- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben isvece 5 gun dayanabildim canim cok kotu midem agridi ve biraktim. 5 gunde 1.5 kg verdimKizlar ayran detoksu yada isvec mi yapsam acaba diyorum ne dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben isvece 5 gun dayanabildim canim cok kotu midem agridi ve biraktim. 5 gunde 1.5 kg verdimKizlar ayran detoksu yada isvec mi yapsam acaba diyorum ne dersiniz
Bakalim yarinki kiloma ona gore ben de dusunuyorum belki ayran detoksu. Bugunku tarti kotuydu ins yarinki daha kotu olmaz.Yap yap bende yapayim kahvaltiyi boyle hafif yiyip cikalim da ben öğlenleri okulda ne yicem kafamda deli sorular
G4 elimdeki bi kere ana karti yandi degistirdiler sknti yok daha mas :)
Benim telde de oyle bi sorun yok
Ayran detoksu iki gun oluyor zaten hem de cok pratik yapalim mi beraber sali baslayabilirim ama ben :)
Ayran detoksu yap canim isvec sagliksiz geliyor bana hem de suresi uzun ayram detoksu 2 gün metoyu bi calistirir sonra normal diyete devam edersin
Menun gayet guzel canim. Bir lokumdan birsey olmaz bence. Suyu yatana kadar icersin biraz daha.selam kızlar bu sabah erken kalktım ama kahvaltı için eşimi bekledim o sırada da okula gidip bir sınav yapıp geldim ac gitmemek için de
Sabah 7.30
1 muz
saat 11.00
2dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
Ara 1 incir
Akşam 16.30
2 tane küçükten biraz iri firin balık
salata
şimdi de canım çok çekti bir tane lokum yedim
spor yapamadım bugün..su 2 litre olmuştur
Afiyet olsun canim. Camlar benim de kirli hic silesim de yok zaten hergun yagmur yagiyorSlm.
Valla cnm istemiyo bugün bisey..
Öyle bi topladim evi.
Bastan asaga temizlik istiyo of of camlar batikkk.
Menüm
Sabah 7
1 muz
Sabah 11
2 haslanmis yumurta
1 zeytin
2 kk peynir
Kuruyemis
1 kücük kutu yogurt 150gr
1 bardak tarcinli süt
Aksam 17.30
2 tabak kiymali cokk az bulgurlu lahana yemegi
1 kutu yoghurt (150gr)
Simdiye kadar 2l su. 3 olur ins
Öppldünüz
Senin en az iki katini yemisimdir. Masallah hem az hem de dengeli yemissin.Buyrun menü bol yorum istiyorum he
Sabah:
2 kuru kayisi
Öğlen:
1 yt kiymali yumurta
1 dilim misir ekmegi
Ara:
4 cig badem
6 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kuzu etli patates ( patatesi cok az yedim iki elma dilim bile degil)
Yarim kase yoğurt
Su: 3 litre
Spor: bugün canim hic istemedi simdi kosu bandinda 40 dk dusuk tempoda kosucam
afiyet olsun canım bir de spora başlasan süper olacakSlm.
Valla cnm istemiyo bugün bisey..
Öyle bi topladim evi.
Bastan asaga temizlik istiyo of of camlar batikkk.
Menüm
Sabah 7
1 muz
Sabah 11
2 haslanmis yumurta
1 zeytin
2 kk peynir
Kuruyemis
1 kücük kutu yogurt 150gr
1 bardak tarcinli süt
Aksam 17.30
2 tabak kiymali cokk az bulgurlu lahana yemegi
1 kutu yoghurt (150gr)
Simdiye kadar 2l su. 3 olur ins
Öppldünüz
bırak spor yapmayı oturasın bile yok çok uykum geliyorKalk ablacim kalk spora al esinide çıkın bi yürüyüp gelinhem lokum hem recel olmus miktarlari az gerçi genel olarak güzel bence :)
Canim sen hala 3 öğün yiyorsun karatayda ama ikiye dusurmenin zamani gelmedi mi kuruyemis muz falan bana fazla göründü
Izmirdeyim ben ya kurban olayim ankaranin sicagina yandim burda kac aydir :) ay basinda geldim ankaraya mis gibiydi valla zaten ekim ortasi ilk kar düşer pek bi sey kalmadi :)) ay sonu dönüyorum canim![]()
afiyet olsun canım genç olmanın avantajı işte menü sana uygun ama ben yesem artı çıkarım ertesi günüBuyrun menü bol yorum istiyorum he
Sabah:
2 kuru kayisi
Öğlen:
1 yt kiymali yumurta
1 dilim misir ekmegi
Ara:
4 cig badem
6 cig findik
Aksam:
1 yt firinda kuzu etli patates ( patatesi cok az yedim iki elma dilim bile degil)
Yarim kase yoğurt
ormangozluye senin iki katın yedim diyorsun ama çok yememişsin ki canım afiyet olsunSlm kizlar
Menumu yazayim da artik yemeyi keseyim erkenden
Sabah: 1 peynirli domatesli tost. 1 domates. 4 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 firinda mucver. 1 kase hindi corbasi (ayni tavuk corbasi gibi yaptim). 4 kasik havuc salatasi. 1 tabak yogurtlu semiz otu salatasi. Yarim tabak rokali kuru domatesli taze domatesli salata. Yarim dilim ekmek.
Ara: yarim muz. Yarim armut. 1 avuc ahududu
Aksam: 2 dilim ekmek (esim yapti karabugdaydan yagsiz tuzsuz). 2 dilim az yagli peynir. 4 zeytin.
Ara: 1 kase yogurt. Icine Yarim avuc yaban mersini. 10 findik. 5 badem. 1 ceviz (canim cok tatli isteyince boyle yedim)
Su: 2.5 lt
Spor yok bugun dinleniyorum.
