• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baslangic 78
3 hafta once 76.4 dum
Ama bu 3 haftalik tatil icinde cok kacamaklar yaptim duzenli beslenemedim ve bir ara tartilmistim en son 76.8 olmustum

Bugun 76 ( dun 75.8 di ac yattim daha dusuk bekliyordum ama saglik olsun )
Tebrikler canim:nazar: tatilden onceki halinden 400 gr. az cikmissin ne guzel:KK36:

Toplu yıkıyorum kağıt havluya sarıp saklama kabına koyuyorum ..doğra gitsin :kk77:bazende marketten hazır salata alıyorum ..salata candır :KK49:
Kurutuyor musun peki yelizcim? Yoksa islakken kagit havluyla oyle koyuyomusun saklama kabina?

Listemizi paylaştım arkadaşlar birazdan alışveriş için çıkacağım bende gitmeden halledeyim sıkıntı olmasın dedim
@meliyke canım 14.30 kadar bekledik bildirimde bulunmayınca paylaştık artık umarım sıkıntılı bir durum yoktur
Hadi hayirli olsun.

Kapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle

@nefertityy ile obezzto obezzto
eliya eliya ile Sena616 Sena616
@DeryaOnDiet ile @ormangozlu
@linnmhm ile lina0156 lina0156
FitFiliz FitFiliz ile zukkum zukkum
Zen71 Zen71 ile aylin90 aylin90
@meliyke ile @Sfem
5 55olmakistiyorum ile Pembe_patikli Pembe_patikli
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim
Kıran kırana bir mücadele yüzdeler yarışıyor vavvv diyorum Sena616 Sena616 Sena sen beni çiğ çiğ yersin diye korkuyorum. :KK66:

Kurutuyor musun peki yelizcim? Yoksa islakken kagit havluyla oyle koyuyomusun saklama kabina?
Evet bazen marulları kurutuyorum bazen silkeliyorum ..havuçları rendeleyip koyuyorum bazen akşamdan ..zaten iceberg marul alsam daha kolay oluyor ..

IMG_1957.webp

Okadar ekmege ragmen vallahi bravoo
:halay: cok kiskandim vallahi en kilolusu benim ama gram gram gidio. :hasta:

Günaydin bu arada abla

Aynenn bende kacar. Söyle bi bakayim dedim. Oglumu doyurdum uyudu yine. Az daha uyicam

100gr da iyi napalim yeterki arti olmasin:KK76:

Beni düsündügün icin tsk ederim. :KK19:
Insallah görücemmm...
Aminnn
canım ekmek değil işte kilo yapan kilo yapan bizim dengesiz beslememiz neyi ne kadar neyle birlikte yiyecegimizi bilmediğimizden aldık bu kiloları ölçüsüz olmaktan..benim de günlük 6 dilim ekmeğim var ama çok şükür 1.2 kilo vermişim bu hafta

Back
X