- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Gunaydin canim. Burda dun yagmurluydu bugun buzz gibi ama en azindan yagmur yok. Ise gidecegim tramvay bekliyorum
o zaman sana kolay gelsin.. biz çoktan iş başı yaptık bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim. Burda dun yagmurluydu bugun buzz gibi ama en azindan yagmur yok. Ise gidecegim tramvay bekliyorum
gayet güzel menün canımgünaydın herkese uyk gözümden akıyor
sabah omlet+yeşillik
ara 10 çiğ badem
öğlen salata+cacık
ara 1 mandalina+1 armut
akşam kıymalı patlıcan 1 tabak ve salata
ara 2 kuru incir
su 2 lt
spor 30dk zumba+10 dk karın hareketleri
kendimi şiş hissediyorum
canım sabahları bence normal kalvaltı yap birde roll ekmek 2 dilim ekmekmiş sen onun yarısını mı yedinben dün ki menümü paylaşmamışım..
sabah; bardak kahve, 1 çk hindistan cevizi yağı
öğlen; 1 kase salata, üzerinde az peynir, 1 dilim roll ekmek, 1 adet şekersiz tadelle
akşam;1 kase tarhana çorbası, 1 dilim roll ekmek, 3 çatal barbunya, salata
ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi, 1 tk bal
su;3,5 lt
spor;35dk aletlerle çalışma
şu şekersiz tadelleyi bulamadım ya bir sürü markete baktım yok bende meyveli bar aldım bunların tadı daha güzel :)ben dün ki menümü paylaşmamışım..
öğlen; 1 kase salata, üzerinde az peynir, 1 dilim roll ekmek, 1 adet şekersiz tadelle
su;3,5 lt
afiyet olsun tatlım beğendim.Hayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm
09.00
4 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 dl çavdar ekmeği,şekersiz çay, 3 tane küp doğranmış sucuk,3 yk yoğurt,
14.00
10 tane yaş üzüm, 10 tane çiğ findik
17.30
2 haşlanmış tavuk budu, 1 yt çoban salata, 10 tane yaş üzüm, 1 dl kepek ekmeği
Su 2 lt yatana kadar artar
40 dk yürüyüş
diyetisyen ler olcüyor ama bazı büyük eczaneler de de oluyor ben denk gelirsem eczanede olcturucem.Kas yağ oranı ölçümünü nerede yaptırıyoruz diyetisyen mi yapıyor ben hiç bilmiyorum oranımı merak ettim
menüyü beğendim canım afiyet olsun Spor da harika.Hayırlı akşamlar bayanlar. Çok fena gaza geldim sabahki artıdan dolayı. İnş cumaya eksiye düşebilirim. Daha başlayalı 1 hafta oldu normalde çok hızlı verirdim ilk haftalarda bu hafta neden böyle oldu anlamadım. Neyse menüm kızlar
Sabah 7.30
Geceden 500 ml suya attığım bir günkurusunu yedim ve suyumu içtim
Kahvaltı 8.30
Bir halanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kk peynir
Domates
Bir su bardağı süt
Bir dilim çavdar
Ara 11.00
Küçük bir elmanın yarısı
Öğle 13.00
Bir kase sade müsli içine 4 fındık 4 badem
Ara 15.00
Bir şekersiz nescafe
6 iğde
5 çiğ badem
Akşam 18.00
Bir kase tarhana yağsız
Bir servis kaşığı çok az yağda sotelenmiş tavuk göğüs
Bol salata
Ara 20-21.00 arası yeşilçay içilecek
Su 3 ltyi geçti
Spor 15 dk ısınma 25 dk kardio 10 dk esneme 5.500 adım tempolu yürüyüş
afiyet olsun birseyler yemişsin hadi bakalım.Sabah 9.30
3 yumurta tereyağında
Kızımla yedik
Peynir
2 dil ekmek tb
Ara
1 bardak çay
1 incir ezmesi küçük parça
Ara
1 mandalina
Aksam 17.00
1 kepçe mercimek
1 kepçe kadar fasulye
Salata
1.5 şu
Spor temizlik birde üstüne düşme :) sandalyeden yapıştım ki.sormayin
afiyet olsun diyetisyen menüsü İmmm hadi hayirli olsun.Bugünkü yediklerim
Sabah 2 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek 1 fincan yesil çay
Ara 1 mandalina
Öğle 1 kase arapasi corbasi 7 yk bezelye 1 dilim ekmek
Ara 1 vb sütlü kahve 1 türk fincanı leblebi 1 YK kuru üzüm
Akşam 100 Gr et salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 1 galeta 1 meyve 2 YK tarçınlı yoğurt
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüme
eğlendik baya sohbet muhabbet iyiydi çok güzeldi.Kolay gelsin canim. Kuzenlerinle birlikte bol eglenceler.
