- 14 Ekim 2017
- 413
- 1.290
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ıkızlerın okul taksıtıyle ılgılıydıSelam canim hayirdir ne sikinti vardi taksitle? Banka sitesinde mi sorun vardi yoksa? Gecen burda oldu da oyle 2 gun transfer yapamadik.
mecburdum başlamaya deryacim bende alt bacak ve koltuk altı acil.olarak gitmek istiyorum yüzüm de bakalım diod olan makina iyi geliyormuş da bulunduğum semtte o yok araştırıyorum hala ağda buradadır 75 lira olmuş uçuşlar ben en son kızım 2 aylıkken gitmiştim daha gitmedim 1 saate yakın sürüyordu durmuyodu oda bide iyi gelmedi bana komple ağlaya gitmek şimdi kendim hallediyorumCanim sen yuzune mi agda yapiyorsun? Keske hic baslamasaydin. Ve lazer epilasyon bakiyorsan bir sure sonra tek tuk cikiyorlar. Ama yaptirmak en iyisi tabi. Ben uzuun zaman once koltuk alti ve ozel bolgeye yaptirmistim yine cikmaya basladilar gitmem lazim yine. Agda yaptirmak cok pahali burdalazer en iyisi aslinda.
ay evde bir 5 likit turşu var salatalık başlarsam bırakamam diye hiç elimi sürmedim :) bu hafta da yemem çünkü söz verdim 1 kilo ve üstü verince ödülüm olacak turşuTurşu baya azdı canım sorun olacağını sanmıyorum
neymiş o diyet canım anlat bizde faydalanalim bende negatifim yeşillik iyimi geliyormuş bizeYarın nasipse brokoli diyetine başlıyorum gızlar, bana çok mantıklı geldi şok diyet de değil ayrıca 10 günde 3 kg verdiriyormuş bunun üzerine birde spor yaptım mı tamam:)) bide kan grubum A rh(-) yeşillik bana iyi geliyor gerçekten :))
Benim kizlarimin birinde hiç yok, digerinde de çok var. Büyüyünce kavga ederler bu yuzdenDoğru söylüyorsun canım, ancak iki kız annesi olarak bazen kendimi hamamcı teyze gibi hissediyorum![]()
Bence menün iyi, ceviz biraz fazla kaçmış. Daha hacimli seyler yiyebilirdin o kaloride.Kizlar menumu yazayim
Sabah dokuz gibi bir elma,1 ucgen peynir ve 1 dilim tb ekmegi.
Kahvalti:11.45. 4 kasik cokelek,bir has yum,4 ceviz,iki kasik yogurt,roka,7 yesil zeytin,yesil cay.
Ara bir mandalina
Aksam 17.15 salatanin icine dort tane firinlanmis uskumru(kucuklerd kizlar)
2 litre su spor yok malesef
Bence de yapma, kendi yaptigin ekmek firindan sicak sicak cikar ev de mis gibi kokar. Nasıl dayanicaksin?Kendim evde ekmek yapmak istiyorum evde ekmeğini kendi yapan bacilar hele bir şeyin bakıyım kolay mı yoksa hiç girmiyim mi bu işe
Her öğünunde yogurt olmus hilalcim, ne güzel. Sever misin normalde de? Benim yoğurtla aram çok kötü. Şimdilerde mecburen yiyorum. Hele soğuksa hiç hosuma gitmiyor. Neyse susayim ben, çarpilicam şimdiSabah
Közlenmiş biber patlıcan yoğurtlu
1.5 dil ekmek
Öğlen
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Aksam
1 tabak karnabahar
1 kaşe yoğurt küçük
2 yk çorba
1.5 lt su
Spor ---oynadım evde kendi başıma bir. Nevi zumba hooladim zıpladım
Paketli diyince aklima geldi. Bugün bir görselde cubuk krakerle leblebiyi karsilastirmislar. ikisi de 58 kalori ama ara öğün olarak leblebi daha iyiymis cubuk krakere göre çünkü leblebinin kalorisinin %60i karbonhidrattan geri kalani yag ve proteinden geliyormuş. Cubuk krakerdeyse %80i karbonhidrattandi. Yani kalorisinin nerden geldiği önemliymişben tahmin ediyorum :) çünkü ben de rafine şeker olmayan herşeye saldırıyorum.. o kadar kısıtlı ki imkanlar.. paketli ürünler dışında restaurantlarda vs bulamıyorsun bile.. glutensize hiç girmiyorum.. :)
ben paketli ürünlerin hepsine %100 karşı değilim.. çünkü kaynağını kirlettik zaten herşeyin.. aldığımız meyve sebzelerde bile artık koruyucu vs var.. toprağımız ve suyumuz kirli bizim..
