- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Olur canim sen kimi uygun gorursen benim icin okdir. Yeterki surekli giren aktif biri olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canim sen kimi uygun gorursen benim icin okdir. Yeterki surekli giren aktif biri olsun
Kolay gelsin canim. Ayrica tebrikler artiyi vermissin bir de uzerine eksidesin masallah.kızlar ben birazdan çıkıcam, hafta sonu annemin misafirleri olacak memlekette, 20-25 kişi ağırlayacağız.. o nedenle buralarda olmazsam merak etmeyin.. en kötü geceleri telefondan girmeye çalışacağım..
Yedim bile. Saglikli atistirmalik onlar tabi abartip cok yemedigim muddetce.Kendi kendine canini istetti ya :))
Aynen ozellikle sporlari her gun kontrol edip uyarsaniz fena olmaz efenim atlamayalim :)
Ben üvey miyim![]()
Oyle tabi canim. Eksi olsun bizim olsunUmarım deryacim. Dedgin gibi gıdım gıdım da gitse eksi eksidir.![]()
CigdemKapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle
@nefertityy ileobezzto
@eliya ile @Sena616
@DeryaOnDiet ileormangozlu
EcceA ile @lina0156
@Zeroks ile @zukkum
@Zen71 ile @aylin90
@meliyke ileSfem
@55olmakistiyorum ile @anderes
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim
Zayifladin da tam citir olsun zaten hem karnim da ac yerim seni citir citirO da farketmez ikili olmusuz zaten ben begendim :)
Olur oyle olsun ablacim nolacak
Vaaay bana derya abla düşmüş sevdim ben bu yarışı zorlu olacak
Bende ankaraya gideyim salata agirlikli beslenicem ya hem okuldan gelince cabucak kolay olur :)
Canim pazara gidince soyle el yapimi bazlama olur gozleme olur onlardan da alBen yesillikleri semt pazarindan aliyorum daha taze oluyor bu sene bende yikayip kaplarla kaldirayim dolaba aksamlari hazirlamasi kolay olsun :)) bide ton baligi misir tavuk falan alirim bol bol cesitli cesitli yaparim artik :)
Sagol canim son 2 haftam evde ise donmeden vaktim var yapayim spor. insallah ise donmeden 68 i bir gorsem super olur.az kaldı seni yakalamaya ama sen de iyi gayretlisin maşallah sabah ayrı akşam ayrı spor![]()
Otur canim sen. Yprulmussundur yap bi kahve yanina da cikolata ohh. Spor da neymis bosverOff bi türlü kalkıp spor yapamadim noluyoz ya yapistim bugün koltuga disarda islerim vardi hallettim geldim yoruldum heralde anlamadim ki![]()
Cok gecmis olsun canim.Arkadaşlar bazi özel sağlık problemleri yüzünden hastanede yattik.özür diliyorum inanın unuttum hic aklıma gelmedi.herşeyi unuttum kendimle ilgili.
Evdeyim simdi.belki hiçbişey yemedigimdendir 56.5 kilom
Tekrar özür dilerim
Bence de dinlensin hatta mumkunse haftaya kadarTartılar farklı ama mezuniyet kiloma döndüm 1,5 2 haftada galiba ..
ormangozlu oku kendini nazara gelme sakın
olur bazen dinlen akşam yaparsın
![]()
Off cok kotu olmus ya. Olsun yapacak birsey yok uzulme o yuzden. Izledigin dizi varsa dizi indir telefonuna ya da kitap al yanina yolculugu degerlendirirsin olmaz mi?Simdi de moralim bozuldu staj yerleri açıklanmış eve ennn uzak okul tabiki hep en zoru olmak zorunda çünkü sabah 5te yola çıkarım artik cok sinir oldum![]()
Menun gayet guzel canim sporunu da yapinca tam olacak. Bir dahaki sefere pasta yemek istediginde sabah ye aksama birakma.Bugunku menum
Sabah 12.00
1kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim cavdar ekmegi
1 kasik z.yagda yumurta
Domates biber
Sekersiz cay
Ara
1 seftali 1 armut
Ara
2 turk kahvesi
Aksam
17.00
2 kaşik bulgur pilavı
2 kaşık dana ciğer
Bir tanede elmali pasta yiycem :) aksam ekmek yemedim onun yerine
Su 1,5 devami gelir yatana kadar
Spor egzersiz yapicam 20 dk mutfaktan cikamadim bugun
İyi akşamlar kızlar
Bugün günü erken kapattım
Hemen başlayayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
2 yk lor peynir
1/2 bardak smoothie (1 armut, 3 yk yoğurt, 3 yk süt)
Ara:
1 bardak süt, 1/2 elma
Öğle:
4 tavuk köfte
2 tane haşlanmış havuç
1 kase salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam:
Sütlü lahana yemeği
Su: 3l şimdiye kadar
Spor: 40 dk dance cardio, 60 dk pilates
Ohh afiyet olsun abartsaydin ya nolacak onun kalorisindenYedim bile. Saglikli atistirmalik onlar tabi abartip cok yemedigim muddetce.
Hahayyt bugün gene getirmis en sevdigim cikolata dolguludan yemiycem dedim yemedim simdi sen düşünCigdemormangozlu seni severim ama artik rakibiz. Cumaya kadar. Himm babanla mi konussam acaba kizicigina tatli birseyler alsin
![]()
Hocam agir tahrik var burdaCanim pazara gidince soyle el yapimi bazlama olur gozleme olur onlardan da alcanin ceker sonra. hele bu hafta bol bol ye elini korkak alistirma
![]()
Aksama hocalara olan sinirimi aletlerden cikaricamOtur canim sen. Yprulmussundur yap bi kahve yanina da cikolata ohh. Spor da neymis bosver![]()
Bence olur da kisin ankarada karda kista yollar kapanacak gec kalma olucak müdürler sorun çıkaracak bide ankarada toplu taşıma bilenler bilir ölümdür oyle kitap oku dizi izle yapilamaz pek yani off offfOff cok kotu olmus ya. Olsun yapacak birsey yok uzulme o yuzden. Izledigin dizi varsa dizi indir telefonuna ya da kitap al yanina yolculugu degerlendirirsin olmaz mi?
Daha hafif hafif şeylerle başlayabilirsin aslında. Yorulduğun zaman 15-20 dk yaparsın, boş olduğun zamanda daha çok yüklenirsin :)Menunde sporunda cok iyi canim birde ben alissam spora ev islerinden yoruluyorum canim hic istemiyor zorluyorum
Yerünnyaaa bernacımmla ben mi yaa.. ay ay ay.. çok mutlu oldum.. ama artık hatun benden kat kat zayıf.. ben ona nasıl yetişeyim..
o benim kıymetlim bir de![]()
Güzel tespitCanım sen bugün yaz ben de altına den den işareti koyayım senin gibi düşünüyorum iyi ki sizleri tanımışım diyorum güzel ülkemin her yerinden güzel insanlar tanıyıp zenginleştim iyi ki varsınız![]()