Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün biraz iradesiz bir gündeydim. Menümde cısslar var ama paylasayim buradaki ilk menümü:
Sabah= bir dilim beyaz ekmek sucuk + zeytin + iki bardak şekerli cay
Spor=yarım saat yüzme/su egzersizleri
Ögle= yogurt +salatalik + corekotu ve de soslu mısır(tadımlık)
Ara= türk kahvesi ve bir küçük şekerli kurabiye
Aksam= bardacik erik+ fırında yogurt soslu patates (cay tabağı kadar) +3 bardak şekerli cay
Aslında akıl vermek haddime düşmez lütfen yanlış anlamayın çayı açık içip şeker atmamayı deneyebilirsiniz.Ben hep şekerli içerdim annem diyabet hastası o hep sofraya şeker getirmeyi unutur kendisi atmıyor sayesinde ben de 4 yıl önce çayı açık şekersiz içmeye başladım şimdi demli de olsa fark etmiyor içiyorum valla çayın tadı kokusu asıl şekersiz çıkıyormuş niye daha önce şekerli içiyormuşum dedim.

Merhaba kızlar
Bol eksili bir haftadan sonra motivasyonlar tavan maşallah :KK50:
Böyle devam

Menü
Sabah (8.45)
2 dilim patatesli börek
1 domates
Biraz salatalık

Ara: yeşil çay

Öğlen: salata

Ara: 2 domates ve biraz peynir :)
Yeşil çay
Kahve

Akşam:
1 kase cacık

Ara: yeşil çay

Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
Sabahki börekleri dengelemek icin diger öğünleri bayaaa az tutmussun ama olmus yani :)

Bugün biraz iradesiz bir gündeydim. Menümde cısslar var ama paylasayim buradaki ilk menümü:
Sabah= bir dilim beyaz ekmek sucuk + zeytin + iki bardak şekerli cay
Spor=yarım saat yüzme/su egzersizleri
Ögle= yogurt +salatalik + corekotu ve de soslu mısır(tadımlık)
Ara= türk kahvesi ve bir küçük şekerli kurabiye
Aksam= bardacik erik+ fırında yogurt soslu patates (cay tabağı kadar) +3 bardak şekerli cay
Merhabalar hosgeldiniz yediklerinizde bi sey yok aslnda soslu misir ve beyaz ekmek biraz skntili ama asil sknti cayda seker atmamayi denemissinizdir mutlaka ama alissaniz daha iyi olur

Sabahki börekleri dengelemek icin diger öğünleri bayaaa az tutmussun ama olmus yani :)
Oldurmak gerek bir şekilde yoksa hep boşa gidiyor onca emek :)
Eğer bir tane bol kalorili şey yersem bazen bütün gün nasıl olsa bozdum deyip devam ediyordum ama yapmamayı da öğrendim çok şükür en sonunda :)

Menü
Sabah:
1.5 seftali 2 kasik chia koyarak yaptigim chia pudinginden bi kase
Öğlen:
Tavuklu yesillik salatasi
Maden suyu sade
Ara: 1 elma 5 cig findik
Akşam:
2 biber dolmasi biberler minikti ondan 2 tane
Yarim kase yoğurt
Su 2.5 litre yatana kadar 3u gecer
Spor: yarim saat hizli bisiklet
Jullian michaels 30 days

Aslında akıl vermek haddime düşmez lütfen yanlış anlamayın çayı açık içip şeker atmamayı deneyebilirsiniz.Ben hep şekerli içerdim annem diyabet hastası o hep sofraya şeker getirmeyi unutur kendisi atmıyor sayesinde ben de 4 yıl önce çayı açık şekersiz içmeye başladım şimdi demli de olsa fark etmiyor içiyorum valla çayın tadı kokusu asıl şekersiz çıkıyormuş niye daha önce şekerli içiyormuşum dedim.

Merhabalar hosgeldiniz yediklerinizde bi sey yok aslnda soslu misir ve beyaz ekmek biraz skntili ama asil sknti cayda seker atmamayi denemissinizdir mutlaka ama alissaniz daha iyi olur

Ah keşke içebilsem şekersiz. Coook denedim inanin. Şekersiz icemedim. Çok da seviyorum çay icmeyi. Baktim sekersiz içemiyorum toptan çay icmeyi biraktim ben de. Ama o zamanda hiç keyif yapamamis oldum :( Ben de yediklerime dikkat edip kilo vereceğim zamanlarda sekerli çayın kalorisini de hesaba katip da listemi yapiyorum. Aslinda sekerli cay yerine ne biyim hacmi cok kalorisi az olan yesil salata yulafli meyveli atistirmalik tarzi gibi birşeyler yesem yeri ama kendime anlatamiyorum

Back
X