Allah kabul etsin afiyet olsun. Kadayıf li börek nasıl oluyor bak merak ettim şimdi.hayırlı akşamlar
Bugün oruç olduğumdan ötürü
Akşam
1 hurma
1 kase ev yapımı tarhana
Bol salata
Roka
Hamsi
1 dilim küçük dilim peynirli kadayıf böreği
22.00
Spor
15 şarkı zumba yaparım
2 litre su da içerim nasipse
Belki kardiyo da yaparım, :)
afiyet olsun bence güzel. Kestaneyi ben çok kaçırıyor um o yüzden bulaşmıyorum fazla :)))ben de yazayım bugün ne yemişim
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
2kk peynir
salatalık
Ara 1 mandalina
Öğlen 12.30
1dilim tb ekmeği
1 kase çabuk çorba(75 kalori)(öğlen arası eve gelip yiyorum yemeğim yoktu onu alıp yaptim)
1 çay bardağı yoğurt
marul ve maydanoz
Ara 2 kuru incir
Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba
yağsız salata
Ara 3 kestane
su 2 litre ve 750 mililitre dukan birası
spor 30 dakika eliptik ve 1 saat yürüyüş
afiyet olsun güzel olmuş eriste öğle olsa daha iyi olurdu.Menum
Sabah: 1 bardak tarcinli süt, 2 ceviz, 10 cig findik, 1 rafadan yumurta
Ara: 1 incirli cevizli aktivia
Oglen: 1 kase tarhana corbasi, 1 dilim kepek ekmegi, salata
Aksam: 6 yk tavuklu mantar sote, 5 yk peynirli eriste, 1 kase cacik
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Su: 2,5 lt
afiyet olsun ablacim.E bi zahmet ben de menumu yazayim.
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. t.b. ekmegi
1 hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 1 cupra (frinda yagsiz)
salata
14.30 1 fincan ihlamur
16.00 1/2 pk. Etiform
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik ispanak y.
salata
4 kasik yogurt
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur (icilecek)
Su 3lt.yi gececek herhalde. 2 gundur suya doyamiyorum.
25 dk. Yuruyus (sabahtan)
20 dk. Yuruyus (aksam ustu)
afiyet olsun fazla olmamış mi süt sanki.Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Domates. Yarim dilim ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve 1 mandalina
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 mandalina
Oglen: 3 balik kofte. Salata
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 mandalina
Ara: 1 mandalina. 1 fincan kakao
Aksam 17:00: 2 balik fte. Domates
Su: 2.5 lt yi gecti
Spor: 1 saat step
1 saat power bar
afiyet olsun. 2 muz fazla geldi bana biri farklı bir meyve olabilirdi.Menü:
Sabah:
1 muz
3 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Ara:
2 mandalina
Öğle:
1/2 tabak ton balıklı tb makarna
6 yk bezelye
Ayran
Ara:
1 muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Su: 3l
Spor: 45 dk egzersiz
afiyet olsun Adana telafi edilmiş akşam.Kizlar bugun okula yemek goturdum cok guzel hafif hissediyorum
Sabah:08.00 bir has yum,8 yesil zeytin,1 kk peynir,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:12.00 adana bir porsiyon ve salata.
Ara bir mandalina.
Aksam:17.15 dort kasik cokelek(icine roka,4 ceviz,corek otu)
2 litre su spor yok,kizlar sabah dokuzdan 12 ye kadar seminer var,1 den alti bucuga kadarda okul var ondan spor yapamadim,aksamda e okuldan ogrenci bilgilerini girmem gerekiyordu azonce bitti
aaaa abla ne sigarasi inanmıyorum sen bide, bırakmana çok mutlu oldum inan bu kadar saglik sorunun varken bırakmamak olmazdı. Darısı içenlerin başına.Simdi size bir sey soylemek istiyorum tepkinizden korkuyorum. Ama paylasmak ta istiyorum.
BEN SIGARA ICIYORDUM ARKADASLAR.
Biliyorum bu kadar saglik problemim varken yapmamam gerekiyordu ama aliskanlik iste. Son hastaneye yatip ciktiktan sonra azaltmaya calisiyordum ve bi gayret 1 hafta once
SIGARAYI BIRAKTIM arkadaslar.
