim, spor salonundan çıktığın zaman nasıl mutlu, enerjik olursun hani ya, endorfin salgıladığın için böööyle için bir hoştur, doyuma ulaşmışsındııır...o hissi düşünerek git derim salona:KK39:
Nefes aldigin surece emekli olamazsin canim
Çok doğru laf
Masallah severim uzun saci ben de. Bakimi biraz zor ama degiyor
Benim de çok uzun ve bugün kestirme kararı aldım artık bıktım uzun saçtan senelerdir...
Kestirecem yarın öbür gün vallahi ya
Bi banyo sürüyor yarım saat ki krem kullanmıyorum da:KK61:

Menüüüü geliyooooo bayaaaanlaaaar
Kahvaltı 09: yarım simit, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 incir, şekersiz çay, 7 zeytin
Ara 13: 1 paket kıtır çok tahıllı
Ara 17: 1 paket fesleğenli kraker, sade kahve şekersiz
(Bu ikisi de diyet ürün kalorileri düşük ama anı kurtarmalık yani tavsiye etmiyorum tabisi beybiler)
Akşam 19.30: Patlıcan salatası yağsız, mangalda et
2 lt su
Yürüyüş
Et yediğim için sabaha kilo almış olucam kesin ama :( :bicak: Bugün balık yok eşim sıkılmışmışmış balıktan ya bu erkekler var yaaaa saafii boğazlar haa:KK51:

Menüüüü geliyooooo bayaaaanlaaaar
Kahvaltı 09: yarım simit, 2 domates, 2 biber, 1 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 2 incir, şekersiz çay, 7 zeytin
Ara 13: 1 paket kıtır çok tahıllı
Ara 17: 1 paket fesleğenli kraker, sade kahve şekersiz
(Bu ikisi de diyet ürün kalorileri düşük ama anı kurtarmalık yani tavsiye etmiyorum tabisi beybiler)
Akşam 19.30: Patlıcan salatası yağsız, mangalda et
2 lt su
Yürüyüş
Et yediğim için sabaha kilo almış olucam kesin ama :KK43: :bicak: Bugün balık yok eşim sıkılmışmışmış balıktan ya bu erkekler var yaaaa saafii boğazlar haa:KK51:
Bisi olmaz tatildesin sen abarti bi seyde görmedim ben gayet iyi menü afiyet olsun et but olmasin :))

Menummmm

Sabah 9.00

1 armut
1 dilim tb reçeli ekmek

Öğlen 15.00

1 kaşe salata
1 kepçe türlü

Ara

Yarım şeftali

Aksam belki yoğurt sıcak acikirsam

1.5 lt su

3 mil leslie
Bu menü bi harika ama cok az degil mi ki halsiz kalma sonra bide biraz daha su ic yatana kadar 3 yapmaya calis suyu :))

Menü menü :))
Sabah:
2 cig findik
2 yumurtadan (yumurtalar cok minnak diye) peynirli biberli yağsız omlet
5 siyah zeytin
Öğlen:
1 kase sulu köfte
Yarim kase yoğurt
Ara: 4 catal yaklasik 50 gr vienetta baktim 130 kaloriymis günlük kalorimi asmadan azicik yaramazlik yaptim :)
Akşam:
1 yt tavuklu bamya
Biraz turşu
Spor: 5000 adim
Jillian michael 30 days
15 dk kardiyo
Su: 3 litre daha icerim yatana kadar

Back
X