sabah 09.10
domates,salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 yk yulaf ezmesi,tarçın, 4 yk yoğurt karışımı yedim,şekersiz çay
14.10
5 yk zeytinyağlı yeşil fasülye,altın süt, 1 tane nektarin
14.55
1 su brd. nane,ıhlamur,limon çayı içtim.(Sabah uyandığımda boğazım şişmişti ve yanıyordu kahvaltıdan sonra öğlen 2 ye kadar uyudum halsizlik vardı üzerimde bu çay çok iyi geldi.)
18.40
5 yk yoğurt, keten tohumu ve çörekotu karışımı yedim, çoban salata
Su; 3100 cc oldu
Spor: 40 bacakları mideye çekme, 40 squat, 40 sağ ve 40 sol bacak açma , 40 çapraz mekik, 40 kick dog arka bacağı esnetme hareketi, 50 tane mekik (Bunların sayısı az biliyorum ilk günüm diğer günler artacak)
80 dk. leslie yaptım . Aslında spor yapmayacaktım bugün ama beril ablama ne derim dedim.@berilceee sözü aklıma geldi gerçekten yolu neden uzatayımki dedim.Hepiniz iyiki varsınız bu grup iyiki var .
