• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar ben de bugün her zamankinden gecikmeli menü paylasayim
sabah 7.30
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
6yeşil zeytin domates

Öğlen 12.30
2 dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

Ara 2 salatalık 1 bardak ayran

Akşam 19.00
1 dilim kepek ekmeği
4 kaşık etli türlü
1 kase cacık

Su 2 litre..spor daha yapamadım bugün hic boş vaktim olmadi siteye bile pek giremedim
Menun gayet iyi canim afiyet olsun.

Kızlar ben diyorum ki bu haftayı her gün değişik bir salata ile geçirsem nolur kahvaltı hariç mesela yarın kapak spagetti yapsam öğlene akşam onu yesem ertesi gün tavuklu bir salata ertesi gün yoğurtlu bir salata gibi gibi sizce doğru olur mu her kaşe yanın da bir dilim ekmek ile tamamlasam olur mu
Aksami ekmeksiz kapat canim sadece bol salata ve et peynir yogurt olsun yani protein olsun yaninda. Oglene bence 1 dilim ekmek olur salatanin yanina ve yine protein. Gayet guzel fikir.
Safa geldin hoş geldin
Baş üstündedir yerin
Hele al tatlılardan börekten
İzzet ikram bol olsun rızkın
Zen71 Zen71 ilk atşmalı şiir alış diye en yumuşağından başladım nabız yoklamaya :KK70:
Ozlemisim siirlerini canim

Bu agir calisan donan bozuk telefonla laf yetistircem diye menumu yazmadim.:KK71:
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay

Ara 1 ince dl. Kavun
8 badem

Ogle
4 kasik kavurma
1 dl. Ekmek
Salata

Ara 1/2 su bard. Leblebi
1 su bard ayran

Aksam
Z. Yaglu semiz otu y.
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
3 kayisi
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor. 1 saat yuruyus sabah
30 dk. Kond. Bisikleti aksamustu

21462724_1774162772612446_9218586516918968816_n.jpg

Ben güvenilir gezgin eşsiz insan
Cesur Aslan

ormangozlu ormangozlu dukan birası yeşil çaylı sodalı içecek yani tam birlik :halay:
O karisimi biliyodum adi dukan birasiymis yeni ogrendim :))

Slm kizlar
Bugunku menum
sabah: 2 yumurtali maydonozlu taze soganli omlet, 1 dilim ekmek, 2 domates, 2 salatalik
ara: 1 fincan sutlu kahve, yarim nektarin
ara: 75 gr tam tahilli ekmek kurusu , 1 ck recel
oglen: yarim tabak taze fasulye , 1 kase yogurt
ara: 1 kase yogurt, 10 badem, 5 findik, 15 kuru uzum
aksam: 1 tabak taze fasulye, 2 dilim yagsiz peynir

su: 4 litre
spor: 1 saat tbc
1 saat tabata
Benim menü daha az sanki derya abla :p kuruyemisler biraz fazla sanki :p

Menü spor :KK9::KK9::KK9: rakibi görelim hanginizi tutacağıma karar vereceğim :cool::cool::KK70::KK70:
Hala karar vermediniz mi ya rakibi benim tarafini seç bende de spor var bugün 700 küsur kaloriyle kapattim ne dersin :p

Sabahin o saatinde de mi cok insan oluyormus ya otobuste. Yillar oldu Ankaraya gitmeyeli haklisindir canim.
Vee bence babani kirma bak gitmis senin sevdigin kurabiyeden almis insan 5 10 tane yer :KK62:
Sabahin o saati aksamin bu saati hic farketmez orasi ankara :) bi oglen bos olur :) yemicem yemiceeem cumaya kadar kacamak yok yemiyceeem :p

Himm bugunku kalorimi hesaplamadim spordan 20 dakika once geldim. Rakip disli hafta sonunu kacamaksiz gecirmem lazim. heyacanlandim bakalim cumaya kimin yuzdesi daha yuksek olacak. Aaa bir de bu cuma senin listedeki ilk cuman olacak
Sen bu ara iyi spor yapiyosun bende regl olucam hic canim istemiyor ama sirf senin yaptigini bildigim icin zorla yaptim bu aksam :))) ilk cuma hemde yaris var oooh isim zor bu hafta :p

Bu agir calisan donan bozuk telefonla laf yetistircem diye menumu yazmadim.:KK71:
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Cay

Ara 1 ince dl. Kavun
8 badem

Ogle
4 kasik kavurma
1 dl. Ekmek
Salata

Ara 1/2 su bard. Leblebi
1 su bard ayran

Aksam
Z. Yaglu semiz otu y.
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
3 kayisi
1 su bard. Sut

Su 3 lt.
Spor da menu de cok iyi Nihalcim.