Neden mi simdi soyluyorum? ya yapamazsam demistim ama sonra diyetine saglik icin bu kadar dikkat ederken bunu da yaparsin dedim ve sizlerle paylastim.
afiyet olsun ne kadar çok ceviz yemişsin fazla değilmi yağ oranı yüksek sonuçta.23.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 2 ceviz, 10 fındık, 10 fıstık, 2 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul
11:00 tek şekerli kahve
13:00
1 dl ekmek, 1 sb yoğurt ile kereviz, 7 ceviz, 1 kk peynir, dereotu, turp, domates, marul
21:00
1 çk bal ile 1 bardak süt
Su : 2,0 lt
Spor :20 dk yürüyüş
zor tabi haklısın Allah kolaylık versin. Ne işle mesguldun.İşten gel, yemek yap, turşu yap, süt kaynat, yoğurt mayala, yarının yemeğini yap derken bu saat oldu, birazdan da yatarım ki vücudum toparlansın, küçülsün, bu ara biraz yoğunum evde ve işte, sporum aksıyor maalesef, e tabi bu durum cumaya da yansır![]()
ben yaptım ama diyette yapıyordum hangisi zayıflatti yada katkısı oldumu bilmiyorum.Akşamdan ceviz koyup sabaha suyunu içen ve fayda gören var mı kızlar
afiyet olsun canım ben beğendim menunu.günaydın herkese uyk gözümden akıyor
sabah omlet+yeşillik
ara 10 çiğ badem
öğlen salata+cacık
ara 1 mandalina+1 armut
akşam kıymalı patlıcan 1 tabak ve salata
ara 2 kuru incir
su 2 lt
spor 30dk zumba+10 dk karın hareketleri
kendimi şiş hissediyorum
evet canım menün olmamış bugün daha dikkatli ol olur mu
afiyet olsun. Çikolata da hicmi şeker tadi yok acaba tatlandırıcı mi var unuttum markette almayi.ben dün ki menümü paylaşmamışım..
su;3,5 lt
Kuzum benim tüm menülerim iki öğün aslında, akşam yemiyorum bayağıdır, ama düne baktım da 13:00 de yemişim kerevizi, bayağı açılmış ara, inan iş yaparken ne acıktım, ne aklıma geldi yemek, alışkanlık herhalde, sütümü içtim yattım, çok yorgundum zatencanım akşam neden yemiyorsun
Evet 2 öğünün farkındayım aslında ama genelde 15 te yiyordun dün 13 olunca bi sorayım dedim canımKuzum benim tüm menülerim iki öğün aslında, akşam yemiyorum bayağıdır, ama düne baktım da 13:00 de yemişim kerevizi, bayağı açılmış ara, inan iş yaparken ne acıktım, ne aklıma geldi yemek, alışkanlık herhalde, sütümü içtim yattım, çok yorgundum zaten
canım sabahları bence normal kalvaltı yap birde roll ekmek 2 dilim ekmekmiş sen onun yarısını mı yedin
şu şekersiz tadelleyi bulamadım ya bir sürü markete baktım yok bende meyveli bar aldım bunların tadı daha güzel :)
afiyet olsun canım ben beğendim menunu.
afiyet olsun. Çikolata da hicmi şeker tadi yok acaba tatlandırıcı mi var unuttum markette almayi.
Günahımı itiraf edeyim mi ben dun aksam bi tane dido yedim arkadasim almış gelmiş gelirken yedim niye yedim bilmiyorum ama yedim cikolatanin tadini unutmuşum resmen
Olmadi biliyorumhiç olmuşmu ama ???
![]()
İnşallah tamamen çıkar gider hayatından bu illet ablacımEstagfirullah canim. Ama illa ki cahil yaslarda baslaniyor. Zaten akli basinda insanin yapmamasi gerekiyor da kotu bir bagimlilik. Cok sukur sen kurtulmussun ben de adim attim ki en zoru ilk gunlerdi onu da atlattim darisi tum icipte birakmak isteyenlerin basina.
Günahımı itiraf edeyim mi ben dun aksam bi tane dido yedim arkadasim almış gelmiş gelirken yedim niye yedim bilmiyorum ama yedim cikolatanin tadini unutmuşum resmen
Slm kızlar bu sabah güzelxe uyumuşuz oğlumla.sabah 7.30 da kalktım düngeceden suya koyduğum cevizleri yedim ve suyumu içtim. Eşime kahvaltı hazırladım benim henüz cnm istemiyordu. Eşim işe gitti. Yatağa uzandım nette dolandım. 9 gibi oğlum geldi yanıma yattı anne sarılarak yatalımmı dedi o uyuyana kadar sarılayım dedim. İkimizde güzel bir uyku çekmişiz vallah bi uyandım saat 11 ben şok fırladım hemen kahvaltımızı yaptık inş bu uyku bana şişlik olarak geri dönmez.
Aa eveeet. Yarin gidip havali havali kapali kisma oturayim bari.guzel temennilerin icin sagol . Amin canim insallah.
Valla hem pratik hem lezzetli oluyor. 500 gr Yaş kadayıftan 1 kaşık yağ ile harmanlıyorsun.-(Normalde daha fazla yağ kullanılıyor ama ben cimri davrandım, zaten hamur işi biraz masum olsun istedim.Allah kabul etsin afiyet olsun. Kadayıf li börek nasıl oluyor bak merak ettim şimdi.