- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ye canim yogurt icine taze meyve ve biraz badem findik keten tohumu bir de ohh miss. Ayy benim de canim istedi ben de yiyeyim.ben çok acıktım kızlar ya :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye canim yogurt icine taze meyve ve biraz badem findik keten tohumu bir de ohh miss. Ayy benim de canim istedi ben de yiyeyim.ben çok acıktım kızlar ya :))))
Hosgeldin cano.
Sagol canim.Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum![]()
Et canım hata yapmış olmayalım.yüzdeleri kontrol edeyim müsaitim dedim ne yaptınız
Ohh ye canım ye miss gibi.Ye canim yogurt icine taze meyve ve biraz badem findik keten tohumu bir de ohh miss. Ayy benim de canim istedi ben de yiyeyim.
ağustosun ilk haftasında ayrılmıştım diye hatırlıyorum canım5 55olmakistiyorum canım sen hangi etapta ayrıldın bi bakalım.
Ben baktım canım 495.etapta 65 ile bildirimsiz ayrılmışsın izne ..bu hafta seni eklersek yüzdemizde 0,4 düşüş olacak gibi ..kızların emeklerine haksızlık olmasın ..gayret ettiler bayağı çünkü ..seni inşallah haftaya güzel bir eksiyle listeye alalım ne dersin ?ağustosun ilk haftasında ayrılmıştım diye hatırlıyorum canım
Aslında iyi gidiyordun ama o tatlı işi bozdu galibaağustosun ilk haftasında ayrılmıştım diye hatırlıyorum canım
Evet kızlar canlanalım biraz daha ..anca toplandık sayımızda kalabalık zaten ..işbölümü yapalım ..hedefe yani yılbaşına 15 hafta kaldı ..Menüleri sporlari günlük olarak kontrol edelim kaçamak haftada 1 olsun sadece 1 kaçamak gün boyu değil bence biraz 13 ü sıkmak gerekiyor artık.
Bana uyar sen yapabilirsin.Kızlar yarışmak ister misiniz bu hafta canlandıralım biraz sayfayı listede özel isteğiniz yoksa eşleştirmeyi bendeniz yapayım ne dersiniz
eliya
zukkum @DeryaOnDiet
meliyke
nefertityy
aylin90
Sena616
Zen71
FitFiliz @linnmhm
lina0156
obezzto
Pembe_patikli var mı unuttuğum
Terlik olsa iyi kızıp bıkmadan usanmadan hergün giydiği topuklulardan birini firlatmasindan endiseliyim.Evet kızlar canlanalım biraz daha ..anca toplandık sayımızda kalabalık zaten ..işbölümü yapalım ..hedefe yani yılbaşına 15 hafta kaldı ..
Vallaberilceee keptınnn ben yokken yediniz mi diye terlikleri fırlatır
![]()
Terlik olsa iyi kızıp bıkmadan usanmadan hergün giydiği topuklulardan birini firlatmasindan endiseliyim.berilceee
Kendi kendine canini istetti ya :))Ye canim yogurt icine taze meyve ve biraz badem findik keten tohumu bir de ohh miss. Ayy benim de canim istedi ben de yiyeyim.
Aynen ozellikle sporlari her gun kontrol edip uyarsaniz fena olmaz efenim atlamayalim :)Menüleri sporlari günlük olarak kontrol edelim kaçamak haftada 1 olsun sadece 1 kaçamak gün boyu değil bence biraz 13 ü sıkmak gerekiyor artık.
Ben üvey miyimKızlar yarışmak ister misiniz bu hafta canlandıralım biraz sayfayı listede özel isteğiniz yoksa eşleştirmeyi bendeniz yapayım ne dersiniz
eliya
zukkum @DeryaOnDiet
meliyke
nefertityy
aylin90
Sena616
Zen71
FitFiliz @linnmhm
lina0156
obezzto
Pembe_patikli var mı unuttuğum
takım canlansın biraz.Kızlar yarışmak ister misiniz bu hafta canlandıralım biraz sayfayı listede özel isteğiniz yoksa eşleştirmeyi bendeniz yapayım ne dersiniz
eliya
zukkum @DeryaOnDiet
meliyke
nefertityy
aylin90
Sena616
Zen71
FitFiliz @linnmhm
lina0156
obezzto
Pembe_patikli
ormangozlu
Sfem
5 55olmakistiyorum
kitkurdu
Canım benim tebriklerGunaydin. Tarti da bol eksili gunler.
Gecen hafta101
Bu hafta 99.4
Fark 1.6
% 1.58
Ilk hedefim 2 li haneleri gormekti. Cok sukur gordum. Yasasin 2 li haneler![]()