bunu bilip farkında olup, imkanlarımız doğrultusunda dengeyi bulmamız lazım.. yani yeme demiyorum hobi olarak yine ye :) ama evde yapılanlar candır tabi :) benim gibi 50 tane hurma yeme :)
Nasil bir diyet bu guzelse ben de yapayim severim brokoliYarın nasipse brokoli diyetine başlıyorum gızlar, bana çok mantıklı geldi şok diyet de değil ayrıca 10 günde 3 kg verdiriyormuş bunun üzerine birde spor yaptım mı tamam:)) bide kan grubum A rh(-) yeşillik bana iyi geliyor gerçekten :))
Gecmis olsun canim. Bi paket etiform al bi de ayran oglen yemegi olarak veya ara öğün olarak yiyebilirsinAyrıca sabahta 6.30 da hastaneye gidicem. Eltim hamileydi dış gebelikmiş kürtaj olacak bende yanında arkadaş gidicem. Sabah hızlı olması acışından çavdarlı ekmeğe tost yapıcam. Ama muhtemelen öğleden sonrasına kadar orda olucam ne yiyebilirim başka???
Ay üzüldüm geçmiş olsun, (ilk gebeliği değildir umarım). Hastanede refakatci yemeklerinden alirsin. Hastane yemekleri diyete uygun oluyor zatenAyrıca sabahta 6.30 da hastaneye gidicem. Eltim hamileydi dış gebelikmiş kürtaj olacak bende yanında arkadaş gidicem. Sabah hızlı olması acışından çavdarlı ekmeğe tost yapıcam. Ama muhtemelen öğleden sonrasına kadar orda olucam ne yiyebilirim başka???
Bence daha çok erken cnm
- Madem konu açıldı ben de sorayım, hoş, ikna edemiyorum ama 14 yaşındaki kızıma lazer önerir misiniz, doğru olur mu acaba
Güzel menün cnmKizlar menumu yazayim
Sabah dokuz gibi bir elma,1 ucgen peynir ve 1 dilim tb ekmegi.
Kahvalti:11.45. 4 kasik cokelek,bir has yum,4 ceviz,iki kasik yogurt,roka,7 yesil zeytin,yesil cay.
Ara bir mandalina
Aksam 17.15 salatanin icine dort tane firinlanmis uskumru(kucuklerd kizlar)
2 litre su spor yok malesef
Güzel menü nmMenum
Sabah: 5yk yogurt, 20gr kuru üzüm, 10 ciğ fındık, 2 ceviz
Öğlen: kepekli 2 dilim ekmekten peynirli tost, kefir
Ara: 1 elma 1 armut
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, kereviz salatasi
Su:2,5 litre
Spor: yarin sinavim var ders calismam lazim yatmadan yaparim belki
Güzel cnm afiyet plsunBugünkü yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin domates salatalık
Ara 1 cb tarçınlı süt
Öğle 1 kase yayla çorbası 150 gr et 1/2 dilim ekmek
Ara az şekerli turk kahvesi
Ara 1 turk fincan leblebi 1 yk kuru üzüm 1 fındık 1 badem 1 fincan ıhlamur
Aksam 3 yk makarna kozlenmis biber ve patlican 2 yk yoğurt (bunun icinde biraz mısır ve kornison tursu vardı) 3 yk karnabahar kavurması
Su 3 lt
Afiyet olsun cnm güzel benceSabah
Közlenmiş biber patlıcan yoğurtlu
1.5 dil ekmek
Öğlen
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Aksam
1 tabak karnabahar
1 kaşe yoğurt küçük
2 yk çorba
1.5 lt su
Spor ---oynadım evde kendi başıma bir. Nevi zumba hooladim zıpladım
Afiywt olsun cnmbugün neler yemişim bakalim
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
maydonoz ve salatalık
Ara 10.00
1 hurma 1 kuru incir 5-6 tane leblebi
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1.5 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık
Ara 15.00
1 kuru incir 1 hurma
Akşam 17.30
elim kadar firin somon
salata
Ara 19.00
2 kuru incir
su 1.5 litre 750 milim dukan birası
spor yarim saat eliptik
Menun guzel olmus canim afiyet olsun,sinav icin de basarilar canim.
