• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ağustosun ilk haftasında ayrılmıştım diye hatırlıyorum canım
Ben baktım canım 495.etapta 65 ile bildirimsiz ayrılmışsın izne ..bu hafta seni eklersek yüzdemizde 0,4 düşüş olacak gibi ..kızların emeklerine haksızlık olmasın ..gayret ettiler bayağı çünkü ..seni inşallah haftaya güzel bir eksiyle listeye alalım ne dersin ?
Hem güzel bir başlangıç olur liste için ..
Bu hafta ipler sıkı tutulacak merak etme:halay:
kitkurdu kitkurdu geldi artık :sopa:

Menüleri sporlari günlük olarak kontrol edelim kaçamak haftada 1 olsun sadece 1 kaçamak gün boyu değil bence biraz 13 ü sıkmak gerekiyor artık.
Evet kızlar canlanalım biraz daha ..anca toplandık sayımızda kalabalık zaten ..işbölümü yapalım ..hedefe yani yılbaşına 15 hafta kaldı ..:KK6:
Valla berilceee berilceee keptınnn ben yokken yediniz mi diye terlikleri fırlatır :KK70:

Evet kızlar canlanalım biraz daha ..anca toplandık sayımızda kalabalık zaten ..işbölümü yapalım ..hedefe yani yılbaşına 15 hafta kaldı ..:KK6:
Valla berilceee berilceee keptınnn ben yokken yediniz mi diye terlikleri fırlatır :KK70:
Terlik olsa iyi kızıp bıkmadan usanmadan hergün giydiği topuklulardan birini firlatmasindan endiseliyim. berilceee berilceee

Ye canim yogurt icine taze meyve ve biraz badem findik keten tohumu bir de ohh miss. Ayy benim de canim istedi ben de yiyeyim.
Kendi kendine canini istetti ya :))
Menüleri sporlari günlük olarak kontrol edelim kaçamak haftada 1 olsun sadece 1 kaçamak gün boyu değil bence biraz 13 ü sıkmak gerekiyor artık.
Aynen ozellikle sporlari her gun kontrol edip uyarsaniz fena olmaz efenim atlamayalim :)
Kızlar yarışmak ister misiniz bu hafta canlandıralım biraz sayfayı listede özel isteğiniz yoksa eşleştirmeyi bendeniz yapayım ne dersiniz
eliya eliya zukkum zukkum @DeryaOnDiet meliyke meliyke nefertityy nefertityy aylin90 aylin90 Sena616 Sena616 Zen71 Zen71 FitFiliz FitFiliz @linnmhm lina0156 lina0156 obezzto obezzto Pembe_patikli Pembe_patikli var mı unuttuğum
Ben üvey miyim :(

Back
X