O karisimi biliyodum adi dukan birasiymis yeni ogrendim :))

Benim menü daha az sanki derya abla :p kuruyemisler biraz fazla sanki :p

Hala karar vermediniz mi ya rakibi benim tarafini seç bende de spor var bugün 700 küsur kaloriyle kapattim ne dersin :p

Sabahin o saati aksamin bu saati hic farketmez orasi ankara :) bi oglen bos olur :) yemicem yemiceeem cumaya kadar kacamak yok yemiyceeem :p

Sen bu ara iyi spor yapiyosun bende regl olucam hic canim istemiyor ama sirf senin yaptigini bildigim icin zorla yaptim bu aksam :))) ilk cuma hemde yaris var oooh isim zor bu hafta :p
Haklisin benim kuruyemis filan var ammaa sporum da var ;) Amanin ben de regly olcam. Gerci bilmiyorum hic dikkat etmedim sislik mislik oluyor mu ki.

Ay ben menü paylasmadim daha:
Sabah= haşlanmış yumurta, domates, ketentohumlu lor peyniri, 3 tane küçük aci biber, bir dilim çavdar ekmeği ve çay
Öğlen= yarım şeftali, 2 kk koyun peyniri, 3-4 fıstık, bir avuç aycekirdeği ve sütlü nescafe
Akşam= 2 köfte ve firinda yogurtlu patates (az miktarda) + 2 fican çay, 1 erik

Bugün arasız 3 ögün yapmis oldum. Şu dukan birası beni ara ogunlerimden etti. :KK66:
Tadı da çok fena :silah: umarim ictigime değmiştir. Yarini merak ediyorum :KK28:
Gayette guzel bir diyet gunu olmus canim. Az kalori almissin ama proteinini de eksik etmemissin cok iyi. Himmmm spor yok mu Filizim?

Haklisin benim kuruyemis filan var ammaa sporum da var :KK66: Amanin ben de regly olcam. Gerci bilmiyorum hic dikkat etmedim sislik mislik oluyor mu ki.
Bende sislik biraz oluyo gibi ama kiloyu etkilemedi gecen ay bu ay da etkilemez ins :) amaaa beninde sporum var ben jillian mi baslasam gene napsam detokslara mi baslasam vay bu yaris cok dişli :))

Kapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle

@nefertityy ile @obezzto
@eliya ile @Sena616
@DeryaOnDiet ile ormangozlu ormangozlu
@linnmhm ile @lina0156
@Zeroks ile @zukkum
Zen71 Zen71 ile aylin90 aylin90
@meliyke ile @Sfem
@55olmakistiyorum ile @anderes
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim

Tebrikler canim :KK71:5 dl. Kek neymis oyle.
:skandal:

Hahaa oldu valla öle bisey

Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Cay

Ara 1 ince dl. Kavun
8 badem

Ogle
4 kasik kavurma
1 dl. Ekmek
Salata

Ara 1/2 su bard. Leblebi
1 su bard ayran

Aksam
Z. Yaglu semiz otu y.
Salata
4 kasik yogurt
3 dl. Ekmek

Ara
3 kayisi
1 su bard. Sut

Su 3 lt.

Canim semiz otu cekti hmmmmm afiyet olsun ablam güzel menü

Bende sislik biraz oluyo gibi ama kiloyu etkilemedi gecen ay bu ay da etkilemez ins :) amaaa beninde sporum var ben jillian mi baslasam gene napsam detokslara mi baslasam vay bu yaris cok dişli :))
sabahki 1 saatlik tbc cok fena degildi ama aksam yaptigim tabata soyle diyim Jilliani 2 kere yapmis gibi oldum. Ama hafta sonu biraz ara vericem galiba yuruyus yaparim. Pazartesi yine sabah aksam devam ins

Ayy ya 65 kilo olayim da su sol alttakinden yerim diyecektim de nerden bulup da yiyecem. Off ogrenciyken Antebe gitmistim baklava ve katmer yemeye unutmam o gunu. Yok oyle bir baklava.
Burda 1 tane turk pastanesi var ve ne yazik ki hic taze degil urunleri
Ahhh ablam memleket hasreti cekiyor hemen gondereyim yarin ucakla bizim pastane var ordan iki kilo fistikli baklava bi kilo fistikli burma kadayif ohh mis gibi yersiniz :p

Back
X