Afiyet olsun derya cim. Keske aksam ogunune domates salatalik ya da salata ilave etseydin. Onun haricinde kalabalik ama diyete uygun ve saglikli gorunuyor.Slm kizlar
Menumu yazayim da artik yemeyi keseyim erkenden
Sabah: 1 peynirli domatesli tost. 1 domates. 4 zeytin
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 firinda mucver. 1 kase hindi corbasi (ayni tavuk corbasi gibi yaptim). 4 kasik havuc salatasi. 1 tabak yogurtlu semiz otu salatasi. Yarim tabak rokali kuru domatesli taze domatesli salata. Yarim dilim ekmek.
Ara: yarim muz. Yarim armut. 1 avuc ahududu
Aksam: 2 dilim ekmek (esim yapti karabugdaydan yagsiz tuzsuz). 2 dilim az yagli peynir. 4 zeytin.
Ara: 1 kase yogurt. Icine Yarim avuc yaban mersini. 10 findik. 5 badem. 1 ceviz (canim cok tatli isteyince boyle yedim)
Su: 2.5 lt
Spor yok bugun dinleniyorum.
Kosmadim canim. Karatay a gore 9 dan once yedigim icin kostum sayilmis onu dedim.Süperdin. Şapka cikartiyorum![]()
Buyrun menü bol yorum istiyorum he
Sabah:
2 kuru kayisi
Öğlen:
1 yt kiymali yumurta
1 dilim misir ekmegi
Ara:
4 cig badem
6 cig findik
Aksam:
Yarim kase yoğurt
Cok iyi yapiyorsun canim. Ben dogum yaptigim da bu konular yaygin degildi ve internette yoktu. Gerci elimden geldigjnce saglikli beslemeye calistim ama kizim tuz ve sekerle erken tanistigi icin uzgunum. Oysa bir insanin yag hucre sayisi ilk 6 senede tamamlanirmis. Daha sonra kilo alip vermek uzum salkiminin icini doldurup bosaltmaya benzermis.Bakalim canim amacimiz 2 yasina kadar hic seker vermemek. Ins basaririz. 6. Aydan sonra ek gidaya baslayinca da once 1 ay sadece sebze verdik sonra et ve en son meyve. Tatli ya meyve yiyince cocuklar yemek yemiyormus. Yaradi sanki ise masallah cok guzel yer.
Bence de yap koy dolaba chiali pudingimi sabaha yer cikarsin hem ben de mi oyle yapsam ki.![]()
Afiyet olsun. Hepinize israrla soyluyorum ama aksam menun de salata olmali. Salata olmasa bile hic degilse domates salatalik yemelisin. Ogunlere lif eklemenin cok faydasini goruyorsun canim.Cok iyi bence
Gercekten mi canim ne bileyim sanki cok yedim gibi oldu. Cok sevindim sagol off ins arti cikmam yarin. Bugun spor da yok bakalimafiyet olsun canım bir de spora başlasan süper olacak
bırak spor yapmayı oturasın bile yok çok uykum geliyor
afiyet olsun canım genç olmanın avantajı işte menü sana uygun ama ben yesem artı çıkarım ertesi günü
ormangozluye senin iki katın yedim diyorsun ama çok yememişsin ki canım afiyet olsun
Afiyet olsun. Suyu yatana kadar arttirmaya calis canim. Bir de salata eksik.Sabah 11
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates- biber
Ara 15.00
2 fincan turk kahvesi
Aksam 19.00
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
1,5 lt su
1500 adim
Sagol canim. Haklisin aksam salata yeseydim iyi olurdu.Afiyet olsun derya cim. Keske aksam ogunune domates salatalik ya da salata ilave etseydin. Onun haricinde kalabalik ama diyete uygun ve saglikli gorunuyor.![]()
Suyun biraz az olmus canim. Ama menun gayet iyi. Bugun benim de canim lahmacun istedi ama nasip olmadi. Afiyet olsun himmSabah 11
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan yagsiz omlet
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates- biber
Ara 15.00
2 fincan turk kahvesi
Aksam 19.00
1,5 lahmacun
1 bardak ayran
1,5 lt su
1500 adim
Dedigin dogru canim aslinda tuz ve sekerle ne kadar gec tanissa o kadar iyi. Tuzu hamilelikten beri kendim de yemedigimden kizima da vermiyorum sekeri de tattirmadik daha. Ins bir sure daha basaririz bunu. Arkadasim var burda annesi 4 yasina kadar seker vermemis ve kizin sekerle arasi hic yok masallah manken gibi kendisi de ablasi da. Onlar gibi olsun isterim kizim. Seker de tuz da cok gereksiz ama iste ahh su hazir alinan yiyecekler yok mu onlar mahvediyor hepimizi.Cok iyi yapiyorsun canim. Ben dogum yaptigim da bu konular yaygin degildi ve internette yoktu. Gerci elimden geldigjnce saglikli beslemeye calistim ama kizim tuz ve sekerle erken tanistigi icin uzgunum. Oysa bir insanin yag hucre sayisi ilk 6 senede tamamlanirmis. Daha sonra kilo alip vermek uzum salkiminin icini doldurup bosaltmaya benzermis.
Haklisin canim. Bundan sonra gep aklimda olacak salata.Afiyet olsun. Hepinize israrla soyluyorum ama aksam menun de salata olmali. Salata olmasa bile hic degilse domates salatalik yemelisin. Ogunlere lif eklemenin cok faydasini goruyorsun canim.
sadece salatalardan dolayı kalabalık olmuş çok görünüyor ama kalori değerleri çok düşük olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorumGercekten mi canim ne bileyim sanki cok yedim gibi oldu. Cok sevindim sagol off ins arti cikmam yarin. Bugun spor da yok bakalim