Aksam yediklerin siskinlik yapacak turden miktar az umarim ters etki yapmaz
Afiyet olsun guzel menu.
Afiyet olsun canim guzel menu
Az gibi geldi ama güzel cnmMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
Ara:
3 kare bitter
Öğle:
1 kase salata ( yaklaşık 350 kcal) (peynir, ceviz, bezelye, nohut filan var içinde)
Ara:
1 muz
Akşam:
Ton balıklı salata
Su:2.5l
Spor: 20 dk bacak egzersizleri
1 saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun cnm bugün herkesin menüsü çok güzelmişKizlar bugün daha ozenliydim menü konusunda:
Sabah= geceden suda beklettigim bir ceviz ve suyu, bir bardak da normal su. Sonra kahvaltimi ilk tenefuste yaptim. Küçük bir kase sütlü kellog's(sade)
Öğle: domates, salatalik, haşlanmış yumurta
Ara; sütlü nescafe
Akşam : yoğurt, kabak spagetti
2 bardacık eriği
Okuldan dönerken yürüyüş (35dk) bol bol su
neymiş o diyet canım anlat bizde faydalanalim bende negatifim yeşillik iyimi geliyormuş bize
Aman iyi ol canım bende kemiklerinin ağrısını sürekli hisseden biri olarak seni anlıyorum. Çok zor.
Bisküvi dedin aklıma soktun sultani yada yulaflı olsa suya batırıp batırıp yesem şimdi çaya değil bak bildiğin suya.
iyi bir merkez bulmalisin o zaman. Arkadaş gitti bitti dedi yine çıkmaya başlamış. Eltim yüzü için İğneli ye gidiyor harika oldu hicbirsey kalmadı. Bende kıl tüy derdi pek yok bütün bildiğim milletin yorumları :)))
Sağol tatlım. Etiformuda hiç sevmem bi meyve alayım en iyisi off tamda perşembeye denk gelmiş oldu zaten artıyım halaNasil bir diyet bu guzelse ben de yapayim severim brokoli
Gecmis olsun canim. Bi paket etiform al bi de ayran oglen yemegi olarak veya ara öğün olarak yiyebilirsin
Yok cnm 2. çocuğuydu. Saol cnm. Hastane yemeklerini ben alamayabilirim cnm odaya almicaklar çünkü refakatçi olamiyorum yaniAy üzüldüm geçmiş olsun, (ilk gebeliği değildir umarım). Hastanede refakatci yemeklerinden alirsin. Hastane yemekleri diyete uygun oluyor zaten
Evet cnm geçen hafta buğlama yapmıştım neredeyse hiç yiyemedim diyebilirim hiç sevmem çünkü. Diyette olduğum içinde kızartlamak istemedim eşimde tava yap az yağ ile dedi çok güzel olmuştu çok beğendim tadının ama gel gelelim kızarmış gibiydi ve ben onu asla ekmeksiz yiyemem sonra çok miğdem bulanır ondan ekmekte yedim ama öğlene göre ağır oldu tabi.Sevilcim yorucu bir gün geçirmişsin gerçekten. Menün akşam hariç guzel bence. Aksam biraz ağır olmuş ama spor yapmamis olsan da epey kalori yakmişsin bugün